Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento
Nasze Ventki - Vento by Izbalca 1,9 TD
izba - 2009-06-08, 14:50 Temat postu: Vento by Izbalca 1,9 TDWitam Vento Posiadam od Maja 2008 roku a jezdze od 2 sierpnia 2008( dlazego?? to w opisie nizej:) ) Od Marca Vento widnieje na forum vento-fans wiec czesc osob juz je widziala jednak trafilem niedawno na to forum i sa auta ktorych tam nie ma wiec i ja zawitalem:)
Opis
1,9 TD –Izba
Opis Modelu i Wyposarzenia:
-VW Vento 94. 1,9 TD
-Kolor Wiśnowy Metalic
-2x Airbag
-Elektryczny Szyberdach
-Centralny zamek + alarm
-Wspomaganie kierownicy
Wprowadzone modyfikacje:
- Vento kupilem w kolorze czerwonym w kiepskim stanie blacharskim...zalaczam zdjecia jak wygladal podczas zakupu... Dach zrobil sie bialy a wiekszosc elementow byla pordzewiala( Niemiec nie dbal o blacharke) i nadawaly sie do wymiany... Auto od podstaw robilem ze swoim ojcem , rozebralismy go w mak i przeszlo kapitalny remont blacharki Po dluzszym namysle wybralem sobie piekny wiśniowy kolor ,ktory moim zdaniem najbardziej pasuje na Ventylu. Wymienilismy przedni lewy blotnik, lewe przednie i tylne drzwi.prawe tylne drzwi i tylna klape...(w sumie to do wymiany nadawala sie tylna klapa i jedne drzwi ale dokupilo sie reszte bo czesci nie sa tak drogie a rdza to rdza i szpachla to szpachla zawsze peknie)
-Na wstepie wymienilismy tylne amortyzatory , sprezyny ,drazki, wszytskie filtry , oleje, pasek rozrzadu , akumulator
-Felgi Aluminiowe Aluett 15/7cala z oponami 195/50 R15
-Przednie kierunkowskazy i blendy Clear z żarówkami Tęczowymi
-Przyciemnione Szyby
-Koncowka Wydechu 165mm DTM
-Pomalowane listwy i lusterka w kolorze nadwozia
-Brewki na lampy
-Zamontowany alarm zamykany z pilota(byl ale na kluczyk)
Audio:
-Radio Sony X-plod 4x50W
-Skrzynia Basowa z glosnikiem BOSCHMANN 30MM 1300W
-Wzmacniacz 2 Kanalowy BOSS AUDIO IQ-1080 W na Mostku
-Zamontowalem 4 glosniki na przod Niskotonowe na tyl dwudrożne Peying (nie sa z gornej polki ale Skrzynia robi swoje kiedys się zmieni)
-Z Przodu oryginalne sykacze
Plany:
-Tylne Lampy CRYSTAL RED-WHITE
-Przednie Lampy Soczewkowe na Henonach
-Sportowe Zawieszenie
-Siłowniki Maski Lifty
-Wymiana Wszytskich glosnikow w drzwiach na cos z wyzszej polki
Zdjecia:)
Po Zakupie...
PODCZAS REMONTU
ZIMA NA KOLPAKACH I STALOWKACH 14:/ HEH
aktualne
cinek82 - 2009-06-08, 14:54 Heh, jakbyś miał "ringi" to jakby slaw'a Ventkę oglądał Fajna, fajna zadbana furka.
Nie wiem czy to tylko u mnie, ale część zdjęć nie chce się otworzyć, i jak dodajesz zdjęcia to "kod: miniaturka na forum" EDI_DTR - 2009-06-08, 16:26 widziałem Ventylka osobiscie na tuningowisku lakierek super, efekty pracy widac a po rozmowie spokojniemoge powiedziec ze kolega izbalca, idzie w dobrym kierunku
Pozdrawiamizba - 2009-06-08, 16:37
EDI_DTR napisał/a:
widziałem Ventylka osobiscie na tuningowisku lakierek super, efekty pracy widac a po rozmowie spokojniemoge powiedziec ze kolega izbalca, idzie w dobrym kierunku
Pozdrawiam
dzieki za dobre slowo:D niedlugo zamieszcze foty z tunigowiska bo robilem fotki naszym ventylom tylko wezme je od kumpla:) a swoja droga na youtube juz ktos zameiscil jakis filmik gdzie jest pokaz slajdow furek i edi sie zalapal:D poszukaj siebie to znajdziesz sie heh:D aha i fura Ediego tez dobra jest gleba rant:D PozdroEDI_DTR - 2009-06-08, 17:39 filmik juz widziałem:D nie chwalac sie to ventyl na kazdym zlocie sie łacie w skromnym slajdzie Paweł J. - 2009-06-08, 18:05 Ładny okaz...widać ogrom pracy włożonej w samochód Rafik - 2009-06-08, 18:50 Witam nowego kolege na forum powiem lepiej nie mogłes trafic to własnie tutaj zbiera sie kupa ventomaniaków pozytywnie pokreconych z całej polski no i nawet trafiaja sie koledzy z zagranicy Vento zrobiło na mnie duże wrażenie podaba mi sie dla Ciebie za to ze dbasz o furke i ją ulepszasz to sie ceni A wiec oby Twój pobyt tutaj był naprawde długii Pozdrawiam i niech Ci kółka 3mają sie drogi izba - 2009-06-08, 20:27 Porcja paru Fotek z Tunigowiska Wrocław 2009 na ktorym spotkalem sie z EDIDTR:) i krotki filmik prezentujacy moje Car Audio:)
