Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - Liga Światowa

Andzia - 2006-08-13, 20:53
Temat postu: Liga Światowa
Czy ktos widzial dzisiejszy mecz ligi światowej Polska - USA ? Chlopcy zagrali świetnie :) Oby tak dalej :)
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 21:45

niestety nie ale dzieki za informacje to moze cos chlopaki wybiegaja wrescie
arlosza - 2006-08-14, 00:57

ja niestety widziałam tylko skrót... ale i tak było na co popatrzeć :D
....zeby jeszcze tak rozgromili Japonię to byłoby cudownie.... :wink:

spyro - 2006-08-14, 01:12

Nic nie mogę powiedzieć, bo meczyki omijam szerokim łukiem..
arlosza - 2006-08-14, 01:47

spyro napisał/a:
Nic nie mogę powiedzieć, bo meczyki omijam szerokim łukiem..

:x uuuuuuu... Andzia wydaje mi się że możemy przydzieliś pierwszego minusa :wink:

Gavel - 2006-08-14, 10:56

o nasze panie przyznają minusy na forum :D
co to się porobiło....
ja ten meczyk oglądałem jednym okiem bo drugim siedziałem na forum i samouczka pisałem :)
ale powiem Wam że za tydzień jedziemy z Andzią do poznańskiej Areny na meczyk z Japonią - oczywiście LIVE!

kovval - 2006-08-14, 11:50

o ty burzuju! kasy masz za duzo !! !! :>
Gavel - 2006-08-14, 12:07

problem w tym że właśnie nie :(
powiem tak: dostaliśmy bilety w prezencie i teraz kombinuje jak to zrobić żeby Ventka do Poznania spaliła jak najmniej bo nasz koszt to właśnie koszt podróży..

Andzia - 2006-08-14, 13:14

pierwszy minus przyznany!!! ;)

... Arlosza chyba musimy wymyslec jakas kare za np. 5 minusow ;) zeby chlopakom nie bylo zbyt latwo... :lol:

BANDERAS_RR - 2006-08-14, 15:53

no to dla mnie tez poprosze bo dla mnie pilka moze nie istniec a kibolem w naszej rodzinie to moja mama jest najwiekszym szczegolnie jak przy kazdym ataku na bramke zrywa sie i glosno krzyczy GOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!!!!!!
arlosza - 2006-08-14, 17:43

Andzia najbliższe spotkanie bedzie idealne na ustalenie wszelkich rules of the game :wink:

BANDERAS_RR napisał/a:
GOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!!!!!!

...ale my miałyśmy na myśli SIATKÓWKĘ!!!!

Andzia - 2006-08-14, 22:03

chyba kolejny minus powinien byc ;)
Gavel - 2006-08-14, 22:07

BANDERAS_RR sam go sobie przyznał skoro napisał/a:
no to dla mnie tez poprosze

:)

arlosza - 2006-08-14, 22:08

Andzia napisał/a:
chyba kolejny minus powinien byc

zdecydowanie TAK... :mrgreen:

BANDERAS_RR - 2006-08-14, 23:30

same widzicie ze nie jestem w temacie.dzieki za minus no wkoncu sie nalezy
spyro - 2006-08-15, 12:31

Czy każdy facet musi lubić sport? Ja nie lubię (co widać po mnie :-) ) i zapewne nic tego nie zemini, no chyba że raz na czas bilardzik na EuroSporcie no i na żywo, kiedyś nawet dobrze mi szło w bilardzik, ale tez już dawno nie grałem... A takto niestety sport mnie nie interesuje... Magda jest uradowana, że jako jedyny w czasie olimpiad i mistrzostw piłakrskich oglądam zupełnie co innego (wyjątkiem były mecze z Polską, które bacznie śledziłem w TV - i nie potrzebnie bo tylko się ()*#^%...)
BANDERAS_RR - 2006-08-15, 13:14

no ze sportu to tylko motorowe szczegolnie motoGP to mnie kreci
arlosza - 2006-08-17, 14:52

Ania oglądałas wczorajszy "wspaniały" występ naszym Złotek??? :?

tragikomedia.... :roll:

Andzia - 2006-08-18, 10:24

meczu z Wloszkami nie widzialam..... bo imprezowalam :D
widzialam za to wczorajszy, z USA
tez nie popisaly sie dziewczyny niczym wspanialym, chociaz nie mozna tego powiedziec o kazdej
Jesli chodzi o ogladanie siatkowki to uwazam ze w meskim wydaniu jest ciekawsza :D

