Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Sprawy FORUM, WWW, Download, Gadżety klubowe - Stowarzyszenie Miłośników VW Vento

spyro - 2006-08-18, 16:30
Temat postu: Stowarzyszenie Miłośników VW Vento
Witam serdecznie!

Chciałbym poinformować wszem i w wobec, że "święta trójca" z forum, czyli ja, Kovval i Gavel właśnie założyliśmy Stowarzyszenie Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"

Każdy może zostać członkiem stowarzyszenia, wystarczy wypełnić formularz, przesłac go na adres naszego stowarzyszenia i staje się członkiem Stowarzyszenia. Nie ma żadnych opłat członkowskich itp.

Jeśli ktoś chce może otrzymać zwrotną pocztą kartę członkowską z wpisanym numerem w stowarzyszeniu oraz opisem swojego auta. Karta to prawdopodobnie koszt 5 zł (koszt profesjonalnego wydruku oraz zalaminowania). Dokładny koszt będę znał jutro jak saie wywiem wszystkiego...

Serdecznie Pozdrawiam - Spyro, Kovval i Gavel

P.S. Niedługo opublikujemy na stronie Regulamin Stowarzyszenia oraz wszystkie opisy.

Madzia - 2006-08-18, 17:35

Wypełnić formularz członkowski oraz zamówić kartę członkowską będzie można już na zlocie! Przyspieszy to na pewno rejestrację członków. Pragnę również poinformować, że członkami, a raczej członkiniami tego stowarzyszenia zostana również Szanowne Panie naszych klubowiczów (oczywiście te zarejestrowane) :D
idgray - 2006-08-18, 17:38

czym sie rozni stowarzyszenie od klubu :roll: :?:
Polibo - 2006-08-18, 17:38

właśnie no czym??
Madzia - 2006-08-18, 17:46

Dzięki temu, że jesteśmy stowarzyszeniem możemy zorganizować prawdziwy zlot, tzn. możemy oficjalnie ( na drodze urzędowej) wystąpić z prośbą do prezydenta danego miasta o udostępnienie nam placu na zlot, bądź o pozwolenie na np. przejazd główną ulicą. W przypadku gdybyśmy nie byli zarejestrowani nie moglibyśmy złożyć żadnego wniosku do władz miejskich. Klub miał charakter nieformalny. Tworzyliśmy grupę ludzi o podobnych zainteresowaniach, ale nie posiadaliśmy żadnych praw.
Polibo - 2006-08-18, 18:04

To my wogóle mamy jakieś prawa??.. pozostawię to bez odpowiedzi
Już kumam ruznicę.

idgray - 2006-08-19, 08:06

a nie mozna zarejestrowac istnienia klubu ? z tego co wiem wlasnie wiecej takich organizacji sie rejestruje niz stowarzyszen :roll: :?:
kovval - 2006-08-19, 10:53

z tego co ja wiem, to jest tak ze jakbysmy sie spotkali w 20 aut na drodze i paradowlali 30km/h to Policja moglaby nas zatrzymac i powiedziec ze jestesmy niezorganizowana grupa......czytaj cos jak nielegalne zgromadzenie. (ta taki troche dziwny przyklad ale na tym to mniej wiecej polega). A poza tym "Im wiecej papieru, tym łatwiej sobie d.... podetrzec" - takie madre ludowe przyslowie :) Z powodow dziwnych praw w RP, tak to jest niestety.

P.S. Jak bylem w USA, to w piatek i sobote widzialem jak sie ludzie zbieraja doslownie "dziesiatkami i setkami" na parkingach pod supermarketami, McDonalds'ami. Oczywiscie furkami poprzerabianymi i sie scigaja na drogach publicznych dwupasmowych. Tzn. dokladnie jak w F&F, niektorzy blokuja boczne drogi dojazdowe, 4-ech stoi na czerwonym swietle, zapala sie zielone, to ci pierwsi startuja, a ci drudzy tamuja ruch na jakies 20 sek :) .......ale jaki to ma zwiazek ze stowarzyszeniem itp. Ano policja ich sciagala nawet jak stali na parkingach, wiec byli wyposarzeni w łokitoki i cos jak CB-radia, podluchiwali policje i im uciekali, fajny widok. ....czyli takie nielegalne zgromadzenia

spyro - 2006-08-19, 11:22

idgray napisał/a:
a nie mozna zarejestrowac istnienia klubu

Niestety nie można... MOżna tylko stowarzyszenie, co w rzeczywistości jest tym samym, tyle, że inaczej się nazywa. Reasumując stowarzyszenie ułatwia nam załatwianie wszelkich spraw i działamy na pełnym legalu, oficjalnie.

