Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - pokrowce....

zlotykamil - 2009-04-13, 19:13
Temat postu: pokrowce....
wczoraj na parkingu w golfie mk3 widziałem takie pokrowce więc i do vento będę pasowały :P :P :P :P hihihihi :diabełek: :diabełek: :diabełek:

Paweł J. - 2009-04-13, 20:54

he he he ...pasowac beda...ja ostatnio wywaliłem swoje pokrowce ;) jak dla mnie lepsza jazda jest ;)
spyro - 2009-04-13, 20:57

Rzeczywiście wypaśne. Czerwone paski zapewne nawiązują do recaro :D
Lwomati - 2009-04-13, 20:57

heheheh dobre te pokrowce al'a recaro z worków na ziemniaki ;)
krzeszak - 2009-04-13, 21:46

no niezły bajer :D
a tak na serio może ktoś wie czy można kupić gdzieś takie nakładki - pokrowce na siedzenia aby siedzeń nie brodzić jak w brudnych ciuchach siadasz do auta ...

sebastian - 2009-04-13, 21:53

a może to w stylu alacantra ? :P
spyro - 2009-04-13, 22:51

krzeszak napisał/a:
a tak na serio może ktoś wie czy można kupić gdzieś takie nakładki
w sklepach z BHP itp. KOszt paru groszy. Pewnie na allegro tez będą - dla warsztatów.
zlotykamil - 2009-04-13, 23:44

ja jeżdzę co dzień do pracy w drelichach i zazwyczaj nie zbyt czystych - miałem kiedyś taką specjalną koszulke na siedzenie -ale wywaliłem ją po tygodniu - bo nie to ze siedzenia nie chroniło to i tyłek suwał sie po tym;/ teraz jezdze na kocyku i jest git - pozatym kocyk powinien być w każdym aucie ze wzgledu na swoje wielorakie zastosowania.... :P osobiście jestem przeciwnikiem wszelkiego rodzaju pokrowców - bo nie po to ten welur tam jest żeby na siedzeniach była jakaś szmata!!!
krzeszak, moja rada taka -albo skromny kocyk pod tyłek i na reszte siedzeń brudasów nie puszczać - albo recaro - jak w temacie :P :D