|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - nawiew srodkowy gdzie to podlaczyc?
MAPET - 2006-08-12, 14:38 Temat postu: nawiew srodkowy gdzie to podlaczyc? nie mialem przeslony tych wlotow srodkowych - nawiwwu i pozyczylem od kolegi zeby przymiezyc od golfa 3 i ok ta przesloan pasuej ale co dziwne w golfie jest normalnei pokretlo na zabki i sie przeslon aobraca a u mnei to z pokretla jakeis kabelki i kostak wylazi i nie jest nigdzie wpieta.. w pokretle widze ze sa blaszki czyli cos moze el sie przelancza tylko gdzie co jak ???
golf 3 ma tak:
a ja ma tak
i na koncu taka kostka...
spyro - 2006-08-12, 14:49
Ale jajo... Ja mam jak w tym gofie, może przez to że ty masz VR6 to masz więcej elektroniki w środku... Mówiąc szczerze nie mam zielonego pojęcia gdzie to idzie...
jaca - 2006-08-12, 15:27
to jest prawa strona???
jak tak to
ja mam tam podswietlenie
MAPET - 2006-08-12, 18:19
ja mam wszystkei podswuetlone i ta biala kostak do podswietleni.. a od pokretla zamykania/otwierania nawiewu ida kanelki z ta czarna kostka...
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 13:46
sluchaj MAPET a nie masz czasami klimatronik albo klima zwykla moze ktos cos tam kabinowal
MAPET - 2006-08-13, 18:35
no ponoc to do termotronika moze byc ale ja tego nie mam.. jak mi sie uda wsatwie zwykle pokretlo to od golfa zobaczymy.. bo ja mmam zwykla AC
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 19:49
tak wlasnie myslalem no przy zwyklej klimie nie ma sterowanych przyslon elektronicznie musisz pokabinowac niestety.pozdrawiam
kminas - 2006-08-14, 01:34
jeśli chodzi o elektronike to niestety nie pomoge ! jak nie wiem jak coś naprawić to po prostu tego nie ruszam. Moja rada aby udać się do specjalisty może podsunie ci jakąś podpowiedz lub naprawi za stosunkowo niewielkie pieniądze. pozdrawiam
MAPET - 2006-08-15, 23:06
kminas napisał/a: | Moja rada aby udać się do specjalisty może podsunie ci jakąś podpowiedz lub naprawi za stosunkowo niewielkie pieniądze |
wg mne inei bezie widzial jak i my i skroi grube pieniadze
BANDERAS_RR - 2006-08-15, 23:21
tu masz kolego swieta racje jak widza kogos kto nie ma pojecia a jeszcze udaje ze sie zna to wtedy cennik idzie 100% do gory
spyro - 2006-08-15, 23:54
No chyba że isę ma jakiegoś zaufanego speca
Mapet mogę CI w Łodzi polecicć kolesia co ma VW w jednym palcu i nigdy mnie nie nacioł
MAPET - 2006-08-16, 16:10
nie no elektryka to dobrego mam i to bardzo! koles naprawil mi w 5 min usterke ktora w lodzi 3 warsztay w sumei probowaly kilka dni naprawic.. zrestza nie jechalbym 20km ponad w obei strony do lodzi do elektryka z taka rzecza
tu z czego sie dowiedzialem brakuje silniczka bo przy termotroniku silniczek zamyka i odmyka nawiew.. wiec albo byl termotronik w nim w co watpie .. albo poprstu kos wsadzil taki nawiew.. wiec jak co chcetnie odkupei zwykly mechaniczny czyli pokretlo z zabkami bo mam taki ale do golfa
spyro - 2006-08-16, 18:51
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem, bo kupiłem na Allegro jakiś czas temu prawie cała deskę rozdzielczą, ale niestety nie pasowały do mnie i dopiero niedawno sprzedałem...
BANDERAS_RR - 2006-08-17, 14:17
niestety golfa w klapkach nie mam i ci nie pomoge
|
|