Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

II Ogólnopolski Zlot VW Vento - ZLOT VW Vento - propozycja Krzeczowa po raz kolejny.

przemolas4 - 2007-01-07, 13:38
Temat postu: ZLOT VW Vento - propozycja Krzeczowa po raz kolejny.
no pochwal sie jaca kiedy bedziesz moze znowu w polsce?....
bardzo bym chcial sie z toba skontaktowac, ale jakos nie wyda ....
masz gg?
czy macie panowie i panie jakies propozycje na ten roczek?
:lol2: :lol2: :lol2:

Dzolo - 2007-01-07, 13:54

Noo napewno w kalendarzu imprez nie może
zabraknąć Zlotu w Toruniu , aczkolwiek
jestem otwarty równiez na inne miejscowosci :lol:

Przemek jak tylko się troszeczke ociepli to można
cosik kombinować nad Wisłą :mrgreen:

theority - 2007-01-07, 13:59

Coś już się myśli :D
przejrzyjcie sobie temat: http://www.mapet-tuning.c...opic.php?t=3006
Pozdro!

przemolas4 - 2007-01-07, 15:01

ciekwe tylko czy sie JACA tez pofatyguje .....
czy czy bedzie troszke dluzej niz doba .
JACA..... co z toba?
jakie plany na urlop ?
porozmawiaj z zona ..... i pozdrow oczywiscie .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jaca - 2007-01-07, 16:33

jak pogadam to i podam dokladne terminy kiedy bede w domu
postaram sie nie nawalic i bede na otwarcie sezonu
pozdro
:] :] :] :]

kovval - 2007-01-07, 20:53

u mnie sprawa jest "raczej" prosta. Wyjezzdam we wtorek 9,01,07 wracam za okolo miesiac, czyli 9-14.02.06....mieisac w domu i znowu wyjazd....czyli okolo 14.03-14.04 mnie nie ma. potem 14.05-14.06 znow mnie nie ma i 14.07-14.08 tez i 14.09-14.10 tez. Czyli powinienem byc : 14.02-14.03 i 14.04-14.05 i 14.06-14.08 .... moze sie wstrzele w termin zlotu jakos :)
spyro - 2007-01-07, 21:24

Ja jestem za powtórką w Krzeczowie, miejsce sprawdzone, bardzo tanie a co najważniejsze w miarę w środku Polski, czyli każdy ma podobną odległość. Jak zrobimy na południu to na pewno nie przyjedzie nikt z północy i na odwrót więc chyba najlepiej coś w stylu Krzeczowa. Poza tym ceny był naprawdę super niskie, więc każdego bezie stać na takowy przyjazd.

Ale oczywiście otwarty jestem na wszelkie propozycje, dla mnie ten rok będzie przełomowym w życiu i dużo się zmieni, więc sam nie wiem na czym będę stał chociażby finansowo...

WOLF1955 - 2007-01-07, 22:01

do SPYROmożesz podać namiary na ten Krzeczów obok jakiego więkrzego miasta leży ta mieścina :hmmm:
theority - 2007-01-07, 22:06

WOLF1955 napisał/a:
obok jakiego więkrzego miasta leży ta mieścina

Obok Wielunia, a nawet tu masz mapkę: http://www.fotosik.pl/pok...3ddbaedc33.html
(BTW mapka ostała się po zlocie ;) )

WOLF1955 - 2007-01-07, 22:23

dzięki to ja już wiem gdzie to jest przecie ja w Oleśnicy służyłem i w Wrocławiu mieszkałem i o tym nie wiedziałem ale teraż to już wiem ale jakby dla tych co z naszych stron to coś za daleko ,ale jakby co do zlotu to się już piszę i czekam cierpliwie na datę pierwszego zlocicha napewno tam pojadę to odwiedzę swoje stare kąty Kłodzko, Wrocław , Złoty Stok i Oleśnicę :OK:
spyro - 2007-01-07, 23:16

Właśnie napisalem na forum Mapeta co o tym sądzę, więc reasumując, uważam żeto dobre miejsce, centrum Polski, więc każdy ma po równo drogi. Żeby nikt nie myślał, że mam w tym interes, mam koło 120 lm w jedną stronę, więc też kawałek, wiem, że z nad morza jest dalej, ale wierzcie mi, że to bliżej, niż jakby jechać z Gdańska do Zakopca.

