Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Zloty / Spoty - Propozycja SPOTU: Łódź i okolice...

spyro - 2006-09-25, 10:59
Temat postu: Propozycja SPOTU: Łódź i okolice...
Idąc za ciosem, po rzeczytaniu postu o propozycji małego zpotu w Trójmieście mam propozycję na podobne spotkanie w Łodzi...

CO Wy na to? Kto by się pisał na mały spocik w Łodzi?

theority - 2006-09-26, 23:41

:OK: Ja jestem za ;)

Wyjde nawet ze skromną propozycją, aby zorganizować spot/zlot weekendowy na moim rancho około 50 km od Łodzi i około 50 km od Konina. Teren zamknięty, plac parkingowy około 10A, dużo miejsca na ewentualne namioty ;) Oświetlenie placu, oczywiście też jest grill :D
Co najważniejsze nie pobieram żadnych opłat, a i stacja ze sklepem jest około 50-70 metrów od posiadłości ;)

Jakby byłi chętni to zapraszam ;)

spyro - 2006-09-26, 23:43

Jestem za.
Musimy obgadać kto byłby jeszcze chętny. Od października coprawda zaczynają mi się zajęcia w weekendy ale musimy cos wykobinować...

theority - 2006-09-26, 23:54

Ja też mam zajecia co drugie weekendy także się niemartw, bo jak coś to się ustawi termin ;)

Zamieściłem podglądowe zdjęcia terenu który proponuje ;)

spyro - 2006-09-27, 00:09

Witek, tylko bez śniegu proszę :-)
A na poważnie, miejsca rzeczywiście full...

Gavel - 2006-09-27, 01:03

theority a nie dasz rady tak przenieść tego rancho żeby było 50 km od Gdańska ?? ;)
theority - 2006-09-27, 07:25

spyro napisał/a:
Witek, tylko bez śniegu proszę

No to szybciutko bo jutro może już spaść :hahaha:

Gavel napisał/a:
nie dasz rady tak przenieść tego rancho żeby było 50 km od Gdańska

no niestety jakoś nie bardzo, ale od Gdańska to "tylko" jakieś 280 km :D

[ Dodano: 2006-09-27, 22:01 ]
No to mamy już pierwszych chętnych ;)

A więc zaczynamy skromną jak narazie listę:

- Theority
- Spyro
- Aras575
- MarianG
- Pypeć
Czekamy na więcej chętnych ;)

MarianG - 2006-09-27, 22:02

Pod namioty o tej porze roku to ja moglem jezdzic jak mialem 17 lat.... Ja mysle ze w tym roku to juz sie razem wszyscy nie spotkamybo nie uda sie w ciagu tygodnia zorganizowac spociku.... A z kazdym dniem bedzie coraz zimniej. Poza tym zaczela sie szkoła, praca itd.
Rozumiem ze wszystkim tak jak mi sie zajebiscie podobalo na zlociku i ze wszyscy chieliby to powtorzyc ale takie sa realia. Brak czasu i pogoda to najwieksze problemy.

theority - 2006-09-27, 22:08

Marian nie ostudzisz naszego zapału ;)

Poza tym to ma być spot, a nie taki zlot jak w Krzeczowie. Więc jak ktoś będzie mógł to dojedzie i będzie git ;)

To jest narazie pomysł, i myśle że pod koniec października, początek listopada (jak już się wszystko unormuje) można by było coś już zorganizować ;)

[ Dodano: 2006-11-09, 23:09 ]
Temat idzie do odświeżenia ;)
Po tym co się działo w Toruniu musi być kolejny spot. Zapraszam do zapisywania się do listy. Z racji tego że już jest zimno namioty odpadają ale za to dom stoi :D