Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Ogólnie - inny wizerunek auta typu vento

rafal00 - 2006-12-24, 10:47
Temat postu: inny wizerunek auta typu vento
witam klubowiczow wsolych swiat i mam taki dylemat poczaskalem auto konkretnie przod i mysle czy nie wymienic na przod golfa czyli maska swiatla gril no chyba ze ktos ma gdzies jakies czesci tanio typu maska swiatla gril blotnik lewy przedni
kovval - 2006-12-24, 11:23

tylko nie na golfa, co ty chcesz zrobic????!!!! najgorszy mozliwy pomysl, wg mnie. jak chcesz ja mam lewa lampe do sprzedania, bo tez dzwona mialem. tylko nie golf!!!!!
Gavel - 2006-12-24, 11:38

Popieram przedmówcę !! :achtung:
Nie od golfa :boisię:
Front od golfa robi z Vento golfa z dupcią. Tracisz urok Vento a to bezcenne!

kovval - 2006-12-24, 11:41

kupuj fikusne lampki, grilla fajnego, co tam jeszcze chcesz i bedzie bomba.....ale nie golf :boisię:
rafal00 - 2006-12-24, 12:06
Temat postu: Re: inny wizerunek auta typu vento
jedno co jest w tym dobre to to ze czesci sa tansze do golfa niz do vento a jak kupie juz czesci do vento to gril bez znaczka i przedluzenie maski przedniej swiatla znalazlem po 99 zl za sztuke a do golfa po 90 zl za sztuke a troche mam wydatkow nic z tego co otrzaskalem nie da sie wyklepeac jedyne co nie ucierpialo do zderzak jest caly widzilem kiedys takiego venciaka z pdzodem od golfa
przemolas4 - 2006-12-24, 13:05

takiego venciaka mamy w skladzie hehe . prawda theority?
jest mnustwo mozliwosci , aby odmienic swoje autko .
jazgadzam sie z przedmowcami , ale nie do konca .
powiem tak . vento z seryjnym przodem do golfa to (theority nie czytaj) mala lipka .
ale wystarczy wydluzyc mache o dobre 9 cm , do tego skasowac kierunki i wlozyc je w
lampy ala golf 4 z ringami i jest ekstra .

http://www.vwvento.org/pi..._tuning054.html

[ Dodano: 2006-12-24, 13:08 ]
jesli chcesz to poogladaj nasza galerie a mnustwo znajdziesz ventek z nieseryjnymi przodami od golfa .
sam aktualnie realizuje adaptacje zderzaka gti od golfa .

[ Dodano: 2006-12-24, 13:14 ]
tu klasyczne zdiecie : zderzak venciaka a reszta golfik .
i tez ciekawie wyglada .
a dzwon to najlepsza ikazja aby ztunowac autko .

http://www.vwvento.org/pi..._tuning137.html

ten powyzej to piekny egzeplarz po mimo golfikowych smieci .

no i jeszcze jedno dla przykladu :
http://www.vwvento.org/pi..._tuning129.html

pozdrawiam .
mam nadzieje ze na cos sie przydam hehehe.

ps. jeszcze raz przepraszam theority , ale z tegpoo co wiem to ty masz dalekosierzne plany jesli chodzi o oblicze autka .
:OK: :OK: :OK:

kovval - 2006-12-24, 13:46

przod od golfa....seryjnie NIE! jak juz chcesz to jakies fikusnie swiatla od golfa, bo jest ooooogromny wybor. i tak jak przemolas mowil, maska przedloznaa....chociaz ja bym nie przedlozal...bo po paru latach ci wyjdzie. twoja wola, robta co chceta :)
Gavel - 2006-12-24, 14:06

Jednym się podoba a drugim nie. Ja lampkom od golfa mówię stanowcze NIE :dół:
Nawet tym od mk4 - mi się to w Vento po prostu nie widzi (od ile dobrze kojarzę to Madej ma takie u siebie).

Wg mnie do Vento pasują jedynie lampy od ................. Vento :D

MAPET - 2006-12-26, 21:43

absolutnie jestem na nie !! tylko nei prozd od golfa to tak samo jak do bory dac przod od golfa 4 syf! odwrotnie tak ale w ta strone nie! chocbys mial land te lampki to i tak ja wole vento front!
theority - 2006-12-27, 11:51

przemolas4 napisał/a:
vento z seryjnym przodem do golfa to (theority nie czytaj) mala lipka

:beczy:
przemolas4 napisał/a:
ps. jeszcze raz przepraszam theority , ale z tegpoo co wiem to ty masz dalekosierzne plany jesli chodzi o oblicze autka .

:OK: :D w porę się zreflektowałeś :D

rafal00 - 2006-12-27, 14:06

czesci zakupione bedzie przod vento jeszcze tylko maska i bedzie cudo z ta cholera czyli maska bedzie zle nie moge jej dostacna zadnym zlomie nie ma
kovval - 2006-12-27, 15:58

rafal00 na allegro jest w pyte masek. wiem bo sam ostatnio szukalem. ceny okolo 200-350
MAPET - 2006-12-27, 16:45

oasttanio na allegro znalazlem maske do vento za 170zl okazja!
sawi - 2006-12-27, 23:52

Kurcze przody od golfa -brrrrrrrr- okaleczaja nasze wentylki . A fe
spyro - 2006-12-28, 00:13

rafal00 napisał/a:
po 99 zl za sztuke a do golfa po 90 zl

I to jest dla CIebie jakaś różnica w cenie? ( zł i zrobisz sobie golfa z Vento?
Zresztą ja nigdy w życiu bym tego nie zrobił, a pamiętam, że kupując Vento w 2000 roku różnica w cenie w częściach była naprawdę duża, a przy 9 zł to nie wiem nad czym się zastanawiasz...