|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
KUPIĘ - [Kupie] Prawy przedni błotnik kolor wisnia metalic
Amster - 2009-08-05, 20:03 Temat postu: [Kupie] Prawy przedni błotnik kolor wisnia metalic Kupie błotnik prawy przedni, kolor wisnia metalic, z kwadratowym kierunkiem, bez sladow korozji.
spyro - 2009-08-06, 14:04
Amster napisał/a: | bez sladow korozji. | jeśli ma być oryginalny to nie ma szans.
Amster - 2009-08-07, 11:12 Temat postu: Re : niemozliwe no alsnie jest mozliwe tylko jak trafiam gdzies na aukcjach to juz sie spozniam, bo jest odpowiedz "a nie przod juz sprzedany"
Arcaj - 2009-08-07, 12:28
spyro ma racje orginalnego nie znajdziesz bez korozji
Rafik - 2009-08-07, 13:12
może trafiasz na zamienniki dużo tego jest bo originał to niestety bez korozji to chyba niemożliwe z kwadratowym kierunkiem bo błotniki i progi to feler w naszych autkach wiem cos w moim też było to przerabiane
Amster - 2009-08-08, 11:35 Temat postu: Re: Szczerze naprawde sie dziwie, bo do momenty kiedy moja kobieta nie popsula tego blotnika jedynym ogniskiem rdzy byly okolice mocowan tylnych sprzezyn gazowych od klapy bagaznika no i oczywiscie niesmiertelne miejsce kolo lampek od tablicy rej na tylnej klapie, tak nigdizie mi ventka nie koroduje, a jest z 94 roku.
Arcaj - 2009-08-08, 11:47
bo jeśli dbasz o auto to korazja nie występuje a niektórzy jak umyją auto po miesiącu to jest dobrze i to nie sami tylko w automatycznej myjni
|
|