___!!! FILM___!!!
Pozdro Paweł J. - 2009-06-08, 20:35 Zacne audio....jak dachem rusza to jest super
A pełną butelkę piwa ruszy
Osobiście przy tej furce wyprofilowałbym zawieszenie...tzn podniósł tył lub opuścił przód....no i na początek pobawiłbym się spray-em do przyciemniania lamp Lwomati - 2009-06-08, 20:39 bardzo ładna furka. Wszystko się dokładnie na zlocie obluka. Narazie pozytywne wrażenie. piotr nowok - 2009-06-08, 20:49 fura super a car audio to juz nie mowie izba - 2009-06-08, 20:55
Tygrysisko napisał/a:
Zacne audio....jak dachem rusza to jest super
A pełną butelkę piwa ruszy
Osobiście przy tej furce wyprofilowałbym zawieszenie...tzn podniósł tył lub opuścił przód....no i na początek pobawiłbym się spray-em do przyciemniania lamp
Wiec tak co do zawiechy to wiem ze w vento przod okrutnie wysoko stoi:/ niedawno skonczylem szkole i poki co pracuje u wujka na wyplate kupuje tylne red cleary boczne cleary albo ledy sie zobaczy jak z kasa no i przednie sprezyny -40 i bede pobowal dorwac hokej z vento a kompletna zawieche a najlepiej gwintowana kiedys sie kupi przy kolejnym naplywie gotowki:) a z pelnym piwem nie probowalem tymi butelkami sciagalem widownie bo tam co ktores auto dudnilo wiec niewiadmo bylo skad to lupie a tak juz wiadomo heh:)levis521 - 2009-06-08, 23:18
Cytat:
tymi butelkami sciagalem widownie bo tam co ktores auto dudnilo wiec niewiadmo bylo skad to lupie a tak juz wiadomo heh:)
dobry pomysl z butelkami,a venta jak ta lala.Michcik - 2009-06-08, 23:38 no no fajna foorka i filmik zajebiasty heh ja tak robilem na bagatku na dyskotece ustawilem 5 TYSKICH i wlaczyleem glosniej muzyczke :p heh wyszlo wstrzasniete a nie zmieszane :p
pzdrMichcik - 2009-06-08, 23:40 izbalca, przyciemniales wszystkeis zybry wraz z przednimi nie miales po tym problemow z policja izba - 2009-06-09, 09:58
Michcik napisał/a:
izbalca, przyciemniales wszystkeis zybry wraz z przednimi nie miales po tym problemow z policja
wiec tak przyciemnialem wszystkie szyby co prawda z atestem ale wiemy ze jak trafimy na zego pana z radiowozu bedzie problem:/ poki co odpukac ale szyby mam od stycznia i do tej pory zadnej kotroli:) byl przeglad i tam sie gosciu burzyl ale i tak podpil bo wiemy dlaczego $$$$$ taka mala porada dla Was jak bedziecie jechac na przeglad z szybami spuszczajcie je:P moja dziewczyna ma wbite do glowy ze jak na policja zlapie opuszczamy przednie szyby... Pzdrizba - 2009-06-17, 16:24 Witam:) Wczoraj od kolegi kupilem hokej z golfa GTI po malych modyfikacjach usadowilem go na ventylu a dzis kupilem sportowe zawieszenie na przod APEX -40 z regulacja twardosci:) Juz moj przod niebedzie tak wysoko stal tylko lezal:) Jutro zalazce foto bo jutro powinienem zamontowac zawieszke:) Paweł J. - 2009-06-17, 16:38
izbalca napisał/a:
Jutro zalazce foto
Czekamy Wydym - 2009-06-17, 21:02 Wrzucaj go i pokazuj fotki izba - 2009-06-18, 15:28 Poki co zamieszczam fotke mojego ventylka na samym hokeju zdjecie jest robione telefonem kiepskiem jakosci ale pozyczylem koledze aparat i dzis ma mi oddac a co do zaiechy do dzis ie da rady je wsadzic jutro pracuje caly dzien moze w sobote...doczekac sie nie moge
a swoja droga jak wstawic foto bezposrednio na forum bo mam z tym problem ze niby plik moze miec tylko 20kb ale Wy jakos to robicie...Paweł J. - 2009-06-18, 16:53
izbalca napisał/a:
a swoja droga jak wstawic foto bezposrednio na forum bo mam z tym problem ze niby plik moze miec tylko 20kb ale Wy jakos to robicie...
Foty już za Ciebie podnieniłem....prosta sprawa....pod zdjęciem masz bezpośredni link do zdjęcia.....obok linku jest przycisk Pobierz pozostałe kody.....klikasz na niego....pojawia Ci się dodatkowe okno...(kody do zdjęcia)....wybierasz interesującą Cię opcję i kopiujesz do pisanego postu link z danej opcji....ja skopiowałem link z pozycji Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)
No i wrzucam rozjaśnioną fotkę...lepiej widac hokej izba - 2009-06-18, 16:59 Wielkie dzieki juz sie nauczylem to robic:D a mam prozbe do Ciebei Tygrysiko czy moich fot tych pierwszych jakie zamiescilem na forum nie moglbys przerobic tak aby byla minaturka bo ja juz chyba tego nie moge...:):):)Paweł J. - 2009-06-18, 17:05
izbalca napisał/a:
mam prozbe do Ciebei Tygrysiko czy moich fot tych pierwszych jakie zamiescilem na forum nie moglbys przerobic tak aby byla minaturka bo ja juz chyba tego nie moge...:):):)
Już troszeczkę zacząłem....dokończe wieczorem (teraz czas mnie nagli) i wrzucę to do pierwszego postu żeby był porządek, gdyż w pierwszym poscie są uszkodzone linki spyro - 2009-06-18, 17:20 izbalca, te brewki fuj, sam takowe posiadałem przez długi czas i naprawdę lepiej bez brewek wygląda...Wydym - 2009-06-18, 18:15 Zależy od gustów Ja ostatnio jak zdjąłem brewki i grill to wygląda jakoś tak inaczej Ładna furka sadzaj go na ziemie i będzie git Paweł J. - 2009-06-18, 18:50 Foty łącznie z filmikiem-poprawione.Lwomati - 2009-06-18, 20:10 temat od razu urósł w siłę. Od razu moża stwierdzić, że ventyl zadbany. Brewki też mi się nie podobają. Widi ostatnio ściągnął brewki ze swojego, to możesz wziąć z niego przykład. Zakładaj zawiechę, wtedy ventyl zmieni się nie do poznania.zlotykamil - 2009-06-18, 22:32
Cytat:
Widi ostatnio ściągnął brewki ze swojego, to możesz wziąć z niego przykład
a ja moge? ej no to jego ventek nie Wasz ....jeszcze poki co....
piękny soczysty czerwoniasty kolor... Wydym - 2009-06-18, 22:43 Ale Widi nie powiedział że teraz jest ładniej Jak zrobię te lampy i nie będzie mi się podobać to brewki i grill bez znaczka wracają izba - 2009-06-19, 22:12
Tygrysisko napisał/a:
izbalca napisał/a:
mam prozbe do Ciebei Tygrysiko czy moich fot tych pierwszych jakie zamiescilem na forum nie moglbys przerobic tak aby byla minaturka bo ja juz chyba tego nie moge...:):):)
Już troszeczkę zacząłem....dokończe wieczorem (teraz czas mnie nagli) i wrzucę to do pierwszego postu żeby był porządek, gdyż w pierwszym poscie są uszkodzone linki
nawte nie wiesz jaki jestem wdzieczny:) sam tego nie moglem zrobic a teraz moj temta ma rece i nogi na zlocie masz piwo:Dizba - 2009-06-19, 22:14
lwomati napisał/a:
temat od razu urósł w siłę. Od razu moża stwierdzić, że ventyl zadbany. Brewki też mi się nie podobają. Widi ostatnio ściągnął brewki ze swojego, to możesz wziąć z niego przykład. Zakładaj zawiechę, wtedy ventyl zmieni się nie do poznania.
