|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
VII Ogólnopolski Zlot VW Vento - VII Ogólnopolski Zlot VW Vento
vwkrzysio - 2012-02-13, 12:55 Temat postu: VII Ogólnopolski Zlot VW Vento Pisałem już o tym ale postanowiłem założyć nowy temat.
Zbieramy się i wspólnymi siłami organizujemy w tym roku zlot naszych aut Czy wolicie nie zawracać sobie tym głowy
Jeżeli ktoś ma cos konkretnego do napisania to piszcie.
kuban21 - 2012-02-13, 16:50
Ja jestem za.
lesny1982 - 2012-02-13, 18:28
kuban21 napisał/a: | Ja jestem za. |
ale za czym ?
za Zbieramy się i wspólnymi siłami organizujemy w tym roku zlot naszych aut
czy za Czy wolicie nie zawracać sobie tym głowy
kuban21 - 2012-02-13, 19:16
jestem za tym aby zlot się odbył.
sebastian - 2012-02-13, 19:32
kuban21 napisał/a: | jestem za tym aby zlot się odbył. | No ale za tym, żeby zlot się odbył będzie co najmniej połowa userów udzielających się na tym forum, a jak przyjdzie co do czego, to połowa z tej połowy się wykruszy. Tu nie chodzi o wyrażenie swojej opinii za czy przeciw, tylko ruszyć 4 litery i coś z tym zrobić! Więc zamiast tylko wyrażać opinie skromnego zainteresowania proponowałbym jakieś konkrety, większe zainteresowanie tematem niż tylko pisać "jestem za"...
arek07 - 2012-02-13, 20:16
Zawsze możemy zorganizować zlot vento z jakimś innym eventem jakby nie było garstki chętnych
Wąski 2 - 2012-02-13, 20:48
z wielką chęcią bym podjoł sie organizacji kolejny raz ,ale niestety z wielkim żalem niebędę mugł przybyć na zlot ,ale jak najbardziej jestem za zlotem ,dla tych co nigdy nie byli to zapewniam osobiście ze atmosfera i zabawa z takim gronem jest niepowtarzalna i wspaniała.
zeniTh - 2012-02-13, 21:34
koledzy a co byście powiedzieli jakby w tym roku grupa z podkarpacia zrobiła u siebie zlot ?
wiem że zaraz polecą bicze od osób z pomorza że daleko maja, że nie przyjadą itp
no ale chcialibyśmy aby kolejny zlot się odbył nawet dla kilku osób, jesteśmy chętni podjąć się organizacji, wiem że wszystkim i tak nigdy nie dogodzi, ale chyba lepiej żeby się zlot odbył, kto ma przyjechać to przyjedzie, czy będzie miał do pokonania 200 km czy 600 km
tomok7 - 2012-02-14, 08:41
W tym roku to i ja zawitam ze swoja furką .Tylko fajnie by było gdzieś w centrum Polski zorganizować.Z mazur do Podkarpacia hmmm
zeniTh - 2012-02-14, 08:53
tomok7 napisał/a: | Tylko fajnie by było gdzieś w centrum Polski zorganizować.Z mazur do Podkarpacia hmmm |
no właśnie o tym pisałem ...
ale skoro nie ma kto zorganizować to chyba lepiej żebyśmy zrobili, przyjedzie ludzi ile przyjedzie, a nie zostawiać tego tak bo ten nasz klub w końcu padnie ;[
Paweł J. - 2012-02-14, 09:22
Moim zdaniem lepiej aby zlot zorganizowała jakaś grupa lokalna,niż żeby wcale go nie było. Jeśli nikt z centrum sie nie podejmie, niech robią to ludzie lokalni (niekoniecznie z centrum). Ktos kto zajmie sie organizacja, musi miec blisko do miejsca gdzie będzie zlot. Ostatni zlot był organizowany w centrum przez ludzi nie z centrum i wyszło jak wyszło-spyro w ostatniej chwili ratował.
Hormon - 2012-02-14, 09:33
Jeśli wchodzi w grę Podkarpacie, to możemy się tego podjąć. Tzn ja , zeniTh i Jendker.
Co do tego kto ma to organizować trzeba szybko podjąć decyzje, czas leci, ludzie rezerwują domki itd. Nie będziemy tego robić na ostatnią chwile.
krzeszak - 2012-02-14, 10:00
Paweł J. napisał/a: | Moim zdaniem lepiej aby zlot zorganizowała jakaś grupa lokalna,niż żeby wcale go nie było. |
Jjestem za i popieram w 100% takie rozwiązanie ...
Panowie tylko pamiętajcie co by ten zlot był w lecie nie na jesieni...
Gavel - 2012-02-14, 11:05
Ja powiem krótko: zeniTh, Hormon DO ROBOTY
Innych chętnych na horyzoncie nie widać także jak macie czas i chęci to ja nie widzę przeszkód.
Zorientujcie się jak to tam u Was wygląda, jakie miejsca, terminy, ceny itp itd. Z konkretami zapraszam na PW, gg czy inne podobne i będziemy działać. Czasu wolnego za dużo nie mam ale ile będę mógł to pomogę, ewentualnie coś doradzę. I oczywiście zrobię wszystko żeby przyjechać mimo, że będę miał zapewne ponad 600km...
zlotykamil - 2012-02-14, 11:10
arek07 napisał/a: | Zawsze możemy zorganizować zlot vento z jakimś innym eventem |
moim zdaniem to nie najlepsz pomysł .... bo
Wąski 2 napisał/a: | dla tych co nigdy nie byli to zapewniam osobiście ze atmosfera i zabawa z takim gronem jest niepowtarzalna i wspaniała. |
i niech tak poprostu pozostanie
zeniTh napisał/a: | kto ma przyjechać to przyjedzie, czy będzie miał do pokonania 200 km czy 600 km | mysle ze nie do konca niestety ale macie racje lepiej mniejszy zlot nawet w zakatku kraju niz całkowite zaprzestanie imprezy
chopin87 - 2012-02-14, 12:06
jezeli chodzi o centrum to jest fajny osrodek ktory ma tanie noclegi. osrodek Borki
jezdze tam co roku od 2008r na zloty Centomanii. w tym roku cena za os/noc wynosi 45zl
vwkrzysio - 2012-02-14, 12:46
chopin87, ostatnio tam były dwa ostatnie zloty
Gavel napisał/a: | Innych chętnych na horyzoncie nie widać także jak macie czas i chęci to ja nie widzę przeszkód. |
Ja jestem chętny i dla tego założyłem temat. Tylko że w moim pobliżu nie ma żadnego ośrodka i myślałem o tym aby znowu zorganizować zlot w borkach. Ale musiał bym poprosić kogoś z okolic Łodzi o pomoc bo z naszej grupy lubelskiej to chyba nikt nie bedzie miał wolnego czasu żeby mi pomóc. A co do propozycji zeniTh, to jestem za, jeżeli ogarną temat niech robią.
