Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Zloty / Spoty - Trójmiasto i okolice - spotkajmy się!!!

Gavel - 2006-12-16, 15:07
Temat postu: Trójmiasto i okolice - spotkajmy się!!!
W ten weekend w Trójmieście gości nasz kolega z Torunia Przemolas więc postanowiliśmy się spotkać.

Miejsce: GDAŃSK - Centrum Handlowe MATARNIA czyli Ikea, Obi, ElectroWord itp. (dla mniej wtajemniczonych: przy obwodnicy, zjazd na Gdańsk Wrzeszcz)
Spotykamy się na parkingu podziemnym w rogu na samym jego końcu (wjeżdżając na ten podziemny parking skręcamy od razu w lewo i jedziemy do samego końca, a potem w prawo i już jesteśmy na miejscu).
Data: 17.12.2006r. czyli jutrzejsza niedziela.
Godzina 18.00 ale pewnie trochę tam pobędziemy więc jakby ktoś miał się spóźnić to nie ma problemu - poczekamy :)
Jakby co dzwońcie do mnie na koma: 504-067-511.

Zapraszamy wszystkich Ventomaniaków z Trójmiasta i okolic bliższych lub dalszych! Wszyscy mile widziani :OK:

Andzia - 2006-12-16, 15:15

Jestem jak najbardziej za :OK: Pomysl super :)

Tylko co ja zrobie z psiakiem w tym czasie.... :hmmm: Chyba trzeba bedzie zabrac go ze soba....

danielek7 - 2006-12-16, 16:09

Dokładnie to co się bedzie działo
Gavel - 2006-12-16, 16:26

pełen spontan czyli wszystko ustalimy na miejscu ;)

Najważniejsze to to, żebyśmy mogli się nawzajem poznać bo w końcu mieszkamy blisko siebie, łączy nas pasja do naszych Ventek, a nic o sobie nie wiemy :( Może nawet mijamy się czasem na ulicach nawet nie wiedząc, że to ktoś z forum obok jedzie...

A jak się już poznamy to co będziemy robić? Wszystko co będziemy chcieli. Pogadamy na różne tematy, pooglądamy nasze Ventki, podzielimy się doświadczeniami, jakieś fotki popstrykamy, może później gdzieś pojedziemy np. usiąść sobie wygodnie i coś zjeść...
Nudzić się raczej nie będziemy :-)

PS. Jakby ktoś chciał to będę miał ze sobą 2 naklejki klubowe (te z logo) i 1 komplet tych napisów na szyby. Zdjęcia są na stronie klubowej.

alicja - 2006-12-16, 20:29

Witam goraco! Dzięki za wiadomość o spotkaniu ,super pomysł.Bardzo chętnie spotkałabym się Wami, ale niewiem czy dam rade.Mam na jutro mase spraw zaplanowanych .Postaram się być jesli sie uda cos przełożyć.Jeżeli nie dojade to juz teraz serdecznie Was pozdrawiam.!
:hura:

WOLF1955 - 2006-12-17, 16:25

ja też jadę więc bedzie nas więcej nawet żonkę zabieram ze sobą :hura:
spyro - 2006-12-17, 21:17

Jak tam Panowie i Panie się bawicie na mini spociku w Trójmieście?
Gavel - 2006-12-17, 23:39

ano bawiliśmy się dobrze ;)
dużo nas nie było ale jako pomysłodawca i "organizator" uznaję I Trójmiejski Spot za udany :tak:
A najbardziej to był chyba zadowolony najmłodszy uczestnik spotu bo na nim była skupiona wszystkich uwaga :pies: a już na rękach Przemka bardzo mu się podobało :D

Bardzo się cieszę że na spocik przybył kolega lesny1982 swoją białą strzałą

Pogadaliśmy sobie, pośmialiśmy się, wymieniliśmy "doświadczenia" i popstrykaliśmy kilka fotek

Niestety niektórzy nie wytrzymali tak długiego spotkania...

