|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Hyde Park - pokrowce....
zlotykamil - 2009-04-13, 19:13 Temat postu: pokrowce.... wczoraj na parkingu w golfie mk3 widziałem takie pokrowce więc i do vento będę pasowały hihihihi
Paweł J. - 2009-04-13, 20:54
he he he ...pasowac beda...ja ostatnio wywaliłem swoje pokrowce jak dla mnie lepsza jazda jest
spyro - 2009-04-13, 20:57
Rzeczywiście wypaśne. Czerwone paski zapewne nawiązują do recaro
Lwomati - 2009-04-13, 20:57
heheheh dobre te pokrowce al'a recaro z worków na ziemniaki
krzeszak - 2009-04-13, 21:46
no niezły bajer
a tak na serio może ktoś wie czy można kupić gdzieś takie nakładki - pokrowce na siedzenia aby siedzeń nie brodzić jak w brudnych ciuchach siadasz do auta ...
sebastian - 2009-04-13, 21:53
a może to w stylu alacantra ?
spyro - 2009-04-13, 22:51
krzeszak napisał/a: | a tak na serio może ktoś wie czy można kupić gdzieś takie nakładki | w sklepach z BHP itp. KOszt paru groszy. Pewnie na allegro tez będą - dla warsztatów.
zlotykamil - 2009-04-13, 23:44
ja jeżdzę co dzień do pracy w drelichach i zazwyczaj nie zbyt czystych - miałem kiedyś taką specjalną koszulke na siedzenie -ale wywaliłem ją po tygodniu - bo nie to ze siedzenia nie chroniło to i tyłek suwał sie po tym;/ teraz jezdze na kocyku i jest git - pozatym kocyk powinien być w każdym aucie ze wzgledu na swoje wielorakie zastosowania.... osobiście jestem przeciwnikiem wszelkiego rodzaju pokrowców - bo nie po to ten welur tam jest żeby na siedzeniach była jakaś szmata!!!
krzeszak, moja rada taka -albo skromny kocyk pod tyłek i na reszte siedzeń brudasów nie puszczać - albo recaro - jak w temacie
|
|