|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - komunikat przed odpaleniem
szymko200 - 2006-08-17, 16:19 Temat postu: komunikat przed odpaleniem jak w temacie wyświetla mi tam gdzie licznik kilometrów
treść komunikatu INO1 wg książki jest to domaganie się przeglądu
jak skasować ten komunikat?
czy jest możliwość sprawdzenia jakich konkretnie czynności domaga się wetyl?
czy można jeszcze czegoś się dowiedzieć o wentylu za pomocą tego wyświetlacza.
jaca - 2006-08-17, 17:23
poczytaj tu jest wszystko
http://volkswagen.doskomp.lodz.pl/przeglad.htm
szymko200 - 2006-08-17, 18:07
czy jest możliwość sprawdzenia jakich konkretnie czynności domaga się wetyl?
czy można jeszcze czegoś się dowiedzieć o wentylu za pomocą tego wyświetlacza.
Stopa - 2006-08-17, 19:02
Za pomocą tego wyswietlacza to nie, ale inne świecidełka powiedzą Ci np. "jest mi za gorąco", "jeśli teraz przyp!@#$%isz w drzewo to mnie zniszczysz", albo "chce mi się pić" lub też "mogę nie mieć zahamowań!". Są jeszcze takie: "za dużo mną kręcisz", "zaraz stajemy", "OLEJ!mnie(się przyda)". No, ale tak poważnie to na wyświetlaczu moga pojawić się tylko monity o przeglądy serwisowe (oel, in01, in 02) i na tym koniec.
Swoją drogą witam wszystkich po urlopowych wojażach
szymko200 - 2006-08-17, 19:50
a jest gdzieś napisane co obejmuje przegląd in01 a co in02
jaca - 2006-08-17, 21:32
zajzyj tu
http://vwforum.pl/porady/html/inspekcja.htm
spyro - 2006-08-17, 21:35
Szymko, po ci to wogóle, rpzecież nikt na to nie patrzy. Spoko, jakbyś serwisował auto w ASO i miał pewność, że poprzedni właściciel też t robił, bo oni oprzy każdym przeglądzie samo to kasują i odpowiednio ustawiają... Ja tam to olewam, bo i tak olej itp robię z licznika kilometrowego... Od razu po kupnie wymieniłem wszystkie płyny, paski itp, więc miało to sie już nijak do poprzednich ustawień...
Roman - 2006-08-18, 14:58
ja tez nie zwacam na to uwagi a jak ci to przeszkadza to jedź na kompa i sobie skasuj z licznika, ja bym sie tym nie przejmował
kovval - 2006-08-19, 10:36
Stopa.... skoro wrociles z wojarzy to zajrzyj na temat o Zlocie we wrześniu ....to tak nie na temat. a tak wogole to tematow tego typu bylo juz z 5
|
|