Jeszcze raz dziękuję lesnemu za pojawienie się - fajnie było Cię poznać :OK:
Dziękuję także Wolfowi za umożliwienie sprawdzenia włącznika świateł - teraz już wiem że włącznik halogenów także działa ;)

Andzia - 2006-12-18, 10:24

Takze uwazam spotkanko za udane i ciesze sie ze poznalam dwoch nowych Ventomaniakow :)

Gavel napisał/a:
Może nawet mijamy się czasem na ulicach nawet nie wiedząc, że to ktoś z forum obok jedzie...

I to okazalo sie prawda - pare dni temu mijalismy sie na jednej z glownych ulic Gdanska z biala strzala lesnego 1982 :mrgreen:

A dla Jukiego spocik faktycznie byl meczacy bo jak wrocilismy to padl na swoim poslaniu i nawet nie mial sily wiecej broic (co jest u niego rzadkoscia :D )

Lukbro - 2006-12-18, 11:39

hej, dostalem tez info na PW o spotkaniu ale przeczytalem je dopiero dzis ;/

swoja droga mam propozycje dla Was i informacje,
My ( czyli www.vwpomorze.pl ) spotykamy sie na Matarni na parkingu w kazdy piatek o godzin 19:30 !! ! jest nas sporo czasem nawet po 30-40 aut i jakies Vento tez sie trafi :) Zapraszam Was serdecznie :)

ja bede na pewno > czarne mk3 GTI z VENTO FRONTEM!!

pozdrawiam :)

kovval - 2006-12-18, 18:17

to wolf tez byl, a gdzie fota jego furki. a ta bila strzala to taka bialo czarna rzeklbym :) ale wporzo.
Gavel - 2006-12-18, 19:50

kovval napisał/a:
to wolf tez byl, a gdzie fota jego furki
pierwsza z brzegu na 3 fotce :)
co do białej to może i troche czarnego ma ale za to jakie ma wnętrze :)
Ci co byli to widzieli, a reszta niech żałuje :dokuczacz:

kovval - 2006-12-18, 19:56

hmmm..... zmylilo mnie to wysokie przednie zawieszenie, myslalem ze to twoja :) , to w takim razie ta druga jest twoja.....a gdzie przemolasa???
Gavel - 2006-12-18, 21:49

Vento niskopodłogowe zostało w Toruniu ;)

A Wolf ma zawieszenie standardowe, a nie wysokie. Różnicę widać gołym okiem ;)

WOLF1955 - 2006-12-18, 22:44

żałować wszyscy co nie byli na zlociku było :OK: a nawt była ciepła atmosferka :hura: było gitowo :hahaha:

[ Dodano: 2006-12-18, 22:47 ]
teraz mam nowe halogenki jak wam się widzą :dokuczacz:

Polibo - 2006-12-18, 23:01

Ładniutkie !! Ile komplecik ?? :>
spyro - 2006-12-18, 23:31

WOLF1955, fajniusie, widzę, że coraz więcej z nas kombinuje przy swojej Ventce... I to należy chwalić!!
kovval - 2006-12-19, 07:05

uu prosze klary :OK: a widze ze i wolf sie na fotke zalapal :)
idgray - 2006-12-19, 08:11

WOLF1955, ładne to twoje autko, gratulacje :OK:
może jeszcze na asfalt położysz ventkę i będzie kozak :D

kovval - 2006-12-19, 15:34

tak sie wlasnie teraz zorientowalemm.....ze wy , naczy gavel, wolf i przemolas to takie szaraczki trzy :mrgreen: sie dobraly
WOLF1955 - 2006-12-19, 21:03

do POLIBO cena za komplecik swiatełek 210 naszych polskich zł. są naprawdę rewelka :cwaniak:

