|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Hyde Park - najbardziej idiotyczne teksty jakie słyszeliście w pracy
szwagier - 2009-05-07, 20:34 Temat postu: najbardziej idiotyczne teksty jakie słyszeliście w pracy no to ja zacznę
Pracując w GSM miałem do czynienia z wieloma ludźmi mniej lub bardziej rozgarniętych
a więc oto kilka tekstów jakie pamiętam
"Poproszę doładowanie do TIK TAKA"
"Jedna Starsza facetka Przyszła do naszego sklepu z telefonami i pyta się czy mamy garnki metalowe na sprzedaż"
"No i starszy pan, który przyszedł z telefonem stacjonarnym żeby mu ściągnąć simlocka, aby mógł mieć TELE2"
to na początek
piotrek_inf - 2009-05-07, 20:38
No i co ściągnąłeś simlocka z TP Niezłe jaja
szwagier - 2009-05-07, 20:52
piotrek_inf napisał/a: | No i co ściągnąłeś simlocka z TP Niezłe jaja |
nie, ale miałem niezły ubaw do końca dnia
Paweł J. - 2009-05-07, 21:09
szwagier, a ten telefon co w klozecie pływał, pamiętasz
szwagier - 2009-05-07, 21:17
Tygrysisko napisał/a: | szwagier, a ten telefon co w klozecie pływał, pamiętasz |
a no właśnie a cwel mi powiedział jak już sie za niego zabrałem
Rafik - 2009-05-07, 21:25
ale co powiedzial ze co ze wpadl do klozetu
szwagier - 2009-05-07, 21:31
Rafik napisał/a: | ale co powiedzial ze co ze wpadl do klozetu |
że zalany, to ja ci go rozbieram i jak już go rozebrałem to on że wpadł mu do klopa
aż mi się naprawy odechciało
Rafik - 2009-05-07, 22:07
haha jakie jaja co za aparaty Wiesz on sie bał że Ty sie nie podejmiesz naprawy dlatego powiedział po fakcie Widze ze miałes powody do śmiechu w pracy
Hormon - 2009-05-07, 22:14
Z racji tego ze pracuje w serwisie komputerowym, otrzymałem zgłoszenie ze kobieta w jednym z urzędów nie mogę kompa włączyć. Oczywiście przed każdym wyjazdem najpierw dzwonie i pytam o szczegóły, kazałem posprawdzać kable i czy aby na pewno komp jest podłączony do zasilania. Babka odpowiedziała twierdząco, i twierdzi ze wszystko sprawdziła. Że to na pewno komputer się spalił. No to się spakowałem i jazda, ponad 150km w jedna stronę. Wpadam do biura oglądam kompa, włączam UPS-a i wszystko działa . A pani nawet nie zauważyła ze ma ups-a lezącego na kompie hehe
szwagier - 2009-05-07, 22:23
miałem podobny przypadek tylko z tablicą interaktywną , ale przypomniało mi się jak w poznaniu kumpel pracując w serwisie komputerowym, kilka ładnych latek temu, miał klientkę która do niego dzwoni że zakupiła jakiś tam program na 3 dyskietkach i w instrukcji pisze żeby włożyć je pokoleji, i udało jej się włożyć pierwsze dwie a nie może włożyć 3 bo już się nie mieści w napędzie, i co ona ma zrobić
|
|