wiec chlpaki brewki to jedyne co mi sie podoba z tych bajerow na aucie spojlery zderzaki progi bleee siatka bleee a brewki tak i prosze nie rozpisywac sie na ten temat bo juz to przerabialem i poki co je mama co bedzie keidys sie okaze...kiedys sobie mowilem ze szyb nie bede sciemnial i zawiechy obnizal a teraz...:D:D:D:DPaweł J. - 2009-06-20, 07:16 izbalca, a na przodzie nowy zawias już siedzi izba - 2009-06-20, 11:53
Tygrysisko napisał/a:
izbalca, a na przodzie nowy zawias już siedzi
siedziec siedzi ale w bagazniku heh dzis tato pracuje caly dzien ja w poniedzialek moze we wtorek go zalozymy w kazdym badz razie do tygodnia bedzie a doczekac sie nie moge...:P:P:Pizba - 2009-06-25, 16:32 Przedwczoraj udalo mi sie zlaozyc zawieszke i a dzis porobic pare fotek:) Wiadc zawieszke i hokej:) Wiec ventyl siedzi nizej:D:D:D
Dla porownania jak bylo kiedys:P:P i niedawno:P:P
I Teraz:D
Lwomati - 2009-06-25, 16:35 kurcze szkoda, że nie mogę zobaczyć. Ale jak wrócę do domu to obczaję. Chyba, że chce Ci się wrzucić w otofotki Napewno dobrze wygląda.Paweł J. - 2009-06-25, 18:16 No teraz jest super.... podoba mi się ze był jest troszeczkę wyżej przez co auto nabrało agresywnego wygląda
lwomati, to dla Ciebie:
Lwomati - 2009-06-25, 18:24 no fajnie dokładeczka to pełna by się przydała.
Cytat:
podoba mi się ze tył jest troszeczkę wyżej przez co auto nabrało agresywnego wygląda
dokładnie, mi się zawsze takie ustawienie podobało. Przód nisko a tył sterczący Michcik - 2009-06-25, 20:01 no Ventylek teraz lepiej sie prezentuje hokej chyba od Golfa, wstaw sobie od GTI to juz wtedy rewelka bedzie ;]Wydym - 2009-06-25, 20:51 Malina Bardzo fajnie wygląda piotr nowok - 2009-06-26, 22:03 no pieknie zalatw sie orginal vr do golfa i to juz bedzie calkiem wypas Paweł J. - 2009-06-26, 22:22
piotr nowok napisał/a:
orginal vr do golfa i to juz bedzie calkiem wypas
Ooooo...byłoby super
Ogólnie fajne Vento-mam nadzieję że oblukam na żywca na zlocie.... izba - 2009-07-02, 21:41 Witam:) Mam do was pytanko kto z forumowiczow posiada obnizenie -60 -40 . chciabym zobaczyc zdjecia ventyli na tym wariancie obizenia chce aby przod byl nizszy od tylu i tak jest na dzien dzisiejszy tyle ze mam tylko przod obnizony i trzeba pobawic sie tylem bo na przodzie mam sport zawias a tyl seria i nie bardzo to wspolgra... PzdrPaweł J. - 2009-07-02, 23:14 Najlepszym rozwiązaniem byłby gwint....z tyłem to nie problem...można dać nawet -80 czy -100 i coś podłozyć wedle oczekiwań piotr nowok - 2009-07-04, 15:50 ja tez polecam gwinta smigasz jak chcesz izba - 2009-07-20, 14:27 Witam:) W tym tygodniu nastapia kolejne modyfiakcje w aucie:) Najpierw jutro zmieniam kostke od stacyjki w aucie co wiele osob juz przerabialo bo juz za duzo problemu z nia. Juz za czesto nie chce odpalic nie zapalaja sie kontrolki i nie chce zapalic chyba ze na krotko:D:D:D Na srode umowilem sie i jade po tylne Lampy Red Clear i boczne kierunkowskazy LED (bo dzis strach jechac bo jeszcze calkiem stacyjka sie rozwali) A technicznie to zamawiam nowe klocki i tarcze i lozyska na przod i bede mogl powiedziec ze ventyl bedzie na chwile obecna cacy:) Pzdr niebawem nowe foty:)
aha i wtym tygodniu jeszcze zdejme ten wstretny hak ktory aktualnie nie jest mi potrzebny a szpeci autko...Lwomati - 2009-07-20, 14:29 no to bardzo dobrze Fotki jak zawsze mile widziane.spyro - 2009-07-20, 14:42 Musisz sie wyposażyć w naklejki Klubowe co by dopełnić wyglądu furaczka piotr nowok - 2009-07-20, 14:48 no ladnie daj foty izba - 2009-07-20, 14:49
spyro napisał/a:
Musisz sie wyposażyć w naklejki Klubowe co by dopełnić wyglądu furaczka
juz mam na bocznych szybach tylnych tych trojkatach no i na tylnej szybie:) Tyle ze Vwvento-fans a nie ventoorg ale to to samo znaczy ze kochamy vento hehPaweł J. - 2009-07-20, 17:46 Brawo że dbasz o stan techniczny tak trzymaj...izba - 2009-07-28, 22:46 Witam:) Wiec tak lampy i kierunki kupione i leza na aucie tylko nie mam jeszcze fot mysle ze jutro zrobie jakas sesje:) Problem ze stacyjka znikl:) Udalo mi sie samemu zrobic wczoraj przy pomocnej radzie znajomego ktory mial ten sam problem nie byla to kostka od stacyjki tylko za lewa kratka od nawiewow jest jakis streownik od imobilaisera i do niego wchodza 2 kostki i jedna sie poluzowala wcisnalem i problem znikl w na jutro bylem umowiony z elektrykiem...:) Tarcze klocki lozyska wczoraj zamowilem jutro powinny byc:) co do haka moze wkoncu w tym tygodniu bo mam duzo roboty...Pzdrizba - 2009-07-30, 22:16 Dzisiaj udalo mi sie porobic troche fotek mojego ventyla na nowych lampach i kierunkach:) Jeszcze zostalo mi zdjac hak:)
shakur - 2009-07-30, 22:23 Piękna furka;D i te światła znajome;Pcinek82 - 2009-07-30, 22:27 Zajefajna maszynka Super się prezentuje Arcaj - 2009-07-30, 22:39 no nareszcie ventla pokazałeś elegancko teraz wygląda Mati_89 - 2009-07-30, 22:54 Furka naprawde cud malina Widać efekty ciężkiej pracy Jak się śmiga na takim zestawieniu jak masz przód na sporcie a tył na seryjnym zawieszeniu??izba - 2009-07-30, 23:07
bongkox napisał/a:
Furka naprawde cud malina Widać efekty ciężkiej pracy Jak się śmiga na takim zestawieniu jak masz przód na sporcie a tył na seryjnym zawieszeniu??