CoWy na to? Zmienię temat w tym poście na iny, bo to w sumie robi się temacik o następnym Zlocie...

WOLF1955 - 2007-01-08, 08:40

do SPYRO na mapce znalazłem dwie miejscowości zaznaczone żółtym kołem to gdzie to jest wreście tak dokłanie że TY masz 120 km a ja mam ile, proszę podaj dokładnie obok jakiej miejscowości leży Krzeczów :>
kovval - 2007-01-08, 09:45

no koło Wielunia, blizej Wroclawia i Krakowa......powiedzmy, a nie blizej Warszawy.

Co ja na Krzeczów..... jak tam bedzie, to sie stawie...jak ja bede w RP. Miejsce wporzadku, tylko za malo parkingu. A teraz wydaje mi sie ze przyjedzie 2x tyle wozow, albo i wiecej :OK:

idgray - 2007-01-08, 10:10

Krzeczowo to fajne miejsce ale nie ma parkingu :( wiec bym proponował coś z dużym parkingiem :) poza tym jak mam zrobić 400 km na zlot to zrobie i 600 jak trza będzie :OK:

termin 7 - 10 czerwca był by dobry :D

WOLF1955 - 2007-01-08, 12:33

do KOVVAL dzięki już wiem chciałem o potwierdzenie , ale SPYRO mówi że to środek polski chyba nie , tak mi się zdaje i wolałbym aby coś poszukać naprawdę po środku polski to będzie dla wszystkich blisko . Ale jak ma być Krzeczów to niech będzie tylko jak tu słychać to mało jest miejsca na parking w Krzeczowie ,poszukajmy coś takiego podobnego w centrum polski może się trafi coś godnego uwagi czasu mamy tyle że można coś załatwić co wy na to?A może Toruń zrobić na pierwszy zlot ja jestem za Toruniem i wtenczas odległości są prawie wyrównane dla wszystkich . :mysli:

[ Dodano: 2007-01-08, 12:35 ]
termin 7-10 czerwca jestem za tym :OK:

theority - 2007-01-08, 12:59

Ja mam takie miejsce

WOLF1955 - 2007-01-08, 13:32

ok ale czy tam jest jakiś ośrodek z domkami?
theority - 2007-01-08, 13:35

Cytat:
ok ale czy tam jest jakiś ośrodek z domkami?

Odsyłam tutaj: http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=580

[ Dodano: 2007-01-08, 13:37 ]
Ośrodek z domkami znajduję się w Mikorzynie obok Ślesina (patrz mapka poniżej), mogę się tam popytać. Jest tam jeziorko, nasz tor rajdowy jest 2km od tego miejsca, a i miejsca jest w brud.

spyro - 2007-01-08, 15:00

Słuchajcie, nie ma sprawy, może być inne miejsce. Nie widze problemu. Jeśli znacie coś w stylu Krzeczowa, tyle, że z dużym parkingiem to super. Jestem za.
Gavel - 2007-01-08, 18:54

Przyznaję rację, że w Krzeczowie choć bardzo miło to jednak trochę mało miejsca a jak przyjedzie z 20 Ventek to może być problem. Także byłbym za zmianą tego miejsca na jakieś "obszerniejsze".
I może warto by się zastanowić wstępnie w jakim terminie byśmy się wszyscy spotkali na takim wielkim ogólnopolskim zlocie :mysli: Im szybciej ustalimy konkretne miejsce i konkretną datę tym więcej czasu wszyscy będą mieli żeby sobie dany weekend (albo i więcej :OK: :pijacy: ) "zarezerwować".

A tak swoją drogą to może oprócz tego nazwijmy to GŁÓWNEGO zlotu zrobilibyśmy przynajmniej ze dwa ciut mniejsze - jeden np. gdzieś na południu (może np. góry świętokrzyskie), a drugi na północy (np. we wspomnianym Toruniu bądź gdzieś na kaszubach). Co Wy na to?

theority - 2007-01-08, 18:58

No to skoro tak, to ja się popytam w okolicach wspomnianych moich miejsc (co za ile i porobię fotki).
Gavel napisał/a:
Co Wy na to?

