Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Zloty / Spoty - Kiedy odbędzie sie jakiś zlot?

Anti2 - 2006-05-02, 17:21
Temat postu: Kiedy odbędzie sie jakiś zlot?
Witam wszystkich, chciałbym sie dowiedziec kiedy i gdzie jest organizowany jakiś zlot Vw lub Vento w najblizszym czasie jak ktoś coś wie to piszcie. dzieki
spyro - 2006-05-02, 21:22

Miejmy nadzieje, że w te wakacje już będzie zlot Ventomaniaków... Narazie mam w planie agadanie w jednym z małyc miast koło Łodzi, powinno być taniej i lepiej niż w Łodzi i innych wielkich miastach...
pablo23L - 2006-05-02, 22:11

witam ja jestem jak najbardziej na tak moze byc kolo łodzi !! ! tylko jakis rozsadny termin!!!! w ten weekend bylem nad jeziorkiem Biale byl tam zlot vw corrado!!! ludzie nawet z poznania byli z calej polski!!! jestam na tak!!!!
spyro - 2006-05-03, 21:33

Chłopaki, zorientujcie się też koło siebie, może będzie ciekawiej!Przecież to może być w każdym miejscu Polski!
MAPET - 2006-05-03, 23:15

jesli w tym roku nie dam rady to w przyszlym organizowac chce ogolnopolski zlot VW vento a z VW to hjest m..in majoVWka 13-14 maja
marmarmarek - 2006-05-04, 00:36

w maju to ja mam ta mature :| pfff ale cosik innego jak najbardziej( pozniej mam 4 miesiace wakacji ;) )
spyro - 2006-05-04, 10:09

no ja też wolę jakoś w wakacje. MAPET, to może sprężymy wspólnie siły i coś zorganizujemy?
MAPET - 2006-05-04, 19:12

chetnie.. tylko co ten sezon? to moze jakos poznym latem.. zeby podpiac jakos to na ostatni guzik.. w czestochowie jest np fajny tor kartingowy gdzie organizuje sie zloty aut.. mozna posawic auta a inni moga posprawdzac sie na torze mozan zrecznosciwki porbic.. moglbym cos pogadac..
pzdr

spyro - 2006-05-04, 20:50

no to zagadaj, fajnie by było to zrobić w tym sezonie, może być jakoś w sierpniu czy coś takiego... Ja swoją drogą musze się przejechać do tego Kutna, może coś by się tam udało załatwić i napewno byłoby taniej niż w dużych miastach, tylko czy oni mają jakiś duży plac... Nie wiem jeszcze...
MAPET - 2006-05-04, 22:25

ten tor by byl prawie darmo!!! wiec luz nap 10 czy 200zl za dzien wiec nei ma problemu!

musze jeszcze popytac o naglosnienei i sprzet lokalnmy klub czy by nie urzyczyli...

mam cos pytac?

marmarmarek - 2006-05-04, 22:47

nagosnienie ja moge wziac! - przynajmniej tyle co mi w Ventylka wejdzie (dysponuje naglosnieniem estradowym)
MAPET - 2006-05-04, 23:01

hmm czyli co moglbys miec jakis mokrofon cos co gr amuzyczka i jakies glosniki? wystrczjace zeby cos na powietrzy nadawac?
Gavel - 2006-05-04, 23:43

W Grotnikach k/Łodzi jest taki ośrodek http://www.grotniki.hg.pl/
Osobiście tam nie byłem ale wiem że goście z Klubu Kangoo organizują tam swój kolejny zlot więc chyba na zloty się nadaje :mrgreen:

MAPET - 2006-05-04, 23:52

kwestia czy to ma bcy bardziej gril i piwko i 2 dni czy npo 1 dzien i bardziej np jazda po torze.. zreszta jak co ja moge dzialac w okolicach czestochowy.. ni ebede niestety jezdizl po lodziach i innych bo nie mam czsu to juz by musial kto inny dzialac.. kwestia czego ccha ludzie..
marmarmarek - 2006-05-05, 00:01

moglbym nawet zaczepic ta pczyczepke i wziac z 2000 watt-i jakos bym sobie powoli zajechal ;)

[ Dodano: 2006-05-05, 00:13 ]
a tak na marginesie dodam, ze moze udalo by mi sie namowic chlopakow, wzieli bysmy instrumenty i na wieczor mozna by bylo jakas potancowke zrobic ;) - ale tego nie obiecuje, bo nie tylko odemnie zalezy...

Gavel - 2006-05-05, 00:25

MAPET napisał/a:
kwestia czy to ma bcy bardziej gril i piwko i 2 dni czy npo 1 dzien i bardziej np jazda po torze..
Ja osobiście jestem za grillem itd. Jak dla mnie to taki zlot ogolnopolski to minimum 2 dni. Bo jak mam jechać z Gdańska do np. Czestochowy na kilka godzin i zaraz wracac to szczerze mówiąc nie chciałoby mi się.

marmarmarek napisał/a:
a tak na marginesie dodam, ze moze udalo by mi sie namowic chlopakow, wzieli bysmy instrumenty i na wieczor mozna by bylo jakas potancowke zrobic Wink
Dla mnie bomba :mrgreen:
MAPET - 2006-05-05, 00:28

hmm skoro jzu 2 dni to tez cale 2 dni nie bedzie sie grilla robic... to tez by sie przydaly jakies konkursy.. typu zrecznosciwka itp..
Gavel - 2006-05-05, 00:45

