|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Diesel - Która chłodnica ?
mlody1803 - 2009-11-17, 08:26 Temat postu: Która chłodnica ? Czy ta chłodnica będzie pasować też do mojego Vento 1.9 td bez klimy
http://www.allegro.pl/ite..._chlodnica.html
wstępnie mierzyłem wymiary radiatora, niby te same
CINO - 2009-11-17, 16:26
Jak dla mnie to daj sobie spokój z t± chłodnic±. Sam miałem stłuczkę i patrzyłem na te chłodnice. Pytałem się w paru sklepach o te chłodnice nikt ich nie poleca a nawet usłyszałem w jednym. Żebym uważał żeby b±k nie zrobił mi dziury w tej chłodnicy . Taka prawda już w sumie rok mija od kiedy kupiłem używan± oryginaln± i nawet taniej mnie to wyszło niż ta z aukcji.
FWD350 - 2009-11-17, 16:42
CINO, dobrze ci radzi jedz na szrot kup z jakiegos golfa vento lub polo clasic chłodnice i bedzie git
markus - 2012-02-28, 14:13
wracaj±c do tematu chlodnic. Czy jest różnica pomiędzy wersj± z klima a bez? musze w swoim wymienić i chcę mieć wiedzę na ten temat, zeby mi jaki¶ szrotowy cwaniak nie mydlił oczu mam wersje ventyla z klim± (1.9 tdi dwa wentylatory)
darek1982 - 2012-02-28, 21:35
Vento z klim± miało inny pas a w TDI 90KM jest 4 wymiary chłodnic bez klimy pomierz sam rdzeń wys+ szeroko¶ć jutro Ci podam indeksy z Polcaru, a co do używki to wolałbym już tajwan ale chociaż nowy i nie zapchany i nie skorodowany
Hormon - 2012-02-29, 08:25
Dzi¶ sam wymieniam chłodnice na Thermoteca. Miałem dostęp do używek pewnych, ale wydaje mi sie, ze lepiej założyć nowa czysta chłodnicę, a nie używkę która nie wiadomo ile wytrzyma.
|
|