Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

IV Ogólnopolski Zlot VW Vento - Sponsorzy Zlotu

spyro - 2009-07-07, 23:08
Temat postu: Sponsorzy Zlotu
Nastała ta wiekopomna chwila, gdzie wymienimy listę sponsorów IV Ogólnopolskiego Zlotu VW Vento, dzięki którym udział w konkurencjach będzie dużo ciekawszy.

Patronat Medialny objął Auto Świat - najlepszy tygodnik motoryzacyjny.

Poniżej przedstawiam listę sponsorów, wraz z opisem ich działalności:

Renomet Firma Handlowa - www.renomet.com.pl
Istniejemy na polskim rynku od 1989 roku.
Jesteśmy firmą, dla której satysfakcja klienta jest sprawą najważniejszą. Chętnie dzielimy się swoją wiedzą i doświadczeniem. Zapewniamy szybką, miłą i kompetentną obsługę. Proponujemy dogodne warunki sprzedaży.
Jesteśmy autoryzowanym przedstawicielem wielu znanych firm,m. in. Bahco (Sandvik), Skil, Stanley, Einhell,Makita, Coval, Acesa i wielu innych.

Hurtownia Elektroniczna - www.Hurt.com.pl
Nasza firma istnieje na rynku od 1990 roku. Dzięki kilkunastoletniemu doświadczeniu nasza oferta jest starannie dobrana spośród sprawdzonych produktów. Jej atrakcyjność wynika nie tylko z szerokiego asortymentu, ale przede wszystkim z niskich cen oferowanych przez nas produktów.

Największy i najlepszy internetowy sklep z bielizną: www.intymna.pl
jako lider sprzedaży bielizny podąża zawsze za najnowszymi trendami w modzie bieliźnianej. Oferuje najnowsze kolekcje, także limitowane, oraz modele i marki najchętniej kupowane przez Klientów. INTYMNA.pl to modne i wygodne zakupy na każdą kieszeń przez 24h - bądź z nami, bądź na czasie...

Hurtownia części samochodowych - www.czesci24.pl
Czesci24.pl to prawdopodobnie lider w sprzedaży części motoryzacyjnych.
Dążymy do osiągnięcia jak najmocniejszej pozycji na rynku motoryzacyjnym. Silna pozycja daje nam przywilej negocjowania niższych cen oraz większe możliwości dotarcia do producentów lub bezpośrednich importerów, co w efekcie służy naszym klientom.

Sklep z wyśmienitymi artykułami AGD - www.superwnetrze.pl
To największy sklep internetowy w Polsce z wyposażeniem wnętrz. W naszej ofercie znajduje się ponad 3 tysiące artykułów do dekoracji i wyposażenia domu...

Profesjonalne nagłośnienie car-audio - sklep.mega-mix.pl
Firma ,, Mega-Mix-Duo ”zajmuję się handlem wszelkiego rodzaju sprzętem elektronicznym, poczynając od końcówek mocy a kończąc na profesjonalnym sprzęcie estradowym. Oprócz tego firma ,,Mega-Mix” zajmuje się także instalacją oraz serwisem sprzętu RTV.

Satyryczny portal - www.joemonster.org
Największa polska satyryczna strona internetowa ze skromnym podtytułem "Probably the best page in the universe". Niedługo będzie obchodzić swoje 10-te urodziny, bowiem istnieje już od 2000 roku.

Najlepszy sklep tuningowy w sieci - www.venom24.pl i www.stolicatuningu.pl
Firma VENOM S.C. powstała w 2005 roku i od tego czasu systematycznie powiększamy nasz stan magazynowy oferując szeroki wybór akcesoriów tuningowych. Jesteśmy bezpośrednim, certyfikowanym dystrybutorem na Polskę takich firm jak: MTS-Technik, FK Automotive. Od lat współpracujemy z firmami in.pro., KW, H&R, EIBACH, SPARCO, OZ. Naszą ofertę uzupełniamy produktami firm: JOM, Dectane, INXX, Diederichs Karosserieteile i wielu innych.

Profesjonalne przeglądy samochodów + najlepsza wulkanizacja w mieście! konkurencyjne ceny dla Klubowiczów! - www.agritech.pl

Opony i felgi najtaniej - www.netcar.pl
Sklep internetowy NETCAR.PL prezentuje bogatą ofertę w atrakcyjnych cenach. Dostawa gratis na terenie Polski.

Artystyczna biżuteria - www.lemoniq.pl
Mnóstwo kobiecych, stylowych dodatków: biżuteria, torebki, szale, paski.
Niepowtarzalne wzory, artystyczne wykonanie, gotowe zestawienia dodatków wg kolorów i stylów

Profesjonalne suplementy - www.pro-fit.za.pl
Celem firmy jest promocja zdrowego odżywiania. Dla Państwa mamy tylko markowe produkty w fantastycznie przystępnych cenach. Robimy co w naszej mocy aby nasi klienci byli zadowoleni.