Ja jak najbardziej za :OK:

Gavel - 2007-01-08, 19:04

pytaj pytaj - kto pyta nie błądzi :mrgreen:
A jak ktoś jeszcze ma jakieś propozycje to dawajcie. Wszystkie są godne przeanalizowania ;)

Andzia - 2007-01-08, 19:23

Gavel napisał/a:
to może oprócz tego nazwijmy to GŁÓWNEGO zlotu zrobilibyśmy przynajmniej ze dwa ciut mniejsze - jeden np. gdzieś na południu (może np. góry świętokrzyskie), a drugi na północy (np. we wspomnianym Toruniu bądź gdzieś na kaszubach). Co Wy na to?

jestem jak najbardziej za :OK: :lol: :lol: :lol: :lol:
w okresie "letnim" (chodzi o wyzsze temp) nie koniecznie musza to byc domki, rownie dobrze moze to byc pole namiotowe

MAPET - 2007-01-08, 22:42

ja mysle ze krzeczow ok a na trawie sporo meijsca jak eni zniszczymy to tam mozna postawic auta...

na parkingu przed marketem meisjca sporo ok ale ani zagrilowac ani popic piwko i co gdzie nocowac w aucie?

co do mneijszych spotow 2 na polnocy i na poludniu to jestem za... na poludniu moge zaproponowac wspomniany juz gdzies olsztyn kolo czestochowy ... jaskinei do zwiedzania sa ponoc zloty potok domki i pokoje do wynajecia....

z tego co pokazal theority to smulsko jak by bylo dobre meisjce to tez moze bcy bo w miare centrum polski jest...

WOLF1955 - 2007-01-09, 11:04

jeżeli chodzi o zlocik na kaszubach to jest takie super miejsce nad jeziorem w GOŁUNIU są tam domki i ful miejsca na ventki ;)
idgray - 2007-01-09, 12:40

theority napisał/a:
Jest tam jeziorko, nasz tor rajdowy jest 2km od tego miejsca, a i miejsca jest w brud.

jestem jak najbardziej za dowiedz się czegoś więcej, a napewno wszyscy rozpatrzą tą propozycje, może jakieś zdjęcia ośrodka i tego toru ;)

theority - 2007-01-09, 13:15

Wybiorę się tam w przyszłym tygodniu, jak wrócę do pracy (służbówką to można szaleć :D )
WOLF1955 - 2007-01-09, 15:23

a więc co do GOŁUNIA domki 5-cio osobowe kosztują 50 zł za dobę ale też rozmawiałem przed chwilą z Panią IRENKĄ że można co do ceny jeszcze się dogadać mam jutro zadzwonić w domkach jest spanko na 5 osób są łazienki i wc ,wiem jak to wygląda bo sam tam bywałem kilka razy i naprawdę jest tam naprawdę super , aby zobaczyć jak to wygląda proszę wejść na google wpisać gołuń i wybrać gołuń camping-usługi turystyczne kaszuby. :OK: :luzik:

[ Dodano: 2007-01-09, 15:30 ]
a sklepik ratunkowy-trunkowy jest około 50 metrów od ośrodka i inne atrakcje tory -drogi do szaleństw naszymi ventkami jest ful :hahaha: :hahaha: :hahaha: jutro dam jescze informację dokładniejsze co do daty załatwienia domków teraz proszę się zastanowić czy miesiąc maj czy czerwiec ;)

MAPET - 2007-01-09, 17:59

troche za daleko na polnoc ten gołuń jak co kwalifikuje sie na ten spot polski polnocnej ale wydaje mi sie ze nei na ogolnopolski zlot.. taka moja opinia ;)
WOLF1955 - 2007-01-09, 22:23

do MAPET ja poszukałem w naszej okolicy i wydaje mi się że jest dobra lokalizacja ale to nie musi być akurat GOłUń można szukać innych miejsc dla spotu dla naszego regionu ,niech każdy coś poszuka i da znać o tym na forum to będzie najleprze rozwiązanie ,czasu mamy bardzo dużo i można dużo ciekawych miejsc poszukać .Każda propozycja jest do zastanowienia się a więc szukajmy. :-)
MAPET - 2007-01-09, 22:53

nie no jak na spot z Waszego regionu to ok .. ja mowie o ogolnopolskim zlocie
spyro - 2007-01-10, 00:45

Andzia napisał/a:
moze to byc pole namiotowe

ale z domkami :-) Ja i namiot to niezbyt dobrany duet :-)

WOLF1955 napisał/a:
5-cio osobowe kosztują 50 zł

ale za domek czy od osoby?

