|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Tuning - Tablica US
zeniTh - 2010-11-28, 14:04
gdzie zamawiałeś tą tablicę a'la US ?
czemu nie ma na niej naklejki z hologramem ?
Hormon - 2010-11-28, 14:08
zeniTh napisał/a: | gdzie zamawiałeś tą tablicę a'la US ?
czemu nie ma na niej naklejki z hologramem ? |
zeniTh tablica pewno z allegro, a naklejkę będzie miał jak pójdzie do wydziału komunikacji i zakombinuje dobrze
piotr nowok - 2010-11-28, 14:51
nalejka tu nic nie da b tablica nie jest odblaskowa to 1 a 2 to ze tablice wydane przez urzad maja tes takie male odblaskowe pl na nieji tak bedzie mandat jak sie uprze misiek a tablica jak hormon pisze z allegro jak co to ja mam nr tel do goscia jak co
Vento-Łukasz - 2010-11-28, 14:53
zeniTh napisał/a: | gdzie zamawiałeś tą tablicę a'la US ?
czemu nie ma na niej naklejki z hologramem ? |
to jest tablica ktora trzeba sobie zamowic ale jest ona nie legalna i mozna za nia stracic dowód wiem bo mam taka sama
vezet22 - 2010-11-28, 15:47
Mlody~ napisał/a: | nawet nie inwestuje w zimówki |
moje vento też dawno nie widziało śniegu
Vento-Łukasz napisał/a: | to jest tablica ktora trzeba sobie zamowic ale jest ona nie legalna i mozna za nia stracic dowód wiem bo mam taka sama
_________________ |
no tak tablica jest nie legalna ale nie ma ryzyka nie ma zabawy
zeniTh - 2010-11-28, 17:08
wiem, że jest nielegalna
a jak można załatwić sobie hologram ?
iść do WK i powiedzieć, że ktoś nam zdarł ? i zamówić nowe ?
ile kosztuje taka tablica a'la US ?
Vento-Łukasz - 2010-11-28, 17:11
Cytat: | iść do WK i powiedzieć, że ktoś nam zdarł ? i zamówić nowe ? |
watpie w to musiał bys zaniesc ta tablice co niby ktos ci zdrapał i oni tam na miejscu przyklejaja i adnotacja w dowodzie jesty bo na hologramie jest nr i oni by ci dali całkiem nowy.
Cytat: | ile kosztuje taka tablica a'la US ? |
72zł razem z przesyłka pobraniowa
czarnysauber - 2010-11-28, 17:14
zeniTh napisał/a: | a jak można załatwić sobie hologram ?
iść do WK i powiedzieć, że ktoś nam zdarł ? i zamówić nowe ? |
to raczej nie przejdzie bo wtedy musisz im zaniesc tablice i oni sami naklejaja
vezet22 - 2010-11-28, 17:47
legalnie tego nie załatwisz
piotr nowok - 2010-11-28, 19:42
dokladnie nie ma opcji abys zalatwil zeby byla legalna jeszcze ci wlepia wiecej za kombinowanie
Vento-Łukasz - 2010-11-28, 20:49
piotr nowok napisał/a: | jeszcze ci wlepia wiecej za kombinowanie |
nom, a tak to tylko dowód ci zabiora albo nawet to nie, bo jak bedziesz woził ze soba swoja ori tablice i jak cie zatrzymaja to ta "usterke" mozesz naprawic na miejscu i bierzesz wyginasz tablice, tasma 2 stronna i przyklejasz i nara heja, a dojezdzasz do domu i odrywasz i dalej masz ala US
Hormon - 2010-11-28, 20:57
Vento-Łukasz napisał/a: | piotr nowok napisał/a: | jeszcze ci wlepia wiecej za kombinowanie |
nom, a tak to tylko dowód ci zabiora albo nawet to nie, bo jak bedziesz woził ze soba swoja ori tablice i jak cie zatrzymaja to ta "usterke" mozesz naprawic na miejscu i bierzesz wyginasz tablice, tasma 2 stronna i przyklejasz i nara heja, a dojezdzasz do domu i odrywasz i dalej masz ala US |
Nie ma w przepisach czegoś takiego abyś usterki naprawiał na miejscu, wszystko zależy od policjanta.
Vento-Łukasz - 2010-11-28, 21:29
Hormon napisał/a: | Nie ma w przepisach czegoś takiego abyś usterki naprawiał na miejscu, wszystko zależy od policjanta. |
jesli mozesz naprawic na miejscu to nie maja prawa ci zabrac dowodu. np. podswietlenie tabl rej, wymiana pozycji itp wiec z tablica powinno byc tak samo bo mozesz w ciagu minuty zalozyc legalna.
ale np takie przypadki jak wystajace kola poza obrys samochodu to wtedy nie masz nic do gadania.
Z@char - 2010-11-28, 21:45
panowie nie wiem jak wy ale sobie zalatwilem takie naklejki na tablice gdyz wczesniej mailem srebrne vento i w nim mialem zamontowana tablice us, a zalatwilem to tak ze udalem sie do WK i powiedzialem ze malowalem auto z sa slabo zamaskowalem tablice i prysnelem ja troche a jakzaczelem zmywac farbe to naklejka sie zniszczyla koniec Kropka. wszystko da sie zalatwic
zeniTh - 2010-11-28, 22:36
więc widzicie, co się nie da jak się da ;D
dobra koniec OT w temacie Młodego ;D
może lepiej założyć nowy temat i wydzielić posty z tego tematu ? jeśli jakiś mod mógłby tak zrobić ?
Hormon - 2010-11-28, 22:54
Posty przeniesione z tematu Młodego~
|
|