|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Zloty / Spoty - Propozycja SPOTU: Łódź i okolice...
spyro - 2006-09-25, 10:59 Temat postu: Propozycja SPOTU: Łódź i okolice... Idąc za ciosem, po rzeczytaniu postu o propozycji małego zpotu w Trójmieście mam propozycję na podobne spotkanie w Łodzi...
CO Wy na to? Kto by się pisał na mały spocik w Łodzi?
theority - 2006-09-26, 23:41
Ja jestem za
Wyjde nawet ze skromną propozycją, aby zorganizować spot/zlot weekendowy na moim rancho około 50 km od Łodzi i około 50 km od Konina. Teren zamknięty, plac parkingowy około 10A, dużo miejsca na ewentualne namioty Oświetlenie placu, oczywiście też jest grill
Co najważniejsze nie pobieram żadnych opłat, a i stacja ze sklepem jest około 50-70 metrów od posiadłości
Jakby byłi chętni to zapraszam
spyro - 2006-09-26, 23:43
Jestem za.
Musimy obgadać kto byłby jeszcze chętny. Od października coprawda zaczynają mi się zajęcia w weekendy ale musimy cos wykobinować...
theority - 2006-09-26, 23:54
Ja też mam zajecia co drugie weekendy także się niemartw, bo jak coś to się ustawi termin
Zamieściłem podglądowe zdjęcia terenu który proponuje
spyro - 2006-09-27, 00:09
Witek, tylko bez śniegu proszę
A na poważnie, miejsca rzeczywiście full...
Gavel - 2006-09-27, 01:03
theority a nie dasz rady tak przenieść tego rancho żeby było 50 km od Gdańska
theority - 2006-09-27, 07:25
spyro napisał/a: | Witek, tylko bez śniegu proszę |
No to szybciutko bo jutro może już spaść
Gavel napisał/a: | nie dasz rady tak przenieść tego rancho żeby było 50 km od Gdańska |
no niestety jakoś nie bardzo, ale od Gdańska to "tylko" jakieś 280 km
[ Dodano: 2006-09-27, 22:01 ]
No to mamy już pierwszych chętnych
A więc zaczynamy skromną jak narazie listę:
- Theority
- Spyro
- Aras575
- MarianG
- Pypeć
Czekamy na więcej chętnych
MarianG - 2006-09-27, 22:02
Pod namioty o tej porze roku to ja moglem jezdzic jak mialem 17 lat.... Ja mysle ze w tym roku to juz sie razem wszyscy nie spotkamybo nie uda sie w ciagu tygodnia zorganizowac spociku.... A z kazdym dniem bedzie coraz zimniej. Poza tym zaczela sie szkoła, praca itd.
Rozumiem ze wszystkim tak jak mi sie zajebiscie podobalo na zlociku i ze wszyscy chieliby to powtorzyc ale takie sa realia. Brak czasu i pogoda to najwieksze problemy.
theority - 2006-09-27, 22:08
Marian nie ostudzisz naszego zapału
Poza tym to ma być spot, a nie taki zlot jak w Krzeczowie. Więc jak ktoś będzie mógł to dojedzie i będzie git
To jest narazie pomysł, i myśle że pod koniec października, początek listopada (jak już się wszystko unormuje) można by było coś już zorganizować
[ Dodano: 2006-11-09, 23:09 ]
Temat idzie do odświeżenia
Po tym co się działo w Toruniu musi być kolejny spot. Zapraszam do zapisywania się do listy. Z racji tego że już jest zimno namioty odpadają ale za to dom stoi
|
|