[ Dodano: 2006-08-18, 10:29 ]
niedziela juz coraz blizej i bede mogla dac "upust swojej solidarnosci" z tym sportem :mrgreen:
pewnie przez jakis czas bede miala problemy z gardlem i glosem :wink:
a Pawel juz sie ze mnie smieje (pozytywnie nabija) jak mu powiedzialam ze chce namalowac sobie flage polska na twarzy :)

Stopa - 2006-08-20, 21:50

No to se chłopaki polatali w Poznaniu... :? . Jak zobaczyłem te przewroty w przód Piwosza (czytaj: Kadziewicza), to już stawiałem na tie-break i się nie pomyliłem. Siatkówka nie wybacza takiej dekoncentracji... ale to i tak najlepsza drużyna od kiedy śledzę losy Polaków. czyli ponad 20 lat :mrgreen: . Lozano powinien zostać co najmniej do olimpiady 2012, bo zrobił team a nie zespół tańczący mazura, względnie grający nie-wspaniale, albo tylko-momentami-bosko :D . Na MŚ pokażemy starym Serbom i Czarnogórcom :!: A dziką karte koleś Acosta pewnie przydzieli makaroniarzom...eeeeeeeh.
Andzia - 2006-08-21, 10:35

atmosfera panujaca na hali - coś wspanialego :D Jesli chodzi o te przewroty to nie tylko Kadziewicz "szalał", ale Świderski takze. W siatkowce kazda chwila rozluznienia moze źle się skończyć i chłopaki przekonali sieo tym w 4-tym secie.
Jesli chodzi o wczorajszy tie-break to nie narzekam - mogłam dłużej uczestniczyć w tej "zabawie" i dopingować naszych :mrgreen:
Dobrze że w końcówce wytrzymali i wygrali cały mecz :D

Gavel - 2006-08-21, 14:00

A mnie polacy wkurzyli :!:
Dlaczego :?:
............
No ile można krzyczeć OSTATNI :!: OSTATNI :!: OSTATNI :!: :lol: :lol:
Jakby tak pograli tie-breaka do 30 to z pewnością dziś nic bym nie mógł mówić :wink:

kovval - 2006-08-21, 17:44

GAVEL.....nie pomachales mi :(
Gavel - 2006-08-21, 17:53

jak to nie :?:
pół meczu do Ciebie machałem :!:
taką dużą biało-czerwoną flagą :mrgreen:

kovval - 2006-08-21, 18:15

trzeba bylo naszyc napis na flage typu....kovval macham do ciebue......to moze bym zauwazyl
Andzia - 2006-08-21, 18:21

machał, machał... az prawie jego samego nie bylo widac
a oto zdjecie dla potwierdzenia:

[ Dodano: 2006-08-21, 18:23 ]
cos skopalam z tym zdjeciam :(
Gavel ratuj i popraw

prosze bardzo - poprawione - Gavel

Madzia - 2006-08-21, 20:29

Ja musiałam sama oglądać macz, bo Spyro nie lubi siatkówki. Tak się denerwowałam i wydzierałam, że aż ojciec do mnie przyleciał. Już było krucho z naszymi... Wygraliśmy o włos, a mieliśmy mieć taką przewagę nad Japończykami... Nasi chłopcy byli za pewni siebie... No ale najważniejsze, że wygraliśmy :D
Andzia - 2006-08-23, 00:13

a oto pare fotek z meczyku :)

w drodze na hale

rozgrzeweczka

a to juz meczyk

Zagumny w bloku (tym razem niezbyt udany)

Świderski i jego atak z drugiej lini

bloczek :)

Wlazły w swoim żywiole - atak (zajebi.... skacze, on chyba ma jakieś sprężyny w nogach)

przyjęcie zagrywki, tylko piłka "uciekła" już z kadru

Kadziewicz na zagrywce

a tu Wlazły

rzucać sie chłopaki a nie tylko patrzeć

a to ja :D

i cała nasza czwórka już po meczu

a teraz coś dla męskiej części (jak tylko panienki pokazywały się na parkiecie to Paweł łapał za aparat :roll: ) według mnie to nic ciekawego, ale możecie sami ocenić

krótki pokaz po pierwszym secie

nie może zabraknąć fotki Ventki, która też tam była :mrgreen:

spyro - 2006-08-23, 00:21

Panieniki miały fajne spodenki :-)

Widzę że farbki poszły w ruch :-)

