Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Pozostałe - uniwersalna książka serwisowa

spyro - 2010-07-29, 11:26
Temat postu: uniwersalna książka serwisowa
Poszukuję czegoś takiego najchętniej w PDFie lub jakimkolwiek formacie do wydruku. Może gdzieś natknęliście się w necie na takową książkę? Bez logo auta itp, taka uniwersalna gdzie można sobie wpisywać wszystkie czynności serwisowe związane z furakiem.

mam oryginalną książkę ale na wszystko fakturki biorę więc nie mam na bieżąco dostępu do tego co już w autku robiłem. Szukam dlatego czegoś takiego uniwersalnego gdzie warsztaciki by mi w to wpisywały wszystkie czynności + przebieg, bo ASO nie dysponuje takowymi do kupienia - porażka jakaś normalnie ;)

Znalazłem na aukcjach jakieś, ale wolałbym sobie sam druknąć, bo te z aukcji kieprawe jakościowo - zwykłe xero i to zrobione na kiepskiej jakości tonerze.

Mlody~ - 2010-07-29, 12:49

Powinieneś takie książki serwisowe uniwersalne znaleźć w różnych zakładach. Ja we wcześniejszym furaku miałem coś takiego i mi dali taka w tej firmie co robiłem u nich zawsze auto i wszystko było wpisywane.
spyro - 2010-07-29, 12:51

Furak w większości przypadków serwisuje w ASO i mam oryginalną książkę serwisową, tyle, że ta razem z fakturkami leży w księgowości ;( Więc nie mam wglądu na bieżąco co kiedy było robione... Stąd poszukiwania czegoś dodatkowego.
Mlody~ - 2010-07-29, 12:56

Pojeździj po jakiś zakładach a na pewno coś takiego załatwią. Jak byś nie miał takiej szansy to daj znać to Ci załatwię.
sebastian - 2010-07-29, 14:36

spyro, takie uniwersalne książki serwisowe można kupić w sklepach motoryzacyjnych. Ja wielokrotnie na takie się natknąłem, także ogólnie sa dostępne. Pojeździj po sklepach a na pewno dostaniesz.
spyro - 2010-07-30, 23:42

tak zrobie - wycieczka po księgarniach w okolicy ;) Mam taka fajną gdzie zaopatruję się ostatnio w druki i nigdy nie wpadłem na to żeby zapytać czy mają takie cudo - uczy się człowiek całe życie, hehe ;)