Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - Zderzak USA/US jetta/vento mk3

pezet666 - 2011-02-17, 19:30
Temat postu: Zderzak USA/US jetta/vento mk3
Stan zderzaka bdb (pod malowanie).
Brak zaślepki.

Reszta w aukcji.
http://allegro.pl/zderzak...1464592898.html

Dodatkowe zdjęcia:

Hormon - 2011-02-17, 19:47

Daj jeszcze fotki od środka, i dokładne fotki miejsc gdzie brakuje lakieru, bo nie wygląda ten zderzak na stan bdb.
pezet666 - 2011-02-17, 19:53

Hormon napisał/a:
Daj jeszcze fotki od środka, i dokładne fotki miejsc gdzie brakuje lakieru, bo nie wygląda ten zderzak na stan bdb.

Napisałem pod malowanie, w sensie nie ma pęknięć etc, jedynie powłoka lakiernicza jest to zmiany :)

Zaczepy również są całe.

Również stan to pojęcie względne, bo wiadomo, patrząc po jego stanie obecnym - chodzi mi o lakier, to takiego nie założy raczej nikt.

Fotki jutro podrzucę, obecnie nie mam jak, musiałbym je zrobić a obecnie nie mam fizycznej możliwości. ;)

Przemek - 2011-02-17, 19:56

zderzak był klejony spawany w miejscach gdzie lakier jest zdarty
pezet666 - 2011-02-17, 20:00

ventylek86 napisał/a:
zderzak był klejony spawany w miejscach gdzie lakier jest zdarty

Nie widziałem czegoś takiego w nim ;)

Hormon - 2011-02-17, 20:13

Dla pewności czy stan zderzaka jest bdb dodaj fotki tak jak wcześniej prosiłem, nie chcemy aby ktoś z forum później narzekał że został oszukany. Stan bdb czyli zderzak nie spawany i nie popękany, lakier to małe piwo.
pezet666 - 2011-02-18, 00:11

Cytat:
Dla pewności czy stan zderzaka jest bdb dodaj fotki tak jak wcześniej prosiłem, nie chcemy aby ktoś z forum później narzekał że został oszukany. Stan bdb czyli zderzak nie spawany i nie popękany, lakier to małe piwo.

Doskonale to rozumiem, jeżeli faktycznie zobaczę że cos takiego miało miejsce, to wycofam to po prostu. :)
Zresztą nie mam zamiaru się jakoś pucować, ale nie widzę sensu sprzedając "kota w worku", nie widziałem żadnych spawów to określiłem stan jasno :)
Zresztą to chyba jasne:)
Umyję jutro zderzak od wewnątrz to wrzucę fotejszyny.