|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - Jak podłączyc lampki daszków przeciwsłonecznych z wersji USA
eros662 - 2009-07-26, 22:16 Temat postu: Jak podłączyc lampki daszków przeciwsłonecznych z wersji USA Tak jak w temacie i opisie jak podłączyś lampki daszków jesli nie mają w ogole kabli żadnych?? Oraz odrazu pyt czy w polskim serwisie dostane zaslepke jedenj lampki do daszka albo ktos z was ja posiada??
Gavel - 2009-07-26, 22:29
najbliżej jest od lampki w podsufitce - dorabiasz sobie plus i minus i świeci
a o jaką zaślepkę Ci chodzi bo nie kumam..
najlepiej jakąś fotkę podrzuć
spyro - 2009-07-27, 10:50
Gavel napisał/a: | najbliżej jest od lampki w podsufitce - dorabiasz sobie plus i minus i świeci
| Dokładnie, ja u siebie wykorzystałem "prąd" z tej lampki między słonecznikami w podsufitce - nadaje się do tego wręcz idealnie
lesny1982 - 2009-07-27, 10:57
a z tych daszkow przeciwslonecznych wychodza kable od zasilania jak tak to jak wyzej koledzy napisali od srodkowej lampki dajesz i wsio a co do tej zaslony to chodzi a ta co zakrywa lustro
eros662 - 2009-07-27, 11:03
Nom własnie w tym problem ze kabli w ogole brak. Ponoc zasłony pochodza z demontarzu ale juz przed nie działały bo nie ma kabli. Hmmm a na foto pokazuje czego brak:)
spyro - 2009-07-27, 11:05
eros662 napisał/a: | a na foto pokazuje czego brak:) | a gdxzie to foto?
Musisz w takim razie dorobić sobie te kable. Dziwne, że ktoś tu urwał. Jak jak kupiłem słoneczniki (przez Allegro bodajże) to wychodziły kabelki z wtyczką, która to odciąłem i dorobiłem mini instalacje od lampki środkowej.
|
|