|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
KUPIĘ - Czujnik ABS tył
spyro - 2007-01-08, 14:56 Temat postu: Czujnik ABS tył Witam, poszukuję tylniego czujnika ABS wraz z kablem (są nierozłączne,w komplecie) o nr. 1H0 927 807A
Niestety za cholerę nie mogę nigdzie go znaleźć, a w ASO wołają za niego prawie 400 zł, a te z allegro są inne.
FOtki jak wygląda, nadesłane z Allegro z jakiegoś szrotu,ale z kolei nie uśmiecha mi się używka, bo ją trzeba wymienić razem z czopem piasty (kupa roboty, nie warte tego)
jarkkolo - 2007-01-28, 16:17
witaj
postaram sie coś namierzyć dla Ciebie jutro tzn w poniedziałek wieczorem dam Ci odpowiedz
mówię tylko o nowym w używkę niema co wchodzić
[ Dodano: 2007-01-29, 19:13 ]
witaj
nowy taki czujnik musisz liczyc w granicach 260 zł pozdro
spyro - 2007-01-30, 22:32
No niestety wiem i cena mnie na maxa dobija... Narazie kasy brak, więc jeżdżę z świecąca kontrolką no i bez absu a ślisko jak cholera i ciężko przyzwyczaić się do jego braku...
Dzięki za sprawdzenie ceny.
przemolas4 - 2007-01-30, 23:13
stary . mozemy sobie reke podac .
u mnie lewy przedni czujnik .
ale mam nadzieje , ze jak w totka wygram , to wymienie hehehe . pozdro.
spyro - 2007-01-30, 23:26
przemolas4 napisał/a: | lewy przedni czujnik . |
one są taniutkiej ak barszcz, kupisz na aukcji za 20-30 zł nówka oryginales (jeżdże na takich już ze dwa lata jak nic), zaś tylnie to już masakra...
spyro - 2007-04-20, 11:38
Wracam do tematu Słuchajcie, czy mógłby mi ktoś z Was sprawdzić u siebie w aucie czy czujnik ABS tylni różni się czymś (oprócz kabla i wtyczki) sam czujnik jak wygląda, albo jaki ma nr wybity... Może uda mi się z dwóch zrobić jeden, tzn z tego z wtyczką prostokątna odciąć kabel i wlutować stary a czujnik miałbym nowy, ale cholera czy one są takie same...
MAPET - 2007-04-21, 14:33
te na allegro wg mnie sa dluzsze czujniki niz te co my mamy
spyro - 2007-04-23, 11:01
Kupiłem wreszcie na Allegro używki, oby działały... Prawie ze szczęścia się zesikałem, jak wreszcie ktoś odpowiedział twierdząco na moje zapytanie przez Allegro, bo non stop wysyłam maile do każdego co sprzedawał części do Ventki... Teraz czekam na paczkę, zobaczymy czy będzie rzeczywiście w 100% sprawny...
|
|