MAPET napisał/a:
ja mowie o ogolnopolskim zlocie

też obstaje, że takowy musi być w centrum Polski, żeby wszyscy mieli w miarę równo.

Co do Krzeczowa to rzeczywiście parkingu tam brak. Trawa, może i by pozwolili stanąć (bez orania). Reasumując jeśli nie znajdziemy nic ciekawszego i w podobnej cenie może być i Krzeczów, który to też trzeba będzie dużo wcześniej zarezerwować. We wrześniu nawet musiałem rezerwować bo lufdu masę było, więc w czerwcu i w wakacje wszędzie bezie full, więc trzeba powoli już coś dogadać i zarezerwować.

Takze wszyscy szukamy i wrzucajcie fotki jak macie oczywiście takowych miejsc. No i moja propozycja, jak najtaniej, żeby każdy miał szansę przyjechać.

MAPET - 2007-01-10, 00:49

we wieluniu ew moglbym sprobowac cos podzialac i np umowic sie z jakims marketem an zrecznosciowke zbey parking moze wypozyczyli jak sie daloby... i takei tam ale to jak by bylo pewne...

[ Dodano: 2007-01-10, 00:51 ]
ew jakby bylo malo chetnych mozna by zrobic z tego VW sedan fans zlot i wziasc pod uwage tez jetty bory i ew passaty tylko czy tam tyle noclegow jest ;) ? zreszta kazdy moze pod namiotem ;)

spyro - 2007-01-10, 00:52

MAPET, jestem pewien że w tym roku będzie dużo więcej osób. Krzeczów był pierwszym ogólnopolskim (i międzynarodowym :-) JACA - pozdrówki) Ci co byli widzieli jak było fajnie, reszta poczuła smaczek Zlotu oglądając fotki czy filmiki. Także jestem pewien że bezie nas więcej...
theority - 2007-01-10, 00:52

spyro napisał/a:
(bez orania)

szukajta ośrodka z ORANIEM :lol2:

idgray - 2007-01-10, 09:25

MAPET napisał/a:
troche za daleko na polnoc ten gołuń jak co kwalifikuje sie na ten spot polski polnocnej ale wydaje mi sie ze nei na ogolnopolski zlot.. taka moja opinia

a Rusocin nie jest w centrum polski i jakoś nie mają problemu z frekwencją na VW MANIi więc moim zdaniem jak będzie dobra miejscówka i atrakcje to będzie ok. dla mnie lokalizacja obojętna byle było dużo ludzi, dużo miejsca na auta i na konkurencje zręcznościowe

P.S. Jak by się udało znaleźć dobre miejsce mogło by ono zostać na lata i co rok mogli byśmy się tam spotować

Andzia - 2007-01-10, 09:35

idgray napisał/a:
a Rusocin nie jest w centrum polski i jakoś nie mają problemu z frekwencją na VW MANIi

swiete slowa :OK:
Golun byl bardziej propozycja spotu czesci polnocnej ale jesli ktos bedzie chcial przyjechac, spotkac sie i bardzo milo spedzic czas to przyjedzie niezaleznie od tego w ktorej czesci Polski mieszka albo nawet poza jej granicami (uklony w strone Jacy i Neli, ktorzy pokonywali nawet ponad 1000km w jedna strone :OK: )

idgray - 2007-01-10, 09:48

jak na razie Smulsko jest najbardziej w centrum

Krzeczowo jest za bardzo na południe ;)

