Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Wysokie obcasy - Katowanie zwierząt!

Madzia - 2010-02-07, 18:54
Temat postu: Katowanie zwierząt!
Oto co Chińczycy robią ze zwierzętami:
http://www.ptroa.co.il/pe...ion-English.php
:twisted: :twisted: :twisted: :strzela: :strzela: :strzela: :pała: :pała: :pała: :twisted: :twisted: :twisted:
Dopisujcie się do petycji...

spyro - 2010-02-07, 19:09

Dopisałem się już wcześniej. Film jest wstrząsający i zrobił na mnie wielkie wrażenie - negatywne oczywiście.

Dopiszcie się - im więcej nas tym lepiej.

czarnysauber - 2010-02-07, 19:27

ja tez sie dopisałem
vezet22 - 2010-02-07, 19:42

masakra jak oni tak mogą ?? !! :połbie:
piechu43 - 2010-02-07, 19:48

Masakra!!!!!! sam ich bym w tą klatkę zamknął, debilizm :strzela: :strzela: :strzela: :strzela:
Lwomati - 2010-02-08, 05:23

o kurde :( smutne widoki...
Paweł J. - 2010-02-08, 08:00

Masakra :mur:

Zamknąłbym takiego $*^%*&%(..go chińczyka z moim pieskiem....w sumie ta sama kategoria wagowa...lekko ponad 50kg....wystarczyłoby 20-30 sekund i już by nigdy nie obdarł psa ze skóry bo albo by nie żył albo miałby odgryzione ręce.

krzeszak - 2010-02-08, 14:28

no ja tez wymiękłem przy oglądaniu tego filmu...
cinek82 - 2010-02-08, 14:38

Co za &^$&^$..... $*^%*&%( takich debili. Normalnie wziąć i tam atoma puścić bo innej rady nie ma....
Podpisałem tez petycję..... ale szczerze to wątpię czy takie petycje coś dają :( Kto odważy się wjechać do tych $*^%*&%( chinoli żeby zrobić tam porządek.

zlotykamil - 2010-02-08, 16:57

nie skończyłem oglądać .... powybijać takich żółtych skór^%$
ale cuż zrobić taka kultura.... ta petycja niewiem czy coś zdziala niestety

Karu6 - 2010-02-08, 17:00

Obejżałem to i podpisałem :/ Jak ja nie moge tych żółtków ;/
Paweł J. - 2010-02-08, 17:05

A później ludzie się dziwią, że są jakieś wybryki na tle rasistowskim....chodź w tym przypadku to i bym się przyłączył do Panów z ogolonymi głowami i glanami :pała:

Ale ja wierzę że wyrządzone dobro/zło powraca w życiu i to ze zdwojoną siła.

Rafik - 2010-02-08, 18:58

tez sie podpisałem filmik obejrze pozniej
Brydżet - 2010-02-09, 14:44

Podpisałam, ale filmu nie dam rady obejrzeć.Co za bezmyślne okrucieństwo.
madzik - 2010-02-09, 20:55

Filmu nie oglądałam, wystarczy że mi Paweł opowiedział..... brak słów i łzy cisnące się do oczu.... oczywiście podpisałam i linka wrzuciłam do siebie na mamuśkowe forum, im więcej nas tym lepiej :(
czarnysauber - 2010-02-09, 22:50

Cytat:
chodź w tym przypadku to i bym się przyłączył do Panów z ogolonymi głowami i glanami :pała:

oczywiscie nie popieram katowania zwierzat ale wiem ze sytuacja w Chinach tez nie jest ciekawa dla ludzi ,wielu ucieka do nas tak jak polacy kiedys uciekali wiec nie popieram tez "panów" z łysymi głowami i haseł

Paweł J. - 2010-02-10, 00:43

Ja także ogólnie "łysych" nie popieram...wiem kim był hitler i co wyprawiał...zdawałem maturę z historii i chcąc czy nie chcąc przyswoiłem trochę wiedzy, ale to co widziałem w tym filmiku (którego już nigdy nie obejrze i gdybym wiedział co tam jest to także bym go nie odpalił) woła o pomstę do nieba. Nie twierdze że kazdy chińczyk tak robi. Ale przeciez jest tam wiele osób i można się jakos obrócic przeciwko tym praktykom. Ja rozumiem....można zjeść psa...ale można go także najpierw zabic chodżby głupia siekierą a dopiero potem spozywac anie obcierać żywcem biedne zwierze ze skóry. Polska także przechodziła wiele "przygód" ale jakoś wyszliśmy na prostą.

Dziś jeszcze kolega pokazał mi na www.sadistic.pl jak murzyni (pewnie z Afryki) palą zywcem swoich ziomali z wioski-masakra.....ale chcąc nie chcąc ostatnio mam mniejszy szacunek do kolorowych mimo iz nigdy przez usta nie przeszły mi rasistowskie hasła typu White Power itp

czarnysauber - 2010-02-10, 01:09

Ja tez nie powiem żebym pałał miłościa do kolorowych i mam powody chocby takie ze kilku czarnych do mojej kolezanki pukało nozem w szybe i to w LBN takze inne mam podejscie do takich co przyjada pracowac a inne do "figo fago"
jak pracowałem w Cyfrze+ krazuł filmik jak gdzies czterech Afganistanczykow (chyba) obcina glowe jednemu skrepowanemu MASAKRA
A czy wyszlismy na prosta t nie jestem pewien ostatnio ode mnie z wioski aresztowano goscia co dziewczynom prace na truskawki w niemczech załatwiał a konczyły w burdelach

naws - 2010-02-10, 18:55

Zrobiło mi się niezwykle przykro i aż gorąco po tym filmiku...własnymi rękami bym zaje**ł takich ludzi.

Od zawsze wszystkim powtarzam - zwierzęta są lepsze od ludzi. Niektorzy ludzie nie zasługują na swoje życie. Kara śmierci powinna być w każdym z krajów. Katowanie zwierząt powinno być tak samo oceniane jak katowanie ludzi.
Dlatego często wolę pomagać zwierzętom niż ludziom.

piotr nowok - 2010-02-10, 19:15

ja bym hu... tez obedar zw skury bo kara smierci byla by za prosta dla takich

smutne to ze na swiecie tak jest podpisalem sie ze zonka

MustangGT - 2010-02-12, 16:07

Też się podłączam pod petycje tych co się na zwierzakach wyżywają zrobić im dokładnie to samo co oni zwierzakom nie chce tego oglądać :(