|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Tuning - Maskownica głośników
Hormon - 2009-07-08, 12:18 Temat postu: Maskownica głośników Wczoraj przymierzałem głośniki które chce założyć w przednie drzwi, okazało się ze głośniki troszku bardziej wystają, iż te oryginalne. Czy są jakieś maskownice które mógł bym założyć na taki głośnik?
Paweł J. - 2009-07-08, 12:23
Hormon napisał/a: | Czy są jakieś maskownice które mógł bym założyć na taki głośnik? |
A nie miałeś maskownic w komplecie z głośnikami
Hormon - 2009-07-08, 13:04
Kiedyś były, ale w trackie montażu w R5 połamałem je w cholerę. To było ponad rok temu. Głośniki leża i szkoda aby się marnowały, a te oryginalne to prawie nie grają. Teraz nie wiem czy jak kupie takie maskownice z allegro to będą pasować? Tak to jest jak człowiek najpierw robi a później myśli :/.
vwmlody - 2009-07-19, 15:19
pewnie orginalne maskownice masz metalowe i jak załozysz inne głosniki w drzwi to maskownica srodkiem zaczepia, ale z tego co wiem bo u kumpla montowałem to są orginalne maskownice całe plastikowe zwane "plastry miodu" które sa bardziej wypukłe i nachodza bez zaczepiania. bo takie maskownice które dodają do głosników nie pasują w otwory po głosnikach tylko są wieksze i bułasto wystają :/
|
|