|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Zsyp - rózne częsci
karczu - 2009-05-02, 13:33 Temat postu: rózne częsci Witam za póltora tygodni wybeieram sie do niemiec po częsci do swojego vento przy okzji chciałbym troche zarobic z wiązku z tym prpoponuje jezeli komus nie zalezy bardzo na czasie aby złożył mi za mówienie i oczywiscie zaproponował swoją cene a ja będąc tam wymontuje mu tą częsc pisać na pw jęlsi jestescie zainteresowania. Dodam ze jest tam mało vent za to dużo trójek a czesći pasuja
Lwomati - 2009-05-02, 16:46
1) osłonki progów od GT max 70zł (same osłonki)
2) dokładka zderzaka vr6/gt szeroka max 120zł
da się zrobić?
piru - 2009-05-02, 21:56
karczu ile byś nie przywiózł dokładek szerokich zderzaka z Vento VR-a to wszystkie sprzedasz, byle by to były z Vento z nie z golfa, z golfa kupisz i u nas zamiennik do Vento już nie, więc tego towaru możesz przywieść ile znajdziesz na 100 % wszystko sprzedasz, podobnie jest z tapicerką RECARO jak będzie nie zniszczona to wszystko się rozejdzie jak ciepłe bułeczki a jak jeszcze uda Ci się boczki dorwać do Recaro z 5-cio drzwiowego golfa to już rarytas, kolejna sprawa to elektryka szyb, byle by była kompletna, chodź i nie kompletną sprzedasz ale w dużo mniejszych pieniądzach, przełączniki główne świateł full opcja tzn przednie i tylne halogeny+regulacja wysokości świateł , welurowe wykończenia do bagatka ventyla, wkładka styropianowa bagatka, podbitka klapy, ciemne lampy Hella, oryginalne Helowskie halogeny
Wszystko zależy za ile Ci się uda wyrwać takie frykasy ale wiem że im więcej kupujesz tym mniej płacisz a na tym towarze nie wtopisz i wszystko sprzedasz w dobrych cenach.
powodzonka w zakupach
karczu - 2009-05-02, 22:17
tylko że tam tez ten towar jednak szybko w miare sie rozchodzi niemcy tez maja neta:/ hehe ale nie ma problemu np z naprawde zdrowymi silnikami benzynowymi a i diesel czasem sie trafi wiec jak co s to pisac
karczu - 2009-05-02, 22:28
włąsnei chłopaki a czym te hokeje sie róznią d zwykłych??i co tzn kompletna instalacje elktryki szyb wszytko to co jest w drzwiach czy mozę gdiześ indziej jeszcze??
krzeszak - 2009-05-03, 09:07
Cytat: | czym te hokeje sie róznią d zwykłych?? |
hokej od VR jest dużo szerszy od tego najwęższego i ma takie wgłębienie na środku(takie przetłoczenie)jeśli sam będziesz demontował to z auto to zwróć uwag na sam zdezak i ilość żeberek w zderzaku jeśli ma ich 4 to vento jeśli 6 to golf III
oryginał VR do vento wygląda tak
http://www.fotosik.pl/pok...b7ae7918b8.html
(pozwoliłem sobie skozystac z fotki kolegi lesny1982 )
Cytat: | co tzn kompletna instalacje elktryki szyb wszytko to co jest w drzwiach czy mozę gdiześ indziej jeszcze?? |
wydaje mi sie ze jeszcze przycisk wraz z blokada tylnych szybek i wiązka z panelu środkowego auta
karczu - 2009-05-03, 09:29
no dobra z hokejem wiem co i jka
wydaje mi sie ze jeszcze przycisk wraz z blokada tylnych szybek i wiązka z panelu środkowego auta
a jeśli chodzi o szyby tylko przednie to tylko drzwi czy coś jeszcze??
piotr nowok - 2009-05-03, 10:31
ja sie tez pisze na vr6
i jeszcze bbs rm max 800 15 cali
albo bbs rs 1000 15 lub 16 cali
moga byc do lekkiej regeneraci
Wąski 2 - 2009-05-03, 13:41
Kolego a silnik jesteś w stanie przywieść interesował by mnie 2.0
karczu - 2009-05-03, 14:29
mysle ze silnik dużo prędzej od tych rarytasów:) a chodzio by ci o sam silnik czy razem ze skrzynią itp?
SIO - 2009-05-04, 10:16
ja pisze sie na szeroki hokej z vr-6
progi kapletne z gti i kaplet tapicerki do bagatka tak jak piru opisał
|
|