Tutaj już chyba tłumaczyć nie trzeba ;) - www.vwvento.org
Volkswagen Vento Klub Polska - pierwsza i najlepsza strona i forum poświęcone VW Vento.

cinek82 - 2009-07-07, 23:15

Wow... czyli będzie można wygrać tuningowaną wyposażoną w odtwarzacz MP3 kuchenkę mikrofalową ubraną w seksi gacie :OK: Oczywiście joke. ;)
No długa lista sponsorów, już nie mogę się doczekać co tam za gadżety chłopaki powygrywają :cwaniak:

Lwomati - 2009-07-07, 23:17

Jakieś stringi męskie :P

Super, że udało się ogarnąć tylu sponsorów. :oklaski: :oklaski: Gratulacje :oklaski: :oklaski:

spyro - 2009-07-07, 23:38

Panowie, w tym roku również nasze kochane Panie będą nagrodzone rzeczami, z których będą się cieszyć - myślę, że będą bardziej zdecydowane do udziału w damskich konkurencjach ;)

Także dla każdego coś fajnego ;)

Wydym - 2009-07-08, 07:17

No pogratulować tylu sponsorów :oklaski: :brawa:
Szczurq - 2009-07-08, 10:43

Cholera a tu jeszcze ponad miesiąc wyczekiwania.....wrrr
szwagier - 2009-07-08, 18:55

spyro napisał/a:
Tutaj już chyba tłumaczyć nie trzeba ;) - www.vwvento.org

ten sponsor coś mi mówi ale jakoś nie czaje :P :P :P :P
a ta www.hurt.com.pl nawet ciekawa, trzeba przejrzeć dokładnie może się coś u nich zamówi :)

spyro - 2009-07-08, 21:32

szwagier napisał/a:
a ta www.hurt.com.pl nawet ciekawa, trzeba przejrzeć dokładnie może się coś u nich zamówi :)
Fajny i duży sklep z elektroniką.

Do tego mają teraz ciekawy konkurs z nagrodami gwarantowanymi:
https://www.hurt.com.pl/?p=hc_konkurs

Gavel - 2009-07-08, 22:48

a ja dodam jeszcze od siebie że ten sam sklep istnieje także pod nazwą baltrade.pl

a uchylając rąbka tajemnicy powiem że fajne gadżety dali na nagrody ale oczywiście nie zdradzę teraz jakie :P

spyro - 2009-07-18, 21:16

Miło mi poinformować, że patronat medialny nad naszym Zlotem objął Auto Świat ;)

Do tego przybył kolejny sponsor - dostaliśmy sporo kuponów od firmy wulkanizacyjnej - z kuponem kompletna zamiana opon wraz z wyważeniem w najlepszej cenie w Polsce ;)

szwagier - 2009-07-18, 21:45

spyro napisał/a:
Miło mi poinformować, że patronat medialny nad naszym Zlotem objął Auto Świat ;)

nic dziwnego :D chłopcy z Auto Świat by sobie tego nie darowali :D

spyro - 2009-07-18, 22:12

szwagier napisał/a:
chłopcy z Auto Świat by sobie tego nie darowali
Aktualnie rozmawiam z przemiła Panią ;)

Ciesze sie, że jesteśmy pod ich skrzydłami ;)

szym29 - 2009-07-18, 22:30

brawo normalnie sup :oklaski:
Lwomati - 2009-07-18, 22:44

spyro napisał/a:
Miło mi poinformować, że patronat medialny nad naszym Zlotem objął Auto Św

pierdaczysz :wow: normalnie respekt bracie :oklaski:
To dużo więcej niż VW trends. Wreszcie klub będzie rozsławiany :jupi:

cinek82 - 2009-07-18, 22:44

Extra, a ja do nich mejla pisałem czy by nie druknęli na ostatniej stronie info o zlocie. Zawsze tam drukują takie informacje. A tu nawet patronat medialny się trafił :oklaski: BOMBA :lol2:
Spyro jak to załatwiłeś ??

szym29 - 2009-07-18, 22:59

a co wy na to jakby napisac do tvnturbo do tede tzn do operacji tuning ,moze by sie zjawil na locie
Lwomati - 2009-07-18, 23:03

szym29 napisał/a:
tvnturbo do tede tzn do operacji tuning ,moze by sie zjawil na locie

lepiej nie. Później w wieśtuningu by wylądowały niektóre... (...) np. moja. :D

szwagier - 2009-07-18, 23:04

szym29 napisał/a:
a co wy na to jakby napisac do tvnturbo do tede tzn do operacji tuning ,moze by sie zjawil na locie

mówisz i masz :D
zrobione :D czekamy na odpowiedź

szym29 - 2009-07-18, 23:07

mati nie panikuj ,lepiej twoj bolid wyglada niz moj bolid
spyro - 2009-07-18, 23:12