MANIEK - 2012-02-14, 13:31
Dzialajcie dzialajcie poczekamy co wymyslicie wtedy sie okreslimy czy bedziemy
chopin87 - 2012-02-14, 15:20
vwkrzysio napisał/a: | Ja jestem chętny i dla tego założyłem temat. Tylko że w moim pobliżu nie ma żadnego ośrodka i myślałem o tym aby znowu zorganizować zlot w borkach. Ale musiał bym poprosić kogoś z okolic Łodzi o pomoc bo z naszej grupy lubelskiej to chyba nikt nie bedzie miał wolnego czasu żeby mi pomóc. A co do propozycji zeniTh, to jestem za, jeżeli ogarną temat niech robią. |
mieszkam w lodzi i do borek mam 60km sam nie podejmuje sie organizowania ale jesli bedzie nas wiecej to moge pomoc tymbardziej ze mam mozliwosci czasowe bo pracuje tylko na noce i generalnie w dzien jak nie mam nic do zalatwienia albo nie siedze w garazu to sie nudze
wally44 - 2012-02-14, 17:14
Borki bardzo ladne i ciekawe miejsce i okolice tez niczego sobie popieram
Hormon - 2012-02-14, 19:50
To się chłopaki zdecydujcie, tak jak pisałem wcześniej, czasu jest bardzo mało. Albo Podkarpacie przedstawi swoją propozycje, albo ktoś inny organizuje w Borkach.
zeniTh - 2012-02-14, 20:08
ale po co tyle gadania ? jak ktoś jest z centrum polski to niech się zadeklaruje i wezmie do roboty, a jak nie to my z Hormonem bierzemy to w swoje ręcę bo nawet mamy pozwolenie admina i w tym roku zlot na podkarpaciu
Gavel napisał/a: | Ja powiem krótko: zeniTh, Hormon DO ROBOTY
Innych chętnych na horyzoncie nie widać także jak macie czas i chęci to ja nie widzę przeszkód. |
także jak nie ma nikogo innego w miarę z centrum to my się bierzemy za to i postaramy się żeby wszystko było GIT
Wąski 2 - 2012-02-14, 21:25
chopin87 napisał/a: | mieszkam w lodzi i do borek mam 60km sam nie podejmuje sie organizowania ale jesli bedzie nas wiecej to moge pomoc tymbardziej ze mam mozliwosci czasowe bo pracuje tylko na noce i generalnie w dzien jak nie mam nic do zalatwienia albo nie siedze w garazu to sie nudze |
dla mnie było by to git rozwiązanie tym bardziej że podjeliśmy że borki będzie naszym ośrodkiem zlotowym ,możesz się skontaktować z SPYRO jeżeli masz blisko do ośrodka on może cię popilotować no i zbiurke też może by wzioł na siebie bo raczej nie ma się co obawiać o wiarygodność i uczciwosć Andrzeja ,ale to tylko moje zdanie ale wiem że większosć było by jednak za centrum i za borkami
chopin87 - 2012-02-14, 21:53
to sie decydujcie co chcecie i jaki mniej wiecej termin byscie chcieli zebym wiedzial czy akurat w danym miesiacu nie mam czegos zaplanowane. tak jak napisalem wczesniej sam sie nie podejmuje az takiego wyzwania ale jakby ktos byl kto pomoze mi to ogarnac to mozemy powalczyc. jak nie to przekazmy paleczke kolegom z podkarpacia
vwkrzysio - 2012-02-15, 16:35
zeniTh, no to działajcie
jeżeli jest was kilku i jesteście na miejscu to organizujcie zlot. Dowiedzcie sie co i jak w jakimś ośrodku (ceny i te sprawy) i konkrety na forum
krzeszak - 2012-02-16, 08:48
tez mi sie wydaje ze łatwiej zorganizować we 3 zlot niz samemu
vwkrzysio - 2012-02-16, 09:46
no to co Kończymy z dyskusjami i czekamy na konkrety
Leni93 - 2012-02-17, 17:39
Witam, co do zlotu to ja jestem oczywiście chętny jak najbardziej. Według mnie to najlepiej by było zorganizować ten zlocik w wakacje i połączyć go z kilka dniowym odpoczynek nad jakimś jeziorem. Proponuje Sielpie, byłem, jest fajnie miłą atmosfera, jkażdy by domek wynajął czy nawet pod namiot i byłby gites. Jednak nie podjąłbym się ogólnie organizacji, za młody jestem na takie rzeczy. Do zlotu na 100% bym dołączył obojętnie gdzie, ważne żeby się odbył, zawsze chciałem zobaczyć jak to jest
zeniTh - 2012-02-17, 18:14
my już działamy ...
po niedzieli będą konkrety
Hormon - 2012-02-17, 19:35
Tak jak zeniTh napisał, po niedzieli będa konkrety. Podamy lokalizacje, jakoś trzeba będzie się zdecydować na któraś, później ankieta z terminem, oczywiście pasuje nam tez się dowiedzieć ile osób wstepnie jest zainteresowanych przyjazdem.
Poczekajcie cierpliwie a będzie wam to wynagrodzone .
vwkrzysio - 2012-02-17, 20:58
no co do terminu to jakoś sierpień chyba był by najlepszy bo we wrześniu nie zawsze pogoda dopisuje
krzeszak - 2012-02-17, 21:34
vwkrzysio napisał/a: | no co do terminu to jakoś sierpień chyba był by najlepszy |
lipiec jest najlepszym m-ca zlotowym ...
vwkrzysio napisał/a: | we wrześniu nie zawsze pogoda dopisuje |
dokładnie poco marznąc
vwkrzysio - 2012-02-18, 09:10
he he krzeszak, chyba wiem czego jesteś za lipcem
krzeszak - 2012-02-18, 14:27
vwkrzysio napisał/a: | he he krzeszak, chyba wiem czego jesteś za lipcem |
jasiowolf - 2012-02-20, 00:19
również z chęcią wpadnę na zlot
vwkrzysio - 2012-02-20, 08:44
no zobaczymy ile osób się zadeklaruje a ile wpłaci zaliczki jak przyjdzie termin
miejmy nadzieję że sporo
Teraz tylko czekamy na konkrety
misiek - 2012-02-20, 09:04
krzeszak napisał/a: | vwkrzysio napisał/a: | no co do terminu to jakoś sierpień chyba był by najlepszy |
lipiec jest najlepszym m-ca zlotowym ...
vwkrzysio napisał/a: | we wrześniu nie zawsze pogoda dopisuje |
dokładnie poco marznąc |
Krzeszak jeszcze sie do zimna nie przyzwyczaiłeś???
krzeszak - 2012-02-20, 10:31
misiek napisał/a: | Krzeszak jeszcze sie do zimna nie przyzwyczaiłeś??? |
dobrze wiesz misiek, ze tu akurat nie o pogodę chodzi a o czas samego zlotu... wiecie dobrze o co kaman
Hormon - 2012-02-23, 19:52
Proszę was o jeszcze trochę cierpliwości. W pracy mam młyn, zostałem sam na całe Podkarpacie, a 4 chłopa leży w domu chorych :/.
W przyszłym tygodniu będzie już coś naskrobane .
zeniTh - 2012-02-23, 21:33
postanowiliśmy z Hormonem że pokażemy Wam to co mamy do tej pory na oku, to co znaleźliśmy i wydaje się być fajną propozycją
musicie teraz zdecydować (demokratycznie) która miejscówka jest dla Was najbardziej atrakcyjna
jutro Hormon podzwoni i dowie się dokładnie o ceny jakby to wyglądało przy wiekszej grupie
a więc tak :
1. Ośrodek Rekreacyjno - Szkoleniowy "Kaczarnica"
http://www.czudec.pl/tury...no__szkoleniow/
co roku tam odbywa się zlot garbusów, także myslę że zloty są im dobrze znane
Cytat: | kolega jak organizował tam zlot, to można było zrobić małą próbę czasową, niedaleko jest też schron kolejowy w Stępinie, wiem że była tam też możliwość przejazdu autami. |
co do schronu narazie czekam na info bo o tym mi powiedział znajomy
http://www.frysztak.pl/index.php?mgid=31
2. http://rudawka.pl/
domki, pole namiotowe, jurty mongolskie, dojazd nie jest zbyt dobry ale pomału na glebie dojedzie bez problemu
3. http://www.pustyniasport.pl/
Ośrodek Szkoleniowo - Wypoczynkowy MULKS znajduje się w miejscowości Pustynia k/Dębicy.
