Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Ogólnie - Zatrzaśnięte drzwi:(

Mati_89 - 2009-06-29, 22:28
Temat postu: Zatrzaśnięte drzwi:(
Może ktos pomoże drzwi przednie od pasarzera mi się zatrzasneły nie idzie otworzyć ani od zewnatrz ani od wenątrz co zrobić?? centralny działa więc nie wiem może cos sie urwało. :(
zlotykamil - 2009-06-29, 22:32

ja mam tak ze jak siedze w srodku i zamkne centralny to od kierowcy drzwi nie otworze od srodka pozniej - treba otwierac szybe i ciagnąc od zewnątrz - ale sie da
może to cięgiełko ci wypadło - jest tam taki patyczek długi który bardzo ciezko zamontowac - ale teraz to musisz chyba boczek sciągać - bo inaczej nie da rady chyba :(

Mati_89 - 2009-06-29, 22:38

NO tylko ze zdjęciem boczka też będzie problem:( nie będzie tak łatwo ściagnąć przy zamknietych drzwiach
Cybul - 2009-06-30, 08:45

otwierasz szybe na max wyciagasz uszczelki i tam jakims drutem dasz rade ;)
Mati_89 - 2009-06-30, 12:19

dałem rade zdjąć boczek na zamkniętych drzwiach i dalej już poszło. Tygrysisko możesz skasować temat?
Paweł J. - 2009-06-30, 13:35

bongkox napisał/a:
Tygrysisko możesz skasować temat?

Mogę...tylko po co ??

Lepiej opisz swoje spostrzeżenia na temat takowego zdejmowania boczków...być może komuś w przyszłości się to przyda ;)

spyro - 2009-06-30, 13:47

U mnie taka historia pewnej zimy skończyła się moim traconym dniem nad próbami rozłożenia auta od środka a w końcu pojechałem do kliniki zamków, gdzie spece namęczyli się i to sporo żeby je otworzyć. Winnym był sam zamek, który się zatrzasnął i tak już został.