|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Wysokie obcasy - WALENTYNKI
Madzia - 2007-02-12, 19:27 Temat postu: WALENTYNKI Moje drogie klubowiczki i klubowicze!
Już niedługo Walentynki. Abstrahując od kwestii czy słusznie przeniesiono to amerykańskie święto na grunt polski, czy nie, większość ludzi szykuje w tym dniu coś specjalnego dla swojej drugiej połowy. Proponuję, żebyśmy w tym temacie opisywali swoje pomysły na spędzenie tego święta.
janes - 2007-02-12, 21:13
Hey.. Nie jestem klubowiczką ;D ale klubowiczem, więc do mnie poniekąd należało zorganizowanie Walentynek no i mój pomysł jest taki, jedziemy na dwa dni w góry na narty z dziewczyna do Korbielowa sroda i czwartek Jak to dobrze być studentemi mieć ferie ;P hehe Pozdro dla wszyskich... i udanych Walentynek życzę Wszystkim ...
jjaarryy - 2007-02-12, 21:21
hm............. Kurcze ja nie stety od 2 misięcy nie mam z kim dzielić tego święta , ale pomysł zawsze by się znalazł jak zawsze
igi - 2007-02-12, 21:31
ja niestety jestem daleko od swojej panny wracam w piątek do domu i tez tak jakoś bede u niej a dzis wysłałem kase do kwiaciarni i ktoś jej dostarczy duzy bukiet a w piątek idziemy na jakiegoś romansa do kina póżniej na jakąś kolacyjke pozdrawiam
kovval - 2007-02-13, 00:51
igi napisał/a: | ja niestety jestem daleko |
igi ciekawe kto z nas dwoch jest dalej ...bo ja jestem na 66 stopniu szerokosci geograficznej...fuck. ale moze mi to jakos wybaczy.......jak wroce
arlosza - 2007-02-13, 09:59
kovval napisał/a: | ale moze mi to jakos wybaczy | jak to nie bedzie Ciebie na walentynki......
igi - 2007-02-13, 15:03
kovval napisał/a: | igi ciekawe kto z nas dwoch jest dalej ...bo ja jestem na 66 stopniu szerokosci geograficznej...fuck. ale moze mi to jakos wybaczy.......jak wroce |
no to raczej ty jesteś dalej ja jestem na drugim końcu polski niestety ,,
ale jak przyjedziesz i sie postarasz to bedzie dobrze hahaha
arlosza napisał/a: | jak to nie bedzie Ciebie na walentynki...... |
ktoś to z ameryki przywlukł jak nie bedzie na walentynki to odrobi w dzien kobiet
Madzia - 2007-02-13, 18:03
My ze Spyro szykujemy sobie romantyczną kolacyjkę w domowym zaciszu: świece, wymyślna potrawa ,dobre winko , romantyczna muzyka w tle i ........ Czego chcieć więcej
igi - 2007-02-13, 18:18
Madzia, no no madzia dawaj dalej
jjaarryy - 2007-02-13, 23:39
co dalej co Ty chcesz wiedzieć ????? , Madziu tylko pozazdrościć , ja sam spędze ten dzień ajajaj !!!!!!!
spyro - 2007-02-14, 00:10
jjaarryy, głowa do góry, będzie lepiej.
arlosza - 2007-02-14, 10:40
a moje Kochanie cos kombinuje, mimo tego ze jest baaaaardzo daleko na morzu... jestem badzo ciekawa co On tym razem wyczaruje... moze znowu niezapowiedziany powrót do domu - powrót-niespodzianka... ojjj kiedyś się przejedzie na tych niespodziankach
Andzia - 2007-02-14, 11:39
arlosza napisał/a: | ojjj kiedyś się przejedzie na tych niespodziankach oczko |
Arla, jak czytam Twoje komentarze malymi literkami i nie tylko to od razu buzia mi sie smieje jestes rewelacyjna
ja dostalam dzis od Gavla 20 pieknych roz - przywital mnie tak rano w pracy
do tego doszla jeszcze seksowna bielizna....
wiec wieczor chyba sam sie zaplanuje
arlosza - 2007-02-14, 12:22
Andzia napisał/a: | czytam Twoje komentarze malymi literkami i nie tylko to od razu buzia mi sie smieje | iii o to chodzi tylko potem jak Bartoliniii wraca do domciu to ja dostaje sciera po pupie
Andzia napisał/a: | ja dostalam dzis od Gavla 20 pieknych roz | bravvvvo Gavel
oraz bravvvvo do kwadratu Gavel Andzia napisał/a: | do tego doszla jeszcze seksowna bielizna.... | faceci to jednak wiedzą jak zrobić sobie prezent na Walentynki
spyro - 2007-02-14, 14:52
Andzia napisał/a: | wiec wieczor chyba sam sie zaplanuje |
GAVEL, bój się już I daj radę, bo Ania stęskniona pewnie po tej Irlandii na maxa
Madzia - 2007-02-14, 20:07
Cytat: | bo Ania stęskniona pewnie po tej Irlandii na maxa
|
Nie wiadomo czy taka stęskniona.... Może poznała jakiegoś seksownego Irlandczyka...
jjaarryy - 2007-02-14, 20:49
oj, tak łatwo powiedziec, jakos będzie, musi !!!!!!!!