Ośrodek posiada 100 miejsc noclegowych
Własna stołówka z domowym jedzeniem
Boisko główne i 3 boiska treningowe
2 korty tenisowe
Boisko do siatkówki i koszykówki
Tereny rekreacyjne z kręgiem tanecznym i miejscem na ogniska
Las w odległości 300 metrów
Możliwość dowozu na basen o wymiarach olimpijskich oddalony o 5 km. Hala sportowa w szkole oddalonej o 1 km od ośrodka.
dziś im witryna padła, kiedyś działała i miejscówka też wydawała się być interesująca i spełniać kryteria
4. http://www.rzemien.com.pl/oferta.html
teraz Wasz kolej, czym bylibyście nabardziej zainteresowani ;P
ceny jak pisałem poda hormon jak się czegoś dowie, oczywiście będziemy jeszcze coś szukać interesującego
Hormon - 2012-02-23, 21:48
Poszukiwania jeszcze trwają, bo tych ośrodków jest bardzo dużo, ale nie chcemy też podawać namiarów na byle co, nie miało by to sensu.
Proszę aby się zapoznać z tym co podał zeniTh i wyrazić swoją opinie.
pawel39106 - 2012-02-23, 23:49
zeniTh, tak informacyjnie napiszę, że jeśli chodzi o schron to średnio jest tam co oglądać.
A co do miejscówek to w Kamionce nad zalewami wynajmują domki, ale ile ich jest i jakie są atrakcję poza wodą i boiskiem do plażówki to nie wiem.
Drugi zalew jest w Chotowej koło Dębicy ale mały i domków mało i obskórne, lecz na tym samy placu był ładny hotel, jakaś restauracja itp. Boisko do kosza, siatkówki i kort tenisowy. Wybudowane jest tam też coś w stylu zamku ale rok temu w sezonie było jeszcze zamknięte. No i co roku wybory miss mokrego podkoszulka hehe
zeniTh - 2012-02-24, 07:48
jesli chodzi o schron to dostalem takie info
Cytat: | zabardzo tam nie ma co zwiedzac bo nic nie ma no moze poza bocznymi korytarzami
mozna troche huku porobic bo w tunelu echo niesie
problem moze byc z wyjazdem ... wjazd od strony strzyzowa jest ok ... gorzej z drugiej strony ... wasze gleby moga zawisnac ... no chyba ze cos zmienili |
vwkrzysio - 2012-02-24, 10:21
no dobrze by było np tak jak w borkach, toalety były w każdym domku a nie wspólne, ale to tylko moja sugestia
zobaczymy jak cenowo będzie to wyglądało dla większej grupy
Co do tych boisk i takich tam podobnych to nie ma chyba co bardzo zwracać na to uwagi bo wydaje mi się że nie będzie chętnych do tego typu zabaw. Zawsze można zrobic swoje no nie
krzeszak - 2012-02-24, 16:43
Rudawka wygląda fajnie ... coś na podobieństwo Borek
zeniTh - 2012-02-24, 17:02
mnie się też właśnie od początku podobała rudawka
vezet22 - 2012-02-24, 20:04
Trochę pomarudzę .... odległość
Alę mną się nie przejmujcie i działajcie z tematem
Hormon - 2012-02-24, 20:34
vezet22 jak widać, to nie ma grupy osób które mogły by zorganizować zlot gdzieś w środku Polski.
vwkrzysio - 2012-02-24, 20:53
vezet22 napisał/a: | Trochę pomarudzę .... odległość |
zrób u siebie i będziesz miał na miejscu.
pawelvw - 2012-02-24, 20:58
koledzy po co to wbijanie szpilek jeden drugiemu po prostu kto będzie chciał i miał ochotę to przyjedzie na zlot
krzeszak - 2012-02-24, 21:12
pawelvw napisał/a: | kto będzie chciał i miał ochotę to przyjedzie na zlot |
dokładnie ... lepiej przejechać się 200km dalej ale niech kontynuacja zlotów zostanie zachowana w końcu raz w roku można odżałować kasę... tym bardziej na słuszny cel
Wydym - 2012-02-25, 09:18
E to jednak jest szansa że coś będzie w tym roku
Radex - 2012-02-25, 13:57
od długiego czasu jestem na innym forum motoryzacyjnym i tak się zaprzyjaźniliśmy, to jeżdżę co roku z nimi ... jako miejsce moglibyście brać coś pod uwagę w środku Polski, może wtedy więcej ludzi pojedzie ... w 2010 roku byliśmy http://www.bernardynkaport.pl/ i było super (zresztą dookoła jeziora jest sporo ośrodków)... w 2011 http://www.wodnikbronislawow.pl/wodnik/ i też ok
gdyby ktoś chciał, to zdjęcia w Galerii http://www.spot.za.pl/spot.html
Byliśmy też w innych miejscach, ale nie było tak cudownie (albo późny gierek, albo cenowo dużo) ... w tym roku jedziemy nad morze i wyjdzie mi 533km w jedną stronę, dlatego nie obraźcie się, ale nie dam rady być z Wami
czarnysauber - 2012-02-26, 17:25
a jak tak bardzo chcecie na wakacjach to moze ostatni weekend sierpnia
Migal1 - 2012-02-26, 18:22
co do Rudawki to bardzo fajny ośrodek kiedyś tam do nich zaopatrzenie woziłem
no i ten klimat naszych gór
vwkrzysio - 2012-02-28, 17:15
wiadomo już coś z cenami za większą grupę
Hormon - 2012-02-28, 18:38
Nic nie wiem, czekam na maile. Druga sprawa że jeszcze dwie lokalizacje znalazlem, myślę nad nimi i chyba nic więcej nie będziemy kombinować.
Wszystko chyba teraz zależy od cen.
vwkrzysio - 2012-03-05, 08:20
doszły do Ciebie Hormon jakieś nowe maile
Hormon - 2012-03-05, 13:26
Trzeba czekać do środy, bo właściciel wyjechał. W środę mam nadzieje, że już będę wiedział jakie są ceny. Pisze tu tylko o ośrodku w Rudawce, wydaje mi się, że jest to najlepszy wybór.
Zależy mi na tym aby jak najszybciej dowiedzieć się jakie są ceny i ile osób jest chętnych na zlot, ponieważ możliwe że będę musiał zniknąć na okres 3 miesięcy , ale nie bójcie się, kasa nie zniknie .
vwkrzysio - 2012-03-05, 16:28
Hormon napisał/a: | ponieważ możliwe że będę musiał zniknąć na okres 3 miesięcy |
he he, przypomniał mi się jeden gościu z forum
sebastian - 2012-03-05, 17:12
Eee, no znowu powtórka z rozrywki?
Wydym - 2012-03-05, 17:56
teraz wzniosę toast za zdrowie Hormona na zlocie
Hormon - 2012-03-05, 19:42
Hehe, spokojnie chłopaki. Jeszcze nic pewnego z tym moim znikaniem .
Jendker - 2012-03-05, 20:12
Hormon napisał/a: | Jeśli wchodzi w grę Podkarpacie, to możemy się tego podjąć. Tzn ja , zeniTh i Jendker. |
Właśnie doczytałem że zlot ma się odbyć na Podkarpaciu cieszę się bardzo i z miłą chęcią pomogę kolegom przy organizacji
zeniTh - 2012-03-05, 20:16
Jendker napisał/a: | Właśnie doczytałem że zlot ma się odbyć na Podkarpaciu |
zbyt rzadko odwiedzasz forum
Jendker - 2012-03-05, 20:22
hehe jakoś mi umknęło
Hormon - 2012-03-05, 20:36
A może mi ktoś powiedzieć ile dokładnie osób było w tamtym roku i dwa lata temu na zlocie?
