Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Pozostałe - Wycena radia (uszkodzone)

WAFEL - 2010-09-27, 17:52
Temat postu: Wycena radia (uszkodzone)
posiadam takie oto radio http://www.megamedia.pl/o...y-cdx-f5500.php lecz niedawno przestalo czytac plyty CD. wyskakuje Error. chce je sprzedac i kupic cos innego. w zestawie jest ramka pilot etui na panel. wszystko dziala oprucz CD. ile moge za nie wolac ? a tak poza tematem ile moze kosztowac naprawa jesli sie ktos orientuje?
pawelvw - 2010-09-27, 20:02

WAFEL, u mnie w radiu z DVD padł napęd lasera czy cos takiego i mnie naprawa kosztowała 80zł a ja mam takie radyjo

ale dla pewnosci podejdz do jakiegos zakładu i sie zapytaj ile by kosztowało naprawienie tego radia

WAFEL - 2010-09-27, 20:11

hmm to nie duzo pawelvw. tylko ze u mnie nie ma gdzie oddac radia jest kilka serwisow i bylem w jednym to powiedzieli ze naprawa wyjdzie wiecej niz radio warte. a i dodam ze oryginalne plyty czyta tak samo plyta czyszczaca tez bez problemu chodzila i muzyczka leciala :D tylko problem jest z mp3. pewnie laser jest zajechany
pawelvw - 2010-09-27, 20:19

ale ja nie oddawałem tego radia do zadnego dużego servisu tylko oddałem do takiego małego jedno osobowego zakładu co naprawiają rtv poszukaj takich zakładów
WAFEL - 2010-09-27, 20:21

no bede musial poszukac :D ale jak zrobie to i tak radio sprzedam
Rafik - 2010-09-27, 22:38

mogles sie odezwac do mnie choc w sumie juz po frytkach bo mam znajomego który mi robił radia i zwykle i samochodowe naprawde git fachura ale wyjechal do francji :( ale poszuukaj tak jak Pawel mowi podejrzewam ze koszt naprawy nie powinien przekroczyc 150 zeta bo albo laaser albo jakas tasma jak to w niektórych soniaczach bywa
WAFEL - 2010-09-28, 16:16

wiec chyba sprzedam uszkodzone bo kupilem rok temu za 200 zl