|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
SPRZEDAM - [mk3] szyberdach, szyby, i duzo,duzo innych ATRAKCYJNE CENY!
kawa1989 - 2011-03-06, 23:05 Temat postu: [mk3] szyberdach, szyby, i duzo,duzo innych ATRAKCYJNE CENY! Witam, mam na sprzedaż , po okazyjnej cenie, pare rzeczy do mk3 silnik 1.8 90PS o oznaczeniu ABS
[size=150]CENY ATRAKCYJNE ( DO NEGOCJACJI ) bo zalega mi to tylko w garażu [/size]
Warunki:
1. Wysyłka wchodzi w gre ( no moze poza fotelami, kanape dałbym rade wysłać ) i jak najbardziej odbiór osobisty w Chełmnie woj kuj-pom
2. Wszystkie części sprawne są , chyba ze w opisie jest podane uszkodzenie ( kolorem czerwonym )
3. Jeżeli nie ma ceny, podaj swoją bo mi to i tak lezy w garażu i "zagraca" - dogadamy sie jakoś:P
4. Jak wybierasz opcje wysyłkową, cene wysyłki ustalamy wspólnie i doliczamy do kosztu przedmiotu/ów
Kontakt 667-332-895 najlepiej lub PW ( jak bedziesz zainteresowany to napisz numer odpowiedniego przedmiotu)
Jest możliwość negocjacji cen, a jak bedziesz brał więcej części za jednym razem to rabacik sie znajdzie jakis
155. Szyberdach , jedna prowadnica jest peknieta ( ta taka mała pierdułka , i przez to szyber chodzi krzywo, ponoć mozna to jakos spiac zeby chodzilo, ale nie mam juz golfa wiec nie potrzebny mi, szkło szybra bdb jak i reszta jego pozespołów cena hmm ... podaj swoja propozycje a dogadamy sie , kupiłęm z allegro za 250 niby sprawny i chciałbym pozdrowić nieuczciwego sprzedawce .....
3.Zbiornik spryskiwaczy,gratis pompka prawdopodobnie zepsuta, Cena 7 zł
4. Przełącznik lusterek , Cena 12 zł
5. Przełącznik szyberdachu , z lampka, Cena 15 zł NIE MA TEGO PRZELACZNIKA OD SZYBERDACHU, pierwszego z lewej, sam dziubek wystaje bez tego takiego daszka . Zagubił sie w garażu , jak znajde to dam gratisowo:)
8. Pompa wody , nie wydawała zadnych odgłosów, nie rzeżniła, harczała itp] cena 30 zł
9. Rączki do manualnych szyb, 2 sztuki , cena 5 zł za sztukę
10. Rączki do podsufitki , komplet za 20 zł
11. Zamek maski, cena 12 zł
12. Mieszek lewarka zmiany biegów z plastikiem wokół niego, cena 8 zł stan jak na foto
13. Osłona lewarka hamulca ręcznego, cena 10 zł
14. Lewarek dświgni hamulca ręcznego, nie mam foto ,ale stan bdb, nie ubrudzony, sprawny ,cena 20 zł
15. Daszki , cena 13 zł za komplet
16. Lampka bagażnika, cena 9 zł
17. Przycisk włącznik ogrzewania szyby tylnej, Cena 12 zł
48. Plastik zasłaniający silniczek szyberdachu, cena 5 zł
50. Wentylator Chłodnicy, nie wydawał sziwnych i niepokojących odgłosów ,cena 29 zł
51. Wentylator dmuchawy,chodził normalnie, nie wydawał jakis nieprzyjemnych i niepokojacych dzwiekow cena 23 zł
55. Licznik , cena 25 zł
58. Manetki , to co na zdjęciu to komplet, ( w zestawie sa te śrubki do skręcenia ) ,cena 28 zł za komplet
60. Mechanizm podnoszenia szyb, kierowcy chyba mi zostal , ale musialbym sprawdzic wiec jak jestes zainteresowany to pisz i sprawdze, cena 15 zł od sztuki
61. Zbiornik wspomagania, cena 10 zł
62. Waż od zbiorniczka wspomagania do pompy wspomagania
43. Zaczepy do daszków, cena 3 zł (ewentualnie gratis przy większym zamówieniu)
80. Dywan komplet, czarny , przód i tył , cena 40 zł
81. Tunel, konsola środkowa , cena 18 zł
83. popielniczaka tylna, 12 zł
84, plastik wokół hamulca ręcznego, cena 10 zł
100. Cewka zapłonowa, orginał, cena 25 zł
104. klapka wlewu paliwa, 10 zł
106. Szyby przyciemniane boczne tylne, 2 sztuki , cena 20 zł sztuka
107. Szyba boczna przednia, 2 sztuki, orginał, cena 25 zł sztuka
119.wykładzina bagażnika, stan bdb, cena 20 zł
120. Siedzenia przednie i kanapa, regulowane, ładny stan, gąbki nie ubite itp, fajnie się jeżdziło w nich, ze stelażami,tylna kanapa jak i jej siedzisko jest dzielone cena do uzgodnienia ......
120. Zbiorniczek wyrównawczy
121. Pompa hamulcowa + servo o numerze 20
32. kolektor wydechowy cena do ustalenia
133. kolektor dolotowy cena do ustalenia
134. układ wydechowycena do ustalenia
135. Pompa paliwa
136. Skrzynka z bezpiecznikami
137. Przekaźniki ze skrzynki
138. Maglownica stan jak nowa, zero luzow.
139 . Wybierak skrzyni i wszystko co z nim zwiazane, lewarek itp
140. półosie, od strony kierowcy harczał przegub zewnetrzny prawdopodobnie,
Przemek - 2011-03-07, 06:29
jaki koszt maglownicy
Gofer - 2011-03-09, 10:48
80. Dywan komplet, czarny , przód i tył , cena 40 zł
Witam .
Jeżeli 4 drzwi - to biorę .
|
|