Jest to dla mnie bardzo istotna informacja.
krzeszak - 2012-03-05, 20:49
Hormon napisał/a: | Jeszcze nic pewnego z tym moim znikaniem |
no bo jeszcze kaska na konto nie wpłynęła
Lwomati - 2012-03-05, 21:08
w 2010r. ponad 60 osób zarezerwowało nocleg
w 2011r. coś koło 35 osób nocowało
Hormon - 2012-03-05, 21:14
krzeszak napisał/a: | Hormon napisał/a: | Jeszcze nic pewnego z tym moim znikaniem |
no bo jeszcze kaska na konto nie wpłynęła |
Dobrze myślisz
Lwomati napisał/a: | w 2010r. ponad 60 osób zarezerwowało nocleg
w 2011r. coś koło 35 osób nocowało |
Dzięki, ja na pierwszej rozmowie podałem około 40-50 osób.
hrubek18 - 2012-03-06, 21:14
Też jestem za Rudawką mam nadzieję że w tym roku nadrobię zaległości wszystko zależy od terminu jak najbardziej jestem chętny
Hormon - 2012-03-07, 15:04
Ceny jakie uzyskałem:
20 miejsc w pawilonie, wspólny prysznic i wc - 20zł osobodoba
Domki 4 osobowe, jest 6 tych domków, w domkach jest wc i są prysznice, tylko chyba w dwóch nie ma prysznica - cena 160zł za te z prysznicem, 140zł z wc
Domki całoroczne, z kominkami itd 5 osobowe - 220zł doba
To są ceny na okres lipiec i sierpień, we wrześniu za domki te 4 osobowe cena 120zł, te 5 osobowe da się z ceny zejść, ale nie wiem ile.
Wyżywienie myślę że każdy sam coś zamówi z karty, nie będziemy robić jakiś grupowych obiadów
Terminy:
Lipiec jest jeszcze cały wolny, sierpień tylko druga połowa, wrzesień wolny. Jeśli chcemy na wakacjach zorganizować zlot, to musimy szybko rezerwować noclegi.
Zaliczka za zlot 300zł
krzeszak - 2012-03-07, 18:15
Hormon napisał/a: | Lipiec jest jeszcze cały wolny, |
vw-maly - 2012-03-07, 18:33
nie da rady w kierunku poznania,lub gdzies nad mozem? miał bym blizej hi hi hi hi hi hi
zeniTh - 2012-03-07, 18:52
vw-maly napisał/a: | nie da rady w kierunku poznania,lub gdzies nad mozem? miał bym blizej hi hi hi hi hi hi |
ten temat był juz wałkowany na forum ...
sebastian - 2012-03-07, 19:33
Dla chcącego nic trudnego
krzeszak - 2012-03-07, 19:37
gdzie by nie było ja i tak będę miał z Was wszystkich najbliżej
vw-maly - 2012-03-07, 21:20
zeniTh napisał/a: | vw-maly napisał/a: | nie da rady w kierunku poznania,lub gdzies nad mozem? miał bym blizej hi hi hi hi hi hi |
ten temat był juz wałkowany na forum ... |
tzn.? moze jakies streszczenie?
Wvojtek - 2012-03-07, 21:31
vw-maly, poczytaj miedzy innymiten temat to sie dowiesz. Na tacy nikt Ci nie poda. Jak chcesz blizej to zorganizuj zlot nie bedziesz mowil ze daleko czy cos. Trzeba sie cieszyc ze w ogole zlot sie odbedzoe...
Hormon - 2012-03-07, 21:43
Zaraz robię ankietę z terminami i temat z lista osób chętnych.
levis521 - 2012-03-08, 08:49
czyli kazdy po 300 ma wpłacic teraz?
zeniTh - 2012-03-08, 19:04
levis521 napisał/a: | czyli kazdy po 300 ma wpłacic teraz? |
chyba w sumie 300 zł zaliczki od grupy ;P
slaw71 - 2012-03-08, 19:30
krzeszak napisał/a: | Hormon napisał/a: | Lipiec jest jeszcze cały wolny, |
|
dawno nie widziałem się z Kamilem , więc też obstawiam lipiec ,tylko żeby nie było jak ostatnio że lipiec będzie deszczowy i zimny
Hormon - 2012-03-08, 19:58
300zł zaliczki od całej grupy.
levis521 - 2012-03-09, 18:43
lo 333km mam.
Lwomati - 2012-03-09, 18:52
levis521, co Ty przeżywasz na glebie nie dojedziesz? Inni mają 500+
krzeszak - 2012-03-09, 18:59
Lwomati napisał/a: | Inni mają 500+ |
lub 1759
Lwomati - 2012-03-09, 19:01
jakby nie patrzeć to jest 500+ hehe +500 i +500 i jeszcze trochę
krzeszak - 2012-03-09, 19:02
slaw71 napisał/a: | tylko żeby nie było jak ostatnio że lipiec będzie deszczowy i zimny |
dogadałem już sprawę na ostatnie 2 tyg. lipca...ma być rajska pogoda
wojtas83 - 2012-03-09, 22:35
Koledzy na forum jestem nowy, bo jakoś nie mogłem się do tego zebrać. Ale byłem już na IV zlocie w Wiśniówce. Chętnie dopiszę się na tegoroczny zlot (dwie osoby). Mysle że jak pójdzie jakaś zaliczka to będzie większa motywacja, żeby się wybrać. Tym bardziej że zmieniłem Ventkę na drugą i jest w trakcie realizowania projektu, więc normalne jest,że chciałbym Wam ją pokazać. A odległość ok 350 km nie jest aż taka duża.
Hormon - 2012-03-10, 08:56
wojtas83 napisał/a: | Koledzy na forum jestem nowy, bo jakoś nie mogłem się do tego zebrać. Ale byłem już na IV zlocie w Wiśniówce. Chętnie dopiszę się na tegoroczny zlot (dwie osoby). Mysle że jak pójdzie jakaś zaliczka to będzie większa motywacja, żeby się wybrać. Tym bardziej że zmieniłem Ventkę na drugą i jest w trakcie realizowania projektu, więc normalne jest,że chciałbym Wam ją pokazać. A odległość ok 350 km nie jest aż taka duża. |
wojtas83 lista jest w innym temacie, w każdej chwili można się wpisać .
levis521 - 2012-03-12, 15:20
Lwomati, najwyzej polece z toba i Widim
Wydym - 2012-03-12, 17:23
levis521 napisał/a: | Lwomati, najwyzej polece z toba i Widim |
ja się nie wybieram w tamte rejony chyba że mnie ktoś zgarnie jak w zeszłym roku
Hormon - 2012-03-12, 18:45
Wydym napisał/a: | levis521 napisał/a: | Lwomati, najwyzej polece z toba i Widim |
ja się nie wybieram w tamte rejony chyba że mnie ktoś zgarnie jak w zeszłym roku |
Nie bój się, nikt ci auta nie ukradnie
vwkrzysio - 2012-03-14, 07:50
Panowie organizatorowie
Pytanko mam a mianowicie czy wy też zamierzacie założyć "czarną listę" jak to było ostatnimi razami Mam nadzieję że nie
Hormon - 2012-03-14, 08:24
Nie ma czarnej listy!!