marmarmarek - 2006-08-19, 12:40

no to tez fajnie :)
kminas - 2006-08-20, 00:15

:D PYTANKO Chłopaki jako że przymierzałem się do wstąpienia do klubu i zrobie to na bank, czy lepiej jeszcze zaczekać i wstąpić do stowarzyszenia ?? Dajcie znać co jak i komu. W przyszłym tygodniu jak mi sie uda umyć auto i poribić fotki to bym chętnie wszystko wysłał tylko komu i gdzie ?? pozdrawiam :lol:
spyro - 2006-08-20, 00:28

Wysyłaj śmiało na adres klubowy: klub@vwvento.org, a na zlocie wypoełnisz formularz członkowski i już :-)
Gavel - 2006-08-20, 00:29

Wstąpienie do Klubu na "dotychczasowych" zasadach to praktyczne przesłanie fotek na adres klubowy a to moższ zrobić w każdej chwili - im szybciej tym lepiej bo będziemy wszyscy mogli obejrzeć Twoją umytą Ventke :)
A co do stowarzyszenia to przy tym wszystkim jest troche roboty więc pewnie najszybciej uda się wstąpić tym którzy pojawią się na zlocie. Ale oczywiście nie zapominamy o tych którzy z różnych powodów na zlocie nie bedą. Troszke cierpliwości :)

kminas - 2006-08-20, 00:36

:) ok dzięki za info teraz wszystko jasne :D pozdrawiam
spyro - 2006-08-20, 00:37

Gavel napisał/a:
Troszke cierpliwości

Popieram Gavel'a w 100% :-) Niedługo wszystko już będzie opisane i wytłumaczone łopatologicznie, dokłądny opis jest w przygotowaniu.

A co dowstąpienia do Klubu na starych zasadach to bez zmian zapraszam na maila klubowego do przesłania zdjęć i opisu Ventki. To jest bez zmian, tyle, że członkowie stowarzyszenia na swojej stronie w Klubie będa mieli dopisane z jakim numerem członkowskim są w stowarzyszeniu. Myślę że to by było na tyle a już niedługo grand opening :-)

Polibo - 2006-08-20, 01:30

W sobotkę napewno będę i się zaskrobię na zlotku do stowrzyszenia
pozdro
:mrgreen:

BANDERAS_RR - 2006-08-20, 21:40

no to teraz musze dojechac musowo
MAPET - 2006-08-21, 17:18

spyro jak bedziesz mial juz pomysl co i jak daj znac wstwei tez na www do siebei info co i jak sluze pomoca
spyro - 2006-08-21, 20:01

Dzięki MAPET, jak tylko już uporam się z autem matuli wtedy zabiorę się już za to, zrobię opis itp itd, skany dokumentów itp. Sorki, że tyle trwa, ale od paru dni załatwiam sprawy związane z matki matizem (pisałem na forum, jak jakieś skurw... wypierniczyli go ), także jak już uporam się z tym to podeślę CI wszystko na maila albo PW. Aha Mapet, mam nadzięję, że będziesz jednym z pierwszych członków Stowarzyszenia... Druknę na ZLocik z 50 wniosków członkowskich.
Pzdr.

