Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Tuning - Blacharka VW VENTO

alexxx304 - 2011-02-28, 14:57
Temat postu: Blacharka VW VENTO
Jeżeli nie ten dział proszę o przeniesienie,
Poszukuje osoby która pomoże wykonać remont blacharki w moim Ventku,
do wymiany progi, ogniska korozji na nadkolach i drzwiach, przerysowany jeden przedni błotnik, do małej poprawki tył pojazdu, i prawu tylni błotnik do wyciągnięcia,
posiadam wszystkie potrzebne materiały do naprawy, progi się dopiero załatwia, nie posiadam natomiast miejsca gdzie mógłbym tego dokonać,mam szpachle żywice, utwardzacze i lakier tez będę miał jak już wszystko zostanie poprawione, oczywiście odwdzięczę się za czas i prace, zrobił bym chętnie to sam ale nie mam zielonego pojęcia o tym i nie posiadam garażu, miło by było jak by ktoś z okolic Gorzowa wlkp, Choszczna lub Wałcza odezwał się z pomocą, prace planuje zacząć na wiosnę,
czekam na wasze odpowiedzi, propozycje lub rady.
Pozdrawiam Łukasz

twety100 - 2011-02-28, 19:21

no ciężki temat przed tobą ja mam o tym pojęcie a brak mi sprzętu typu migomat i kompresor i z tego powodu na pożyczonym sprzęcie bawię się z tym już prawie rok ale powodzonka. ratujmy tyle ventek ile się da
alexxx304 - 2011-03-01, 10:23

no właśnie wiem ze ciężki ciesze sie niezmiernie ze moja firma dała mi materiały do naprawy za darmo, potrzebuje czyjejś pomocy ze zrobieniem tego gdyzsam nigdy tego nie robilem a zawieszenie silnik i resztę mam juz zrobione, pozostała blacha i wnetrze ale to dopiero na sam koniec,