Popieram. Możnaby coś pokombinować choć musze przyznać że w tych sprawach jestem zielony :(
spyro - 2006-05-05, 10:43

no ja muszę zacząć pytać w Łodzi i jestem za takim 2 dniowym zlotem, grillkiem, piweczkiem i może jakimiś konkursami...
BANDERAS_RR - 2006-05-12, 12:40

jak zlot to na wekend zeby mozna sie zapoznac i byc zdrowym jak do domu bedziemy wracac
Gavel - 2006-05-12, 12:41

BANDERAS ująłeś to bardzo trafnie :D
marmarmarek - 2006-05-12, 12:57

ja tam sobie kierowce spwrotem zalatwie jakiegos ;) hihi
BANDERAS_RR - 2006-05-12, 13:42

a co masz zamiar az tak sie zapoznac!!!!?
spyro - 2006-05-12, 14:14

no pewnie po browarku sobie wspólnie walniemy:-)
BANDERAS_RR - 2006-05-12, 14:28

no no no no wlasnie bez tego to nie jade na impree
spyro - 2006-05-12, 14:47

Browarek być musi:-)
igi - 2006-05-12, 15:57

panowie a co myślicie o rzeszowie i okolicach czy moze za dalekpo 8)
Gavel - 2006-05-12, 17:45

admin napisał/a:
Browarek być musi:-)

Coraz lepiej się czuje w tym Klubie :wink:

marmarmarek - 2006-05-12, 18:43

hehe w koncu wszyscy kierowcy sa juz pelnoletni ;) - mus to mus :D
BANDERAS_RR - 2006-05-12, 22:40

wlasnie pije pwko i wyobrazam sobie jak jestem na zlocie a w kolo same ventyle!!!!!!!!! ach jak pieknie
spyro - 2006-05-14, 10:11

igi napisał/a:
panowie a co myślicie o rzeszowie i okolicach czy moze za dalekpo

A masz tam jakieś tereny, na których możnaby zrobić zlot? Mnie będzie daleko, ale innym pewnie bliżej, także miejsce chyba nie ma zbytniego znaczenia, byle było w Polsce:-)
BANDERAS_RR napisał/a:
wlasnie pije pwko i wyobrazam sobie jak jestem na zlocie a w kolo same ventyle!!!!!!!!! ach jak pieknie

Musi zlot tym roku wypalić bo już nie mogę się doczekać...

Gavel - 2006-05-14, 15:50

admin napisał/a:
Mnie będzie daleko, ale innym pewnie bliżej

Tobie daleko? Mi z pewnością bliżej :D
Mówiąc poważnie to myśle, że najlepsze miejsce to okolice Łodzi bo to w końcu jakiś tam środek Polski i nie będzie nikogo kto musiałby na zlot jechać np. ponad 700 km...

marmarmarek - 2006-05-14, 18:12

Gavel napisał/a:
najlepsze miejsce to okolice Łodzi bo to w końcu jakiś tam środek Polski

i tu sie zgadzam

spyro - 2006-05-15, 12:07

no ja tym bardziej się zgadzam :-)
Mapet miał się coś zorientować... Mówiąc szczerze nigdy nie organizowałem czegoś takiego i nie wiem nawet od czego zacząć...

kovval - 2006-05-16, 20:40

dawno mnie nie bylo na forum :) nie wiem czy dotrwam do zlotu (byc moze opuszcze IV RP). No ale sie wypowiem.
1. Dwa dni minimum
2. Bez piwka ....to tylko w LPR'ze
3. Muza, jak najbardziej
4. Tance, jak najbardziej
5. Wieczorek zapoznawczy, jak najbardziej
6. Miejsce - zgadzam sie ze Łódź - to powiedzmy kazdemy bedzie w miare blisko (lepiej niz do Gdanska)
7. Co robic przez dwa dni.....spokojnie, dwa dni dla takich szalencow to bedzie malo zapewniam np:
- przyjazd na 10.00 (B)
- ustawianie furek, ogladanko, zapoznawanko (B)
- grillek, tancowanko, spiewanko (B x duuuzo)
- to gdzie 4 rano bedzie
- a z ranca (zawsze mozna pograc w gale, kosza, siatke plazowa, itp)
- no oczywiscie jak ktos ma ochoty na konkursy czy inne tam, to prosze bardzo

Najlepiej wybrac miesce gdzie bedzie duzy parking asfaltowy, teren zamkniety, tanie domki letniskowe, plac do gier i zabaw roznych, grill, plaza, jeziorko.

Znam takie miejsce. Rynia nad Jeziorem Zegrzynskim. 30 km na polnoc od Warszawy. Bylem tam 3 lata ratownikiem i zapewniam ze moze byc wesolo. Ale czy tam zloty oranizuja to nie mam zielonego pojecia

Legenda......B-Browarek :)

Gavel - 2006-05-16, 21:01

No prosze jak się kolega rozpisał :)
Ja tam się pisze na taki zlot - mam tylko nadzieje że finansowy problem mi w tym nie przeszkodzi.

kovval napisał/a:
Ale czy tam zloty oranizuja to nie mam zielonego pojecia
No zlot to sami sobie zorganizujemy - byleby zaklepać wolne miejsca no i możliwość korzystania z tych wszystkich atrakcji które opisujesz :)
kovval - 2006-05-16, 22:01

z tego co ja wiem, jak tam ostatni raz bylem to wstep na teren osrodka kosztowal 10 zl od osoby, a cala reszta byla za darmo. oczywiscie troche ludzi tam jest i trzeba by z nimi balowac - jezeli mialo to by sie odbyc w wakacje, . jak poza to wtedy osrodek swieci pustakmi :)
Roman - 2006-05-17, 08:02

mnie tyż nie było na forum bardzo długo, ale zgadzam sie z tym zlocikiem koło łodzi jestem za.
MAPET - 2006-05-17, 12:56

organizowalem ok 3 zlotow maluch 2 1 dniowe i 1 2-dniowy...

jak ktos ma teren kolo lodzi i umie zorganizowac chetnei rpzyjade.. ja raczej moge organizowac w okolicach czstochowy..

po krotce co potrzeba...

zaplecze noclegowe i gastronomiczne
plac do ustawienia aut i prob jakichs sprawnosciowych
prad
naglosnienie mikrofony itd jesli bedzie nas sporo... bo jak 5 aut to nie potrzeba ;)
i pare innych..

kovval - 2006-05-17, 15:04

stary idzie w piatek na "zlot" geodetow do Ryni. Wiec zapodalem mu temat zeby sie kumpla-organizatora spytal jak to tam jest. Jak cos bede wiedzial napisze.....tyle ze to moze byc dopiero w poniedzialek, bo jak ostatnio byl.....to grilla nawet nie widzal i zgubil kurtke braciaka :)
Gavel - 2006-05-17, 16:19

To niech się zapyta na samym początku i zapisze najważniejsze informacje na kartce. Tylko żeby kartki nie zgubił :lol:
Waldek - 2006-05-17, 19:51

Proponuję kontakt telefoniczny z faderem zaraz na początku imrezki jak się zorientuje co i jak, bo potem to różnie bywa. Kto był na "zlocie" ten wie.... ;) :mrgreen:
kovval - 2006-05-17, 23:32

wydam mu polecenie sluzbowe
:P

spyro - 2006-05-18, 01:23

No i wszystko gra :-)
MAPET - 2006-05-22, 21:22

jak ktos chce to moze sie wpisac: http://www.mapet-tuning.c...pic.php?p=19848
Gavel - 2006-05-30, 00:14

Hej kovval czyżby wywiad się nie udał że nic nie słychać z Twojej strony?
spyro - 2006-05-30, 00:15

ja jutro będę gadał z osoba odpowiedzialną za imprezy masowe w Łodzi, mam już kontakt do niej
Moż coś się uda załatwić. Pytałem w Borkach, ale w wakacje nie mam ożliwosci u nich zorganizować zloty tylko po wakacjach

Gavel - 2006-05-30, 00:19

A czy to koniecznie musi być w wakacje? Z tego co pamiętam to ostatnimi czasy więcej słońca można było znaleźć we wrześniu niż w lipcu :)
spyro - 2006-05-30, 00:24

No jeśli Wam to nie przeszkadza to może być i we wrześniu... Zobaczymy jutro co powie ta kobitka w UMŁ, a jak to nie wypali to nbędę dalej te Borki dusił :-)
marmarmarek - 2006-05-30, 01:31

kurcze... ja sie tylko modle, zeby to nie wypadlo w weekend, w ktorym mam jaie granie :(
spyro - 2006-05-30, 01:34

Postaram się aby udało się dostosować do większości...
marmarmarek - 2006-05-30, 02:19

no wlasnie-ja wiekszoscia nie jestem, wiec bede sie modlil, zeby tylko nie wyapdlo mi jakies granie tego dnia :)
Gavel - 2006-05-30, 11:03

to lepiej już daj na msze - będzie większa szansa na wysłuchanie modlitwy :D
kovval - 2006-05-30, 11:14

kurde sorki, zapomnialem. praca mgr mnie wykancza. musze sie spytac starego , ale wydaje mi sie ze wkoncu nie byl. jak by byl - bylo by o tym glosno :) . ALE zapytam
MAPET - 2006-06-20, 19:34

ok dzis bylem przy okazji cos popytalem ale pojade jezsze za jakis tydzien.. moze powiem co jest grane.. miejsce to Olsztyn koło częstochowy..

poza zlotem Vento mozna sobei trosze pozwiedzac..

sa skałki
ruiny zamku
oraz kilkanascie jaskin bodajrze!
i ponoc pod kosciolem mumie sa mozna chyab zwiedzic...

rozmawialem z pewnym panem w informacji i powiedzial ze idzie sie dohgadac.. moga ew nam otworzyc parking u dolu wzgorza za brama zamkową ktory normalnei jest dla ruchu zamkniety lub ew maly plac w centrum udostepnic... ponoc moze uda sie dogadac.. ale mysel ze musi byc troche autek a nie np 5 ;)

parkingu nie widzialem bo lalo ze hohho ale obejrze ...
poza tym spora baza noclegowa!

fajny dosc tam klimat... jakies knajpki sa duzo zieleni wkolo miasteczka... chyab bopisko jest wiec mzoan tez np w pilke pokopac ;) zawody itp

coraz wiecej ludzi tam przyjezdza wiec trzeba by wczesniej zaklepac ilosc nclegow..

ja i tak bym pojechal za tydzien moze cos wiecej polukac popytac porobic fotki bo dzis lalo :(

wstepnie pytam co Wy na to? chodzi zeby troche tych ventyli bylo prawda ;) ?

ew moze podlaczyc do tego jak by nei bylo duzo chcetnych wszystkei sedany pochodne czyli jetta i Bora... i bylby zlot Sedan Fans ;)

chyab ze nas bedzie z 50 to nei ma potrzeby :)

aha i tu www tego miejsca http://www.olsztyn.ug.gov.pl/infotur.php

pzdr

PS mozna by przykleci i wyroznic temat w odpowiednim dziale forum?

Gavel - 2006-06-20, 22:16

MAPET napisał/a:
miejsce to Olsztyn koło częstochowy..
Szkoda że nie ten właściwy Olsztyn bo miałbym duuuużo bliżej...

Miejsce wydaje się naprawde niezłe - jak tylko pozwoli mi na to czas i finanse to chęnie bym się pojawił :)

MAPET - 2006-06-20, 22:44

za tydzien podjade dowiem sie wiecej mysle ze to lepsze meisjce niz parking przed hipermarketem itp bo mzoan cos pozwidzac itd.. pokaze fotki i bedziemy pytac kto by sie dekalrowal zeby miec ogolny zarys ile luda by bylo i czy dobierac inncyh.. ew ktos ma inna? lepsza? opcje?
kovval - 2006-06-21, 00:45

heh ladny zameczek, olsztyn w miare miasto, tylko pewnie wiekszosci bedzie daleko. ja jak zwykle sie pisze.....chyba ze dostane robote na ktora poluje od 6 m-cy.....to raczej kiepsko widze.

ja zapomnialem wogole, ale wkoncu spytalem sie starego o ta Rynie. niestety nie byl na spotkaniu i sie nie dowiedzial nic, ale poszuklem i znalazlem..
http://www.wdwrynia.pl/kontakt/index.php

te zdjecia co dali to takie kiepawe, troche. ale bylem tam 2 lata ratownikiem i bylo super :) . tak jak jest na stronce napisane jest hotel, pawilony, domki, kemping, plaza, basen, boisko do p.noznej, siatkowej, plazowki, dziki gaj, scena, ognisko, i parking betonowy na okolo 200 aut. wszystko ogrodzone, chronione, w lesie nad jeziorem zegrzynskim kolo Warszawy. ceny....no coz jak widac w cenniku.....warszawskie :(

moze napisze do nich maila, zobaczymy co odpowiedza

MAPET - 2006-06-21, 00:53

tez dobre!!!

ja mam propozycje.. mam nadzieje ze niektorych a w szczegolnosci admian to nei obrazi.. bo tak jak gadalem na GG z jednym z Was doszlismy do tego ze bez senu gadac o tym an 2 forach i pasowaloby zeby wszyscy dyskutowali w 1 temacie aby si enei powtarzac i ustalic cos wspolnego... ja proponuje pisac tutaj:

http://www.mapet-tuning.c...opic.php?t=1696

ciezko mi bylo z tym wyjsc bo moga byc zaraz riposty dlaczego tam a nie tu... ale to tylko porpozycja w koncu to ma byc nasz wspolny zlot... warto chyab to wspolnei omowic

pzdr

kovval - 2006-06-21, 00:59

MAPET napisał/a:
bo tak jak gadalem na GG z jednym z Was doszlismy do tego

no nie ma co owijac w bawelne...tym tajemniczym kims jestem JO :) . tak sobie szprechalem z MAPETEM i doszlismy do wniosku, ze razem lepiej bedzie to zorganizowac....im wiecej venciakow tym lepiej. ale na dwoch forach na raz zabardzo nie idzie tego zrobic. naczy watki moga byc dwa, ale chyba lepiej na jednym bedzie. takie moje zdanie.

[ Dodano: 2006-06-21, 01:27 ]
dobra wystosowalem maila takiej tresci......prosze tylko bluzgami nie rzucac ze brzydko napisane. to moj pierwszy taki raz :) zobaczymy co odpisza:

]"Witam,

Jestem członkiem Volkswagen Vento Club Polska (www.vwvento.org) oraz Miłośników VWVento ( www.vento-fans.com ) Nasze kluby planują organizację zlotu samochodów tej właśnie marki. Przewidywana jest impreza 2-dniowa, tak więc w grę wchodzi nocleg. Oprócz tego potrzebny jest parking samochodowy na około 50 aut. Chcielibyśmy zorganizować ognisko oraz skorzystać z boisk sportowych. W związku z tym chcielibyśmy zapytać czy zajmują się Państwo organizacją takich imprez? Jeżeli tak, czy mogliby Państwo szacunkowo przedstawić koszty takiej imprezy (np.: na osobę/dzień). Poprosiłbym również o odpowiedź na pytanie: jakby mogła wyglądać nasza współpraca, jeżeli wszystko (oprócz noclegu) zorganizowalibyśmy we własnym zakresie, na terenie Państwa ośrodka. "

spyro - 2006-06-21, 10:42

Jasne, że powinniśmy to razem zorganizować, w końcu łączy nas jedna pasja - VENTKI.

Co do miejsca to badzo fajny pomysł, myślę, że najlepszym terminem będzie jakiś weekend np. w sierpniu. Ja cały czas kombinuje coś w Łodzi, wystosowałem już pismo do UMŁ, zobaczymy co odpowiedzą. Możnaby wtedy zrobić przejazd ul. Piotrkowską, musi tylko byćna to zezwolenie. Także do połowy lipca powinienm już wszystko wiedzieć, swoją drogą też kombinujcie, bo wiecie kto jest teraz u włądzy, a Ci ludzie nie lubią żadnych imprez "masowych"

kovval - 2006-06-21, 11:36

chech ale odpowiedz otrzymalem.....

Dzień Dobry ,
WDW organizuje takie spotkania kompleksowo
z wyżywieniem i zakwaterowaniem .
Proszę o podanie daty spotkania .

D.R. tel 0-22 768 01 66

nie wiem co teraz odpisac....napisze najprawdopodobniej sierpien, ok?

spyro - 2006-06-21, 12:04

uważam, że sierpień to rozsądny termin. A ile tak wogóle to wyjdzie od osoby, bo może isęokazać, że to kupa kasy :-(
MAPET - 2006-06-21, 14:37

ja tez mysle ze sierpien/wrzesien to najlepszy termin. co do kasy mysle ze benzyna + jakies hmm u mnie mysle 30zl max nocleg + ew mysle kielbaski i grill :D wiec cena nei za duza aha zwiedzanie zamku 2 zl :P jak co ;)

spyro jak ci odpowieda co napisalem to ladnie moze zmien kolor tematu na wyrozniajacy sie walnij go jako wazne ogłoszenie ( bo nie ma dzialu zloty) lub na forum "inne"

podaj link do naszego tematu i zblokuj ten i proawadzmy rozmowe w 1 temacie wszyscy... ew jak Ci przeszkdza to moze na neutralnym gruncie prowadzic rozmowe tylko gdzie? ;)
pzdr

marmarmarek - 2006-06-21, 20:25

jesli bedzie wiadomo kiedy ma sie to odbyc wtedy bede mogl sie zadeklarowac (ale kur... racej do konca wakacji wiekszosc weeendow mam zajete przez grania... :( ) -ale coz-moze cos da sie wykombinowac
spyro - 2006-06-22, 16:12

Myślę, że możemy gadać i tu i tu, ogólnie poprostu wrzućmy na obydwu forach linki do tematów na drugich forach, bo część jest zarejestrowana na forum w Klubie, część u Ciebie i nie zmuszamy nikgo w ten sposób do przymusowej rejestracji :-)

CHyba że uważacie inaczej?

Co do kaski to jest to rozsądne co Mapet napisałe. 25-30 zł za nocleg to taka standardowa kwota i chyba każdy z nas moze sobie na nią pozwolić...

marecki2R - 2006-06-22, 17:05

Na razie wszystko mi się podoba i widze ze twardo się coś organizuje - jak by co to ja spróbuje się stawić na zlocik.

25-30 zł za nocleg jest w poożadku .

MAPET napisał/a:
ew jak Ci przeszkdza to moze na neutralnym gruncie prowadzic rozmowe tylko gdzie?

Dobre dobre , w zasadzie a czy my mamy jakiś knflikt o którym nie wiem :wink: ?
A fora od czego mamy ? no ok

Tema u Mapeta na stronie temat u nas i zobaczymy co nam czas przyniesie.

spyro - 2006-06-22, 17:17

No to super, widzę, że się z mareckim rozumiemy...
MAPET - 2006-06-22, 23:46

no to ok mozemy gadac tu i tu tylko zeby bez sensu nie bylo zeby trzeba te same posty klepac na obu..
pzdr

BANDERAS_RR - 2006-06-23, 13:53

no zlocik ok ale koszty to nie tylko nocleg trzeba to sobie powiedziec ale ogolnie to mi sie pomysl podoba ale nie gwarantuje ze bede bo teraz to mam obowiazki a maly to jeszcze za maly na taka wyprawe wiec koledzy jesli dam rade to sie pisze ale nie daje pewnosci na 100%jesli nie dam rady to zycze wszystkim udanej zabawy i pamietajcie o fotach dzieki i pozdrawiam
igi - 2006-06-29, 14:03

oki czas na mnie jezeli chodzi o zlot mam kolege który ma znajomości w całej polsce i chce mi sie odwdzieczec za pomoc którą uzyskał kiedyś odemnie i to jest rozmowa przez gg z nim

Jack 12:26:37

czesc

Jack 12:26:41

masz chwilke?

Jack 12:32:13

IGOR ! ZYJESZ?!?

Jack 13:02:11

hop hop

Jack 13:02:20

jest tam kto?

Ja 13:02:23

witam czesc

Jack 13:02:29

no nareszcie

Ja 13:02:30

dopiert wstałem

Jack 13:02:36

hehe

Jack 13:02:40

ty to masz spanie

Jack 13:02:52

jest pytanie:

Ja 13:02:58

tak

Ja 13:03:05

słucham

Ja 13:03:15

ale niewiem czy znajde odpowiedz

Ja 13:03:20

tak rano

Jack 13:03:23

moge rozmawiac z jedna firma ad. sponsoringu ale ona nie zgodzi sie na katowice

Ja 13:03:41

to gdzie

Jack 13:03:45

inne miasto, np. rzeszow moze byc

Jack 13:04:02

po prostu w katowicach nie maja niczego

Jack 13:04:17

mowie oczywiscie o multimedii

Ja 13:04:27

nie chodzi o to zeby to było gdzieś w innym miejscu zeby nawet ludziska z łodzi wawy mieli blisko

Jack 13:05:25

to moze gdzies na srodku?