Roman - 2006-08-22, 11:20

no ja też sie wpisuję :) fajnie stronka się rozwija :mrgreen:
marmarmarek - 2006-08-23, 23:51

ja tez...-tylko, ze w piatek moge nie dac rady (skoro Ty Spyro masz dojechac pozniej...) no coz-trzeba bedzie czekac na inna
spyro - 2006-08-23, 23:55

Nawet jak mi się nie uda w piątek być to zawsze możesz wypełnić formularz i podesłać mi go i już... Także nie ma z tym probemu.
Gavel - 2006-08-23, 23:55

Spyro może będzie w piątek ale nawet jak nie to na pewno będzie kovval i będe ja więc coś wykombinujemy :D
spyro - 2006-08-23, 23:58

No włąśnie, więc nie będzie problemu, a ja czynię starania baby się nam udało być w piątek, ale nie zapeszajmy narazie...
marmarmarek - 2006-08-24, 00:11

to swietnie :)
Madzia - 2006-08-24, 19:59

Nie chcę zapeszać ale ja i Spyro na 80% przyjedziemy w piątek :mrgreen: W każdym razie robimy wszystko co w naszej mocy.
Andzia - 2006-08-25, 09:46

super :D
robcie dalej co w Waszej mocy i do zobaczenia :mrgreen:

Madzia - 2006-08-28, 15:24

Mogę już nawet powiedzieć, że my stawimy się w piątek na 99% :D
marmarmarek - 2006-08-28, 22:32

No to swietnie :)
Madzia - 2006-08-30, 21:23

Imprezkę zaczynamy więc w piątek, ale główne atrakcje (tzn. ognisko)odbędą się w sobotę. :)
spyro - 2006-08-31, 20:25

Wracając do tematu stowarzyszenia, zapraszam wszystkich do przeczytania i oczywiscie zapisania się do naszego stowarzyszenia:
http://stowarzyszenie.vwvento.org/

Madzia - 2006-09-01, 18:51

Wszystkich klubowiczów, którzy będą chcieli zapisać się do stowarzyszenia na zlocie w Krzeczowie, prosimy o wzięcie ze sobą dowodu osobistego.
Roman - 2006-09-04, 08:00

oki doki wezme nawet paszport jak trzeba :]
Gavel - 2006-09-04, 11:06

paszport oczywiście honorujemy ale tylko ten polsatu :lol:
spyro - 2006-09-04, 11:40

Potrzebny jest do wypełnienia formularza, a poza tym do rejestracji w recepcji zapewne też będzie potrzebny.
Roman - 2006-09-04, 11:54

a paszport polsatu tez posiadam :hahaha:
marmarmarek - 2006-09-04, 17:47

a moze byc legitymacja papieska ? :]
Madzia - 2006-09-04, 19:45

Może być nawet legitymacja Podwórkowego Kółka Różańcowego ;)
A tak na serio, to potrzebny jest dowód, bo w papierch członkowskich stowarzyszenia należy wpisać swój PESEL.

Roman - 2006-09-05, 08:16

nie no tak się gadka fajnie rozwinęła z tymi paszportami i innymi dokumentami a tak naprawdę to macie zabrać ze sobą dowody osobiste :achtung:
marmarmarek - 2006-09-05, 17:33

wiemy, wiemy... -pamietajmy jednak , ze smiech to zdrowie :D
Roman - 2006-09-06, 08:37

ale jak ktoś ma jakiś fajny śmieszny dokument to niech go ze sobą zapoda :wysmiewacz:
Madzia - 2006-09-06, 19:04

Roman, śmieszny dokument mówisz, to może jakąś legitymację partyjną Samoobrony lub LPR - u :hahaha:
Roman - 2006-09-07, 08:04

Madzia nie pisz o partyjnych legitymacjach bo będzie wprowadzona cenzura i będa kontrolować fora internetowe sesemesy pocztę i inne tak czytałem wczoraj w gazecie :załamka:
marmarmarek - 2006-09-07, 19:05

to moze podlizemy sie i wspolnie na zlocie zatanczymy "kaczuszki" ? :hmmm: :lol:
spyro - 2006-09-07, 21:17

Wracająć do tematu stowarzyszenia to dzisiaj zadziałałem, zrobiłem odbitki 50 wniosków zgłoszeniowych... Także na zlciku zppraszam do zapisania się:-)
danielek7 - 2006-09-23, 14:02

Oj ja tylko zrobie focie mojej ventce i sie zapisuje:P
spyro - 2006-09-23, 18:32

danielek7 napisał/a:
Oj ja tylko zrobie focie mojej ventce i sie zapisuje

Zapraszamy!!