Andzia - 2006-08-23, 00:25

a jak - farbki to podstawa :mrgreen:
arlosza - 2006-08-23, 01:45

...ale fajnie tam musiało być.... :mrgreen:
ja już od jakiegos czasu wiercę dziurę w brzuch mojego M (jak na razie mało skutecznie :? ), abyśmy pojechali na mecz naszych chłopców,

kovval - 2006-08-23, 09:21

no kochanie, te ostatnie fotki gavla chyba mnie przekonaly....bedzie cos i dla ciebie i dla mnie :)
spyro - 2006-08-23, 11:52

kovval napisał/a:
bedzie cos i dla ciebie i dla mnie

Też tak uważam, jak nie lubię siatkówki, ale taki meczyk, a szczególnie jego przerwyniki są warte uwagi...

Gavel - 2006-08-23, 12:01

Dlatego warto na mecze jeździć bo przynajmniej można wszystko zobaczyć :D
Mnie właśnie starsznie wkurza to jak w TV podczas przerw robią jakieś wywiady albo trenerów pokazują a nie te "główne wydarzenia" na boisku :wink:

A zdradze Wam jeszcze sekret: Andzia od niedzieli ręki nie myje bo przybiła pare piąteczek z Wlazłym, Zagumnym i jeszcze kilkoma :)

spyro - 2006-08-23, 12:05

Gavel napisał/a:
Andzia od niedzieli ręki nie myje bo przybiła pare piąteczek z Wlazłym, Zagumnym i jeszcze kilkoma

Mamy kumpele z Madzią, która prawie że sika po nogach jak widzi Wlazłego... W Łodzi wisi nawet jego pllakat, wielkości całłej kamienicy, wogóle nie kumam, zwykły koleś, tyle że pyka w siatkówkę :-)

Andzia - 2006-08-23, 12:23

Arla - Kovval juz sie chyba zgodził :D
Spyro tez coraz bardziej sie przekonuje a Madzia lubi siatkówke (tak wnioskuje skoro oglada mecze) :D
wiec moze na następny mecz wybierzemy sie razem... :mrgreen:
widowisko i atmosfera panujaca na hali jest super

Gavel napisał/a:
Andzia od niedzieli ręki nie myje bo przybiła pare piąteczek z Wlazłym, Zagumnym i jeszcze kilkoma

a dokladniej z: Zagumnym, Wlazłym, Winiarskim, Ignaczakiem,Świderskim i Grzybem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

spyro napisał/a:
Mamy kumpele z Madzią, która prawie że sika po nogach jak widzi Wlazłego... W Łodzi wisi nawet jego pllakat, wielkości całłej kamienicy, wogóle nie kumam, zwykły koleś, tyle że pyka w siatkówkę

Nie sikam po nogach jak widze Wlazłego ale uwazam ze jest zajebi... W siatkowke pyka rewelacyjnie a do tego nie pozjadal wszystkich rozumow i nie zachowuje sie jak gwiazda, jak to niektorzy w naszym zespole :wink:

kovval - 2006-08-23, 16:47

to Arla uwwwwielbia Świderskiego.....tego karła co jest nizszy odemnie :lol: , a w siatke moglbym sie z nim zmierzyc :twisted:
spyro - 2006-08-23, 18:14

Oj widze Kovval, że bierze malutka zazdrość :-) Ale takto bywa, jak widzą tych "wspaniałych" w TV to wydaje się że to Bóg wie kto a w starciu face to face wygląda to zupełnie inaczej, zazwyczaj oczywiście...
kovval - 2006-08-23, 18:47

jaka zazdros Spyro ....proooosze Cię...... czy on ma Vento ?? ?? i to wszysko tlumaczy. koniec tematu. :)
Madzia - 2006-08-23, 19:25

No nie mów Spyro, Wlazły jest przecież trochę przystojny................ale oczywiście najważniejsze jest to jak wysoko skacze przy siatce :roll:
spyro - 2006-08-23, 20:14

kovval napisał/a:
czy on na Vento

dobre, dobre... 100% racji :D

Andzia - 2006-08-23, 21:43

mowiac ze Wlazły jest zajeb.... nie mialam na mysli jego wygladu (chociaz niczego mu nie brakuje) a raczej jego gre
sama gralam dosc dlugo w siatke i okreslam ich pod wzgledem techniki i umiejetnosci siatkarskich

spyro - 2006-08-23, 21:46

Dobras, dobra, tak się mówi :-D A tak na poważnie domyślam się że o to chodziło wszystkim...