Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Pozostałe - Nowi Ventomaniacy

D_M_C_ - 2010-11-11, 11:27
Temat postu: Nowi Ventomaniacy
Koledzy i Koleżanki. Z wielką przyjemnością mam zaszczyt przedstawić nowych Ventomaniaków. Koledzy z GT pewnie mnie zrugają że na spocie nic nie powiedziałem (Gavel - sorki) ale okoliczności były bardzo skomplikowane. Maluszki planowo miały przyjść na świat w pierwszym tygodniu grudnia ale w wyniku nieprzewidzianych okoliczności rozwiązanie nastąpiła przez CC w 29 tc.

Dnia 14 września o 9.19 jako pierwsza przyszła na świat Hania

Uploaded with ImageShack.us

a minutę po niej światło dzienne "ujrzał" Patryk

Uploaded with ImageShack.us

Ogłoszenie tej szczęśliwej nowiny było podyktowane stanem zdrowia córki. W chwili obecnej dzieci jeszcze przebywają na oddziale Neonatologi Noworodka w szpitalu na Gdańskiej Zaspie. Patryk już się szykuje do opuszczenia szpitala. Hania ze względu na przebyte operacje jeszcze przez jakiś czas pozostanie na oddziale pod opieką lekarzy i pielęgniarek.

zlotykamil - 2010-11-11, 12:24

hehehe - gratulacje szczesliwym rodzicom :oklaski: takiej parki to tylko pozazdroscic :fala: i niech sie zdrowo chowaja pozdrawiam :D
MANIEK - 2010-11-11, 12:35

GRATULACJE :fala: :fala: :fala: :fala: :fala:
szybkiego powrotu i duzo zdrowka dla maluszkow :smoczek:

Rafik - 2010-11-11, 12:41

Gratulacje :) :oklaski: :oklaski: Własnie jak przedmówcy mówią niech zdrowo sie chowają :)

:oklaski:

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

slaw71 - 2010-11-11, 13:46

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
wszystkiego najlepszego dla Ciebie i żonki ,niech się pociechy zdrowo chowają ;)

Przemek - 2010-11-11, 14:02

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Podwójne szczęście .Szczere gratulacje ode mnie i Monika

vwkrzysio - 2010-11-11, 15:37

Gratuluje nowo upieczonym rodzicom :oklaski:
cinek82 - 2010-11-12, 10:10

No gratulacje :oklaski: :oklaski: :oklaski: I niech Hania jak najszybciej wraca do zdrowia :3maj: :3maj: :3maj:
A tak przy okazji może my sobie zrobimy spocik pod szpitalem, bo ja teraz do poniedziałku (jak wszystko dobrze pójdzie) to tam pewnie codziennie będę :dresik:

Hormon - 2010-11-12, 10:40

Gratulacje i szybkiego powrotu zdrówka dla Hani :)
D_M_C_ - 2010-11-12, 15:19

Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa. Synek chyba się zbuntował i nie chce Hani samej zostawiać w szpitalu bo przez ostatnie 3 dni przybrał na wadze 30 grasm , wcześniej po 30-40 dziennie

cinek82 napisał/a:
A tak przy okazji może my sobie zrobimy spocik pod szpitalem, bo ja teraz do poniedziałku (jak wszystko dobrze pójdzie) to tam pewnie codziennie będę :dresik:

Ciekawie brzmi :rotfl: Tylko wiesz jak ciężko zaparkować pod szpitalem na Zaspie. Masakra, a niektórzy tak parkują ze ich tylko :plaskacz: :pila: :miotacz: . Mamy nadzieję że nic złego nie dzieje się z dzidziusiem.

cinek82 - 2010-11-12, 23:53

Nie już nic złego, opisałem sytuację w temacie GT, a co do parkowania to masz rację parking nie wielki jak na taki szpital a ludzie się rozstawiają jak na teraźniejszych egzaminach na kat "B" tak co by dali radę z każdej strony drzwi otworzyć na oścież :strzela: :strzela: :strzela: :strzela:
D_M_C_ - 2010-11-29, 20:48

Z połowiczną radością chciałbym ogłosić że synek od środy czyli 24 listopada jest już w domku.

Niestety u Hani znowu :mur: :mur: :mur: pojawiły się problemy z brzuszkiem. Dzisiaj miała kolejny pakiet badań. Wcześniejsze wyniki nic nie wykazały. Wszyscy :mysli: i się zastanawiają co może być ale na razie :bezradny: Czekamy do środy na posiewy z dzisiejszych badań.