|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Diesel - Podłączenie Vento do komputera poprzez USB-->laptop
MustangGT - 2009-05-25, 21:26 Temat postu: Podłączenie Vento do komputera poprzez USB-->laptop Witam wszystich mam problem taki ze kupiłem własnie kabel usb do mojej veciny i głupio zrobłem wziełem laptopa podłoczyłem pod lapopa i pod samochód niewiem po co bo cd ze sterownikami dopiero wsadziłęm do cd-romu i w tym momecie znikł prond w zapalnice swiatełko w srodku sie nie pali jak przekrece zapłon wskazuwki cofajia sie i bzyczy jak budzik centralny zamek nie działa godz sie skazowała:) panoie a na dobór tego zaczynam wgrywac sterowniki z cd a tu wysłali mi pusta płyte i niemam czego wgrywac. jutro do nich dzwonie po steroeniki ale powiecie mi to jest tryb serwisowy czy co jak mam z niego wyjsc? z gury dzieki za odp
od Spyro: Zmieniłem temat bo to co napisałeś miało się nijak do problemu.
bradley - 2009-05-25, 21:30
Spalilo bezpiecznik numer 19 i tyle w temacie
Podpiecie samej wtyczki bez laptopa, z laptopem z programem czy bez nic nie szkodzi samochodowi. Po prostu zrobilo sie zwarcie.
Lwomati - 2009-05-25, 21:46
Właśnie oprogramowanie do kabelka wysyła się do Ciebie na maila i sprawdź bezpiecznik jak mówi bradley.
MustangGT - 2009-05-25, 22:07 Temat postu: PODZIEKOWANIA :) Panowie szacuneczek bespiecznik 21 umarł chciałem sprawdzic odrazu jak mi pronu brakło w zapalnice ale checi mi przeszły na sprawdzanie jak licznik zacza mi wariowac A teraz podziekowania dla Bradleya i lwomati dzieki za programik i podpowiedzi do klik klik
bradley - 2009-05-25, 22:30
Liczba bezpiecznikow pomylila mi sie z Nexia ale myslalem o tym dobrym, przedostatnim
MustangGT - 2009-05-25, 22:49 Temat postu: Himen mocy przybywaj
bradley napisał/a: | Liczba bezpiecznikow pomylila mi sie z Nexia ale myslalem o tym dobrym, przedostatnim | Bradleya spoko zdaza sie najleprzym ale daewoo to .... wiesz wszystko a i tak mozesz pchac (bez pchania nie ma jechania) własnie sprzedaje espero na czesci smiac mi sie chciało jak zobaczyłem silniczki od szyb na nity Za małolata oglondałem Himena potem motomyszy zawsze lubiłem tego czerwonego motora dzieki hejka
bradley - 2009-05-25, 23:18
Caly mechanizm szyb jest przynitowany. Tak bylo w oryginale Mnie Daewoo sie nie psulo tylko a) to nie byl diesel b) wielka rdza bo vento tez chwyta ale nie tak.
wasil1 - 2009-05-26, 11:37
kawasaki79, na litość Boską pisz człowieku po polsku, bo nie da rady twoich postów czytać. Wklej screena o dyslekcji, będziesz usprawiedliwiony.
MustangGT - 2009-05-26, 21:08
wasil1 napisał/a: | kawasaki79, na litość Boską pisz człowieku po polsku, bo nie da rady twoich postów czytać. Wklej screena o dyslekcji, będziesz usprawiedliwiony. |
Wklej to ty sobie screena o głupim cwaniactwie.Po litość idz do kościoła i wez usprawiedliwienie. Postów jak ci sie nie podobają to nie czytaj.
wasil1 - 2009-05-27, 17:15
Głupie cwaniactwo to Ty reprezentujesz lekceważąc sobie zasady pisowni i przy okazji forumowiczów. Jednak na naukę nigdy nie jest za późno.
Lwomati - 2009-05-27, 17:21
Daj spokój chłopakowi. Przecież to nie grzech popełniać błędy. Nie ma się co unosić na forum. Każdy się wypowiada na tyle ile potrafi.
Cybul - 2009-05-27, 17:33
nie bądź taki hop do przodu, nie miałeś nic do powiedzenia w temacie to było nie pisać taki z Ciebie polonista to idź do szkoły uczyć a na forum nie upominaj.
Lwomati - 2009-05-27, 17:34
dobra koniec OT
MustangGT - 2009-05-27, 20:59
Dzieki chłopaki za wsparcie Spyro byłko tak jak klikasz teraz jest git do klik klik pozdro.
MustangGT - 2009-05-27, 21:09
Zdałem prawko bende jezdził nie tylko w niedziele
MustangGT - 2009-05-27, 21:10
egzaminator był wpozo
|
|