Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - Radio - odtwarzacz Blaupunkt MP-56 Casablanca.

DAZE - 2010-03-15, 19:55
Temat postu: Radio - odtwarzacz Blaupunkt MP-56 Casablanca.
Witam kolegów. Jak w tytule. Radyjko posiadam od roku. Uzywane sporadycznie , kiedyś częsciej.
odtwarzanie utworów w formacie MP3/WMA
UKF, ŚR, DŁ
moc maks. 4 x 50 W
cyfrowy, parametryczny, 6-pasmowy korektor z funkcją autoregulacji za pomocą mikrofonu (dostępny jako opcja)
GALA: automatyczne dopasowanie głośności do prędkości jazdy samochodu
wysoka jakość odbioru stacji radiowych (tuner DigiCeiver)
wysokiej rozdzielczości, kolorowy wyświetlacz TFT FullGraphic (umożliwia wyświetlanie złożonych informacji, np. list odtwarzania MP3)
wyświetlacz RGB VarioColour z funkcją ColourScan: 4.096 kolorów gwarantuje perfekcyjne dopasowanie
kolorystyki radioodtwarzacza do podświetlenia deski rozdzielczej
możliwość zaprogramowania własnego tekstu powitania/pożegnania
wyjście umożliwiające sterowanie zewnętrznym subwooferem (Sub-Out: zmienne wzmocnienie/częstotliwość)
4-kanałowe wyjście na wzmacniacz umożliwiające sterowanie zewnętrznymi końcówkami mocy (Preamp-Out)
port USB, dwa wejścia Aux-In umożliwiające podłączenie zewnętrznych źródeł dźwięku, np. odtwarzacza MP3
wyjście TMC-out: możliwość podłączenia zewnętrznego systemu dynamicznej nawigacji
wejście audio dla systemu nawigacyjnego umożliwia odtwarzanie komunikatów głosowych systemu przez głośniki samochodowe
kompatybilny z opcjonalnym interfejsem Bluetooth (do bezprzewodowego odtwarzania rozmów telefonicznych przez głośniki samochodowe)
gniazdo na kartę MMC/SD
iPod-Ready: przygotowany do współpracy z odtwarzaczem iPod
Jestem pierwszym właścicielem. Radio w stanie bardzo dobrym. Zakupione w kwietniu 2009r.
Pozdrawiam.

Arcaj - 2010-03-15, 19:58

kolego zapodaj jeszcze jakieś fotki i jeszcze cene :)
cinek82 - 2010-03-15, 20:00

Cena ?? :mysli:
DAZE - 2010-03-15, 21:04

http://www.allegro.pl/ite..._wypas_bcm.html
Powyższy link z aukcji z takim właśnie radiem. Moja cena to 350 pln.
Zapomniałem dodać że radio posiada elektrycznie uchlanie panela. Posiadam orginalne pudełko oraz instrukcję, co do paragonu musze popatrzeć poniewaz jestem po przeprowadzce ale na pewno jest.

Arcaj - 2010-03-16, 09:13

DAZE napisał/a:
Powyższy link z aukcji z takim właśnie radiem

ale to nie Twoje radio więc nie można ocenić stanu radia. Każde radio jest inaczej użytkowane. Mogą być jakieś zarysowania. Dodaj swoje foto bo inaczej temat będzie usunięty z powodu niezgodnością regulaminu.