Roman - 2006-09-25, 07:42

dawaj dawaj te zdjęcia kolego - im nas wiecej tym lepiej :lol:
kminas - 2006-10-09, 00:13

:D musze się usprawiedliwić za moją nieobecność na forum, brak czasu bo w tygodniu praca, weekend uczelnia (pisze magisterke), 2 razy w tygodniu angol, Moje Kochane Słoneczko (buziaki 4 U), a jak już znajde chwile by coś nasrobać na forum to wchodze i mówie kur... bo jak zwykle na osiedlu jakieś debile kradną kable telekomunikacji no i lipa nie ma neta ha ha ha, masakra. Stowarzyszenie tak :D nawet wypełniłem formularz wydrukuje foto i śle, tak więc wybaczcie, mimo wszystkich obowiązków to i tak jestem :] może nie tak często jak sam bym chciał, ale staram się znajdować na wszystko czas i godzić setki spraw jak każdy z was. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy nie zagubili się w tym wyścigu jakim jest życie i potrafią czerpać radość z każdej chwili ;)
spyro - 2006-10-09, 13:14

Kmias, dobrze Cię rozumiemy i fajnie że w wolnej chwili wpadaszna forum, take tak trzymaj i nie zgub się w tym życiowym wyścigu...
marmarmarek - 2006-10-13, 01:25

bylo juz pisane-brzeczy thermotronik-a dokladniej wiatraczek, ktory umozliwia zasysanie powietrza z kabiny, on sobie bada temp. i ustawia co ma leciec z nawiwu...-brzeczenie z tej kratki kolo radia :) -nie przeskoczysz...-trzeba sie z tym pogodzic :-najlepiej zglosnic radio ;)
idgray - 2006-10-13, 13:54

mnie to tez irytuje ale .. :bezradny:
luckyman - 2007-03-26, 21:46

Jak kupiłem ventaczkę też się nad tym zastanawiałem :co?:
malyfilipKOS - 2007-04-12, 20:13

Witam serdecznie chetnie sie przyłocze do was ale jerzcze nie moge bo musze troche iwestować w vento i mam okrojony budżet ale już nie nie dłogo pozdrawiam
spyro - 2007-04-12, 20:14

malyfilipKOS napisał/a:
ale jerzcze nie moge bo musze troche iwestować w vento i mam okrojony budżet

ale przyłączenie sie nic nie kosztuje...

malyfilipKOS - 2007-04-12, 20:20

wiem wiem ale po prostu nie mam nawet czasu posiedzieć w spokoju na forum bo praca od maj już dam rade pozdrawiam
Mirek - 2007-07-04, 16:22

spyro napisał/a:
Stowarzyszenie Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"

spyro - 2007-07-04, 22:26

Mirek, co chciałeś przez to powiedzieć?
marmarmarek - 2007-07-04, 23:22

no wlasnie? nie rozumiem ni chu...hu
Gavel - 2007-08-28, 11:38

Na stronie głównej Stowarzyszenia można przeczytać:

Cytat:
Volkswagen Vento Klub Polska ma zaszczyt poinformować wszystkich, iż od dnia 28 sierpnia 2006 roku jest stowarzyszeniem.

czyli jako Stowarzyszenie mamy dziś urodziny :lol2:

trzebaby to jakoś uczcić co nie? ;)

:piwosz: :piwo: :soczek: :drink: :piwo: :drink: :piwo: :soczek: :piwo: :piwosz:

:pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy: :pijacy:

kovval - 2007-08-28, 13:13

ta ja ci to uczcze... 50 wezlow wiatru i 6m fale... nic tylko zygac bez vodki (ps. moj max to 15m fali, tak ze i tak nie powinienem narzekac). ale za to w krzeczowieeee :>
spyro - 2007-08-28, 14:32

Ano czcić będziemy już niedługo na Zlociku :-) Pamiętam w tamtym roku jak baliśmy się , że przed Zlotem nie zdążymy z tym wszystkim, ta cała papierkowa robota i odsyłanie podpisanych dokumentów... O i do Kovvala jechałem na lotnisko :-) Heh, już rok minął...

Oczywiście nie omieszkałem na stronie Klubowej wspomnieć o tym :-) W Newsach na stronie głównej mały przypisik.

