|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Nasze Ventki - Vento by Argo
argo - 2009-07-27, 18:45 Temat postu: Vento by Argo Vento 1994 rok
silnik 1.8l 75KM+ gaz
Zawieszenie sportowe FK, tył z regulacja wysokości.
Felgi 7x15, opony 195/50/15
Wyposażenie:
Elektryczny szyberdach
Wspomaganie kierownicy
Welurowa tapicerka
2x poduszka powietrzna
piotr nowok - 2009-07-27, 18:52
witamy na forum ladna zadbana furka
Lwomati - 2009-07-27, 19:04
powitać
Ładna, zadbana sztuka. Jak nie wiele potrzeba żeby ventka wyglądała lepiej niż w serii. Dobre koło i niższy zawias a samochodzik nabiera sportowego wyglądu
Wrzuć jeszcze zdjęcia środeczka.
Co dalej zamierzasz
argo - 2009-07-27, 19:35
Na początku wakacji była wizja wymiany motorniczego na mocniejszy ale jak narazie rozsadek podpowiada żeby jednak nie zmieniać. Obecny silnik bardzo slaby ale już chyba się przyzwyczaiłem a spalanie na trasie 7.5l gazu bardzo mi pasuje Dalszych planów narazie brak no może poza hokejem szerokim ktory jak wiadomo bardzo ciezki temat ale kolega pracujący w sklepie z częściami mówił mi że maja bardzo fajne zamienniki z lepszego materiału więc może się skuszę.
Poniżej zdjęcia środka. Wszystko w ładnym stanie bez żadnych przetarć czy dziur. Zapalniczka wygląda na nigdy nie używaną Mieszek został po poprzednim właścicielu i nie bardzo pasuje do reszty. Dołożony podłokietnik który był kupiony tylko i wyłącznie na tegoroczną podróż do chorwacji ale ku mojemu zdziwieniu wcale nie wygląda tak tragicznie jak się tego obawiałem.
Rafik - 2009-07-27, 19:44
Serdecznie Witam
Ładny okaz co tu duzo mówić elegancko
I dobry wybór
Lwomati - 2009-07-27, 19:48
argo napisał/a: | Mieszek został po poprzednim właścicielu i nie bardzo pasuje do reszty |
Miał być pod kolor lakieru.
Widzę głośniki wymienione na inne.
argo napisał/a: | spalanie na trasie 7.5l gazu bardzo mi pasuje |
Jeżeli takie małe, to rzeczywiście nie opłaca się zmieniać.
argo napisał/a: | Dalszych planów narazie brak no może poza hokejem szerokim |
zgadza się. Dużo osób szuka i nie jest lekko znaleźć.
argo napisał/a: | maja bardzo fajne zamienniki z lepszego materiału więc może się skuszę |
musisz nam zademonstrować te zamienniki, bo coś nie chce mi się wierzyć, że są z lepszego materiału. Chyba, że to hokeje do golfa...
argo napisał/a: | Dołożony podłokietnik |
źle nie wygląda a napewno się bardziej przydaje niż ta wnęka za ręcznym.
Środeczek równie zadbany jak samochodzik z zewnątrz. Ale deska jest z rocznika 93... znowu jakaś przejściowa wersja. Bo gril jest z 94
lesny1982 - 2009-07-27, 19:53
no dobry okaz a co za muzyczka bo widze ze sterowanie basikiem od wzmaka jest zamontowane po lewej
argo - 2009-07-27, 20:15
Co do hokeja to na pewno nie dorówna oryginalnemu ale podobno są całkiem przyzwoite i nawet elastyczne. Hokej niby ma być do vento a nie do golfa, na zdjęciu które widziałem miał też to przetłoczenie tak jak na czarnym vento na tle strony u góry. Narazie pisze tyle co się dowiedziałem i co widziałem w komputerze w sklepie a jaka będzie rzeczywistość to zobacze jak będę miał w rękach
Co do audio:
radio- kenwood kdc w3041
wzmacniacz- lanzar heritage 224
subwoofer- JBL CS1204 (skrzynie zaprojektował i obliczył kolega zajmujący się budową subwooferów, jak widać za dużo bagażnika nie zostało )
Hormon - 2009-07-27, 20:45
Super wygląda na tych felgach , i ta leciutka gleba też mi się podoba. Pozazdrościć furki
Wydym - 2009-07-27, 22:46
Witam na forum ładny furak No to widze że kolega bardziej wtajemniczony w projekty z racji portu br
Paweł J. - 2009-07-28, 08:19
Witam na forum ....ładny okaz
Osobiście to przyciemniłbym wszystkie pomarańczowe wstawki w w oświetleniu....przy tym kolorze bardzo rzucają się w oczy
izba - 2009-07-28, 23:33
mi sie podoba bagaznik ...:P:P:P moge pogratulowac tylko zakupu ventyla :)
szwagier - 2009-07-29, 09:17
no no kolejny okaz na naszym forum
pawelvw - 2009-09-03, 12:57
okaz dobry napewno znajdziesz cos jeszcze co mozna w nim zmienić
Bimber - 2009-09-03, 16:47
no witam kolegę ładna furmana powodzenia w dalszych modach
Arcaj - 2009-09-04, 20:24
ventyl elegancki tylko wydaje mi się że gdzieś widziałem tego ventla. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie
izba - 2009-09-06, 11:41
allegro allegro
|
|