|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Nasze Ventki - VW Vento Teqila
teqila - 2010-12-07, 10:24 Temat postu: VW Vento Teqila Witam wszystkich użytkowników wentylków i nie tylko na tym forum jestem nowy od grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem Ventylka wcześniej była Honda Prelude 3g
Trochę teraz danych o aucie:
Rok produkcji 12.1993
Silnik 1.9 TD seria
Zawieszenie obniżone ( nie wiem o ile poprzedni właściciel zakładał kolor sprężyn i amorków żółty )
Koła alusie oponki bd
Wyposażenie w środku:
Car audio jak na razie Sony z głośnikami seryjnymi ( jak będzie wolna chwila to się to zmieni )
Tapicerka welur, czekam na przesyłkę będzie pokrowiec skórzany obszywany na kierownice plus nowy mieszek i osłonka hamulca szyte czerwona nicią.
Z elektryki to tylko szyber dach
Co do zmian hmmmm jeszcze nie wiem za krótko jestem użytkownikiem tego autka ale na pewno coś się pozmienia aby tylko ciepło się zrobiło
Zdjęcia już niedługo
krzeszak - 2010-12-07, 10:29
teqila napisał/a: | Zdjęcia już niedługo |
już doczekać się nie mogę
vwkrzysio - 2010-12-07, 10:52
krzeszak napisał/a: |
teqila napisał/a:
Zdjęcia już niedługo
już doczekać się nie mogę |
ja również
Bimber - 2010-12-07, 13:43
również czekam na fotensy
Vento-Łukasz - 2010-12-07, 17:50
witamy nowego uzytkownika
daj fotki to obejrzymy twojego furaczka
powodzonka w eksploatacji i modach
piotr nowok - 2010-12-07, 19:35
powitac i czekamy na fotki
zlotykamil - 2010-12-07, 22:16
teqila napisał/a: | wcześniej była Honda Prelude 3g |
a mowia że jak raz wsiadziesz do japonczyka to juz nic innego nie wchodzi w gre...
teqila napisał/a: | jestem szczęśliwym posiadaczem Ventylka | i bardzo dobrze witam i zachecam do prowadzenia tematu, no i jak inni czekam na foty
teqila - 2010-12-08, 08:45
[quote="zlotykamil"] teqila napisał/a: | wcześniej była Honda Prelude 3g |
a mowia że jak raz wsiadziesz do japonczyka to juz nic innego nie wchodzi w gre...
Generalnie zakochałem się w Hondzie ale z drugiej strony VW są również zajefajne no i bardziej ekonomiczne w porównaniu z Hondami spalanie 5l/100 ropki a 18l/100 PB95 jest różnica ) no i części zamienne tańsze itp. można mnożyć przykłady ale uczucia siedzenia prawie na ziemi w Hondzie w seryjnym zawieszeniu daje frajdę no i ten dźwięk silnika ehhh no i obroty 8,5 tys i jeszcze zapas pod gazem jest ale co tam jestem szczęśliwy z posiadania diesla i to jeszcze od VW:]
Aeternus - 2011-01-15, 22:53
fotek nie widac a chetnie bym sie rozpisal o furaczu
|
|