Dzolo - 2007-08-28, 16:52

Noo tak rok minoł a ja jeszcze członkiem Stowarzyszenia nie jestem.
Spyro pisz mi na pw co i jak zeby te szybko nadrobić.

Gavel - 2007-08-28, 17:21

oj Dzolo, Dzolo :paluszkiem:
wypełniasz formularz, wysyłasz (albo ewentualnie na zlot przywozisz) i gra gitara :OK:
wszystko jest wyraźnie napisane: http://stowarzyszenie.vwvento.org/

Dzolo - 2007-08-28, 22:59

To na zlocie załatwimy sprawe , sie zaraz opije moje wstapienie :mrgreen:

Swoja drogą to juz sie nie moge doczekać zlocicha :pijacy:

spyro - 2007-08-28, 23:09

Dzolo napisał/a:
To na zlocie załatwimy sprawe

nie ma sprawy, będe miał zapewne podrukowane wnioski na Zlocik :-)
Dzolo napisał/a:
ie zaraz opije moje wstapienie

z miła chęcią :)
Dzolo napisał/a:
Swoja drogą to juz sie nie moge doczekać zlocicha

Ja podobnie, ale na szczęście to już niedługo :-)

marmarmarek - 2007-08-29, 03:41

dajcie spokoj... :( pewnie, ze sie ciesze... ale kuzwa... w piatek ni ch... hu w sobote ni chu... hu... a jeszcze nie wiem co z niedziela... ;( ;( ;( chcialbym w takim przypadku choc w niedizele wleciec ale zobace na dniach jak to bedzie... ;( ;( ;( no a chcialem Wam ma (od niedawna) luba przedstawic ( nie uwierzycie, ale ostatnio z nia jade, a ona do mnie : " patrz! Vento jedzie..." - a ja w szoku... :) - pczywiscie pozytywnym :D zobaczymy jak bedzie... <zycie muzyka-z gory przegrane...>
Gavel - 2007-08-29, 08:13

marmarmarek napisał/a:
ale ostatnio z nia jade, a ona do mnie : " patrz! Vento jedzie..."
hehehe ma zadatki na Ventomianiaczkę
Wpadajcie choćby w niedzielę :OK:

spyro - 2007-08-29, 08:48

marmarmarek, w życiu trzeba dokonywać pewnych wyborów i to właśnie jest Twój wybór. Każdy z nas pracuje, każdy musi wziąć wolne, wielu przez to traci jakieś pieniądze... Ale kasa nie jest najważniejsza, i ja np, chociaż jadę na prowizji i 3 dni poza robotą to dla mnie strata kasy to wolę być na Zlocie i spotkać się z Klubowiczami...
Gavel - 2007-08-29, 10:31

hehe praca i wolne :)

Przedwczoraj przychodzę do szefa i mówię, że chce porozmawiać. Skończył pisać maila i pyta o co chodzi.
Mówię: "Szefie śliska sprawa - chodzi o urlop..."
Oboje wiemy że roboty jest zatrzęsienie i nie bardzo ma mnie kto zastąpić więc szef odpowiada załamanym (a jednocześnie błagalnym - żebym zmienił zdanie ;) ) głosem: "no tak, należy Ci się..."
Chwila rozmowy o wszystkim i o niczym aż w końcu doszło do pytania kiedy i na jak długo.
Jak mu powiedziałem że chodzi mi o czwartek i piątek przed zlotem to na cały pokój głośno odetchnął z wielką ulgą i od razu banan na twarzy i wali do mnie: "Spoko. Jedź i baw się dobrze! Ja myślałem że Ty 2 tygodnie chcesz ale jak 2 dni to nie ma żadnego problemu" :mrgreen:

idgray - 2007-08-29, 11:15

Gavel, kiedy ty miałeś urlop tak w ogóle ? bo z tego co piszesz to odpoczniesz chyba na emeryturze ;)
Gavel - 2007-08-29, 11:31

hehe żebyś wiedział ;)

w tej firmie pracuję teoretycznie od lutego tego roku więc może pod koniec roku ze 2 tygodnie sobie odpocznę bo teraz jest kupa roboty więc klepię nadgodziny - w końcu za coś trzeba te wszystkie graty do Ventki kupować :P