Ano udało się ;) Narazie nie zdradzam nic więcej ;)
spyro - 2009-07-18, 23:12

Do TVN Turbo juz pisałem kiedyś - zero odzewu ;(
szym29 - 2009-07-18, 23:17

m0oze teraz czyms zaskocza,moze sie zjwia
szym29 - 2009-07-18, 23:17

andzrzejku!co ty kombinujesz?
szwagier - 2009-07-18, 23:23

spyro napisał/a:
Ano udało się ;) Narazie nie zdradzam nic więcej ;)

coś czuje że ten zlocik będzie :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Lwomati - 2009-07-18, 23:24

szwagier napisał/a:
coś czyje że ten zlocik będzie

dobrze czujesz. Będzie będzie :diabełek: gruuuubo :diabeł:

szym29 - 2009-07-18, 23:31

:oklaski: bedzie super.sadze ze bedzie lepszy niz poprzedni
spyro - 2009-07-18, 23:34

Oby wszystkie plany sie udały... Trzymajcie kciuki :OK:
szym29 - 2009-07-18, 23:40

spyro, ja trzymam,jesli sie uda stawiam tobie browc :piwo:
spyro - 2009-07-18, 23:53

szym29, dzięki za miłe słowa. :oklaski:
szwagier - 2009-07-19, 00:10

szym29 napisał/a:
spyro, ja trzymam,jesli sie uda stawiam tobie browc :piwo:

coś czuje że jak wujdzie spyro, to będzie potrzebował później odwyku po tych piwach :P :P :P :P

spyro - 2009-07-19, 00:30

Cytat:
coś czuje że jak wujdzie spyro, to będzie potrzebował później odwyku po tych piwach :P :P :P :P
hehe pewnie tak będzie ;) Ale na zdrowie wszystko :P
piotr nowok - 2009-07-19, 09:55

andrzej chyba chce sie spotkac z tede :D
spyro - 2009-07-19, 19:26

piotr nowok napisał/a:
andrzej chyba chce sie spotkać z tede :D
cobyśmy się dobrze zrozumieli - AŚ objął patronat medialny, ale niestety z TVN Turbo nikt nawet nie odpisał ;(
szym29 - 2009-07-19, 19:35

jesli nikt sie nie odezwie to barany z nich ,niewiedza co tracą
Wydym - 2009-07-19, 19:38

Panowie Tede gustuje w żywicy,potężnych mocach i sporych felgach ;)
szym29 - 2009-07-19, 19:39

i w wiestunungu
Whiskas - 2009-07-20, 23:23

Spróbuję pogadać w tym tygodniu z Kornackim.
Będzie prawdopodobnie na Wyścigach na Torze "Poznań"
Zobaczymy co powie.
Spróbuję wydrukować nasz plakacik o zlocie i mu wręczę
I nie omieszkam poinformować o medialnym patronacie Auto Świata. To na media działa.

spyro - 2009-07-20, 23:25

Whiskas, dzięki, fajnie jakbyś coś załatwił ;)
Whiskas - 2009-07-20, 23:33

Mam nadzieję, że się zainteresują
W końcu 53 załogi to prawie tyle samo co na Rajdzie Polski było zgłoszonych.

Whiskas - 2009-07-25, 16:56

Witam!
Po dzisiejszej rozmowie z Adamem Kornackim na razie kicha. :dół:
Skoro redakcja TVN Turbo nie odpowiedziała na maila to znaczy że w tym terminie nie mają żadnej wolnej ekipy.
Tego typu maili codziennie do redakcji przychodzi mnóstwo i dlatego tym co je wysyłają, a nie będą obsłużeni nie odpowiadają, bo wogóle już nic by nie mogli zrobić, tylko odpowiadać na maile.
Można jeszcze raz spróbować puścić do nich takiego maila, tylko podać więcej informacji np. że będzie już tyle samochodów a w zeszłym roku np było tyle a tyle, że jest patron medialny itd itp.
Ja ze swej strony jeszcze udeżę do ekipy, która przyjedzie coś kręcić na Torze we wtorek.
Tyle na razie. :papa:

spyro - 2009-07-26, 02:32

Whiskas, dzięki ze starania...
spyro - 2009-07-27, 23:06

Dzisiaj dostałem potwierdzenie od następnego sponsora - firmy NetCar.
Dostaniemy jako nagrody kupony rabatowe na zakupy opon w tej firmie - notabene jednej z najtańszych w PL.

www.netcar.pl

cinek82 - 2009-07-27, 23:32

:wow: ale działasz Spyro :oklaski:
Lwomati - 2009-07-28, 03:10

spyro napisał/a:
zakupy opon w tej firmie - notabene jednej z najtańszych w PL

ekstra !! Może wreszcie zakupię upragniony pakiet opon letnich :D