Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - [s] Pozostalości po Vento.

babyy82 - 2010-08-17, 21:47
Temat postu: [s] Pozostalości po Vento.
Hej koledzy.
Wiec w koncu moje Vento znalazlo nowego wlasciciela. Troszke teraz mi go szkoda ale mleko sie rozlalo :P
Zostalo mi kilka rzeczy wiec moze komus sie przyda.
* A wiec mam caly komplet listew bocznych drzwi i nakladek na progi orginalne z wersji GTD. Stan bardzo dobry brakuje jedynie spinek ale to nie problem chyba.

* mam lusterko lewe elektryczne dzialajace jednak brak w nim wkladu. Tzn jest ale rozbity.

*kierunki wzderzak orginal biale stan bardzo dobry.

* plecionka nowa nie zakladana do silnika TDI

* znaczek VW orginal ale niestety nie posiada juz chromu

* kolplet kol zimowych, felgi orginalne stalowe stan bardzo dobry bez rdzy itp. opony nowe kleber 175/65/14 DOT 08 lub 09 nie pamietam ale w razie potrzeby sprawdze. Opony po jednej zimie stan bieznika niemal idealny.

Jesli komus cos podpasuje to piszczie i podawajcie propozycje cenowe bo sam nie wiem ile za co wolac.

zeniTh - 2010-08-17, 21:50

babyy82 napisał/a:
* mam lusterko lewe elektryczne dzialajace jednak brak w nim wkladu. Tzn jest ale rozbity.

ile za nie ?
moze byc bez wkładu i bez obudowy
chodzi mi tylko o lusterko, najlepiej z wiązką do pilota ;)

cinek82 - 2010-08-17, 21:51

babyy82 porób jakieś foty tych gadżetów i daj jakieś ceny ;) bo będziemy musieli wywalać temat ;)
Tonny - 2010-08-17, 22:38

Zdjęcie listwe poprosze Kolego i jaka cena??
D_M_C_ - 2010-08-18, 13:33
Temat postu: Re: [s] Pozostalości po Vento.
babyy82 napisał/a:

* A wiec mam caly komplet nakladek na progi orginalne z wersji GTD. Stan bardzo dobry brakuje jedynie spinek ale to nie problem chyba.
.

Jak możesz fotki nakładek na progi i cena. Najlepiej jeszcze to ich numer (oznaczenie) bo muszę wiedzieć czy mi podejdą do Vento GT

Vento-Łukasz - 2010-08-18, 15:54

babyy82 napisał/a:
kolplet kol zimowych, felgi orginalne stalowe stan bardzo dobry bez rdzy itp. opony nowe kleber 175/65/14 DOT 08 lub 09 nie pamietam ale w razie potrzeby sprawdze. Opony po jednej zimie stan bieznika niemal idealny.

cena i jakies zdj :)

babyy82 - 2010-08-18, 20:00

Cytat:
ile za nie ?
moze byc bez wkładu i bez obudowy
chodzi mi tylko o lusterko, najlepiej z wiązką do pilota

70PLN

Cytat:
Jak możesz fotki nakładek na progi i cena. Najlepiej jeszcze to ich numer (oznaczenie) bo muszę wiedzieć czy mi podejdą do Vento GT

Wkradlo sie male nieporozumienie. Nie wiem zkad mi sie te progi wziely ale progi poszly razem z samochodem a mi chodzilo o nakladki na blotniki tzw. sierpy. Sorki za wprowadzenie w bląd.
Za listwy i sierpy 300PLN

Cytat:
cena i jakies zdj

za kolka kompletne do zalozenie 700PLN i dorzuce komplet orginalnych srub do kol.

Do cen trzeba doliczyc przesylke chyba ze odbiór osobisty. Ceny nie sa sztywne wiec jak cos to proponujcie a ja pomysle.
Zdjecia porobie ale dajcie mi troche czasu bo jakos dnia mi ostatnio brakuje.

babyy82 - 2010-08-24, 20:48

Pozno ale wkoncu sa zdjecia.
Dla zainteresowanych:

Kola:
Produkcja 08, bierznik 7,5-8,0mm

1

2

Listwy na drzwi i sierpy na blotniki orginalne nie jakies rzemioslo:

3

I reszta gratow:

4

Mam jeszcze amorki 2szt monroe uzywane ale trzymaja i sa suche wiec jakby ktos chcial...

krzeszak - 2010-09-04, 21:38

babyy82, - jakieś ceny by się przydały ze by było zgodnie z regulaminem ... no i ułatwienie dla potencjalnych nabywców ;)
Hormon - 2010-09-04, 21:52

Ceny proszę podać, czekam do jutra.
czarnysauber - 2010-09-05, 09:34

panowie jest cena wyżej
koła 700 zł
listwy i sierpy 300 zł

krzeszak - 2010-09-05, 09:39

czarnysauber napisał/a:
panowie jest cena wyżej

no ale do sprzedania wystawionych jest więcej rzeczy a ceny tylko do 2 ;)

Hormon - 2010-09-09, 20:58

Zamykam, brak cen.