Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Nasze Ventki - VW Vento Teqila

teqila - 2010-12-07, 10:24
Temat postu: VW Vento Teqila
Witam wszystkich użytkowników wentylków i nie tylko ;) na tym forum jestem nowy od grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem Ventylka wcześniej była Honda Prelude 3g
Trochę teraz danych o aucie:
Rok produkcji 12.1993
Silnik 1.9 TD seria
Zawieszenie obniżone ( nie wiem o ile poprzedni właściciel zakładał kolor sprężyn i amorków żółty )
Koła alusie oponki bd

Wyposażenie w środku:
Car audio jak na razie Sony z głośnikami seryjnymi ( jak będzie wolna chwila to się to zmieni )
Tapicerka welur, czekam na przesyłkę będzie pokrowiec skórzany obszywany na kierownice plus nowy mieszek i osłonka hamulca szyte czerwona nicią.
Z elektryki to tylko szyber dach ;)

Co do zmian hmmmm jeszcze nie wiem za krótko jestem użytkownikiem tego autka ale na pewno coś się pozmienia aby tylko ciepło się zrobiło :)

Zdjęcia już niedługo :)

krzeszak - 2010-12-07, 10:29

teqila napisał/a:

już doczekać się nie mogę :D

vwkrzysio - 2010-12-07, 10:52

krzeszak napisał/a:

teqila napisał/a:

już doczekać się nie mogę :D

ja również :D

Bimber - 2010-12-07, 13:43

również czekam na fotensy :)
Vento-Łukasz - 2010-12-07, 17:50

witamy nowego uzytkownika :papa:
daj fotki to obejrzymy twojego furaczka :)
powodzonka w eksploatacji i modach :)

piotr nowok - 2010-12-07, 19:35

powitac i czekamy na fotki :D
zlotykamil - 2010-12-07, 22:16

teqila napisał/a:
wcześniej była Honda Prelude 3g

a mowia że jak raz wsiadziesz do japonczyka to juz nic innego nie wchodzi w gre... ;)
teqila napisał/a:
jestem szczęśliwym posiadaczem Ventylka
i bardzo dobrze :oklaski: witam i zachecam do prowadzenia tematu, no i jak inni czekam na foty ;)
teqila - 2010-12-08, 08:45

[quote="zlotykamil"]
teqila napisał/a:
wcześniej była Honda Prelude 3g

a mowia że jak raz wsiadziesz do japonczyka to juz nic innego nie wchodzi w gre... ;)
Generalnie zakochałem się w Hondzie ale z drugiej strony VW są również zajefajne no i bardziej ekonomiczne w porównaniu z Hondami spalanie 5l/100 ropki a 18l/100 PB95 jest różnica :) ) no i części zamienne tańsze itp. można mnożyć przykłady ale uczucia siedzenia prawie na ziemi w Hondzie w seryjnym zawieszeniu daje frajdę no i ten dźwięk silnika ehhh no i obroty 8,5 tys i jeszcze zapas pod gazem jest ;) ale co tam jestem szczęśliwy z posiadania diesla i to jeszcze od VW:]

Aeternus - 2011-01-15, 22:53

fotek nie widac a chetnie bym sie rozpisal o furaczu :(