dziekie za dobre słowo:) a co do mojej zawieszki to mi sie jezdzi dobrze i czuc sport zawias ale przyznam ze nim troche buja jak jest droga z wybojami bo jednak przod sztywniejszy a tyl miekszy tyle ze mi sie podoba takie obnizenie a gdybym tyl dal nizej to bylbym zmuszony dac nizej bo nie podoba mi sie obnizenie na rowni a co sie wiaze z tym ze nici z parkowaniem i chcoiazby wjazdem do podworka terenu warsztatu taty bo przed brama jest zrobione takie korytko ktorym splywa woda po deszczu i juz jak wjezdzam chacze hokejem heh... moze kiedys trafi u mni gwint wtedy bedzie grubasno:D:D:D na Kit sie nie decyduje Pzdrlevis521 - 2009-07-30, 23:21 lalunia furka teraz.lampy duzo daja. Lwomati - 2009-07-31, 06:44 Super wygląda Twoja ventka wszystkiego po trochu i ładnie się zgrywa piotrek_inf - 2009-07-31, 07:06 Bardzo ładnie tylne lampy się prezentują, kierunki też, no i ogólnie fajnie to wygląda Paweł J. - 2009-07-31, 08:37 Piękne auto....teraz super sie prezentuje....seryjny pomarańcz jakoś nie bardzo w nim wyglądał.
izbalca napisał/a:
a tyl miekszy tyle ze mi sie podoba takie obnizenie a gdybym tyl dal nizej to bylbym zmuszony dac nizej bo nie podoba mi sie obnizenie na rowni a co sie wiaze z tym ze nici z parkowaniem i chcoiazby wjazdem do podworka terenu warsztatu taty bo przed brama jest zrobione takie korytko ktorym splywa woda po deszczu i juz jak wjezdzam chacze hokejem heh... moze kiedys trafi u mni gwint wtedy bedzie grubasno
Ale z tym nie ma żadengo problemu....kupujesz sportowe spręzyny....nie ważne czy -60 czy -100.....zakłądasz je i wyrównujesz sobie dystatnem na odpowiednią wysokośc o jest ok....czyli sztywnosc i odpowiednia wysokoscspyro - 2009-07-31, 11:37 Światełka pasują idealnie izba - 2009-07-31, 15:20 Jeszcze zdejme Hak i bedzie wkoncu widac koncowke wydechu z prawej strony auta bo tak zaslania Hak heh... w przyszlym tygodniu sie uda takjak zmienic tarcze klocki i lozyska:) Pzdr dzieki za dobre opinie:)izba - 2009-08-01, 19:17 do tych calych zmian ktore nastapia w tym tygodniu pod wzgledem technicznym dodam ze wlasnie kupilem kompletne sportowe zawieszenie TA Technix ze springami -40 a tylne amorki sa z regulacja wysokosci . W poniedzialek jade je odebrac i mysle ze w srode bedzie przekladka do zlotu napewno sie uda:) izba - 2009-08-17, 19:56 Zajelo mi to duuuzo czasu ale dodaje porcje fotek z naszego zlotu fotek moich aut i waszych ktore udalo mi sie uchwycic:)
Jeszcze troche ich mam ale juz na wiecej nie mialem sil heh ale trzeba zrobic jakis temat gdzie bysmy wklejali nasze foty:_Lwomati - 2009-08-17, 19:59 Nagłośnieniem zdeklasowałeś konkurencję
Bardzo ładny i zadbany ventylek. Dużo jeździłeś po ośrodku, chyba dodatkowe paliwo w bagaju woziłeś
Gratulacje za pierwsze miejsce izba - 2009-08-17, 20:11
Lwomati napisał/a:
Nagłośnieniem zdeklasowałeś konkurencję
Bardzo ładny i zadbany ventylek. Dużo jeździłeś po ośrodku, chyba dodatkowe paliwo w bagaju woziłeś
W bagazniku bylo zapasowe 5L ale jednak co diesel to diesel zalalem przed wyjazdem pod korek i w sumie z dojazdem i z moim jezdzeniem wyszlo 720Km i z zalaniem tych 5 L po powrocie mialem troche ponizej pol baku:D No a co VR-a to VR-a...hehh tyle ze Ty masz czym wyprzedzic hehkovval - 2009-08-18, 12:11 Bardzo ladne auto. Odrazu rzucilo mi sie w oczy. Zrobione z gustem. Gratulacje za zdovycie I miejsca za dBpiotr nowok - 2009-08-18, 15:46 ladnie ci to gralo fureczka mila dla oka Szczurq - 2009-08-18, 16:12 Taaa fajnie grało, co dziennie rano dostawałem popis i pobudkę i nie powiem że było źle.Bimber - 2009-08-18, 16:37 no a co mieliscie ww tej butelce ladnie pachnialo ale z tego co moi wspolokatorzy mowili wykrecalo ich Paweł J. - 2009-08-18, 18:28 Furka daje radę....a audio tym bardziej
No i fotka ode mnie
EDI_DTR - 2009-08-18, 21:58 Wpadaj w niedziele do wro na spota bo widze ze sie duuzo zmieniło od ostatniego spotkania izba - 2009-08-19, 10:31
EDI_DTR napisał/a:
Wpadaj w niedziele do wro na spota bo widze ze sie duuzo zmieniło od ostatniego spotkania
a gdzie odbedzie sie spocik i o ktorej godzinie?? ja zapraszam Cie jutro do legnicy na lotnisko tu tez bedzie spot o 18 ...izba - 2009-09-04, 12:11 Musze sie pochwalic przed chwila odebralem paczke a zakupilem nowe gwintowane zawiesenie Ta Technix na tyl do swojego ventylka tamto tylne bylo uszkodzone i za niskie co w drodze na zlot dalo znaki hehh zaraz jade do taty na warsztat i montuje:) a i nowe glosniki w polke jeszcze...
eros662 - 2009-09-04, 12:30 Nom super Ventylek naprawde, podoba mi się lakier no i car audio godne mistrza:) Powodzenia w dalszych modach. Arcaj - 2009-09-04, 20:10 izba wpadaj na spocik do wrocka w niedziele pochwalisz się nowym gwintem wpadnij na autostradę w kątach Wrocławskich się zgadamy i razem pojedziemy na spota izba - 2009-09-06, 22:17 fotki z dzisiejszego udanego i nie malego spotu we wrocku:)
Lwomati - 2009-09-07, 03:09 izba, zróbcie sobie jakiś temat w grupie dolnośląskiej np. zdjęcia ze spotów i tam wrzucajcie.
