|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - Zatrzaśnięte drzwi:(
Mati_89 - 2009-06-29, 22:28 Temat postu: Zatrzaśnięte drzwi:( Może ktos pomoże drzwi przednie od pasarzera mi się zatrzasneły nie idzie otworzyć ani od zewnatrz ani od wenątrz co zrobić?? centralny działa więc nie wiem może cos sie urwało.
zlotykamil - 2009-06-29, 22:32
ja mam tak ze jak siedze w srodku i zamkne centralny to od kierowcy drzwi nie otworze od srodka pozniej - treba otwierac szybe i ciagnąc od zewnątrz - ale sie da
może to cięgiełko ci wypadło - jest tam taki patyczek długi który bardzo ciezko zamontowac - ale teraz to musisz chyba boczek sciągać - bo inaczej nie da rady chyba
Mati_89 - 2009-06-29, 22:38
NO tylko ze zdjęciem boczka też będzie problem:( nie będzie tak łatwo ściagnąć przy zamknietych drzwiach
Cybul - 2009-06-30, 08:45
otwierasz szybe na max wyciagasz uszczelki i tam jakims drutem dasz rade
Mati_89 - 2009-06-30, 12:19
dałem rade zdjąć boczek na zamkniętych drzwiach i dalej już poszło. Tygrysisko możesz skasować temat?
Paweł J. - 2009-06-30, 13:35
bongkox napisał/a: | Tygrysisko możesz skasować temat? |
Mogę...tylko po co
Lepiej opisz swoje spostrzeżenia na temat takowego zdejmowania boczków...być może komuś w przyszłości się to przyda
spyro - 2009-06-30, 13:47
U mnie taka historia pewnej zimy skończyła się moim traconym dniem nad próbami rozłożenia auta od środka a w końcu pojechałem do kliniki zamków, gdzie spece namęczyli się i to sporo żeby je otworzyć. Winnym był sam zamek, który się zatrzasnął i tak już został.
|
|