WOLF1955 - 2007-01-10, 09:50

do SPYRO cena domku w GOŁUNIU jest 50 zł za domek 5 - cio osobowy za dobę czyli wychodzi 10 zł na osobę za dobę , ale można się dogadać z Panią MARIĄ co do ceny naprawdę warto tam się udać na spot/zlot ,ale dalej szukamy im więcej się znajdzie ciekawych miejsc tym więcej do przeanalizowania które miejsce będzie odpowiadać wszystkim ;)
MAPET - 2007-01-10, 10:05

idgray napisał/a:
MAPET napisał/a:
troche za daleko na polnoc ten gołuń jak co kwalifikuje sie na ten spot polski polnocnej ale wydaje mi sie ze nei na ogolnopolski zlot.. taka moja opinia

a Rusocin nie jest w centrum polski i jakoś nie mają problemu z frekwencją na VW MANIi więc moim zdaniem jak będzie dobra miejscówka i atrakcje to będzie ok. dla mnie lokalizacja obojętna byle było dużo ludzi, dużo miejsca na auta i na konkurencje zręcznościowe

P.S. Jak by się udało znaleźć dobre miejsce mogło by ono zostać na lata i co rok mogli byśmy się tam spotować

i tu sie nie zgodze z toba .. ja np nigdy nei bylem tam poddobnei mase chlopakow z katowic i poludniowego okregu i bylo to wielokrotnie na forum vwzone poruszane... i brakuje zltow na poludniu jak zrobilismy w czestochowie spontaniczny spot VW to tyle ludzi z poludnia przybylo ze w szoku bylismy! takze wierz mi jesliby vwmani byl;a bardziej w centrum byloby zdecydowanie wiecej aut...

bo jak ktos ma przetachac 800km w 1 strone to nei widzie sie ze nei jedzie.. ;)

[ Dodano: 2007-01-10, 10:07 ]
pozy tym miejsce jest tez bardzo wazne w sensie fajnosci meijsca... zreszta kazdy moze przedstawic swoja propozuycje ja jestem otwarty... :mrgreen:

idgray - 2007-01-10, 10:11

Łęczyca jest chyba najbardziej w centrum :lol2:

Mapet masz pewnie racje ale w Krzeczowie terz nie było pare osób z powodu odległości (np. mnie :mrgreen: ) w każdym razie ja będę na zlocie gdzie on by nie był :OK: przynajmniej zrobie wszystko by na nim być :D

spyro - 2007-01-10, 23:49

WOLF1955 napisał/a:
jest 50 zł za domek 5 - cio osobowy za dobę czyli wychodzi 10 zł

to na prawdę rewelacyjna cena i to domek z wc... To naprawdę super cena.

Tutaj popieram MAPETA, mówiąc szczerze jak miałbym jechać 800 km to bym sobie odpuścił. Dla osób, któe wpadną tylko na jeden dzień przejechanie np 800 km to bezsens, a napewno bedzie jak na poprzednim zlocie dużo takich osób i fajnie że chcieli choć na parę godzinek wpaść. Uważam nadal że locik powinen być gdzie bardziej w centrumPolski, dla mnie to nie problem bo i wgóry i nad morze mam taką samą odległość, ale np Gavel, który mieszka nad morzem będzie mia kawał drogi np w okolice Zakopca. Także nadal uważam, że powinno to być raczej centru Polski.

idgray napisał/a:
Mapet masz pewnie racje ale w Krzeczowie terz nie było pare osób z powodu odległości (np. mnie mrgreen )

No widzisz, a chcesz, żeby ktoś sunął np z gór przez cała Polskę :-) Poważnie centralna Polska będzie najlepsza, ale tak jak pisałem wcześniej jak mam po równo na północ i południe Polski, więc postaram się dostosować...

MAPET - 2007-01-10, 23:57

miejsce to pol sukcesu wazne zeby ktos tam dobrze zameiszal i zorganizowal... meijsce to mozna wszedzie znalezc ale zby bylo co tam robic przez te 3 dni.. nie sztuka spotkac sie na parkingu przed marketem bo to ja moge w lodzi w wawie i wszedzie zalatwic :)
WOLF1955 - 2007-01-11, 00:09

MAPET ma słuszną rację i popieram go w każdym calu to ma być zlot taki że byśmy się nie nudzili :hahaha: {na parkingach przed marketem}
idgray - 2007-01-11, 07:55

a co z datą ? jakes propozycje ? moja propozycja zostala zignorowana :(
MAPET - 2007-01-11, 09:53

mi ogolnie obojetne ale nei wczesniej niz czerwiec oczywiscie... zeby tylko mi sluba jaksi eni wypadl w ten weekend bo mam byc na min 2 w tym roku :)
przemolas4 - 2007-01-11, 22:02

gdzie by to nie bylo .... moja anka i ja beziemy na pewno .
znajac zycie nudzic sie napewno nie bedziemy .... co by sie nie dzialo . a jesli chdzi o oranie trawy to ..... nic dobrego to nie wrozy .
pozdrawiam z oslawiomego torunia .