Ładnie się zgadaliście Pany piotr nowok - 2009-09-07, 07:27 no ladnie i sporo ludzi u nas jaks wszysto zamilklo Paweł J. - 2009-09-07, 08:26 Dobry spocik...no i całkiem liczny....
Od razu ksenonik widac arek07 - 2009-09-07, 13:40 spocik fajny
odrazu rzuca się w oczy xenon ale nie chciałbym sie z nim mijać na ulicy jak jest w zwykłej lapmie h4EDI_DTR - 2009-09-07, 14:32 arek07, nie ma tragedi izba - 2009-10-03, 19:18 Siemanko:d Wczoraj nabylem nowe kolo do mojego ventyla KESKIN KT1 16cali 9J na praktycznie nowych oponkach 195/45 ... zalaczam foto
Mati_89 - 2009-10-03, 19:27 Wygląda zajebiście tylko chyba cosik będzie obcierało co?spyro - 2009-10-03, 19:27 pogratulować zakupu...Bartek - 2009-10-03, 19:28 Te 9J na przodzie robi wrażenie izba - 2009-10-03, 19:30
Mati_89 napisał/a:
Wygląda zajebiście tylko chyba cosik będzie obcierało co?
jeszcze dzis do poludnia przednie lewo kolo obciearlo o blotnik...zaklepalem ranty i spokoj:) przcyiera tylko jak sa kola skrecone na zakrecie i auto dociska do dolu ale tyle to pikus:Pspyro - 2009-10-03, 19:37 izba, tych brewek się pozbądź i będzie wogóle cudownie cinek82 - 2009-10-03, 19:44 No wygląda zaje...... Paweł J. - 2009-10-03, 20:15 Nooooo....akurat te Keskiny to chyba jedyny wzór jaki mi się podoba
Jeszce jakbyś srodek felg dałbyś w kolor furki byłoby idealnie.
izba, napisz coś o tym klepaniu rantów...lakier się uszkodził...klepałeś młotkiem czy moze robiłeś ten numer z rurą Hormon - 2009-10-03, 20:33 O kurde, ale felunek piotr nowok - 2009-10-03, 20:42 stary felunek zajeb.... sobie szafnoles izba - 2009-10-03, 20:46
Paweł J. napisał/a:
Nooooo....akurat te Keskiny to chyba jedyny wzór jaki mi się podoba
Jeszce jakbyś srodek felg dałbyś w kolor furki byłoby idealnie.
izba, napisz coś o tym klepaniu rantów...lakier się uszkodził...klepałeś młotkiem czy moze robiłeś ten numer z rurą
co do klepani arantow to robilm tak zrobilem pare naciec na rantach zeby zmienjszyc powierzchnie klepania rantow nagrzalem opalarką ranty i blotnk na zgiecu aby byl w miare leatyczny jak i farba zeby ie pekla i gumowym mlotkiem klepalem..wszytsko wyszlo ok tylko takie ze 3 dolki na dole blotnika tam gdzie jest zgiecei na jednym jak i drugim blotniku ale nie rzuca sie to w oczy tylko sobie jest... chcialem zrobic motyw z rura ale sie wacham...Paweł J. - 2009-10-03, 20:50 Numer z rurą nie jest głupi gdyż zawsze sie troszeczkę błotnik wypchnie przez co da sie go dobrze dopasowac do koła....ale chyba jeszcze tego nikt nie robił.
W sumie zaginarka do rantów też działa na podobnej zasadzie tylko ze przy rurze nie trzeba koła wywalac.
izba napisał/a:
chcialem zrobic motyw z rura ale sie wacham...
Nie dziwię się piotr nowok - 2009-10-03, 20:51 ja w mk3 bylwm bardziej derastyczny nic nie nacinalem tylko normalny mlotkiem pralem Lwomati - 2009-10-04, 01:50 cudo
bez dwóch zdań. Tylko ściągnij te brewki tylko to jej się należy.Arcaj - 2009-10-04, 08:45 Jedym słowem
teraz przyjedź do Wrocka na spocik żeby się pochwalić tym cackiem
P.S zawitaj na grupie dolnośląskiej i wypowiedz się czy przyjedziesz na grila Vento-Łukasz - 2009-10-04, 10:31 felgi są zacne wzór ekstra i kolor też bym zostawił taki jaki jest pawelvw - 2009-10-04, 10:41 nono szaleją wszyscy to szalejesz i ty i oby tak dalejizba - 2009-10-04, 10:47 a no szaleje szalejez felgami spontan co prawda chcialem dobra felge z rantem ale wchodze na allegro zakladka felgi z oponami 16 4x100 i jest mowie do dziewczyny pozycz troche kasy za pare dni oddam:D i jest Keskin hehpiotr nowok - 2009-10-04, 10:55 a to dobra dziewczyne masz ja ani ne gadam mojej zonce bo by zawal przezyla co i ile kosztujeizba - 2009-10-04, 11:00
piotr nowok napisał/a:
a to dobra dziewczyne masz ja ani ne gadam mojej zonce bo by zawal przezyla co i ile kosztuje
pozyczyc pozyczyla ale sama sie za glowe lapie jak ja kupuje cos do auta ale moja pasja to Tuning Vento...:P piotr nowok - 2009-10-04, 11:27 moja zonka kiedys prubowala to mi wybic to z glowy ale dala sie spokuj bo wie ze to nie mozliwe ale i tak polowy nie wie ile co kosztujePaweł J. - 2009-10-04, 14:32 izba, a jak to jest z tymi wystającymi kołami misiaki za co się czepiają za całe koło, czy sama felga może wystawac a opona już nie jak to bywa przy naciagu Bartek - 2009-10-04, 14:50 Teoretycznie schowany musi być bieżnik opony ale wiadomo jak to u nas jest z policją Paweł J. - 2009-10-05, 07:53