Zmieniłem datę wpisywania się na listę z 18 marca na 20 marca. Wszystko dlatego, że pomyliłem się przy podawaniu daty zakończenia ankiety, a jak sądzę, wiele osób puki nie pozna daty zlotu, nie wpiszę się na listę.
krzeszak - 2012-03-15, 22:07
Hormon napisał/a: | jak sądzę, wiele osób puki nie pozna daty zlotu, nie wpiszę się na listę. |
e moim przypadku niestety tak
Hormon - 2012-03-16, 20:16
Przypominam, że jeszcze 1 dzień trwa ankieta, proszę o głosowanie.
Hormon - 2012-03-17, 22:48
ZLOT ODBĘDZIE SIĘ 27-29 LIPIEC . PROSZĘ CHĘTNE OSOBY O WPISYWANIE SIĘ NA LISTĘ.
Przypominam, że zapisy są do 20 marca.
Witos - 2012-03-18, 00:16
Czyli miejsce zaklepane zlot odbędzie się w rudawce??
vwkrzysio - 2012-03-18, 09:03
trochę lipa bo wiele aut pojedzie w tym czasie na manie tak jak gavel pisał
Hormon - 2012-03-18, 09:31
vwkrzysio napisał/a: | trochę lipa bo wiele aut pojedzie w tym czasie na manie tak jak gavel pisał |
W poniedziałek będę dzwonił do ośrodka i zaklepie ten termin. Tak wyszło w ankiecie, nic na to nie poradzimy.
Przemek - 2012-03-18, 13:39
vwkrzysio napisał/a: | rochę lipa bo wiele aut pojedzie w tym czasie na manie tak jak gavel pisał |
wątpię po ostatniej mani został duży niesmak .
Lwomati - 2012-03-18, 21:14
ventylek86 napisał/a: | wątpię po ostatniej mani został duży niesmak |
słyszałem opowieści, że było bardzo fajnie DAJ MU i te sprawy
Wydym - 2012-03-18, 21:22
Gavel - 2012-03-18, 21:49
Daj mu były na Manii jeszcze jak były w Rusocinie ale niestety z roku na rok jest tego więcej I niestety nie tylko na Manii ale to już bajka na inny temat...
Podejrzewam że Ventylkowi chodziło bardziej o sprawę emblematów ale że nie ma to nic wspólnego z naszym zlotem to tutaj też nie ciągnijmy tego tematu...
Wróćmy na nasze podwórko
Hormon jak już zaklepiesz miejscówkę to czekamy na dalesze informacje odnośnie zlotu
zeniTh - 2012-03-18, 22:17
Gavel, nie dało ny rady jakiegoś spamu puscic po forum, jakas reklame na glownej zrobic czy cos zeby sie ludzi dopisali na liste na zlot ? bo jak widać mało osob sie wpisało, niektórzy rzadko wchodza na forum a moze chcieli by przyjechac i przegapia zapisy ?
Hormon - 2012-03-19, 10:02
Info:
Termin zarezerwowany, pogoda też
Zarezerwowałem wszystkie domki czyli 6szt 4 osobowych i pawilon 20 osobowy. Dziś rozmawiałem z Panią, która poinformowała mnie, że są w trakcie budowy bądź remontu drugiego pawilonu. Sprawa ma się tak, że będą to pokoje 2 i 3 osobowe. W każdym pokoju będzie łazienka oraz do każdego pokoju osobne wejście. Cena od osoby za dobę w nowym pawilonie to około 30zł. Pani ma jeszcze do mnie zadzwonić jak już konkretnie szef ustali cenę.
Zaliczkę musimy wpłacić do połowy kwietnia.
Kasę będzie zbierał zeniTh, wieczorem podamy dane konta na które będziecie wpłacać pieniądze.
Hormon - 2012-03-21, 20:40
krzeszak napisał/a: | Pany przydał by się jakiś oficjalny plakat naVII Ogólnopolski Zlot VW Vento i dokładny opis na pierwszą stronie forum |
Plakatem zajmie się zeniTh.
Myślimy tez nad konkurencjami i sponsorami, bez sponsorów ciężko będzie z nagrodami :/. Dzis miałem urlop i robotę od rana w domu, ale jutro idę do pracy to postaram się kilka firm zachęcić aby zostali naszymi sponsorami
pawelvw napisał/a: | to już mamy 36 chętnych osób na nocne imprezy na zlocie, ale panowie organizatorzy musicie załatwić nam jeszcze jedną rzecz na zlot, a konkretnie taki super gim bus jaki był w Borkach bo bez tego bolidu to zlot będzie nie udany |
Co do gimbusa to nie bardzo wiem o co chodzi, ale mam nadzieje ze się dowiem
Zapisy na zlot przedłużam do połowy kwietnia. Osoby które maja problemy z urlopami i nie wiedza czy taki urlop uzyskają na zlot, proszone są o pw z taką informacją, chciał bym orientacyjnie wiedzieć ile jest takich osób, aby w razie czego zarezerwować więcej miejsc.
Również proszę o wpłaty zaliczek w kwocie 30zł, średnio co dwa dni myślę że zeniTh będzie aktualizował liste , jak nie go to będe ścigał hehe.
Proszę was również o jakieś sugestie co do zlotu, pomysłyco byście chcieli itd, postaramy się aby wyszło jak najlepiej, ale wiadomo że nie wszystko można przewidzieć.
Lwomati - 2012-03-22, 19:25
Panowie zróbcie plakat, wyślijcie Spyro na PW, nich zamieści na stronie klubu na facebooku, ja już założyłem wydarzenie i sprosiłem tych co mam ich w znajomych (ventomaniaków oczywiście )
zeniTh - 2012-03-22, 19:52
plakatem zajme sie na weekendzie ok ?
jak ma ktos jakieś fotki dobrej rozdzielczosci najlepiej ze swoim vento to prosilbym o udostepnienie, zrobilbym plakacik z "naszym" autem a nie jakims z internetu
Lwomati - 2012-03-22, 21:14
najlepiej seryjne vento.. ludzie nie chcą przyjeżdżać, bo myślą, że to zlot jakiś samochodów po tuningu.. a tu większość autek służy do codziennej jazdy
pawelvw - 2012-03-22, 21:21
Lwomati napisał/a: | większość autek służy do codziennej jazdy |
i zapomniałes dodać jeszcze że do wyskakiwania z progów zwalniających ciekawe jaki numer odwalisz w tym roku
Szczurq - 2012-03-22, 21:34
Może takie?
Lwomati - 2012-03-23, 06:13
nie ma kawałka listwy... może masz jakieś inne gdzie jest kompletny ventyl
Gavel - 2012-03-23, 08:54
Myślę, że dobrym pomysłem, który można kontynuować co roku jest to, aby na plakacie zawsze pojawiała się najładniejsza Ventka z poprzedniego zlotu.
vwkrzysio - 2012-03-23, 10:44
Gavel napisał/a: | Myślę, że dobrym pomysłem, który można kontynuować co roku jest to, aby na plakacie zawsze pojawiała się najładniejsza Ventka z poprzedniego zlotu. |
też tak myślę
zeniTh - 2012-03-23, 17:17
zatem prosze o jakies dobrej jakosci foto i cos wymodzimy
Szczurq - 2012-03-25, 14:45
Lwomati napisał/a: | nie ma kawałka listwy... może masz jakieś inne gdzie jest kompletny ventyl |
To taki żarcik był
Marek81l - 2012-03-28, 15:08
Fatalnie z terminem bo jak już wyżej było wypada razem z VW Manią,szkoda bo od trzech lat lataliśmy i na Manie i na Vento, i pierwszy raz przyjdzie mi patrzeć na fotki :-(
Hormon - 2012-04-01, 09:40
Dziś mamy 1 kwietnia, zostało dwa tygodnie na zebranie kasy. Wpłaciło do tej pory 4 osoby.