theority - 2007-01-14, 22:29

Z nowości wywiadowczych: Smulsko może być tylko w wakacje do naszej dyspozycji.
idgray - 2007-01-15, 07:49

theority napisał/a:
Smulsko może być tylko w wakacje do naszej dyspozycji

to chyba dobrze :hmmm:

Edit - 2007-01-27, 23:40

Pozdrawim serdecznie dawno do was nie zagladałm DZIEWCZYNKI COS MAłO PISZEMY??????
My z przemkiem też sie piszemy tylko żeby nie było za daleko bo w tym roku bierzemy potomkA"małego spiderka".Krzeczów nie był zły a co do organizacji to było super?????przeciesz można w tej okolicy akurat cos znaleść podobnego. POZDROWIENIA DLA WSZYSKICH KOBIET Z CLUBU VW VENTO

arlosza - 2007-01-28, 20:39

Edit no wreszcie ... - juz miałam PW pisac co się z Tobą dzieje :nerwus: ;) co do zlotu...fajnie że zamierzacie 'małego spiderka" zabrac :) mam nadzieje że do szybkiego zobaczenia :OK:
jaca - 2007-02-07, 22:05

A wie co do mnie i moich wypadów do polski to wie ze będę na pewno
Marzec od 2do 10
Maj od 12 do 25
Lipiec od 2 do 10
I co mi wiadoma to maj na 100% pasuje
Co do miejsca krzeczów nie za bardzo mało miejsca i kiepski dojazd
Najbardziej mi się widziało to co wolf zaproponował
No ale gdzie będzie to będzie postaram się dopasować

sebastian - 2007-02-08, 12:08

Ja, gdzie się nie ruszę, wszędzie mam daleko :) A chciałbym wpaść na zlocik (tymbardziej, że to dopiero pierwszy raz) :) :]
jaca - 2007-02-08, 13:13

sebastian, nie tak daleko jak ja z hamburga :mrgreen: :mrgreen: :P
sebastian - 2007-02-08, 14:31

łaaaaa, no to fest :bojesię:
jaca - 2007-02-08, 15:01

Jeździłem koło żar parę razy do lubska tylko 470 km
sebastian - 2007-02-08, 22:32

to jak kolejnym razem będziesz przejezdzac kolo żar, wstąp, zapraszam :) :mrgreen:
jaca - 2007-02-08, 23:04

spoko dzieki
:piwo: :piwo:

theority - 2007-03-04, 15:08

No to nadszedł czas aby odświeżyć temat.

Jako że w Mikorzynie jak też w Ślesinie ceny zaczynały się od 60 zł za osobę znalazłem alternatywę.

http://www.lichennoclegi.pl/tecza_3.html
http://www.margit.konin.lm.pl/galeria.htm

To są linki do ośrodków w Licheniu w których cena jest umiarkowana tzn. 15-20 zł/osobę.
Licheń jest około 10 km od Konina oraz 7,5 km od Ślesina.
Jak będę w pobliżu to porobię jakieś zdjęcia okolicy ;)

Co Wy na to ??

Gavel - 2007-03-04, 16:16

mi tam miejcsa odpowiadają :OK:
w miarę w centrum i tak właśnie powinno być
ten drugi wygląda całkiem przyjaźnie choć i w pierwszym znalazłoby się pewnie miejsce dla nas :P

tylko trzebaby samemu w te miejsca najpierw podjechać i uzgodnić warunki - wiadomo że dla zorganizowanych grup zawsze się jakieś rabaty uda załatwić ;)

no i najważniejsze - o parkingach co prawda piszą ale trzeba je najpierw zobaczyć na żywo żeby się przekonać czy da się poustawiać jakoś nasze Ventki no i jakieś konkurencje przeprowadzić :D

theority masz blisko więc do dzieła :]

PS. Nie mam nic do tego że obok jest bazylika ale w kontekście że mamy się tam udać na zlot rozbawiło mnie to: "Pensjonat "Turysta" to gwarancja spokojnej nocy po całym dniu religijnych przeżyć...." :mrgreen:

theority - 2007-03-04, 16:24

Gavel napisał/a:
tylko trzebaby samemu w te miejsca najpierw podjechać i uzgodnić warunki

jak wększość będzie zza tym miejscem to śmigam i załatwiam :OK:

Gavel napisał/a:
no i najważniejsze - o parkingach...