izba napisał/a:
jeszcze dzis do poludnia przednie lewo kolo obciearlo o blotnik
No właśnie tak patrze na Twoje fotki i jakby przednie lewe koło bardziej wystawało byc moze to tylko złudzenie i tylko tak na fotkach to wygląda pawelvw - 2009-10-05, 10:13 panowie przecierz we wszystkich ventach lewe przednie koło bardziej wystaje od prawegoidgray - 2009-10-05, 10:14
pawelvw napisał/a:
panowie przecierz we wszystkich ventach lewe przednie koło bardziej wystaje od prawego
że co ? a czemu to niby ?pawelvw - 2009-10-05, 10:16 idgray, postaw sobie kilka ventek w rzędzie i się dobrze przyjzyj ja nie wiem czemu tak jest zrobione pytaj sie tych co konstruowali zawieszenieizba - 2009-10-05, 12:07
Paweł J. napisał/a:
izba napisał/a:
jeszcze dzis do poludnia przednie lewo kolo obciearlo o blotnik
No właśnie tak patrze na Twoje fotki i jakby przednie lewe koło bardziej wystawało byc moze to tylko złudzenie i tylko tak na fotkach to wygląda
a wiec tak sa po 2 et 2 felgi maja et15 i 2 felgi et15 i gumiarz zle nalozyl opony ale juz keidys...z przodu oponki sas praktycznie nowk a na tyle juz nie i zakaladajc je zgodnie z oponami wychodzi na to ze z lewej strony jest et25 a z prawej et15 ...i przez to tarlo z lewej strony z przodu (jeszcze trze n kolach skreconych) ale prbolem zniknie kiedy podjade do gumiarza i przelozy opony na felgi czyli zabierze tylna prawa felge i da ja na lewy przod z opona z tamtej felgi i bedzie jak ma byc tyl delikatnie szrszy przod wezszy przez co bedzie cacy ale poki co nie mam wogole kasy..: ale za pare dni bedzie leceodrazu do gumiarza...pzdrizba - 2009-10-05, 12:11
Bartek napisał/a:
Teoretycznie schowany musi być bieżnik opony ale wiadomo jak to u nas jest z policją
z tego co slyszalem ale tylko od znajomych to niby ma byc bieznik schowany a nie flga jesli tak by bylo to spoko...izba - 2009-12-02, 21:33 Siemano Dzisiaj dokonalem kolejnego zakupu dla ventyla otoz udalo mi sie kupic przednie lampy soczewkowe z ringiem (takie jak w linku) http://moto.allegro.pl/it...lack_ringi.html dostalem cynk od kolegi Grubego z forum ze takowe sa na allegro za 300zl:) Na dniach zakladam stal na venciaka bo sie dzisiaj mroz zrobil a Keskiny pod koniec zimy beda mialy zrobione i wypolerowane ranty na lusterko:) Paweł J. - 2009-12-02, 21:44 izba, a gdzie dokładnie te lampy kupiłeś...ode mnie z wiochy gościu też nabył styrane vento i także zakupił ringi i jak twierdzi także za 3 stówki...jakaś rewolucja cenowa czy jak izba - 2009-12-02, 21:51
Paweł J. napisał/a:
izba, a gdzie dokładnie te lampy kupiłeś...ode mnie z wiochy gościu też nabył styrane vento i także zakupił ringi i jak twierdzi także za 3 stówki...jakaś rewolucja cenowa czy jak
tu masz dokladnie link tej aukcji:)
http://moto.allegro.pl/sh...?item=837117374piotr nowok - 2009-12-02, 21:55 izba ladna okazje wyrwales arek07 - 2009-12-02, 22:54 no no nieźle trafiłeś
a lampki super miki9a - 2009-12-02, 22:56 fajne tez bym takie chciał pawelvw - 2009-12-02, 23:42 no ładnie teraz tylko nowy klosz i masz świetne lampkiLwomati - 2009-12-03, 04:36 coraz bardziej mi się nie podobają te lampy. Jak pierwszy raz je zobaczyłem na zlocie u levisa to były nawet spoko, ale teraz znudził mi się ich wygląd. Lepsza soczewka jak u pawelvw.
izba rozklej szkło (czy plastik ) i pomaluj je na czarno wewnątrz.Rafik - 2009-12-03, 08:21 Ładna okazja i zakup oczywiscie Arcaj - 2009-12-03, 08:25
Lwomati napisał/a:
izba rozklej szkło (czy plastik ) i pomaluj je na czarno wewnątrz.
Tylko że izba ma z tyłu lampy biało czerwone wiec jak da na czarno to nie będzie ładnie. Kieruny z przodu tez ma chyba białe z tego co pamiętamLwomati - 2009-12-03, 08:37 to lipa... dla mnie jedyny słuszny kolor lamp tuningowych to czarny.Rafik - 2009-12-03, 08:45 nom fajnie by takie lampiony w czerni wyglądaly ale z takim zestawem jak Arcaj, mówi to ventka izby, może sie fajnie prezentowac niedługo zobaczymy pewnie jakies fotencje izba - 2009-12-03, 09:41
Rafik napisał/a:
nom fajnie by takie lampiony w czerni wyglądaly ale z takim zestawem jak Arcaj, mówi to ventka izby, może sie fajnie prezentowac niedługo zobaczymy pewnie jakies fotencje
tylko listonosz przyjdzie i wkraczam z aparatem:)izba - 2009-12-13, 13:38
Dodaje fotki lampek na aucie tyle ze te za dnia sa bez grila bo jak zalozylem gril to sie pogoda skaszanila czyli zaczelo lac...
