|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Zsyp - Sprzedam kartę graficzną: GALAXY GeForce FX5500 256MB DDR/12
KAISER - 2009-07-24, 21:29 Temat postu: Sprzedam kartę graficzną: GALAXY GeForce FX5500 256MB DDR/12 Witam,
mam do sprzedania kartę graficzną:
http://www.allegro.pl/ite...tv_dvi_agp.html
Wszystko w opisie aukcji. Sprzęt w 100% sprawny i mało używany.
W razie czego doślę na maila fotki.
Ludziom z Wrocławia i okolic umożliwię obejrzenie przed zakupem i odbiór osobisty.
Pozdr
sebastian - 2009-07-24, 23:19
Widzę, że aukcja już zakończona...
Ależ to przeżytek już, jak patrząc na obecne czasy ale pomyśleć, że ja w starego kompa takie cudo chciałem władować i wiem, że ta grafa już by mi nie chodziła, bo płyta jej nie obsłuży
KAISER - 2009-07-24, 23:35
sebastian napisał/a: | Widzę, że aukcja już zakończona... |
Ano właśnie poszła...
mi się już nie przyda a jest w dobrym stanie więc niech komuś jeszcze trochę posłuży.
sebastian napisał/a: | Ależ to przeżytek już, jak patrząc na obecne czasy |
Karta stara - ale i cena była niewielka i jest rok gwarancji jeszcze.
sebastian napisał/a: | ale pomyśleć, że ja w starego kompa takie cudo chciałem władować i wiem, że ta grafa już by mi nie chodziła, bo płyta jej nie obsłuży |
Nie masz portu AGP? Na starszych AGPx4 też chodzi.
Pozdr
sebastian - 2009-07-24, 23:40
KAISER napisał/a: | Nie masz portu AGP? Na starszych AGPx4 też chodzi. |
teraz to ja mam PCIex16 a kartę GF 8800GT
Ale wcześniej, jak miałem starego kompa, to miałem tylko AGPx4 i chasałem z Rivą 32 MB Koles kiedyś przyniósł mi jakiegoś Radka, nia pamiętam już, chyba 9250 czy coś takiego... i nie poszło, czarny ekran tylko
KAISER - 2009-07-24, 23:45
sebastian napisał/a: | GF 8800GT |
No to po co Ci stary GF FX5500?
.
.
.
.
żartuję pozazdrościć sprzętu
sebastian napisał/a: | AGPx4 i chasałem z Rivą 32 MB Koles kiedyś przyniósł mi jakiegoś Radka, nia pamiętam już, chyba 9250 czy coś takiego... i nie poszło, czarny ekran tylko |
Ciekawe Normalnie AGPx8 powinna iść na płycie AGPx4.
sebastian - 2009-07-24, 23:56
KAISER napisał/a: | ormalnie AGPx8 powinna iść na płycie AGPx4 | teoretycznie, ale w praktyce różnie bywa...
może to przez płytę główną, bo szajsowatą miałem, ale mimo wszystko... GTA 3 nie chodziło mi, Vice city tak, ale się cieło To były czasy
|
|