Jeśli nie uzbieramy kasy do 15 kwietnia to nie będzie zlotu!!
GRZEGORZ K. - 2012-04-01, 10:41
ja tez mam trochę daleko.prawie 500...ale przynajmniej cały czas A4.muszę przemyśleć.
czy aby w tym czasie nie będę jechał na wczasy z rodziną.
Marek81l - 2012-04-01, 20:56
Grzesiu no co to masz 500 i jeszcze A4 , dasz rade. Tym bardziej ze na ostatnim Ventozlocie Cie nie było z tego co pamiętam,i zawsze możesz wczasy polączyć ze zlotem jak my co roku.
Myśle ze se VW Manie mógłbym odpuścic na rzecz Ventozlotu i posiedzieć potem 2 tyg na jakiś kwaterach o ile macie tam jakieś jeziora,bo woda musi być. Ale poczekam ile będzie chętnych i sie zobaczy.
Hormon kase moge przelać czy pojade czy też nie,wkońcu to tylko 30 zł a może inni sie pobawią jakbym nie jechał.
zeniTh - 2012-04-01, 21:26
Marek81l, jest znana w polsce SOLINA
kase wpłacać wpłacać bo nie bedzie zlotu
Hormon - 2012-04-01, 22:23
Marek89l spokojnie możesz przyjechać, później uderzysz na Solinę .
Co do reszty, chodzi mi głównie o osoby które wpisały się na listę, nie czekajcie na to aż uzbieramy 300zł od kilku osób, bo chodzi o to aby mieć jeszcze jakiś zapasa kasy na np większa zaliczkę, rożnie bywa. Dlatego chciał bym aby od co najmniej 90% osób poszła zaliczka. Termin jest do 15 kwietnia, niektórzy dostają wypłatę na początku miesiąca inni dopiero 10, dlatego jest jeszcze ten zapas 5 dni. Po 15 kwietnia chce jechać do tego ośrodka, wpłacić zaliczkę, podpisać umowę wstępna i dogadać inne szczegóły.
Dla pewności, że przeczytacie ta wiadomość, osoby z listy dostaną ode mnie pw.
Jeśli jest jeszcze ktoś chętny, proszę się dopisać na listę .
vwkrzysio - 2012-04-01, 22:50
Hormon, mi pw nie pisz, już przeczytałem
levis521 - 2012-04-02, 19:19
a mozna z psem jechac czy nie?
Hormon - 2012-04-02, 19:50
levis521 napisał/a: | a mozna z psem jechac czy nie? |
Nie wiem :/, o zwierzaki będę miałem pytać jak będę wpłacał zaliczkę. Po porostu zapomniałem o to wcześniej zapytać. Jutro jak będę miał chwile to przedzwonię do Ośrodka.
Jak macie jeszcze pytanka, to śmiało pytajcie.
krzeszak - 2012-04-02, 19:53
a jak by ktoś chciał przyjechać z dziećmi ,czy ośrodek ma jakieś atrakcje dla dzieci
Hormon - 2012-04-02, 20:20
krzeszak napisał/a: | a jak by ktoś chciał przyjechać z dziećmi ,czy ośrodek ma jakieś atrakcje dla dzieci |
O dzieci też będę pytał, sam mam małego syna i pasuje aby się czymś tam zajął. Jutro postaram się zadzwonić i dam wam znać.
slaw71 - 2012-04-02, 20:38
Hormon napisał/a: | o zwierzaki będę miałem pytać jak będę wpłacał zaliczkę. Po porostu zapomniałem o to wcześniej zapytać. Jutro jak będę miał chwile to przedzwonię do Ośrodka. |
czekam na info, bez Mańka nie jadę
Hormon - 2012-04-02, 21:06
slaw71 napisał/a: | Hormon napisał/a: | o zwierzaki będę miałem pytać jak będę wpłacał zaliczkę. Po porostu zapomniałem o to wcześniej zapytać. Jutro jak będę miał chwile to przedzwonię do Ośrodka. |
czekam na info, bez Mańka nie jadę |
A jak będzie można zabrać Mańka, to jesteś na 100% ?
Marek81l - 2012-04-03, 09:21
slaw71 napisał/a: | Hormon napisał/a: | o zwierzaki będę miałem pytać jak będę wpłacał zaliczkę. Po porostu zapomniałem o to wcześniej zapytać. Jutro jak będę miał chwile to przedzwonię do Ośrodka. |
czekam na info, bez Mańka nie jadę |
No bez Mańka to nie ma Zlotu Toć On był na wiecej zlotach niż niejeden z nas
To i ja weznę naszego kumpla a jego imiennika.
Hormon - 2012-04-03, 10:00
slaw71 to jedziesz , a tak serio to nie mogę się dodzwonić. Ale będę próbował dalej. Jak dziś nie dam rady załatwić tej sprawy, to dopiero w czwartek będę dzwonił, jutro czeka mnie podroż na szkolenie do Gliwic.
Marek81l - 2012-04-03, 13:20
E no Hormon to ja po zakończeniu szkolenia Cie widze u nas na warsztacie.
Siedzimy do bardzo pożnych godzin nocnych a to tylko 12 km od zjazdu z A4.
Jakbyś chciał zawitać do nas to pisz lub dzwoń 603797093.
No i patrz na droge co mi potem napiszesz czy dojade na ten zlot
Hormon - 2012-04-03, 20:01
Marek81l napisał/a: | E no Hormon to ja po zakończeniu szkolenia Cie widze u nas na warsztacie.
Siedzimy do bardzo pożnych godzin nocnych a to tylko 12 km od zjazdu z A4.
Jakbyś chciał zawitać do nas to pisz lub dzwoń 603797093.
No i patrz na droge co mi potem napiszesz czy dojade na ten zlot |
Będzie czas to zadzwonię i podjadę .
slaw71 - 2012-04-03, 20:41
Hormon napisał/a: | A jak będzie można zabrać Mańka, to jesteś na 100% ? |
warunek do spełnienia ,Maniuś jest pełnoprawnym członkiem rodziny i bez niego ani rusz
Marek81l napisał/a: | No bez Mańka to nie ma Zlotu Toć On był na wiecej zlotach niż niejeden z nas |
hehe, jakby nie patrzeć,to się wychował na zlotach
Borys87 - 2012-04-03, 22:51
dostałem właśnie info o zlocie... troche termin dziwny bo zbiega sie z MANIA zmienicie termin bo wile osob woli pojechać na manie.
POZDRAWIAMY EKIPE Z MANI 2011 - GDAŃSKA CHEŁMSKIEGO grubo bylo
Hormon - 2012-04-04, 07:14
Termin nie zostanie zmieniony, taki został wybrany poprzez ankietę.
vwkrzysio - 2012-04-04, 10:42
Borys87 napisał/a: | zmienicie termin bo wile osob woli pojechać na manie. |
nie chodzi o ilość a o ludzi
krzeszak - 2012-04-05, 17:44
Hormon napisał/a: | Co do reszty, chodzi mi głównie o osoby które wpisały się na listę, nie czekajcie na to aż uzbieramy 300zł od kilku osób, bo chodzi o to aby mieć jeszcze jakiś zapasa kasy na np większa zaliczkę, rożnie bywa. Dlatego chciał bym aby od co najmniej 90% osób poszła zaliczka. Termin jest do 15 kwietnia, niektórzy dostają wypłatę na początku miesiąca inni dopiero 10, dlatego jest jeszcze ten zapas 5 dni. Po 15 kwietnia chce jechać do tego ośrodka, wpłacić zaliczkę, podpisać umowę wstępna i dogadać inne szczegóły. |
Czy wszyscy to przeczytali ze zrozumieniem
pawelvw - 2012-04-05, 21:21
raczej nie i zlotu w tym roku nie będzie więc olewajcie sobie to dalej
Hormon - 2012-04-05, 22:13
Ja mam ciągle nadzieje, że wpłaty będą. Innej możliwości nie widzę.
