Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - KOBITKI KLUBOWICZÓW

kovval - 2006-08-10, 11:38
Temat postu: KOBITKI KLUBOWICZÓW
po spociku w Mielnie, czytaniu niektorych postow, i po widzeniu ze SPYRO i jego luba........ doszedlem do wniosku, a wlasciwie moja zonka podrzucila mi taki pomysl, zeby utworzyc oddzielny dzial dla naszych lubych. Beda tam gryzmolily swoje ciekawoski.... moze zamieszczaly zdjecia w bikini itp :) Mysle ze byloby to dosyc rozsadne rozwiazanie. Po 1. nie byloby wiecej takich poscikow ze nagle niby SPYRO pisze......buziaczki dla was wszystkich :) . Po 2. zeszly by nam z glow i ich nie suszyly, ze tak dlugo siedzimy na forum, bo same tez beda chcaily posiedziec :) . Po 3. Moze jak bedzia zlociki to sie beda organizowac w babksi sposob.....ktora kroi kielby, ktora..... cos tam

I albo sie zaloguja na siebie. Albo na naszych nikach beda jechaly, tyle ze wiadomo ze w tym dziale nikt z nas sie nie odezwie :)

spyro - 2006-08-10, 12:50

Tak jak gadaliśmy u mnie, jest to dobry pomysl, tyle, że ja proponuję założyć naszym Paniom osobne konta na frum i niech piszą i robią co im się tylko podoba :-) Gorzej jak zaczną pisac jakies dziwne historie z naszego życia - czytaj obciachowe:-)

Ale spox, zaraz zrobię osobny dział na forum.

kovval - 2006-08-10, 12:56

dziwne historie.........o tym nie pomyslalem. Moze jeszcze sie zastanowmy :oops:
Gavel - 2006-08-10, 13:40

Ostatnio z Ania właśnie rozmawialiśmy na taki temat. Pytała czy może sobie na moim koncie coś napisać ale stwierdziłem że nie bo skoro Spyro mnie obdarzył zaufaniem i mam moda to jeszcze coś zbroi :D
Chciałem jej już nowe konto zakładać ale zapytała czy inne kobitki mają a ja jej na to że jeszcze nie ale jak zaczniesz to pewnie się ujawnią :mrgreen: No i widać że takie pomysły nie tylko u nas się rodzą więc jestem jak najbardziej za :D

kminas - 2006-08-10, 22:05

ciekawy pomysł ha ha sam jestem ciekaw co w takim dziale może się dziać :wink: jak najbardziej jestem za :lol: niech panie piszą i nie zawsze koniecznie o naszych samochodach, może być śmiesznie albo i nie :lol:
spyro - 2006-08-10, 22:07

Działjuż utworzony pod nazwą wysokie obscasy.
CO będzie zobaczymy, narazie nasze Panie za dużo nie piszą...

Polibo - 2006-08-10, 22:11

dobra nasza i tak wśród nas "tej odmiennej płci" jest nasz administrator hihi :mrgreen:
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 17:45

dobry pomysl moze i moja polowica bedzie chciala cos nagryzmolic
Madzia - 2006-08-17, 17:10

Panowie namawiajcie swoje kobietki do zakładania sobie kont i pisania na forum. Dzięki temu na pewno zrobi się tu bardziej interesująco :D Poza tym wasze Panie wreszcie zrozumieją waszą ogromną potrzebę siedzenia przy kompie :lol: Jeśli zaś chodzi o administratora, to nie wzieliście pod uwagę, że "głową kręci szyja", czyli ja :wink:
nelcia - 2006-08-17, 19:01

Pieknie powiedziane.Popieram :P
spyro - 2006-08-17, 19:11

Madzia napisał/a:
"głową kręci szyja", czyli ja
Ale macie marzenia dziewczyny... Coś w tym jest - odiweczny konflikt płci i udawadnianie kto jest silniejszy i ważniejszy...
marmarmarek - 2006-09-07, 19:32

nic nie trzeba udowadniac-wsio wiadomo ;) :lol: