|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - Potrzeba i to szybko
bebos - 2007-02-05, 17:42 Temat postu: Potrzeba i to szybko Kur... rozwalilem caly zderzak przedni ( w proch). Potrzebuje zderzaka moze ktos by mi wyslal za pobraniem paczke albo podal jakis adres internetowy gdzie tanio mozna kupic moze jakies uzywane w dobrym stanie. Na allegro patrzylem i nic cierkawego nie ma a w sklepie oryginal do ventyla za 270zl i to jeszcze do malowania POMOCY bo nie moge jeździc
I na szrotach patrzylem nic nie ma i od golfa 3 tez nie
idgray - 2007-02-05, 18:12
no to masz problem bo nie latwo o dobry zderzak do vento ja szukalem dosyc dlugo jak zalerzy ci na czasie kup od golfa 3 ale to nie to samo
BANDERAS_RR - 2007-02-05, 18:13
ja dostalem orginal za2 paki ale juz pomalowany w koloerze caly
sebastian - 2007-02-05, 18:14 Temat postu: Re: Potrzeba i to szybko
bebos napisał/a: | a w sklepie oryginal do ventyla za 270zl i to jeszcze do malowania | w sklepie za 270, orginalni?? to mi w sklepie za podróbkę do malowania zaśpiewali ok. 400 zł.
Miałem niedawno ten sam problem, tez szukałem zderzaka do przodu, dopiero wyczaiłem na allegro używkę orginalną, za 230 - drogo w sumie, ale w niczym innym nie miałem możliwości przebierać, więc wziąłem to co było. Na szrotach też lipa, także wiem, co teraz czujesz
nie wiem, czy jeszcze moj stary zderzak moze się na coś przydać, wprawdzie jest pęknięty, ponoć mozna go zespawać. Zobacz sobie tutaj, jak on wygląda... ale wątpię....
Zobacz tutaj co gościu ma: http://www.gielda-czesci....czesc-9709.html tylko szybciutko poki jeszcze go nie sprzedał - bo widzę, ze zdrzaki do vento ida jak ciepłe bułeczki
spyro - 2007-02-05, 19:37
bebos napisał/a: | a w sklepie oryginal do ventyla za 270zl |
nie no to na pewno nie oryginalny, bo używka tyle kosztuje...
bebos napisał/a: | Na allegro patrzylem i nic cierkawego nie ma |
źle szukasz spróbuj pisac maile do ludzi, którzy wystawiają całe Ventki na aukcje.
Wiesz co przypomnij mi się jutro, musze podjechać na ten szrot w Łodzi gdzie jest cała Ventka na części, może i zderzak bedzie...
theority - 2007-02-05, 19:43
http://moto.allegro.pl/it...vento_1_8i.html
Numer bezpośrednio do gościa: 788-996-360 zadzwoń do niego. Ma mieć zderzak za parę dni bo dzisiaj już sprzedał. Z belką metalową za 300 zł bez belki za 200 zł. Chyba dobra cena jak za oryginał do Vento ?
sebastian - 2007-02-11, 14:13
Znalazłem dwa zderzaki, oto one:
http://allegro.pl/item165...ak_przedni.html
http://allegro.pl/item165...e_do_vento.html
MAPET - 2007-02-13, 00:53
spyro napisał/a: | musze podjechać na ten szrot w Łodzi gdzie jest cała Ventka na części, może i zderzak bedzie... |
nie ma prozdu...
sebastian napisał/a: | http://allegro.pl/item165784297_vw_golf_3_zderzak_przod_orginal_pasuje_do_vento.html |
to golf nie vento
ale cos slbo szukacie na tym allegro spokojnei z 5 pewnie bym znalazl jakbym dobrze poszukal
bebos - 2007-02-14, 19:12
Na allegro 200 zl za uzywany a ja w slkepie kupilem do golfa III z hokejami za 220 zalozylem i nie widze roznicy no niewielka moze jest przy wlotach powietrza ale jak ktos nie wie to sie nie skapnie . Kupiony juz z podkladem wystarczy tylko pomalowac.
sebastian - 2007-02-14, 19:18
orginalny czy podróbka? No i czy nówka?
MAPET - 2007-02-14, 19:52
sebastian napisał/a: | orginalny czy podróbka? No i czy nówka? |
na bank podrobka i na bank nowka
ale jednak roznica jest.. my wiemy np i jak ja bym kupowal vento i to wiem to jzu mam podejrzenie ze bylo bite pewnei sam jakbym kupowal i by nei bylo to bym kupil moze od golfa ale nie podorbke a uzywany oryginal.. po 1 podrobka jest z innego materialy gorszej jakosci.. i gorzej spasowana o hokeju juz nie wspomne
a hokej przypadkiem nie jest razem z reszta zderzaka?
spyro - 2007-02-15, 23:12
Zawsze mówię: używany oryginał sto razy lepszy od nowej podróbki... Oczywiście nie mówię o klockach itp tylko części blacharskie itp.
bebos - 2007-02-19, 20:25
powiem wam ze porownalem z golfem III i nie ma zadnej ruznicy no moze te spasowanie to nie lux bo z jednej strony troszeczke (minimalnie) odstaje przy blotniku, ale hokeje lepiej spasowane niz w golfie :d. powiem szczeze ze jestem zadowolony i bardziej podoba mi sie to ze hokeje sa mocowane, a nie razem ze zdezakeim bo jak peknie to nie ma problemu, a w ewntylu mialem jedna calosc i byly problemy
MAPET - 2007-02-19, 20:40
przeciez w vento oryginalnie tez hokjeje sa osobno wiec nei wiem za bardzo o co ci chodzi
bebos - 2007-02-19, 22:12
A widzisz ja oryginalnie mialem Jedna calość nie dolaczane
MAPET - 2007-02-19, 22:14
to miales jaka chinska podrobke a nie oryginal czyli juz byl bity
spyro - 2007-02-19, 22:15
bebos napisał/a: | ja oryginalnie mialem Jedna calość nie dolaczane |
to nie był oryginał. Ja już wymieniałem dwukrotnie hokeje w mojej Ventce i są osobno, tzn odczepiane od zderzaka...
No ale odpowiem od razu napytanie skąd wziąłem hokeje: Mam zwykłe, nie od VR'a a dostałem je od Mariusza, jak zmieniał w swojej Ventce GT na inne. No i te są już tak założone, żeby nikt mi ich nie podpieprzył jak ostatnie, a poprzednie złamałem na zaspie
bebos - 2007-02-20, 18:14
hehe no to wszystko jasne:] a moze ja jestem slepy jeszcze sie przyjze temu staremu zdezakowi (tzn tym kawalkom )
YACA - 2007-02-22, 00:50
Jak poszedł w kawałki to już o czymś świadczy
|
|