|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
SPRZEDAM - [SPRZEDAM] JVC KD-SHX701T-najwyższy model JVCa
spyro - 2009-12-13, 17:41 Temat postu: [SPRZEDAM] JVC KD-SHX701T-najwyższy model JVCa Przyszedł czas na moje radyjko, niestety nie da się go zamontować w nowej furce i bardzo tego żałuję bo nic tak nie grało jak to radyjko...
Kupione w PL, to żaden syf z wystawki z Niemiec. Dałem z anie kupe kasiory. Radyjko gra przecudnie i będzie grac jeszcze długie lata.
Aukcja od 1 PLN, kto chętny? Dodam, ze jego cena w momencie kupna to było 3499 zł...
http://allegro.pl/item850..._kompletny.html
Arcaj - 2009-12-13, 17:48
czy to jest radyjko z ventylka? Dobrze pamiętam?
spyro a jaka cena Cię satysfakcjonuje?
pablo170 - 2009-12-13, 17:48 Temat postu: Re: [SPRZEDAM] JVC KD-SHX701T-najwyższy model JVCa
spyro napisał/a: | Kupione w PL, to żaden syf z wystawki z Niemiec. |
Tę wypowiedź mogłeś sobie darować. Bo widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z wystawkami, o czym świadczy ta poniżej krytyki wypowiedź
spyro - 2009-12-13, 17:58
No właśnie miałem do czynienia widząc co przywozi się z tych wystawek... Przykro, ze to co wywala Niemiec, Polak zabiera z pod śmietnika i sprzedaje w PL, na szczęście powoli się to kończy...
P.S. Będę wdzięczny za nie "śmiecenie" w dziale giełda gdzie nie komentujemy.
spyro - 2009-12-13, 18:00
Arcaj napisał/a: | czy to jest radyjko z ventylka? Dobrze pamiętam? | tak, dokładnie. Miałem je zamontowane przez ostatnie lata w Ventolocie cudnie się sprawowało.
Cena, hmm puściłem od 1 zł bo ja sam nie mam zielonego pojęcia ile mogę za nie dostać. Kiedyś to był topowy model, dałem za nie kupę kasiorki (cena marketowa to 3499 ja dałem tysiaka mniej w promocji w MM). A że na Allegro nie widzę takich ie wiem ile powiedzieć. Za ile pójdzie za tyle sprzedam.
|
|