Jack 13:05:31

kutno np.?

Jack 13:05:44

kalisz?

Ja 13:05:54

wiez co ci powiem moze jka dam twoj nr tel koledze który lepiej wie odemnie

Jack 13:06:09

oki

Jack 13:06:15

moze dzwonic

Ja 13:06:39

oki ale kutno to jest dobre miejsce a co z placem

Jack 13:06:47

sie znajdzie

Jack 13:06:53

spoko twoja nieuczesana

Ja 13:07:23

dobra

[ Dodano: 2006-06-29, 14:05 ]
jak by ktoś chciał to nr moge podać komuś kto naprawde wie gdzie ma być na ile osob i tak dalej moje gg jak by coś to piszcie 8284009

MAPET - 2006-06-29, 17:01

tak jak pisalem jak sam nic nei wskuram to bede dzownil ew jak ktos chce niech dzowni ;)
spyro - 2006-06-29, 19:40

Już wcześniej myślałem o Kutnie, małe miasto, nie drogo, tyle, że jak narazie nicnie wskurałem :oops:
marmarmarek - 2006-06-30, 01:15

a ja wciaz sie martwie, czy bedemial wolny termin :(
kovval - 2006-06-30, 13:19

igor dobrze kombinuje :) jak ma kumpla ktory cos moze, to dlaczego nie. wazne aby do przodu. ta rynia to mnie tylko wkurw..... ciagle mnie sie pytaja o dokladny termin. dzien mam podac. i nie chca zadnych cen dac. niech sie wala asfalty
spyro - 2006-06-30, 19:17

kovval napisał/a:
i nie chca zadnych cen dac

Rzeczywiście jakaś lipa z nimi, co to za róznica terminu, wystarczy podac haczyki ceny, że np w lipcu tyle i tyle a wsierpniu tyle itp. Kovval, olej ich, będziemy kombinowac dalej. Ja jak się już wreszcie obronie to wezmę się pełną parą za szukanie miejsca na zlot.

Gavel - 2006-06-30, 23:46

spyro napisał/a:
Ja jak się już wreszcie obronie to wezmę się pełną parą za szukanie miejsca na zlot.
Ale piękna deklaracja :)
w takim razie broń się jak najszybciej!!
:mrgreen:

spyro - 2006-07-01, 00:23

Jescze tydzień (mam nadzieję)...
igi - 2006-07-11, 21:41

no i jak tam jakieś nowe koncepcje :) bo jakaś cisza sie zrobiła co do zlotu :(
marecki2R - 2006-07-11, 22:30

Kurcze jak zaraz się wkuże to zrobie u siebie na działce nad jeziorkiem zlot , i dopiero będzie :twisted:
igi - 2006-07-12, 00:17

marecki2R, no to i ja sobie zrobie tez taki malutki
spyro - 2006-07-12, 00:26

U mnie kicha, w Borkach stwierdzili, że za mała impreza i to się im nie opłaca... Powoli kończa mi się pomysły na miejsce zlotu, z UMŁ nie dostałem odpowiedzi do tej pory...
MAPET - 2006-07-12, 00:31

ja sprobuje moze jakos w tygodniu powalczyc z tym Olsztynem chco naprawde malo czasu mam ale sie postaram.. tylko kurcze nie wiem ile by nas i auto bylo :(
spyro - 2006-07-12, 00:35

Myślę, że z 50 się powinno zebrać...
kovval - 2006-07-12, 20:52

no to w piatek niech kazdy jedzie do siebie na dzialke, wezmie browarka i wyobrazi sobie ze wokol niego stoi 50 ventek :)
spyro - 2006-07-12, 22:54

jednak lipa na maxa, ja chcę zlotuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( :( :(
marecki2R - 2006-07-13, 01:06

kovval napisał/a:
no to w piatek niech kazdy jedzie do siebie na dzialke, wezmie browarka i wyobrazi sobie ze wokol niego stoi 50 ventek

U mnie na działeczce bez problemu pomiesci się ze 200 aut , ale przy browarku napewno będzie lepiej sobie to wyobraźić :)

Gavel - 2006-07-13, 21:49

no to marecki masz niezłą tą działke :)

ja się podpisuje pod tym co
spyro napisał/a:
ja chcę zlotuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

marecki2R - 2006-07-13, 23:53

niezła niezła jakieś 200 na 300 metrów hehe . Z tym ze trawa po kolana :wink: ,,,,, ale i tak przydało by się ją wygniesć :roll: :D
Gavel - 2006-07-13, 23:57

spoko damy rade - jak masz prąd to przyjade troche wcześniej z kosiarką :mrgreen:
marmarmarek - 2006-07-14, 00:26

ja wezme spalinowa-bierze kazda wysokosc trawy :lol: ew mozna zrobic zot u mnie na scernisku po zniwach ;) hihi <joke>
kovval - 2006-07-14, 16:44

gavel nie patyczkuj sie, po co ci kosiarka, poszalejesz venciakiem ,drifting uskutecznisz i bedzie lux. cos jak ZNAKI od ufokow na polach :)
Gavel - 2006-07-14, 21:25