Rafik - 2012-04-05, 22:29
echh gdyby nie to ze w tym okresie mam nawał pracy to bym podjechał chętnie
Hormon - 2012-04-06, 09:14
Witos rezygnuje ze zlotu, wally44 wpłaci po 10
vwkrzysio - 2012-04-06, 10:07
no ja niestety też po 10 dopiero
Hormon - 2012-04-06, 15:22
Marek też wpłaci kase po Świętach .
Co do reszty czyli: martinek, szym29, Kaski, Bimber i Ventylek to nie przeczytali mojego pw. Jesli ktoś ich zna, albo ma jakieś inne kontakty do tych osób, to dajcie im znać o zaliczce. Co gorsza te osoby w kwietni nie były na forum, mam nadzieje, że to nie jest jakaś epidemia
Aaa co do zwierzaków, na stronie Rudawki znalazłem informacje, że można zabrać ze sobą zwierzaka i pobyt bezpłatny .
krzeszak - 2012-04-06, 15:46
Hormon napisał/a: | Aaa co do zwierzaków, na stronie Rudawki znalazłem informacje, że można zabrać ze sobą zwierzaka i pobyt bezpłatny . |
a co piszą odnosnie dzieci
levis521 - 2012-04-06, 21:40
poszła kasa
Hormon - 2012-04-06, 21:55
krzeszak napisał/a: | Hormon napisał/a: | Aaa co do zwierzaków, na stronie Rudawki znalazłem informacje, że można zabrać ze sobą zwierzaka i pobyt bezpłatny . |
a co piszą odnosnie dzieci |
Nic nie piszą, sorry ale nie miałem czasu do nich dzwonić w tym tygodniu.
krzeszak - 2012-04-06, 22:33
Hormon napisał/a: | Nic nie piszą, sorry ale nie miałem czasu do nich dzwonić w tym tygodniu. |
spoko nie ma pospiechu
levis521 - 2012-04-08, 09:47
i jak dotarł przelew bo z tel go robiłem.
Hormon - 2012-04-08, 11:20
levis521 napisał/a: | i jak dotarł przelew bo z tel go robiłem. |
Jest przelew.
zeniTh - 2012-04-08, 11:29
levis521, jest drugi temat z listą wpłat, liste staram się aktualizować codziennie po pracy i wieczorami także cały czas jest na bieżąco
levis521 - 2012-04-08, 13:31
no to git
Marek81l - 2012-04-12, 12:38
Ode mnie też kasiora poleciała,mam nadzieje że doleci.
Pytanko natomiast mam takowe,chcialbym zabrać dobrego kupla ktory by jechał moją Jettą ewentualnie drugim Vento,czy to jest problem aby na zlot Ventek wjezdzać Jettą??
I do Hormona pytanko czy placic raz jeszcze zaliczke za drugie auto??
Hormon - 2012-04-12, 15:41
Marek81l napisał/a: | Ode mnie też kasiora poleciała,mam nadzieje że doleci.
Pytanko natomiast mam takowe,chcialbym zabrać dobrego kupla ktory by jechał moją Jettą ewentualnie drugim Vento,czy to jest problem aby na zlot Ventek wjezdzać Jettą??
I do Hormona pytanko czy placic raz jeszcze zaliczke za drugie auto?? |
To że Jetta to nie problem .
Jeśli macie zamiar jechać na dwa auta, to prosił bym dopisać na listę ta osobę, bo wtedy przynajmniej tak mniej więcej wiem ile mam aut na zlocie.
Jeśli to nie problem to prosił bym o wpłatę zaliczki.
Sorry, że ostatnio mało w tym temacie pisze, ale problemy zdrowotne, w tej chwili jestem na L4 dość długim :/ i bolesnym. W przyszłym tygodniu jadę do ośrodka, chyba że całkiem mnie rozłoży, to pojadę później. Będę miał jakieś nowe informacje to dam wam znać.
krzeszak - 2012-04-17, 21:45
jako ze zaliczka jako taka wpłynęła zanosi się ze zlot się odbędzie ...wiec może czas zrobić jakiś plakat co by wrzucić go tu i ówdzie może ktoś jeszcze zechce do nas dołączyć
vwkrzysio - 2012-04-18, 11:20
no pomysł dobry, a naklejki zlotowe też będą robione
zeniTh - 2012-04-18, 17:30
koledzy plakat będzie ale jak znajdę chwile czasu na weekendzie, wybaczcie ale ostatnio kilka dni nie miałem neta a i czasu za bardzo nie mam, pracuje a po pracy mam duzo zajeć, ale postaram się jak najszybciej zrobić ten plakat
naklejki zlotowe bedą ogarniane już za nie długo
Hormon - 2012-04-18, 18:19
Bimber zapłaci za zlot po przyjezdzie, w tej chwili jest zagranicą, martinek rezygnuje.
Jutro zadzwonię w sprawie dzieci i muszę jakiś termin wybrać aby wpłacić zaliczkę, miałem jechać w niedziele, ale na razie nie zapowiada się na to.
pawelvw - 2012-04-18, 18:34
o jakim ty terminie Hormon, mówisz chyba nie zmieniłeś terminu zlotu i zlot będzie 27-29 lipiec w Rudawce
Hormon - 2012-04-18, 19:17
Terminie podpisania umowy wstępnej i wpłaty zaliczki, pisze chyba wyraźnie.
krzeszak - 2012-04-24, 09:16
czy są jakieś konkretne konkrety w sprawie zlotu ... jakoś okrutnie umilkło w tym temacie
Hormon - 2012-04-24, 10:10
Ktoś pytał o parking, mają kilka parkingów na których spokojnie te 20 aut zmieścimy, jeśli nie to można parkować na trawniku.
Co do dzieci to jeśli rodzice ze swoja pociecha zmieszczą się na łóżku, to nie będzie żadnej opłaty za dziecko, jeśli dziecko ma zajmować łózko, to dopłata jak za dorosłą osobę z tym, że jeszcze mam rozmawiać z kierownikiem jak będę w ośrodku i możliwe że dzieci będą miały opłatę tylko za czysta pościel.
Dla dzieci jest jakaś piaskownica i huśtawki.
W ośrodku będę dopiero w połowie maja, wcześniej nie dam rady, na razie się kuruje, w sobotę wyjeżdżam na bardzo długo oczekiwany urlop, bo już dobre 6-7 lat nie byłem się relaksować .
A jeszcze co do sponsorów, to mam dwóch na oku, mam nadzieje że pójdzie zgodnie z planem i będą jakieś małe upominki.
Bimber - 2012-04-25, 21:18
Dzisiaj wreszcie zobaczyłem ile mam na zlocik 1365km jakieś 14 godzin jazdy miło sie zapowiada:P i kto tu ma daleko:)
krzeszak - 2012-04-25, 22:03
Bimber napisał/a: | Dzisiaj wreszcie zobaczyłem ile mam na zlocik 1365km jakieś 14 godzin |
Bimber napisał/a: | i kto tu ma daleko:) |
ja i tak mam dalej 1764 km jakieś 26 godz
Bimber - 2012-04-26, 12:45
oby jak najmniej takich dróg http://www.wiocha.pl/570030
Gavel - 2012-04-26, 13:10
Bimber ja mam połowę tego co Ty ale Ty zapewne większość po niemieckiej autostradzie z tego co kojarzę, a ja niestety będę jechał dokładnie po tej drodze z filmiku
Efekt? Czasowo wyjdzie nam pewnie podobnie...
