|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Pozostałe - czy ktoś wie dlaczego mój niesamowity wóz został betoniarką
igi - 2006-10-09, 01:11 Temat postu: czy ktoś wie dlaczego mój niesamowity wóz został betoniarką na fotorelacji ze slotu przeczytałem ze moja maszyna to betoniarka ktoś mi moze powiedzieć czym to przypomina betoniarke
marecki2R - 2006-10-09, 01:47
igi napisał/a: | ktoś mi moze powiedzieć czym to przypomina betoniarke |
A więc tak:Albo
Pewnie ten ktoś zna się tylko na betoniarkach i nie mógł porównać ventki do niczego innego - Jesli tak to nie jest to zmartwienie tylko pocieszenie
Albo
Pewnie ten ktoś tak mocno ci zazdroscił takiego pięknego ventylka ze poprostu z zazdrosci musiał to powiedzieć
Albo
Poprostu są ludzie i @#%^^%$#$ i nie odróżniają piękna od kupy złomu
Jednak jedno jest pewne , ten ktoś napewno nie ma gustu bo jesli miałby choć troszkę to by ventylka przyrównał conajmniej do F16
A tak poważnie , nie lubię z takimi ludźmi wogóle rozmawiać a w szczególności słuchać Jesli ktoś drwi z tego co tak bardzo doceniasz to pokazał bym mu conajmniej tak
spyro - 2006-10-09, 09:25
IGI, ten przydmek przylgnął po Zlocie, kiedy to pewien uczestnik Zlotu określił Twoją furencję mianem betoniarki, wydaje mi się że z powodu odgłosu silnika i dodam, że ja nie byłem tą osobą...
idgray - 2006-10-09, 11:53
po wygladzeniu drzwi z bocznych listew twoje vento wyglada ciut jak gucha z betoniarki joke
igi - 2006-10-09, 17:37
idgray, dobre sobie
spyro, ja nikogo nie oskarzam tylko z ciekawości pytam
marecki2R, dzieki za pomoc mi tez sie tak wydawało
a moze pozwolicie ze ja ponazywał bym wasze autka w które włozyliście kupke kasy i tyle serca i nerwów tak to właśnie jest ale no cóz ja taki nie jestema bo doceniam czyjąś prace pozdrawiam
spyro - 2006-10-09, 17:59
Spoko, IGI nie stresuj się, to był żarcik, jeśli bardzo Cie dotknoł to możemy usunąć z fotorelacji ten epitet... Rozumiem, bo sam podchodzę z sercem do mojej furki...
[ Dodano: 2006-10-09, 17:59 ]
Żeby już nie robić nieporozumień usunołem ten tekst.
igi - 2006-10-09, 18:11
spyro, przestań nire o to mi chodziło tylko chciałem wiedzieć o co w tym chodziło dlaczego akurat betoniarka
spyro - 2006-10-09, 18:34
igi napisał/a: | chciałem wiedzieć o co w tym chodziło dlaczego akurat betoniarka | Z tego co pamietam t coś Ci akurat wtedy waliło w silniku i stąd jeden z uczestników Zlotu powiedział słowo betoniara i tak już zostało.
Zamknijmy temat. Z relacji usunołem słowo betoniarka i jest OK.
Pzdr.
igi - 2006-10-09, 18:43
spyro, jeszcze raz sorki za to pozdr tem mozna usunąć
spyro - 2006-10-09, 18:45
Nie no daj spokój nie ma sprawy, najważniejsze, że sprawa wyjaśniona i nikt nie czuje do siebie urazy
Pzdr.
P.S. Zamykam temat
|
|