[ Dodano: 2006-12-19, 21:07 ]
do KOVVAL dlaczego mówisz że się dobraliśmy "trzy szaraczki" co masz że ventki są za wysokie jeżeli idzie o mnie taką będę miał ,każdy lubi co ma :dokuczacz:

[ Dodano: 2006-12-19, 21:12 ]
do KOVVAL nawet Ci nie pasuje że się na "fotkę załapał " wolf. będąć na jakim kolwiek zlocie będę stronił od aparatów fotograficznych aby Cię nie drażniła moja postać

arlosza - 2006-12-19, 21:36

WOLF1955 napisał/a:
trzy szaraczki

to juz ja - kobita skapowałam że chodzi o kolor Ventek a nie o ich odległość od gleby...

WOLF1955 - 2006-12-19, 21:44

do arlosza kumam ale niech się wypowie na ten temat KOVVAL myślenie umnie jest ok!!! :OK:
arlosza - 2006-12-19, 21:49

na pewno wypowie się - jak juz dopłynie do portu i wróci wreszcie do domu!!!

a tak swoją drogą to chyba troszkę wyolbrzymiasz...
WOLF1955 napisał/a:
będąć na jakim kolwiek zlocie będę stronił od aparatów fotograficznych aby Cię nie drażniła moja postać

Gavel - 2006-12-19, 21:59

Wolf coś Ty taki nerwus. Nie masz się co obrażać. Te szaraczki to właśnie o kolor chodziło :)
Zresztą bardzo ładny i pasujący do Ventki (choć zaraz pewnie Spyro się odezwie że czerwony jest najlepszy ;) ).

A co do tej fotki to nie była żadna uszczypliwość tylko stwierdzenie faktu. Nie odbieraj tego jako atak na swoją osobę szczególnie, że kovval nic nie napisał że to że jesteś na fotce to coś złego.

PS. Wolf - za możliwość użyczenia na spocie samochodu do testu włącznika świateł daje Ci punkcika :OK:

PS 2.Kovval - jak Ci czarny za kilka lat wyblaknie to chętnie przyjmiemy Cię do grona szaraczków :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

WOLF1955 - 2006-12-19, 22:01

do arloszy tak wyczuwam i nie wyolbrzymiam i odczuwam że gdzie się nie pokarzę to jestem :dół: dołowany jeśli chodzi o forum .

[ Dodano: 2006-12-19, 22:04 ]
do Gavel nie ma sprawy jestem zawsze do niesienia pomocy

spyro - 2006-12-19, 22:12

Gavel napisał/a:
Spyro się odezwie że czerwony jest najlepszy

błąd - bordo metalik :-)
WOLF1955 napisał/a:
ventki są za wysokie jeżeli idzie o mnie taką będę miał ,każdy lubi co ma

popieram, tez nie lubi obniżonych, bo są nie praktyczne (wiem po sobie)
WOLF1955 napisał/a:
dołowany jeśli chodzi o forum

Źle odbierasz, tu nikt nic do nikogo nie ma, także nie wiem czemu tak odbierasz. Na luzie, Wolf, tu liczy się tylko nasza pasja do Ventek...

WOLF1955 - 2006-12-19, 22:12

do Gavel jeśli możesz to przyznaj punkcika dla spyro bo pomógł mi znależć napis jezeli chodzi o zakup i dostępność vento glx
spyro - 2006-12-19, 22:15

Spoko, w sumie to sam znalazłeś napisik, ja CI tylko doradziłem, żeby poszukać w innych miejscach również :-) Ale dzięki za słowa uznania, od razu człowiekowi się milej robi :-)
WOLF1955 - 2006-12-19, 22:15

do spyro tak rozumiem ale bronię swojej pasji do ventki

[ Dodano: 2006-12-19, 22:18 ]
do spyro bardzo proszę ale pomogłeś i to się liczy ,wiesz ile radości było jak przykleiłem napis i za to Ci ogromne dzięki.