Myślisz że dałbym rade Ventką zrobić coś podobnego :?:

Hehe jakby marecki miał dość równe podłoże pod tą trawą (żeby przypadkiem zawieszenia nie zgubić) to czemu nie - możnaby spróbować :mrgreen:

spyro - 2006-07-15, 00:56

Chłopaki, ale się rozmarzyliśmy na maxa...
marmarmarek - 2006-07-15, 02:12

hehe-Gavel-zrobilybs pewnie jeszcze bardziej symetryczne-wierze w Twoje umiejetnosci ;)
marecki2R - 2006-07-16, 01:54

Nie no u mnie same górki ale spróbować można zawsze jak by nie szedł to sie pchnie :mrgreen:
Gavel - 2006-07-19, 17:57

jakby nie szło autem to można spróbować rowerem :lol:
i nie żartuje - ściągnijcie sobie ten krótki filmik :)

(czasami się nie ładuje więc najlepiej prawym myszy i zapisz element docelowy jako..)

kovval - 2006-07-19, 18:27

dobry kolo:) czegos takiego to jeszcze nie widzialem
marmarmarek - 2006-07-24, 03:49

no niezle :) hehe
kovval - 2006-07-26, 14:47

hej chopoki w gore ptoki :) tak se mysle od dluzszego czasu, a teraz JACA w innym watku....o zamianie ventki na volvo, poparl moje mysli. Moze skrzyknelibysmy sie na nieoficjanlny zlot, jak oficjalnego trudno sie dorobic. Taki ogolnopolski spocik. Trzeba rzucic haslo i wio!!!!! Np.: w ta sobote o godz 10.00 wszscy chetni melduja sie w ...... spac bedziemy w samochodach, albo wogole, albo pod namiocikiem. I w niedziele wieczorkiem jak pokorne byczki do domu
Gavel - 2006-07-26, 15:01

Jestem za - dla mnie żadna różnica czy to będzie oficjalny zlot czy ogóolnopolski spocik :)
tylko nie w tą sobote bo pod nosem mam VW MANIE :D

No chyba że ja rzuce hasło: w sobote w Rusocinie spotykamy się na VM MANII :mrgreen:

jaca - 2006-07-26, 15:13

ja bym proponowal na 3 dni piatek so niedziela ale jak komu pasuje

bylem ostatnio w mielnie nad morzem pod namiotem
lazienki z pryzsnicami miejsce na samochody i prad do naniotu
placilem 6zl za ventke i 10zl za osobe
z 1strony jest jezioro i tam sa nanioty a 150 m dalej jest morze
i ten plac jest pilnowany 24h

[ Dodano: 2006-07-26, 15:19 ]
to te pole

Gavel - 2006-07-26, 15:20

3 dni też mogą być - zresztą jakby komu pasowało - część mogłaby przyjechać w piątek wieczorem a część w sobote rano.
Mielno całkiem fajna miejscowość. Mi by pasowało ale większości z południa Polski pewnie nie chciałoby się przyjeżdżać :(

Panowie zróbmy może tak: niech się w tym temacie wpiszą wszyscy którzy są zainteresowani takim zlotem/spotem w jednym z zbliżających się weekendów i wtedy moglibyśmy jakoś wypośrodkować miejsce wspólnego spotkania. Co Wy na to?

marmarmarek - 2006-07-26, 15:23

czemu nie... :) ale do konca wakacji mam wszystkie soboty zajete (granie ;( :( ;( )
Gavel - 2006-07-26, 15:26

marmarmarek wszystko da się załatwić - przyjedziesz w piątek po południu i w sobote po południu wrócisz i wieczorkiem pograsz tam gdzie masz grać :D
kovval - 2006-07-26, 15:46

ale sie dzieje
moze na czata:)

Gavel - 2006-07-26, 15:51

dobry pomysł ale ja niestety teraz nie moge bo zaraz musze wychodzić z domu

a może umówmy się na jakiś dzień (np. jutro) o jakiejś popołudniowej godzinie i obgadamy temat na czacie?

kovval - 2006-07-26, 15:52

ja moge dzis pojechac do wspominanej juz wczesniej RYNI, kolo zalewu Zegrzynskiego. 30km od wawy. porobie fotki, spytam sie ile wjadz, itp. dzis wieczorkiem wrzuce to wszystko na forum. moze byc?
MAPET - 2006-07-26, 16:09

Gavel napisał/a:
Mi by pasowało ale większości z południa Polski pewnie nie chciałoby się przyjeżdżać

no napewno..:( jechc moze i by jechali ale na zaplanowny zlot gdzie wiadomo co kiedy i jak.. a na taki sponton to watpie... spontony to mozna robic w rejonie i wtedy m,oze auta w promieniu max 100km przyjada.. :(

wg mnei wzielimsmy sie za pozno za to niestety... trzeba to zima juz zalatwiac mysle...

marmarmarek - 2006-07-26, 16:09

no chyba, ze tak :) ale w takim ukladzie ja sie nie wypowiadam do terminu-poprostu sie dostosuje w miare mozliwosci :)
kovval - 2006-07-26, 16:17

no z tymi lokalnymi spocikami to kiepsko bedzie, bo za malo ventek jest:( nie ma to jak improwizacja. fakt trzeba by miec .....600km w dwie strony to bedzie jakies 150zl. + cos do wszamania + wypicia + wjazd na teren, albo pole namiotowe. ale duzego ZLOTU widze narazie nie zorganizujemy.