arlosza - 2007-02-14, 21:06
Kochanie dziękuję - do szczęścia jeszcze brakuje mi tylko Ciebie ... wracajjjjjjjjj
theority - 2007-02-14, 23:13
A ja dzisiaj z roboty zszedłem o 17, a wyjechałem o 18:30 specjalnie jechałem 2,5 godzinny przez jakieś burbony z Łodzi, a wszystko przez to że zjechałem w jednym miejscu w złą drogę i już nie było gdzie zawrócić . Później w tych burbonach to myślałem że na noc zostanę bo wskazówka od ON opadała niebezpiecznie z minuty na minutę . I kiedy miałem już tego wszystkiego dość, i już byłem nadzwyczaj "zestresowany", pojawił się ładny duży znak że do głównej drogi już tylko kilka KM oraz 70 KM do Konina, a po chwili wyrosła na mej drodze Stacja Paliw Gnałem moim TaDkiem koło 150 km/h, a mgła mi nie była straszna. I tak więc w końcu po tej katorgi przyjechałem do mojego Aniołka A jutro na na 8 rano mam stawić się znowu w Łodzi, więc idę spać bo rano znów trzeba jechać
kovval - 2007-02-15, 00:45
juz pedze......tylko narazie na polnoc okolo wtorku teraz mam termin powrotu.....ale jak to tu mowia "subject to change"
Andzia - 2007-02-15, 09:19
Madzia napisał/a: | Może poznała jakiegoś seksownego Irlandczyka... |
nie było mi to dane wszyscy Irlandczycy których tam poznałam byli brzydcy
ale nie mówie że nie było tam fajnych facetów
Gavel - 2007-02-15, 09:50
Andzia napisał/a: | ale nie mówie że nie było tam fajnych facetów |
A co w nich było takiego fajnego? Przecież nikt tam nie miał Vento
Dzolo's girl - 2007-02-15, 16:29
Hejka wszystkim
Mi Dzolo kupił bukiet róż i czekoladki
A wieczorkiem pod ciepłą kołderką obejrzeliśmy filmik było naprawdę miiiluuutkooo ....
spyro - 2007-02-15, 22:10
My długo zabawiliśmy wczoraj bo ledwo dzisiaj się zwlokłem rano do roboty
Było miło, romantycznie,ale niestety już się skończyło i powrót do szarej rzeczywistości...
arlosza - 2007-02-15, 22:23
spyro napisał/a: | powrót do szarej rzeczywistości | a kto powiedział że taki dzień ma być raz w roku... przecież mozna "świętować" 365 dni w roku..
spyro - 2007-02-15, 23:00
No pewnieae niema kiedy zazwyczaj,poza tym jak bym codzinnie tyle jadł pił winko to szybko miał bym marskość wątroby No i poza tym w tym roku wszystko ja szykowałem, więc też mi się nie widzi pichcić i szykować codziennie
arlosza - 2007-02-15, 23:02
spyro napisał/a: | pichcić i szykować codziennie | a czemu nie - Madzia pewnie byłaby bardzo zadowolona
sebastian - 2007-02-15, 23:03
a co, kobieta ma cały czas robić? Co ona ma powiedzieć
spyro - 2007-02-16, 00:14
arlosza napisał/a: | Madzia pewnie byłaby bardzo zadowolona |
no jasne że była zadowolona, ale ja się naharowałem na maxa... Poza tym na dzień dzisiejszy ja od rana w robocie (biorąc pod uwagę kase to zadna robota:-( ), która jak narazie przechodzi do domu, a Madzia w domu się obija, więc ma więcej czasu...
Andzia - 2007-02-16, 08:39
Gavel napisał/a: | Przecież nikt tam nie miał Vento |
to prawda, nie widziałam tam żadnej Ventki
sebastian napisał/a: | Co ona ma powiedzieć |
no właśnie...
spyro napisał/a: | ale ja się naharowałem na maxa... |
a jak my, kobietki, robimy obiadki codziennie to myślisz, że nie harujemy
arlosza - 2007-02-16, 10:13
Andzia napisał/a: | a jak my, kobietki, robimy obiadki codziennie to myślisz, że nie harujemy | POPIERAM RECAMI I NOGAMI czyli tak zwana solidarnośc jajników
a tak na marginesie... juz drugi raz w tym miesiacu ściełam włosy - jak tak dalej pójdzie to do Spotu będę miała krótkie
evelin - 2007-02-16, 19:09
Moje Kochanie specjalnie dla mnie jechało taki kawał w Walentynki, tylko po to, żeby się ze mną spotkać. To się nazywa dowód miłości : Kocham Cię
kovval - 2007-02-17, 00:44
arlosza napisał/a: | to do Spotu będę miała krótkie |
ja ci dam krotkie !!! jak wroce...a to juz niedlugo, to szlaban na wychodzenie z domu bedziesz miala. + szlaban na nozyczki !! + na fryzjerow!!!!! co to ma znaczyc ???
[ Dodano: 2007-02-17, 00:47 ]
dac babie miesiac wolnego i se wlosy (nalezace do nas- bo to dobro obupolne) bedzie scinala. nie do pomyslenia. to tak jak ja bym sie golil ... na nogach
Madzia - 2007-02-19, 16:11
arlosza napisał/a: | Madzia pewnie byłaby bardzo zadowolona |
Ja już byłabym zadowolona gdybyś "pichcił i szykował" chociaż dwa razy do roku
spyro - 2007-02-19, 18:31
Eno, robię to ciągle, więc bez takich proszę... TO że Ty też cos pichcisz nie znaczy że robisz t ciągle i tylko sama, bo dobrze wiesz kto Ci w tym pomaga, co??
Madzia - 2007-02-19, 20:17
spyro napisał/a: | bo dobrze wiesz kto Ci w tym pomaga, |
Wiem...............................KRASNOLUDKI
|
|