Gavel - 2006-12-19, 22:48

proszę bardzo

a skoro już mowa o napisie to naprawdę ładnie się teraz u Ciebie prezentuje
próbowałem robić fotki ale niestety nie wyszły najlepiej wiec nie ma co ich pokazywać bo nie oddają pełni efektu

spyro - 2006-12-19, 22:50

No na pewno wygląda zajefajnie, bo jak wiemy niestety połysk i farba schodzą z napisów Vento :-( Ja już nie mam napisu wogóle od paru dni :-)
theority - 2006-12-20, 09:14

A masz może ten napisik na półce spyro ?? :D
kovval - 2006-12-20, 11:32

WLOF1955 stary .... no hard feelings!!!! jak to mowia na morzu. W zadnym wypadku nie chcialem cie urazic, ani ventek!!!! szaraczki 0- chodzilo mi o kolor. a o fotce....ze wkoncu ujawniles sie, fizycznie naczy. Uwierz mi nie mioalem nic zlego na mysli. EEEh zreszata co sie bede rozpisywal. Przez zlotem w krzeczowie tez byli tacy co mysleli "roznie" w sensie ze ktoas ich nie lubi. Przy bnastepnym zlociku......popijemy ze zdrowie nasze i naszych vetek i bedzie git. Bez zadnych aluzji, podtekstow i nie wiem czego tam jeszcze. :OK:
WOLF1955 - 2006-12-20, 14:31

do KOVVAL to ja przepraszam że nie zrozumiałem tych tekstów i zrobiło się małe zamieszanie napewno sobie :piwo: wypijemy i nie bedziemy o tym wspominać jeszcze raz sory :luzik: pozdrawiam
alicja - 2006-12-21, 21:33

Cześć wszys
tkim! :luzik: Żałuje że nie mogłam dojechać do Was ale niestety nie wyrobiłam sie.Jeżeli bedziecie organizować kolejny raz takie spotkanie to postaram sie byc.
Składam wszystkim Swiąteczne życzenia aby były cieple ,rodzinne,miłe,aby każdy poczuł rodzinna atmosfere.Oczywiście góre prezentów pod choinką i trochęśniegu za oknem. :D :lol2: :lol:

przemolas4 - 2006-12-22, 13:15

no i ja sie wkoncu pojawilem w domciu ......
bardzo podobalo mi sie spontaniczne spotkanie z ventomaniakami hehehe.
zaluje tylko ze moja SZARRRA strzala zostala w toruniu z moja ukochana Ania,
ale w koncu ona ma takie same prawo co ja no nie?
na spot zostalem podwieziony deawoooooooooo lanosooooooo. gowno jak nic .
sluzbowe hehe, znaczy takie co pod metrowy kraweznik podjezdza.

bardzo sie ciesze ze odwiedzil spocik kolega LESNY swoja ventka.
pozardroscic kolorku wnetrza autka ....... moze sie kiedys zamienimy hehehehe.
zycze szybkiego powrotu do zdrowia .
dziekuje GAVEL I WOLF za przybycie . pozdrawiam .

spyro - 2006-12-22, 21:04

przemolas4 napisał/a:
pozardroscic kolorku wnetrza autka

dajcie no wreszcie fotki wnętrza tej Ventki bo ciekawość mnie rozpiera :-)

Gavel - 2006-12-22, 21:06

uderzaj do leśnego bo ja fotek środka jego Ventki nie robiłem :(
przemolas4 - 2006-12-22, 23:09

a no kolega ma wszystko w szarym , ciemno szarawym kolorku i w wrecz idealnym stanie kokpit.
dlatego nie moglem z jego ventki wyjsc tak mi sie spodobalo.
jedyne co zauwazylismy czarne z gavlem to plastyk po miedzy siedzeniami z tylu na podlokietniku , ale tak chyba w orginale bylo.
lesny . zapodaj foty hehe .

:] :] :]