Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

KUPIĘ - [kupię] toner do drukarki

sebastian - 2009-11-09, 19:52
Temat postu: [kupię] toner do drukarki
Toner kupię, CZARNY, do kolorowej drukarki laserowej Samsung CLP-300
Toner ma oznaczenie: CLP-K300A
Mowa oczywiście o oryginalnym, ale w rozsądnej cenie, chyba, że ma ktoś dostęp poprzez znajomych itp. Bo dać 200 zł to nonsens, a widziałem do 100 kiedys na allegro ale już nie ma tych aukcji i nie mają. A zamienniki sa kiepskie, jak dowiadywałem się z paru źródeł.

spyro - 2009-11-09, 19:59

Heh, a nie mówiłem... Kup wreszcie Canona i będziesz kupował oryginalne tusze po parę zł, bez kombinowania...
sebastian - 2009-11-09, 20:04

spyro napisał/a:
Heh, a nie mówiłem... Kup wreszcie Canona

ale to nie o mnie chyba coś chodziło, ale pomijając to... Nie chcę kupowac drugiej. Ta bardzo ładnie drukuje, tylko te tonery...

spyro - 2009-11-09, 20:35

sebastian napisał/a:
tylko te tonery...
no właśnie. Z Toba kiedyś gadałem na forum w temacie jaka drukarkę kupić i mówiłem o kosztach wydruku samsunga, którego miałem w robocie... Lepiej zainwestuj w drukarkę do której tusze/tonery będą tanie, bo tak zawsze problem jak się kończą.
bradley - 2009-11-09, 21:14

Taniej wyjdzie kupic nowa drukarke, a stara pocisniesz na alledrogo ze drukuje tylko w kolorze :D
sebastian - 2009-11-20, 16:41

Sprawa już nieaktualna. Nabyłem toner, zamiennik co prawda, za 50 zł z przesyłką kurierską z allegro. Myślałem, że kiepska jakość będzie, ale niczym wydruk się nie różni od oryginału. Tak więc mam już to, czego chciałem, a temacik można wywalić do kubła :)