Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Diesel - Podłączenie Vento do komputera poprzez USB-->laptop

MustangGT - 2009-05-25, 21:26
Temat postu: Podłączenie Vento do komputera poprzez USB-->laptop
Witam wszystich :) mam problem taki ze kupiłem własnie kabel usb do mojej veciny i głupio zrobłem wziełem laptopa podłoczyłem pod lapopa i pod samochód niewiem po co bo cd ze sterownikami dopiero wsadziłęm do cd-romu i w tym momecie znikł prond w zapalnice swiatełko w srodku sie nie pali jak przekrece zapłon wskazuwki cofajia sie i bzyczy jak budzik centralny zamek nie działa godz sie skazowała:) panoie a na dobór tego zaczynam wgrywac sterowniki z cd a tu wysłali mi pusta płyte i niemam czego wgrywac. jutro do nich dzwonie po steroeniki ale powiecie mi to jest tryb serwisowy czy co jak mam z niego wyjsc? z gury dzieki za odp :)

od Spyro: Zmieniłem temat bo to co napisałeś miało się nijak do problemu.

bradley - 2009-05-25, 21:30

Spalilo bezpiecznik numer 19 i tyle w temacie ;)
Podpiecie samej wtyczki bez laptopa, z laptopem z programem czy bez nic nie szkodzi samochodowi. Po prostu zrobilo sie zwarcie.

Lwomati - 2009-05-25, 21:46

Właśnie oprogramowanie do kabelka wysyła się do Ciebie na maila ;) i sprawdź bezpiecznik jak mówi bradley.
MustangGT - 2009-05-25, 22:07
Temat postu: PODZIEKOWANIA :)
Panowie szacuneczek :) bespiecznik 21 umarł chciałem sprawdzic odrazu jak mi pronu brakło w zapalnice ale checi mi przeszły na sprawdzanie jak licznik zacza mi wariowac :) A teraz podziekowania dla Bradleya i lwomati dzieki za programik i podpowiedzi do klik klik
bradley - 2009-05-25, 22:30

Liczba bezpiecznikow pomylila mi sie z Nexia ale myslalem o tym dobrym, przedostatnim ;)
MustangGT - 2009-05-25, 22:49
Temat postu: Himen mocy przybywaj
bradley napisał/a:
Liczba bezpiecznikow pomylila mi sie z Nexia ale myslalem o tym dobrym, przedostatnim ;)
Bradleya spoko zdaza sie najleprzym ale daewoo to .... wiesz wszystko a i tak mozesz pchac (bez pchania nie ma jechania) ;) własnie sprzedaje espero na czesci smiac mi sie chciało jak zobaczyłem silniczki od szyb na nity :) Za małolata oglondałem Himena potem motomyszy zawsze lubiłem  tego czerwonego motora :D dzieki hejka :)
bradley - 2009-05-25, 23:18

Caly mechanizm szyb jest przynitowany. Tak bylo w oryginale :) Mnie Daewoo sie nie psulo tylko a) to nie byl diesel b) wielka rdza bo vento tez chwyta ale nie tak.
wasil1 - 2009-05-26, 11:37

kawasaki79, na litość Boską pisz człowieku po polsku, bo nie da rady twoich postów czytać. Wklej screena o dyslekcji, będziesz usprawiedliwiony.
MustangGT - 2009-05-26, 21:08

wasil1 napisał/a:
kawasaki79, na litość Boską pisz człowieku po polsku, bo nie da rady twoich postów czytać. Wklej screena o dyslekcji, będziesz usprawiedliwiony.

Wklej to ty sobie screena o głupim cwaniactwie.Po litość idz do kościoła i wez usprawiedliwienie. Postów jak ci sie nie podobają to nie czytaj.

wasil1 - 2009-05-27, 17:15

Głupie cwaniactwo to Ty reprezentujesz lekceważąc sobie zasady pisowni i przy okazji forumowiczów. Jednak na naukę nigdy nie jest za późno.
Lwomati - 2009-05-27, 17:21

Daj spokój chłopakowi. Przecież to nie grzech popełniać błędy. Nie ma się co unosić na forum. Każdy się wypowiada na tyle ile potrafi.
Cybul - 2009-05-27, 17:33

nie bądź taki hop do przodu, nie miałeś nic do powiedzenia w temacie to było nie pisać :połbie: taki z Ciebie polonista to idź do szkoły uczyć a na forum nie upominaj.
Lwomati - 2009-05-27, 17:34

dobra koniec OT !!
MustangGT - 2009-05-27, 20:59

Dzieki chłopaki za wsparcie :D Spyro byłko tak jak klikasz teraz jest git :) do klik klik pozdro.
MustangGT - 2009-05-27, 21:09

Zdałem prawko :D bende jezdził nie tylko w niedziele :]
MustangGT - 2009-05-27, 21:10

egzaminator był wpozo ;)