Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - [SPRZEDAM] JVC KD-SHX701T-najwyższy model JVCa

spyro - 2009-12-13, 17:41
Temat postu: [SPRZEDAM] JVC KD-SHX701T-najwyższy model JVCa
Przyszedł czas na moje radyjko, niestety nie da się go zamontować w nowej furce i bardzo tego żałuję bo nic tak nie grało jak to radyjko...

Kupione w PL, to żaden syf z wystawki z Niemiec. Dałem z anie kupe kasiory. Radyjko gra przecudnie i będzie grac jeszcze długie lata.

Aukcja od 1 PLN, kto chętny? Dodam, ze jego cena w momencie kupna to było 3499 zł...

http://allegro.pl/item850..._kompletny.html

Arcaj - 2009-12-13, 17:48

czy to jest radyjko z ventylka? Dobrze pamiętam?

spyro a jaka cena Cię satysfakcjonuje?

pablo170 - 2009-12-13, 17:48
Temat postu: Re: [SPRZEDAM] JVC KD-SHX701T-najwyższy model JVCa
spyro napisał/a:
Kupione w PL, to żaden syf z wystawki z Niemiec.

Tę wypowiedź mogłeś sobie darować. Bo widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z wystawkami, o czym świadczy ta poniżej krytyki wypowiedź

spyro - 2009-12-13, 17:58

No właśnie miałem do czynienia widząc co przywozi się z tych wystawek... Przykro, ze to co wywala Niemiec, Polak zabiera z pod śmietnika i sprzedaje w PL, na szczęście powoli się to kończy...

P.S. Będę wdzięczny za nie "śmiecenie" w dziale giełda gdzie nie komentujemy.

spyro - 2009-12-13, 18:00

Arcaj napisał/a:
czy to jest radyjko z ventylka? Dobrze pamiętam?
tak, dokładnie. Miałem je zamontowane przez ostatnie lata w Ventolocie cudnie się sprawowało.

Cena, hmm puściłem od 1 zł bo ja sam nie mam zielonego pojęcia ile mogę za nie dostać. Kiedyś to był topowy model, dałem za nie kupę kasiorki (cena marketowa to 3499 ja dałem tysiaka mniej w promocji w MM). A że na Allegro nie widzę takich ie wiem ile powiedzieć. Za ile pójdzie za tyle sprzedam.