|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - Problem a alarmm i wycieraczkami
OSI - 2006-10-29, 12:16 Temat postu: Problem a alarmm i wycieraczkami Witam mam taki problem, ze zaczał mi szwankowac alarm bo sie chyba niezałacza, a kontrolka która zawsze mrugała pali sie cały czas czy jade czy samochód zamnkniety, mam elektr. szyby z domykaniem i niezawsze sie zamykaja, a alarm niedaje teraz dzwieku pzy zamykaniu i otwieraniu, a do tego okazało sie ze niedziałaj mi wycieraczki tylko na najszybszym trybie chodza co to moze byc? bezpiecznik czy jakis przekaznik tylko który bo sie nieorientuje
spyro - 2006-10-29, 12:43
No i znowu napiszę: KOSTKA STACYJKI. Pierwsze co sprawdź to tą kostkę, bo ona powoduje takie różne dziwne zachowania...
VW VENTO 2.0 GL - 2006-10-29, 12:43
Poczytaj mojego posta: Nie działają szyby, alarm, central.
Może tam coś znajdziesz.
W każdym razie padł wtedy sterownik silniczka przy jednej szybie i właśnie wtedy szalał mi alarm, elektryka, central. Ale ponadto w tamtym okresie stpoiła mi się cewka, może ona była przyczyną problemów.
OSI - 2006-10-29, 13:36
stacyjke patrzałem niby ok, powidzcie mi który bezpiecznik jest odpowiezialny za wycieraczki?
Gavel - 2006-10-29, 13:57
OSI napisał/a: | który bezpiecznik jest odpowiezialny za wycieraczki? |
nr 5 jest od wycieraczek i od pompki spryskiwaczy
natężenie 15 A
OSI - 2006-10-29, 14:03
dzieki patrzałem i jest ok, co to moze jszcze byc?
[ Dodano: 2006-10-30, 12:13 ]
bezpieczniki sa ok, co to moze jeszcze byc jakis przekaznik? sam ich niesprawdze
|
|