|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
SPRZEDAM - [s] Pozostalości po Vento.
babyy82 - 2010-08-17, 21:47 Temat postu: [s] Pozostalości po Vento. Hej koledzy.
Wiec w koncu moje Vento znalazlo nowego wlasciciela. Troszke teraz mi go szkoda ale mleko sie rozlalo
Zostalo mi kilka rzeczy wiec moze komus sie przyda.
* A wiec mam caly komplet listew bocznych drzwi i nakladek na progi orginalne z wersji GTD. Stan bardzo dobry brakuje jedynie spinek ale to nie problem chyba.
* mam lusterko lewe elektryczne dzialajace jednak brak w nim wkladu. Tzn jest ale rozbity.
*kierunki wzderzak orginal biale stan bardzo dobry.
* plecionka nowa nie zakladana do silnika TDI
* znaczek VW orginal ale niestety nie posiada juz chromu
* kolplet kol zimowych, felgi orginalne stalowe stan bardzo dobry bez rdzy itp. opony nowe kleber 175/65/14 DOT 08 lub 09 nie pamietam ale w razie potrzeby sprawdze. Opony po jednej zimie stan bieznika niemal idealny.
Jesli komus cos podpasuje to piszczie i podawajcie propozycje cenowe bo sam nie wiem ile za co wolac.
zeniTh - 2010-08-17, 21:50
babyy82 napisał/a: | * mam lusterko lewe elektryczne dzialajace jednak brak w nim wkladu. Tzn jest ale rozbity. |
ile za nie ?
moze byc bez wkładu i bez obudowy
chodzi mi tylko o lusterko, najlepiej z wiązką do pilota
cinek82 - 2010-08-17, 21:51
babyy82 porób jakieś foty tych gadżetów i daj jakieś ceny bo będziemy musieli wywalać temat
Tonny - 2010-08-17, 22:38
Zdjęcie listwe poprosze Kolego i jaka cena??
D_M_C_ - 2010-08-18, 13:33 Temat postu: Re: [s] Pozostalości po Vento.
babyy82 napisał/a: |
* A wiec mam caly komplet nakladek na progi orginalne z wersji GTD. Stan bardzo dobry brakuje jedynie spinek ale to nie problem chyba.
. |
Jak możesz fotki nakładek na progi i cena. Najlepiej jeszcze to ich numer (oznaczenie) bo muszę wiedzieć czy mi podejdą do Vento GT
Vento-Łukasz - 2010-08-18, 15:54
babyy82 napisał/a: | kolplet kol zimowych, felgi orginalne stalowe stan bardzo dobry bez rdzy itp. opony nowe kleber 175/65/14 DOT 08 lub 09 nie pamietam ale w razie potrzeby sprawdze. Opony po jednej zimie stan bieznika niemal idealny. |
cena i jakies zdj
babyy82 - 2010-08-18, 20:00
Cytat: | ile za nie ?
moze byc bez wkładu i bez obudowy
chodzi mi tylko o lusterko, najlepiej z wiązką do pilota |
70PLN
Cytat: | Jak możesz fotki nakładek na progi i cena. Najlepiej jeszcze to ich numer (oznaczenie) bo muszę wiedzieć czy mi podejdą do Vento GT |
Wkradlo sie male nieporozumienie. Nie wiem zkad mi sie te progi wziely ale progi poszly razem z samochodem a mi chodzilo o nakladki na blotniki tzw. sierpy. Sorki za wprowadzenie w bląd.
Za listwy i sierpy 300PLN
za kolka kompletne do zalozenie 700PLN i dorzuce komplet orginalnych srub do kol.
Do cen trzeba doliczyc przesylke chyba ze odbiór osobisty. Ceny nie sa sztywne wiec jak cos to proponujcie a ja pomysle.
Zdjecia porobie ale dajcie mi troche czasu bo jakos dnia mi ostatnio brakuje.
babyy82 - 2010-08-24, 20:48
Pozno ale wkoncu sa zdjecia.
Dla zainteresowanych:
Kola:
Produkcja 08, bierznik 7,5-8,0mm
1
2
Listwy na drzwi i sierpy na blotniki orginalne nie jakies rzemioslo:
3
I reszta gratow:
4
Mam jeszcze amorki 2szt monroe uzywane ale trzymaja i sa suche wiec jakby ktos chcial...
krzeszak - 2010-09-04, 21:38
babyy82, - jakieś ceny by się przydały ze by było zgodnie z regulaminem ... no i ułatwienie dla potencjalnych nabywców
Hormon - 2010-09-04, 21:52
Ceny proszę podać, czekam do jutra.
czarnysauber - 2010-09-05, 09:34
panowie jest cena wyżej
koła 700 zł
listwy i sierpy 300 zł
krzeszak - 2010-09-05, 09:39
czarnysauber napisał/a: | panowie jest cena wyżej |
no ale do sprzedania wystawionych jest więcej rzeczy a ceny tylko do 2
Hormon - 2010-09-09, 20:58
Zamykam, brak cen.
|