Wvojtek - 2009-12-13, 14:18 fajnie to wyglądazlotykamil - 2009-12-13, 16:35 dzieje sie dzieje piotr nowok - 2009-12-13, 18:18 ladnie te lampki sie prazentoja krzeszak - 2009-12-13, 18:19 ciekawe czy takie sa też czarne piotr nowok - 2009-12-13, 18:22 sa izba - 2009-12-13, 18:25
krzeszak napisał/a:
ciekawe czy takie sa też czarne
sa i czarne tu masz linka http://moto.allegro.pl/it...eyes_black.htmlkrzeszak - 2009-12-13, 18:31 ale jaka różnica chrom 300zl czarne 599zl Paweł J. - 2009-12-13, 20:15 Niezły grubas izba - 2009-12-13, 20:17
krzeszak napisał/a:
ale jaka różnica chrom 300zl czarne 599zl
tyle to ze za 300zl srebrne kupilem to byla okazja i niby uzywane choc uwiezcie tato myslal ze to nowki zero rys ani zabrudzen nawet orginalne opakowanie nie wiem zego byly tanie a wsio w nich dziala i swieca lepiej jak te moje orginalne(podroby)Vento-Łukasz - 2009-12-13, 21:45 Fele są ZAJE...E ile ja bym dał żeby takie miec
kocham twoje fele levis521 - 2009-12-13, 22:02 Felunie to teraz masz wypas a lamki takie jak moje tylko ze ja mam czarne. izba - 2009-12-14, 11:56 Wiem ze felunie sa dobre ale dzis ventyl idzie na stal spadlo troszke sniegu i nie ma co czekac...stal 14 cali co do gleby mysle ze siadzie jeszcze bardziej...heeh bede musial hokej jeszzce zdjac...piechu43 - 2009-12-14, 12:18 izba, a co robisz ze starymi lampami??? nie chcesz ich opchnąć???Lwomati - 2009-12-14, 13:30
krzeszak napisał/a:
ale jaka różnica chrom 300zl czarne 599zl
zawsze można zrobić samemu
Osobiście widziałbym tą ventkę z black lampami Wvojtek - 2009-12-14, 14:36
Lwomati napisał/a:
Osobiście widziałbym tą ventkę z black lampami
fajny kontrast by był...Arcaj - 2009-12-14, 21:42 a mi osobiście podoba się tak jak jest terazizba - 2009-12-14, 22:21
piechu43 napisał/a:
izba, a co robisz ze starymi lampami??? nie chcesz ich opchnąć???
jasne ze beda do sprzedania:D:Dizba - 2009-12-14, 22:22
Wvojtek napisał/a:
Lwomati napisał/a:
Osobiście widziałbym tą ventkę z black lampami
fajny kontrast by był...
...i ciekawe do czego by mi one pasowaly do bialych clearow?? bocznych ledow tylnych clearow i grila w kolorze...?? na wasze odpwoedzi napize w czwartek za godznke ruszam w 3 dniowa trase po polsce(praca...)Arcaj - 2009-12-15, 10:11
izba napisał/a:
...i ciekawe do czego by mi one pasowaly do bialych clearow?? bocznych ledow tylnych clearow i grila w kolorze...??
dokładnie strasznie byś skaszanił jakby były czarne lampiony są chromowane i jest cacyczarnysauber - 2010-02-10, 20:15 a mi sie podobajte lampki w chromie
ciekawe jak by wygladały jakby je pomalowac w kolor nadwozia Arcaj - 2010-02-10, 20:18 no IZBA ma ciekawy kolorek autka Myślę że fajnie będzieWydym - 2010-02-10, 21:28 Hehe mały odkop tematu Marcin_ko7 - 2010-03-13, 19:07 No na keskinie ładnie sie pasie... Ogólnie bardzo ładne autko.
Nie wiem czy kiedys nie widziałem Cie jak jechales przez mazurowice w kierunku legnicy. Fele zrobiły na mnie ogromne wrazenie... Kolorek bardzo ładny...
Wiem ze jestes przeciw ale jednak to powiem... Lusterka + gril + lampy w czern i bedzie rewelacja Arcaj - 2010-03-13, 19:20
Marcin_ko7 napisał/a:
Wiem ze jestes przeciw ale jednak to powiem... Lusterka + gril + lampy w czern i bedzie rewelacja
nawet nie wiem jakich argumentów byś musiał użyć żeby Izba się przekonał na czerń GRZEGORZ K. - 2010-04-02, 18:21 nowy front,ale widziałem na PJ bo tu już nie działa link.zajrzyj do mnie też się zmieniło dużo ostatnio.izba - 2010-04-07, 20:26 Witam. Troche fotek na odswiezenie tematu Ventyl Dalej Zyje i Jezdzi:P
piotr nowok - 2010-04-07, 20:43 ladnie ventylek wygladaWąski 2 - 2010-04-07, 21:32 no ventyl gut
ładny już był ale teraz na tych felgach na żwo będzie wymiatał vwkrzysio - 2010-04-07, 21:38 ah te oponki w naciągu.... arek07 - 2010-04-07, 22:05 dokładka od vr by lepiej pasowała Mati_89 - 2010-04-07, 22:28 dla mnie MEGA ventyl piechu43 - 2010-04-08, 04:45 F A J O W O ! ! ! prezentuje się ślicznie Paweł J. - 2010-04-08, 07:32 GRZEGORZ K. - 2010-04-08, 13:11 jak ty to naciągnąłeś.???jaki to jest rozmiar??ja kiedyś naciągałem 205 na 9 i było mega trudno a co dopiero to
malujesz hokeya przedniego w kolor??i czemu taki kolorek felg??czarnysauber - 2010-04-08, 13:35 ventylek piekny i te felgi Arcaj - 2010-04-08, 19:15 Izba masz xenon w tych lampach czy na halogenowej żarówce śmigasz?izba - 2010-04-08, 20:43
GRZEGORZ K. napisał/a:
:wow: jak ty to naciągnąłeś.???jaki to jest rozmiar??ja kiedyś naciągałem 205 na 9 i było mega trudno a co dopiero to
malujesz hokeya przedniego w kolor??i czemu taki kolorek felg??
naciagiem martwili sie gumiarze ale bez azotu sie nie obeszlo:) ale naciag jest piekny a co do koloru takie felgi kupilem i tak zostalo mysle ze wygalada dobrze tak zostanie:) a co do hokeja to malowanie go jst dla mnie banalne z tego zgledu ze tyle razy co ja na co dzien nim ryje to by tragicznie to wygladalo farba by zaczela schodzic...izba - 2010-04-08, 20:44
Arcaj napisał/a:
Izba masz xenon w tych lampach czy na halogenowej żarówce śmigasz?
zwykła żarówka H1 w lca policja czepia sie xenonow i dowodzik odrazu zabrany...izba - 2010-04-08, 21:08
GRZEGORZ K. napisał/a:
:wow: jak ty to naciągnąłeś.???jaki to jest rozmiar??ja kiedyś naciągałem 205 na 9 i było mega trudno a co dopiero to
malujesz hokeya przedniego w kolor??i czemu taki kolorek felg??
a co do rozmiaru to felgi to 16 cali 9j 2x et15 i 2x et25 oponki to TOYO Proxes 195/45 ...Arcaj - 2010-04-08, 21:12
izba napisał/a:
zwykła żarówka H1 w lca policja czepia sie xenonow i dowodzik odrazu zabrany...
i jak to świeci? Lepiej od serii?GRZEGORZ K. - 2010-04-08, 21:13
izba napisał/a:
zwykła żarówka H1 w lca policja czepia sie xenonow i dowodzik od razu zabrany...
ale czemu??jak byś założył 5000k i atrapę spryskiwaczy??
to wy tam niezłe musicie śmigać ze was tak trzepią.no ale LCA to nie Wrocek,mniejsze...
mi osobiście nie podoba sie Xenon w zwykłej lampie i też nie przesadzony typu 8000k i więcej bo cyt:Ja mam xenon i wszyscy widzą niebieskie światło z daleka:...ale on z bliska nic nie widzi a jak deszcz pada to na długich jezdzi 600k a nawet 5000k.
