|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Sprawy FORUM, WWW, Download, Gadżety klubowe - Filmik promujący forum
Mlody~ - 2011-04-14, 17:57 Temat postu: Filmik promujący forum Mam do was pytanie, pisałem dzisiaj do Piecha dlatego że myślałem że on był autorem tego o to filmiku promującego forum http://www.youtube.com/watch?v=atql2lzYHeA. Powiedział mi że Arcaj go zrobił, fajny bardzo filmik ale już trochę czasu pewnie on ma może ktoś podjął by się zrobienia takowego filmiku z aktualnymi zdjęciami niektórych użytkowników promujący nasze forum ? Do tego do zdjęcia dopisek np nazwy użytkownika i np. slaw71 king Vento 2010, itd itp ? Pod koniec filmiku różne zdjęcia ze zlotów... Co o tym myślicie ?
Hormon - 2011-04-14, 20:52
Po zrobieniu tego filmu Arcaj chciał go poprawić, dodać kolejne fotki itd. Ale ludzie to zlali i dostał bardzo mało fotek. Podejrzewam że i tym razem będzie podobnie.
Rafik - 2011-04-15, 11:59
Cytat: | Po zrobieniu tego filmu Arcaj chciał go poprawić, dodać kolejne fotki itd. Ale ludzie to zlali i dostał bardzo mało fotek. Podejrzewam że i tym razem będzie podobnie. |
dokładnie tez tak sądze że wiekszość osób sobie to oleje. Zresztą wiekszość zdjęć Arcaj dobierał sam grzebał w tematach i wogóle chłopak napracował sie a później wyszło jak wyszło...
piechu43 - 2011-04-15, 12:07
Rafik napisał/a: | dokładnie tez tak sądze że wiekszość osób sobie to oleje |
Dlatego np. jest taka mała liczba zdjęć. Arcaj prosił o przesyłanie do niego też zdjęć które dany user chciał zaprezentować na filmiku. Rafik napisał/a: | i wogóle chłopak napracował sie a później wyszło jak wyszło... |
Święte słowa
devill4 - 2011-04-16, 00:33
fajny filmik nie ma co
tylko tą nazwę można by w wolnej chwili zmienić tak żeby dało się to wyszukać na yt chociażby wpisując samą nazwę vento
Mlody~ - 2011-04-16, 00:35
devill4 napisał/a: | fajny filmik nie ma co | fajny, na prawdę fajny, tylko szkoda że nie miał by kto zrobić nowego ...
Gavel - 2011-04-16, 22:05
Mlody~ nic nie stoi na przeszkodzie żebyś się zajął stworzeniem nowszej wersji filmiku
Mlody~ - 2011-04-17, 09:33
Jeśli nikt by nie przesyłał zdjęć, mógłbym coś z różnych tematów powybierać. Tylko czy aby każdy był zadowolony z mojego wyboru ? A co do tworzenia filmiku żeby to jakoś wyszło to nie wiem czy bym ogarnął bo nigdy się w takie coś nie bawiłem
Arcaj - 2011-04-17, 12:28
jeśli chcecie mogę zmienić nazwe filmu tylko podajcie jaką chcecie
Bimber - 2011-04-17, 12:41
nie ma mojego ventolota buu
Arcaj - 2011-04-17, 12:56
nie ma co sie krzywić. Teraz sie każdy krzywi że nie ma jego venciaka. A jak prosiłem o wysłanie to każdy olał temat wiec brałem pierwsze lepsze
devill4 - 2011-04-17, 13:02
Arcaj napisał/a: | jeśli chcecie mogę zmienić nazwe filmu tylko podajcie jaką chcecie |
prosto krótko Volkswagen Vento Klub Polska
i tagów nastawiać ile wlezie żeby wyskakiwało jak najczęściej
vwkrzysio - 2011-09-13, 21:38
szkoda że tamat mi umkną bo napewno foto bym wysłał. Fajna sprawa taki filmik
vwkrzysio - 2013-01-16, 20:57
łodkop tymata
Jest ktoś z forum zrobić taki filmik o naszym forum
Kruchy69 - 2013-01-16, 22:02
mam koleszke który sie troszke tym zanjmuje, goscio sie dopiero uczy i mysle ze mógłby sie podjac. Tylko ze jak byscie chcieli zeby to wygladalo? ;>
vwkrzysio - 2013-01-16, 22:34
Niech jakiś zielony założy temacik i niech się ludzie wypowiedzą. Filmik w postaci pokazu slajdów, trochę zdjęć ze zlotów i takie tam, taka moja propozycja
Hormon - 2013-01-16, 22:40
Nie ma sensu zakładać nowego tematu, można się w tym temacie wypowiadać.
Kruchy69 - 2013-01-17, 10:10
hmm, ja mialem na mysli cos bardziej profesionalnego. Pokaz slajdow to troche juz przestazala forma, no ale niestety nie mam pomyslu jak wykonac to lepiej. :/ znaczy pomysl jest, tylko wykonanie jego graniczy z cudem. Jedyne wyjscie to zrobic promo na jakims zlocie i sklejic film z filmow, a nie ze zdjec.
vwkrzysio - 2013-01-17, 13:09
Kruchy69 napisał/a: | Jedyne wyjscie to zrobic promo na jakims zlocie |
no na ostatnim zlocie było 9ventyli więc chyba filmik był by krótki
A o czym myślałeś dokładnie kruchy Zapytaj twojego ziomka czy by nie ogarną tematu. Ja popytam swoich znajomych czy ktoś nie ogarnia takich rzeczy
|
|