Andzia - 2007-08-29, 11:39

Gavel napisał/a:
a coś trzeba te wszystkie graty do Ventki kupować

ja Ci dam !! !!!! :pała: :strzela:
tylko ta Ventka Ci w głowie :nerwus:
porozmawiamy sobie po pracy :młotek: :połbie:

Gavel - 2007-08-29, 11:44

Jak tylko? Nie napisałem wyraźnie?
Gavel napisał/a:
klepię nadgodziny - w końcu za coś trzeba te wszystkie graty do Ventki kupować

Cała pensja "idzie na Ciebie" więc chociaż premię za nadgodziny na Ventkę mogę chyba przeznaczyć?

idgray - 2007-08-29, 11:50

Gavel napisał/a:
więc chociaż premię za nadgodziny na Ventkę mogę chyba przeznaczyć

chyba jednak nie :P

Andzia - 2007-08-29, 11:54

Gavel napisał/a:
Cała pensja "idzie na Ciebie"

:wow: :co?:
Może Ty masz jakąś inną Anie na boku i Ci się pomyliło... :P
wyjaśnimy sobie to popołudniu... :>

spyro - 2007-08-29, 13:33

Heh skąd ja to znam... Wiecznie Madzia mi zarzuca, ze ciągle wszystko w to auto pakuje, że ciągle cała kasa jaką mam znika szybciutko w aucie...

Dobrze Gavel, że chociaż CI szef pozwolił na urlopik...

marmarmarek - 2007-08-30, 01:16

ale wrzesien to dla mnie najgorszy miesiac i zazwyczaj mam juz niemal rok wczesniej umowy popodpisywane z ludzmi... a jakbyscie mogli szefowie (choc wiem, ze wybiegam w przyszlosc w cholere) wybrac jakos niedlugo juz ktora to sobote bedzie w przyszlym roku? ;)
Baro - 2008-03-28, 20:16
Temat postu: Pytanie o przystąpienie do klubu
Jaka jest opłata roczna za dołączenie do waszego wspaniałego :faja: klubu
sebastian - 2008-03-28, 20:48
Temat postu: Re: Pytanie o przystąpienie do klubu
Baro napisał/a:
Jaka jest opłata roczna za dołączenie do waszego wspaniałego :faja: klubu

Cytat:
Każdy może zostać członkiem stowarzyszenia, wystarczy wypełnić formularz, przesłac go na adres naszego stowarzyszenia i staje się członkiem Stowarzyszenia. Nie ma żadnych opłat członkowskich itp.

spyro - 2008-03-28, 22:08

Baro, http://stowarzyszenie.vwvento.org
Baro - 2008-03-29, 12:34

spyro czytałem ale doczytaj punkt IV członkostwo pargraf 14 punkt b) bo widze że nie czytacie nie ładnie nie ładnie :faja:
spyro - 2008-03-29, 12:43

A widzisz żeby ktoś płacił cokolwiek? Punkt musi być bo każda zmiana regulaminu wiąże się dla mnie z papierkowa robota i kasą, za co nadal płace z własnej kieszeni niestety... Zakładając Stowarzyszenie od początku mówiliśmy, że jak narazie nie będzie żadnych opłat a może kiedyś gdy rozrośniemy sie na maxa wprowadzi się składki na rzecz jakiś gadżetów itp... Na ta chwile nie zanosi sie do jakichkolwiek opłat, po to założyliśmy Stowarzyszenie żeby działać legalnie jako grupa fanatyków motoryzacji, móc legalnie wystąpić do gmin itp chcąc zrobić stowarzyszenie itp itd. dużo łatwiej organizuje sie takie rzeczy jako Stowarzyszenie a nie grupa nie wiadomo skąd...
Baro - 2008-03-29, 15:07

zgadzam się ale wcześniej byłem w klubie kadetta i tam była opłata na różne koszta związane z utzrzymaniem servera i innych rzeczy więc myślałem po zapoznaniu się z regulaminem że u was czyli u nas :) też jakaś roczna opłata występuje dzięki pozdrawiam baro :faja:
spyro - 2008-03-29, 15:21

Baro napisał/a:
płata na różne koszta związane z utzrzymaniem servera i innych rzeczy

jak narazie wszystko to finansuje z własnej kieszeni dlatego nie ma żadnych opłat.