Dzisiaj mi sie wypalił do końca jeden bo był uszkodzony 6000k,ale takie dostałem i mam juz zamówione 5000k.
P.S. IZBAprzepraszam cie bardzo ale nie dam rady przyjechać do ciebie bo moja zona pracuje od 09:30 do 18:00 i lipa.GRZEGORZ K. - 2010-04-08, 21:19
Cytat:
i jak to świeci? Lepiej od serii?
ARCAJU świeci lepiej.jak wspomniałem wyżej skończył mi sie żarnik jeden i wyciągłem oba i wstawiłem H1 z powrotem,przy czym jedna H1 ka sie tez z hajcowała.
pojechałem na stacje zakupiłem H1 philipsa 55 i zdecydowanie lepsze niż dołączona do lamp.a tym bardziej ze soczewica daje załamanie światła na pobocze i wszystko widać.
Dla mnie lepiej niz seria H4Arcaj - 2010-04-08, 21:45 będę musiał obadać to na spocie jak to świeci, bo nie wiem czy kupować jakieś lampy czy robić tak jak ma BartekGRZEGORZ K. - 2010-04-09, 09:05 Bartek ma zwykłą soczewkę,a ty będziesz robił już w BI??
Dla mnie to jest za duży popyt na te przeróbki,i jest to kaso i praco chłonne
więc ja odpuściłem i mam bardziej legalne światło.
Zrobisz jak będziesz chciał.
P.S. na jakim spocie kiedy??a odbędzie się w ogolę jakiś??!! izba - 2010-04-09, 13:27 powiem tak nie mam xenonu ale osoby ktore nie wiedzialy ze mam lampy zmienione a mijalismy sie z naprzeciwka to pytaly sie czy mam henon bo sama soczewka zmienai jzu barwe swiatla:)piotr nowok - 2010-04-09, 16:04 asz foto jak ta opona sie naciagla??Przemas - 2010-04-10, 23:01 http://moto.allegro.pl/it...cult_style.html
?Mati_89 - 2010-04-10, 23:33 ajjj szkoda GRZEGORZ K. - 2010-04-10, 23:37 uhhuhuhuhuhuuhhhhhhhhuuuuuuu sie dzieje...piechu43 - 2010-04-11, 09:53 kolejny forumowy Ventyl GRZEGORZ K. - 2010-04-11, 10:17 IZBA a powiedz coś o nowym nabytku...Wąski 2 - 2010-04-11, 10:22 co dlaczego sprzedajesz autko ,kurna tyle pracy taka ładna furka a tutaj taka decyzja ,dlaczego piechu43 - 2010-04-11, 11:20 na stronie aukcji jest napisane że sprzedaje bo odkupił passta b5 od ojcaizba - 2010-04-11, 11:44 Wiec szkoda mi go sprzedawac naprawde kupe pracy pieniedzy i duzo usmiechu dalo mi vento ale tak jak napislame na aukcji nowy nabytek to Passat b5 bialy sedan 2000rok w sumie bedzie moj jak za niego zaplace zeby zaplacic musze sprzedac vento passat stoi w garazu i czeka na mnie w kazdym badz razie passat tez ma swiezy lakier jak wszystkie nasze auta i bedzie kolejny projekt trwal i pochlanial kupe kasy ale jednak decyzja padla na nowsze szybsze auto... a podejmowalem ja ze 2-3 miechy ...GRZEGORZ K. - 2010-04-11, 11:50 A motor jaki??wyposażenie jakie??kółka jakie??no i plany jakie??lesny1982 - 2010-04-11, 11:50 no szkoda ale sie nawet zalapalem na jednej fotce plecami jak leze slaw71 - 2010-04-11, 17:00
izba napisał/a:
nowy nabytek to Passat b5
widzę że mapetomania dalej trwa GRZEGORZ K. - 2010-04-11, 18:04
slaw71 napisał/a:
widzę że mapetomania dalej trwa
SLAW czemu mapetomania...to ze mapet ma paska b 5 to znaczy ze każdy kto zmieni vento na paska będzie w cieniu Mapeta??
żałosne slaw71 - 2010-04-11, 18:13 taka mała ironia z mojej strony ,ale być może to tylko zwykły zbieg okoliczności,że wszyscy co mieli vento,przesiadaja sie na paski ,żałosne izba - 2010-04-11, 18:41
slaw71 napisał/a:
taka mała ironia z mojej strony ,ale być może to tylko zwykły zbieg okoliczności,że wszyscy co mieli vento,przesiadaja sie na paski ,żałosne
strasznie kretysnkie porownanie to ze mapet ma pssata to nei ma zadnego zwiazku ogolnie passatow i a4 jest masa na polskich drogach i chociazby moi koledzy takie maja... iwiele innych ludzi i gdzie tu powiazanie??slaw71 - 2010-04-11, 19:01
izba napisał/a:
slaw71 napisał/a:
taka mała ironia z mojej strony ,ale być może to tylko zwykły zbieg okoliczności,że wszyscy co mieli vento,przesiadaja sie na paski ,żałosne
strasznie kretysnkie porownanie to ze mapet ma pssata to nei ma zadnego zwiazku ogolnie passatow i a4 jest masa na polskich drogach i chociazby moi koledzy takie maja... iwiele innych ludzi i gdzie tu powiazanie??
nie irytuj się tak kolego bo Ci żyłka w pęknie,czytaj ze zrozumieniem,a to się nie tyczyło ile jeżdzi po drogach pasków czy a4,poza tym to był tylko żart wiec wyluzuj GRZEGORZ K. - 2010-04-12, 12:31
slaw71 napisał/a:
Ja ci powiem:to wcale nie musi być zbieg okoliczności,sam jak bym sprzedał Vento to zasiadł bym sie w Passka,a wszystko to przez to ze vento dla niektórych robi się za małe,a Passat
to większe auto,i w przystępnej cenie i co najważniejsze to VW
A to ze jeździ tego w hu...po polskich drogach to świadczy tylko o tym ze porostu jest
[/b]GOOD AUTOjak mi sie rodzinka powiększy to tez zakupie może zakupie Passka lub na pewno jakiegoś VW