O parking się nie martw, są dwa wielkie parkingi na terenie Lichenia w odległości od siebie zaledwie 500 metrów ;)

Gavel napisał/a:
Pensjonat "Turysta" to gwarancja spokojnej nocy po całym dniu religijnych przeżyć....

A tego nie widziałem :hahaha: Jak ja tam jeżdżę to tylko na parking poszaleć :D

Dzolo - 2007-03-04, 16:47

theority napisał/a:
Co Wy na to

Jak na lato :mrgreen: Oczywiscie zaa ;)
Tylko jaki termin ? Bo ja w czarwcu chyba wyfrówam do skandynawii
więc jak maj to się załapie .

theority - 2007-03-04, 17:18

Dzolo napisał/a:
Bo ja w czarwcu chyba wyfrówam do skandynawii

A kiedy dokładnie może wiesz ?

Polibo - 2007-03-04, 18:06

zawsze do sanktuarium blisko :hahaha:
przynajmniej będziemy bezpieczni :boisię:

Dzolo - 2007-03-04, 18:47

theority napisał/a:
A kiedy dokładnie może wiesz ?

Dokładnie to jeszcze nie wiem ale poczatek czerwca , może do 10-tego .
A kurde w maju tez nie wiem jak to bedzie bo Justi mi własnie przypomniała
że mature piszemy :mrgreen: .

Ustalajcie a ja postaram sie jakoś dostosować.

theority - 2007-03-04, 19:03

Dzolo napisał/a:
bo Justi mi własnie przypomniała że mature piszemy

:hahaha: Miło że ktoś Cię obudził

Dzolo - 2007-03-04, 19:10

theority napisał/a:
Miło że ktoś Cię obudził

joo stary nie ma zartów , od jutra sie biore :D

spyro - 2007-03-04, 20:46

Licheń, ale się ubawiłem jak to przeczytałem... Nie wiem czy właściciele pensjonatu przeżyją nasze ciągłe chlanie i głośne zabawy do samego rana :-)

A na poważnie, ważne aby nikt nam nie wlazł o godzinie 22.01 że koniec zabawy bo jest za głośno... No i parking najlepiej na terenie ośrodka, bo pamiętamy co było w Krzeczowie... Wiadomo, że na zlocie każdy ciągle piwkuje i kiepsko widzę, że każdy z nas nie dość że skacowany to pewnie zpiwkowany ezie jechał 500 metrów do parkingu...

A tak wogóle to trzeba się zabrać porządnie już za organizacje zlociku, bo czasu coraz mniej. Moja propozycja to wakacje, albo zaraz po wakacjach w jakiś weekend...

przemolas4 - 2007-03-04, 23:40

w takim ukladzie prosze podac termin , co bysmy wszyscy mogli sie do niego ustosunkowac .
jak na moje to 30 czerwca odpada bo bede chwilowo zajety hehehehe .
pozdrawiam .
,

Gavel - 2007-03-04, 23:48

chwilowo powiadasz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

theority - 2007-03-05, 08:51

Przejrzałem jeszcze raz ten temat i wychodzi że dobrym terminem jest 11-13 maj z tego względu że i Kovval jak i Jaca z Nelcią będą w kraju. Drugi termin byłby 7-10 Czerwiec (długi weekend). Dalej 13-15 lipiec (Znowu zagraniczna ekipa w kraju). I jeszcze można by we wrześniu coś koło 7-9 września. Co wy na to ? Może jakąś ankietę ? :D
spyro - 2007-03-05, 10:30

Ano można by jakąś ankietę zrobić, mnie bardziej pasują termiy wakacyjne i powakacyjne, ale postaramy się dostosować do reszty...
theority - 2007-03-05, 10:56

