Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

KUPIĘ - nawiew srodkowy

MAPET - 2006-08-18, 00:35
Temat postu: nawiew srodkowy
szukam pokretla z nawiewm przy sorodkowych kratkach.. chetnie zamienie taki wypasny od wersji z termotornikiem na zwykly manualny
marmarmarek - 2006-08-18, 02:11

Mapet-ja mam termothronic-i nie mam zadnych takich wypasnych... jedyne przewody co ida, to te od tego ludzika i zera swiecacego na zielono przy pokretelku...- moze to od tego? bo szczerze, to sie troszke zdziwilem czytajac co wczesniej o tym pisales i jak zaczalem grzebac z podswietlaniem aegorow i nawiwod diodami (jak skoncze zapodam jakas fotke) to sie przyjzalem i zamykasz i otwierasz nawiw normalnie mechanicznie, a kabelki ida tylko do tych swiatelek. a thermotronic mam na 100 oryginalnie w aucie.
spyro - 2006-08-18, 02:52

Mapet, a może to jest od wersji a zutomatyczn± klim± (nie manualn±)? bo thermotronic o ile dobrze psamiętam to tylko można ciepełko sobie ustawiać, tak?
MAPET - 2006-08-18, 08:22

no to moze do climatroniaka? porpstu gdzies silniczek regulowal nawiew domykal i otwieral podawali mi koledzy ze termotronik tak mial wiec tak myslalem teraz juz sam nei wiem :( zreszta chetnei kupie ten silniczek lub wymienie na zwykly ten nawiew ;)
spyro - 2006-08-18, 13:07

No to pozostaje baczne obserwowanie Allegro, albo jaki¶ szrot
BANDERAS_RR - 2006-08-20, 21:25

to musi byc od klimatronika raczej