[ Dodano: 2006-07-26, 16:22 ]
gadalem z gavlem na czacie. doszlismy do wniosku, ze pare wozkow by sie znalazlo chetnych. tylko kiepsko z lokalizacja bo RP to wieli kraj.....cale szczescie siec autostrad jest wporzo :)

Na razie sa nastepujace mozliwosci:
Mielno - wiadomo plaza, morze, namiociki, przynajmiej zony by nie gdakaly
Bydgoszcz - w miare punkt ciezkosci wa-wa, morze, slask (tylko nikogo z naszych tam ni ma chyba)
Rynia - kolo zegrza(dzis wieczorem wrzuce wiecej info)

moze cos kolo Łodzi

[ Dodano: 2006-07-26, 16:23 ]
a no i fajno by bylo jak bysmy sie spikneli w piatek wieczorkiem i do niedzieli posiedzieli........zony mile widziane......bo inaczej nigdzie nie pojade:)

[ Dodano: 2006-07-26, 23:03 ]
no wiec bylem w tej RYNI. Od razu mowie ze jakos srednio mi się to podoba. Lokalizacja ok., wyposażenie ok., tylko te ceny! Ostatni raz byłem tam 7 lat temu, jak ratownikiem byłem, i od tamtego czasu nic się tam nie zmienilo. Tzn ceny wzrosly, a infrastruktura nie ulegla polepszeniu. Wjazd samochodem 6zl, + od osoby 5zl. Wiec da się przezyc. Ale nie ma pola namiotowego, a domki sa cholernie drogie. Poza tym miejsce mile, cisza, spokoj, ogrodzony teren, ochrona, szlaban, pelno miejsc na grilla, boiska itp. Ale napeno niedawno odbywal się tam zlot motocyklowy, bo były znaki na drodze sprayem malowane . Załączyłem cennik to sami zobaczycie.

spyro - 2006-07-26, 23:10

Miejsce rzeczywiście fajne, ale ceny iście europejskie...
kovval - 2006-07-26, 23:13

taki lajf, warszafka niestety:) ale moze to kogos jeszcze innego zmobilizuje i wkoncu gdzies sie spotkamy :)
spyro - 2006-07-26, 23:20

A ja dzisiaj byłem w Kutnie i gadałem nt zlotu.
Wszystko jest OK, tylko miejsce do spania jeszcze znaleźć i już!!!

Gavel - 2006-07-27, 01:20

kovval ładne fotki. A te domki zajefajne :) Nawet mi się podoba ten klimat zalatujący PRL'em... Niestety ceny noclegowe odstraszają :(

Pogadałem troche z Spyro na gg i to Mielno może nawet nam wypalić ale poczekajmy co tam w tym Kutnie wyjdzie.

kovval - 2006-07-27, 20:50

no dokladnie gavel, nie chcailem tego mowic....ale PRL na maxa. wojskowy osrodek wkoncu :) cenia sie bo jest cicho i spokojnie i tyle. a co do Mielna , moja zonka mowi ze nawet by pojechala. ale nie w piatek , tylko w srode juz!!!! i do niedzieli

[ Dodano: 2006-07-27, 23:04 ]
DAWAC NA CZATA LUDZISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gavel - 2006-07-27, 23:10

kovval napisał/a:
DAWAC NA CZATA LUDZISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podpisuje sie :D

kovval - 2006-07-27, 23:13

JACA dawaj na czata
jaca - 2006-07-27, 23:56

mam tylko pare fotek
spyro - 2006-07-28, 00:41

Zapraszam tutaj
pablo23L - 2006-07-28, 20:46

chlopaki jak najbardziej mielno :) z tego powosu ze w sobote 29 lipca czyli jutro wyjezdzam z laska do Ustki a jak wiecie z ustki do mielna juz jest blisko:) pozdrawiam ")
kadet - 2006-07-28, 23:41

pablo23L napisał/a:
chlopaki jak najbardziej mielno :) z tego powosu ze w sobote 19 lipca czyli jutro wyjezdzam z laska do Ustki a jak wiecie z ustki do mielna juz jest blisko:) pozdrawiam ")

ehh a ja moglbym napisac ze wyjezdzam do Łodzi 1.08 wiec moze w Łodzi... jak juz wczesniej wspomnialem raczej do niczego nie dojdziemy w ten sposob

Hektor - 2007-05-12, 06:46

Posiadacze "VW" 1 - 3 Czerwiec jest impreza tzn. zlot - drag 1/4 mili w Olsztynie lotnisko Dajtki. Może miłośnicy venciaków przy okazji tam byśmy sie spotkali. Co wy na to ??

Informacje tu: http://www.biker.riders.pl

I co ktoś się zdecydował na ten piknik moto ?? :mysli:

[ Dodano: 2007-06-03, 08:35 ]
Wczoraj motocykle a dziś samochody i . Super.Jazda

[ Dodano: 2007-06-09, 06:05 ]
Na autkach było super tylko pozazdrościć posiadaczom takich szybkich samochodów jak tam mieli :OK: