Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - [SPRZEDAM] lampy do Vento

Arcaj - 2009-11-11, 19:38
Temat postu: [SPRZEDAM] lampy do Vento
wszystko w linku http://www.allegro.pl/show_item.php?item=814698612

dla klubowiczy mega rabaty :)

zeniTh - 2009-11-11, 22:20

ja bym chętnie wziął tylko 1 szt. ale obawiam się, że nie będzie takiej możliwości :(

dokładnie chodzi mi o lewą na błotnik

to są lampy HELLA ??

Buli - 2009-11-11, 23:32

Arcaj napisał/a:
z 40zł faktycznie moze byc duzy rabat:P a poza tym nie opłaca sie oddawac ich zza takie grosze lepiej pobawic sie w malowanie ich:)
Arcaj - 2009-11-12, 08:13

zeniTh napisał/a:
to są lampy HELLA ??

tak zgadza się

zeniTh napisał/a:
ja bym chętnie wziął tylko 1 szt. ale obawiam się, że nie będzie takiej możliwości :(

poczekamy do końca aukcji jeśli nikogo nie będzie chętnego to się dogadamy :)

Buli napisał/a:
Arcaj napisał/a:
z 40zł faktycznie moze byc duzy rabat:P a poza tym nie opłaca sie oddawac ich zza takie grosze lepiej pobawic sie w malowanie ich:)

dla klubowiczy jest rabat taki że za 50 zł z przesyłką masz w domu :P

zeniTh - 2009-11-12, 11:44

Arcaj napisał/a:
dla klubowiczy jest rabat taki że za 50 zł z przesyłką masz w domu :P

kurde za 50 zł z przesyłka ;) ciekawa propozycja ;D ale kurde teraz z kasa cienko u mnie ;/ a przydała by mi się tylko ta jedna lampa ...

kawalus - 2009-11-12, 13:12

cena bardzo dobra , W niedziele byłem na giełdzie w Chwaszczynie(giełda samochodowa koło Gdańska) i widziałem pojedyncze lampy po 100 zł i to właśnie takie pomarańczowo- czerwone. wiec te warto:)
Paweł J. - 2009-11-12, 13:20

Arcaj napisał/a:
50 zł z przesyłką masz w domu :P

Lampy z przesyłką-50zł
Spray do malowania lamp-20zł
posiadanie ciemnych lamp w vento-bezcenne ;)

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Michcik - 2009-11-12, 13:21

heh Paweł J., dobrze powiedziane
Bartek - 2009-11-12, 15:24

Paweł J. napisał/a:
posiadanie ciemnych lamp w vento-bezcenne ;)

Posiadanie namiastki ciemnych lamp ;)

Paweł J. - 2009-11-12, 16:20

Bartek napisał/a:
Posiadanie namiastki ciemnych lamp ;)

Tak-jeśli ktoś chce kopiować ciemny oryginał.
Nie-jeśli ktoś chce usunąć pomarańcz z auta.

;) ;) ;)

Bartek - 2009-11-12, 16:47

Hehe, kurcze albo przestałem już myśleć przez to przeziębienie albo to co napisałeś to jest "masło maślane". Jak malujesz pomarańczowy kierunek czarnym sprejem to chcesz osiągnąć efekt taki jaki jest w oryginalnej czarno-czerwonej lampie a więc kopiujesz oryginał a co za tym idzie posiadasz jego namiastkę :P No chyba że maźniesz całą lampę i zrobisz "smolucha", to wtedy faktycznie posiadasz "ciemne" lampy ;)
Paweł J. - 2009-11-12, 17:20

Bartek napisał/a:
Hehe, kurcze albo przestałem już myśleć przez to przeziębienie albo to co napisałeś to jest "masło maślane". Jak malujesz pomarańczowy kierunek czarnym sprejem to chcesz osiągnąć efekt taki jaki jest w oryginalnej czarno-czerwonej lampie a więc kopiujesz oryginał a co za tym idzie posiadasz jego namiastkę :P

Nie wiem jak inni, ale ja nie malowałem lamp przez pryzmat tego iż chcę skopiować ciemny oryginał, tylko chciałem pozbyć się pomarańczowych wstawek w lampach, które niezbyt mi się podobały, a że wyszło bardzo zbliżone do oryginału (przynajmniej z daleka) to tylko efekt uboczny tego zabiegu, a nie priorytet ;)

Zwał jak zwał....namiastka oryginału....tesco tuning...ważne że pomarańcz nie jest już pomarańczowy ;) :D mi tam nazewnictwo nie przeszkadza :P

Przemek - 2009-11-12, 19:58

ale pomaranczowy tez ma swój urok. co by to było jakby kazdy miał ciemne lampy byloby to monotone a tak jakies odmiany sa
Paweł J. - 2009-11-12, 20:00

ventylek86 napisał/a:
co by to było jakby kazdy miał ciemne lampy byloby to monotone a tak jakies odmiany sa

Pewnie....coś podobnego jest z szeroką dokładką lub starym grillem-prawie każdy już ma ;)

Arcaj - 2009-11-12, 20:55

ale mi tu OT zrobiliście :strzela: :evil:
zeniTh - 2009-11-13, 12:07

kolego, jeśli za 50 zł z wysyłką je puścisz to biorę, daję 55 zł i wyślij mi je za pobraniem, mogę zalicytować na allegro, żeby była pewność, że odbiorę paczkę...

dane do wysyłki podeśle na PW

Arcaj - 2009-11-13, 16:03

zeniTh czekam na decyzje ventylek86. Jeśli on nie weźmie to lampy są Twoje. Czekam na niego bo on się pierwszy pytał :)
zeniTh - 2009-11-14, 01:58

ok , to czekam i liczę na to, że nie wieźmie :D
Arcaj - 2009-11-14, 17:13

zeniTh przykro mi lampy sprzedane ventylek86 je bierze. Temat do zamknięcia