Sadzik - 2008-11-17, 23:02

Mam Takie Małe Zapytanie ... Jestem Nowy Ale Chcialem Wstapic Do Stowarzyszenia ...Ale Tu Rodzi Sie Problem ... Nie wiem jak wypelnic formularz zgloszeniowy bo jest w .pdf'ie :P nie wiem czym mozna zrobic EDIT w pdf'ie ... Please For mały help:P
Gavel - 2008-11-18, 08:49

Sadzik napisał/a:
Jestem Nowy Ale Chcialem Wstapic Do Stowarzyszenia
cieszymy się i zapraszamy :OK:

Sadzik napisał/a:
Nie wiem jak wypelnic formularz zgloszeniowy bo jest w .pdf'ie :P nie wiem czym mozna zrobic EDIT w pdf'ie
Sadzik w zwykłym pdfie edita nie zrobisz ale to w sumie mało ważne ponieważ na formularzu powinien być Twój własnoręczny podpis więc krótko mówiąc pdf'a trzeba sobie wydrukować, wypełnić i wysłać.
Sadzik - 2008-11-18, 16:43

A moge zrobicwlasnie tak zeby sobie to druknac wypisac i np zeskanowac i wyslac mailem czy nie bardzo? :)
spyro - 2008-11-18, 21:44

nie za bardzo, t musi być własnoręcznie podpisane i przesłane pocztą na adres który masz podany w formularzu.
Sadzik - 2008-11-18, 23:16

Nooo i wszytsko jasne :) Thx Wielkie
pawelvw - 2010-12-11, 12:06

spyro, i jak tam jestem w tym stowarzyszeniu wysłałem ci płytę już chyba z 5 miesięcy temu
spyro - 2010-12-13, 14:01

No jasne, że jesteś już "członkiem" Stowarzyszenia, nie mam się kiedy zabrać za aktualizację na stronie...
D_M_C_ - 2010-12-13, 20:23

spyro napisał/a:
No jasne, że jesteś już "członkiem" Stowarzyszenia, nie mam się kiedy zabrać za aktualizację na stronie...

A Ja, bo też wysyłałem jakiś czas temu.

piechu43 - 2010-12-14, 08:22

o sobie też nie wspomnę :P
szym29 - 2010-12-14, 21:13

ha a ja w zeszlym roku wyslalem plyte z formularzem i niestety na tym ucichlo,poprostu andzrzej ma za duzo spraw na swojej glowie,badzmy cierpliwi :]
spyro - 2010-12-20, 12:37

Chłopaki, przepraszam Was, ale po prostu czasowo się nie wyrabiam. Musimy zrobić zmiany w stronie Klubowej, żeby również inni mogli edytować treści tam zawarte - wtedy niektórzy na pewno mi pomogą w ogarnięciu tego wszystkiego.
MariuszW - 2013-12-05, 22:53

Witam wszystkich;)
mlodyBDG - 2014-01-27, 22:17

Chłopaki i Dziewczyny, działacie jeszcze z tym stowarzyszeniem ?
TigerZary - 2014-07-24, 16:58

Witam i chciałbym uzyskać pewną informację. Chciałbym zostać członkiem stowarzyszenia, lecz przekierowanie do formularza jest błedny. Czy może mi ktoś takowy formularz na maila wysłać względnie dać prawidłowe przekierowanie?
vwjanekvento - 2014-07-24, 18:58

Podejrzewam ze nikt się tym nie zajmuje ;)
TigerZary - 2014-07-24, 19:59

Szkoda bo zaproszenie widzę w podpisach niektórych modów. A przy okazji do kogo pisać by dołączyć do grupy Lubuskiej?
kowal323 - 2014-07-24, 20:10

Do nikogo. Po prostu daj tam znać o sobie i tyle ; )
vwjanekvento - 2014-07-24, 20:25

TigerZary u mnie w podpisie masz link do grupy lubuskiej bo jestem z Lubuskiego ;) Do nikogo nie pisz po prostu napisz tam skad jest itd ;)
TigerZary - 2014-07-24, 20:53

Hmm ostatni post sprzed roku.