No ale ktoś musi założyć ankietę a ja nie mam uprawnień do zmiany nie mojego tematu, więc .... :D
spyro - 2007-03-05, 11:11

Z domu to zrobię...
Andzia - 2007-03-05, 11:32

Czy "zagraniczna ekipa" bedzie dopiero od 11 maja w Polsce ? Bo moznaby spotkac sie na dluzej niz weekend i polaczyc to z 1, 3 maja (zalezy ile osob mialoby wolne w pracy).
idgray - 2007-03-05, 11:34

theority napisał/a:
7-10 Czerwiec (długi weekend)

:tak: jestem za bo do września nie będę czekał :[

theority - 2007-03-05, 11:48

Andzia napisał/a:
Czy "zagraniczna ekipa" bedzie dopiero od 11 maja w Polsce ?

Odpowiadając na to pytanie posłuże się cytatami:
kovval napisał/a:
Czyli powinienem byc : 14.02-14.03 i 14.04-14.05 i 14.06-14.08

jaca napisał/a:
Marzec od 2do 10
Maj od 12 do 25
Lipiec od 2 do 10

Wtedy maturzyści nam odpadną :hmmm:

idgray napisał/a:
jestem za bo do września nie będę czekał

Ja też nie, tym bardziej że dzisiaj przyszło mi wezwanko do WKU (ciekawe czego znowu chcą :hmmm: )

Andzia - 2007-03-05, 14:18

theority napisał/a:
Wtedy maturzyści nam odpadną

:gafa: przepraszam, zapomnialam o nich

Dzolo - 2007-03-05, 16:41

My te matury mamy miedzy 4 a 17 maja :dół:

Ustalcie taki termin żeby wiekszosci pasiło ,
nami się nie kierujcie , tak akurat lipnie
przypadło w tym roku :( :(

theority - 2007-03-05, 16:48

Dzolo, trzeba myśleć bo moja panna też ma w tym roku maturę :dół:
Dzolo - 2007-03-05, 16:53

theority napisał/a:
Dzolo, trzeba myśleć bo moja panna też ma w tym roku maturę

Aaaa chyba ze tak ;)

Gavel - 2007-03-05, 19:31

no dobra dodałem ankietę

zrobiłem możliwość zagłosowania na dwie daty więc może dzięki temu uda nam się wybrać najlepszy dla wszystkich termin
oczywiście jak komuś odpowiada tylko jeden termin to niech zagłosuje tylko na ten jeden

a jak komuś żaden termin nie odpowiada to nich zaznaczy INNY TERMIN i niech go wpisze tu na forum

tyle ze spraw organizacyjnych :D

ja osobiście najbardziej obstawiałbym wrzesień
czerwiec też jest niczego sobie szczególnie że możnaby od czwartku a nawet od środy posiedzieć ale skoro mielibyśmy się spotkać pod Licheniem to widzę mały konflikt interesów patrząc na to że to Boże Ciało będzie...

theority - 2007-03-05, 19:40

Gavel napisał/a:
ale skoro mielibyśmy się spotkać pod Licheniem to widzę mały konflikt interesów patrząc na to że to Boże Ciało będzie...

Stary takie tłumy na zlocik to jeszcze nigdy nie biły :D

MAPET - 2007-03-05, 21:23

narazie ustalamy meisaic zrz spyro da ankiete i w ciagu 2 tygodni ustalamy miesiac... ! :>
spyro - 2007-03-05, 22:27

http://forum.vwvento.org/...p?p=18845#18845

Tutaj dodałem osobna ankietę z wybieraniem miesiąca. Ja jestem za wrześniem, podobnie jak Gavel...

MAPET - 2007-03-05, 22:57

ja tez pozniej niz wczesniej jestem ;)
paulOne - 2007-04-12, 15:46

cze! 4everyOne!...wcielo mnie na dluzsza chwile bo net mi wcielo na cacy i tylko dostep w przcy...zaglosowalem na czerwiec i wrzesien...wlot na zlot uzalezniam od czasu w jakim mi sie uda odpicowac auto bo progi mi sie powoli wyprowadzają:/...a co do miejscowki to sie zdaje na decyzje ogółu:)...wszedzie sie dojedzie c`nie ;) ...

trzymka dola wszystkich!!!!!