Ale co tam - zlot Vento jest tylko raz do roku więc damy rade
wally44 - 2012-04-26, 18:12
To sa polskie drogi na EURO nie wiadomo czy sie czy i to pewnie droga krajowa
czarnysauber - 2012-04-29, 19:12
wally44 napisał/a: | To sa polskie drogi na EURO |
To powiem jak pan minister "na drogach sie nie gra"
levis521 - 2012-05-02, 21:31
jak tam stoi sprawa ze zlotem bo cos tu cicho jest?
Hormon - 2012-05-05, 20:56
24 kwietnia napisalem to co udalo sie dowieziec telefonicznie, dzis wrocilem z do domu i musze pomyslec kiedy jechac do osrodka. Musze też z zeniThem policzyc ile beda wynosily wpłaty na wjezdzie i ciagle czekam na plakat zeniTh
vwkrzysio - 2012-05-05, 21:02
a info o zlocie gdzieś już zamieszczaliście
Hormon - 2012-05-05, 21:10
Nigdzie, bo nie mam plakatu :/.
krzeszak - 2012-05-05, 21:22
Hormon napisał/a: | ciagle czekam na plakat zeniTh |
no właśnie jakiś plakat by się już przydał bo maj już mamy wiec czasu niewiele nawet na startowej stronie klubu straszą dwa plakaty z poprzednich imprez a aktualnego brak
vwkrzysio - 2012-05-11, 10:33
coś tu cisza w tym temacie
Hormon - 2012-05-11, 11:19
vwkrzysio napisał/a: | coś tu cisza w tym temacie |
A co potrzebujesz? Plakatu nadal nie mam :/. To działka zeniTha.
vwkrzysio - 2012-05-11, 14:32
Hormon napisał/a: | Plakatu nadal nie mam :/ |
no właśnie z tym lipa jest bo można by na inne fora porozsyłać info
Hormon - 2012-05-11, 14:39
Wiem że lipa, męczcie zeniTha, to może w końcu zrobi plakat .
krzeszak - 2012-05-16, 20:57
Hormon napisał/a: | Plakatu nadal nie mam :/. To działka zeniTha. |
miał być za tydzień ,potem na weekend ,w sumie minął m-ca albo i dłużej i dalej
o co kaman
a zlot wogule się odbędzie bo cisza jak po śmierci organisty
Hormon - 2012-05-16, 21:08
Odbędzie się, a czemu miał by się nie odbyć ?
krzeszak - 2012-05-16, 21:14
Hormon napisał/a: | Odbędzie się, a czemu miał by się nie odbyć ? |
bo ogłoszenia i plakatu nie ma
Hormon - 2012-05-16, 21:43
Ogłoszenie będzie po niedzieli, jak już będę po rozmowie w cztery oczy z właścicielem ośrodka.
A plakatu jak widać nie ma nadal.
Przemas - 2012-05-16, 23:20
Może być ??
levis521 - 2012-05-17, 07:24
w pompe,to plakat juz jest.
vwkrzysio - 2012-05-17, 07:55
lepszy rydz niż nic
nie , no tak poważnie to plakacik jest dobry
Hormon - 2012-05-17, 08:02
No i super, plakat mamy, jeszcze trzeba będzie tam wpasować logo firmy która jest sponsorem , ale to jak będę miał to się odezwę.
Przemas - 2012-05-17, 13:48
spoko jak chcecie jeszcze jakieś poprawki to mówcie
krzeszak - 2012-05-17, 17:11
Przemas napisał/a: | jak chcecie jeszcze jakieś poprawki to mówcie |
może napisy wyostrzyć białe na szarym trochę ginie ... moze zmiana koloru na czerwony
Przemas - 2012-05-17, 20:27
Mówisz masz a decyzje wam zostawiam
wojtas83 - 2012-05-17, 20:28
krzeszak napisał/a: | Przemas napisał/a:
jak chcecie jeszcze jakieś poprawki to mówcie
może napisy wyostrzyć białe na szarym trochę ginie ... moze zmiana koloru na czerwony |
Z racji tego, że plakat ma zainteresować, powinien przyciągać spojżenia. Więc i ja jestem za wyraźniejszymi literami. A ogólnie plakat pierwsza liga
wojtas83 - 2012-05-17, 20:30
Jak błyskawicznie Teraz jest w dechę!
Hormon - 2012-05-17, 20:33
To teraz może ta datę i napis Rudawka zmienić czcionkę na inna, bo te dwójki są słabo widoczne.
Przemas - 2012-05-17, 21:24
A może by tak ?
vwkrzysio - 2012-05-17, 21:47
malyyna
krzeszak - 2012-05-20, 16:25
plakat jest może by go umieścić na startowej stronie klubu
Hormon - 2012-05-20, 20:42
Rudawak odwiedzona, małe problemy były po drodze, ale udało się objechać , nawet załapeł się na nabożeństwo jakiejś sekty hahaha, kolesie mnie chcieli wpisać itd
Jak coś chcecie wiedzieć to pytać . A co nie zapytacie to jakoś streszcze i też będe miał do was pytanko, tylko teraz mam mało czasu.
zeniTh - 2012-05-20, 22:53
sorki Panowie za brak plakatu ale naprawde zapracowany byłem, a jak miałem czas na robienie go to mi się nie chciało i wolałem odpocząć, wiem że to sprawa priorytetowa
obiecuje że postaram się go zrobić w tym tygodniu bo właśnie wróciłem ze szpitala i mam przynajmniej 3 dni wolnego
a co do reszty to pytać hormona bo musimy się zbierać i ogarnąć temat już prawie na gotowo
pewno za kilka/kilkanascie dni podamy już ile konkretnie trzeba będzie wpłacać i zaczniemy zbierać kasę, bo czas ucieka a my mamy tylko kilka zaliczek ;/
Hormon - 2012-05-21, 09:03
Najważniejsza rzecz to nocleg. Wczoraj pochodziłem po ośrodku, pogadałem z Paniami i polecały domki a nie pawilon. Plusy to takie że znacznie lepszy standard, łazienka dla 5 osób a nie dla 20. Cena za domek 5 osobowy 220zł, wychodzi po 44zł od osoby, w domkach może spać np 6 osób, kwestia dogadania, wtedy płaci się tylko dodatkowo za pościel 20zł.
Mowa tu oczywiście o tych domkach całorocznych.
Wczoraj zarezerwowałem praktycznie cały ośrodek , ale do piątku mam dać znać czy bierzmy domki, czy chcecie pawilon.
Proszę zainteresowane osoby o aktywność w tym temacie.
vwkrzysio - 2012-05-21, 14:35
no domki rzecz jasna
Lwomati - 2012-05-21, 19:05
domki jak najbardziej
vwkrzysio - 2012-05-21, 20:18
a wrócę jeszcze do plakatu. wszystko z nim jest ok ale fajniej by było jak by bylo na nim jakieś auto z naszego forum
slaw71 - 2012-05-21, 20:48
Lwomati napisał/a: | domki jak najbardziej |
pawelvw - 2012-05-21, 20:55
też jestem za domkiem
Hormon - 2012-05-21, 21:49
W takim razie będą domki.
Teraz kolejne sprawy, trochę kiepskie informacje, ale co zrobić. Ognisko będzie, ale jak nam pogoda nie dopisze to będziemy musieli rozpalić ze dwa trzy grille, a my będziemy siedzieć w takim dużym namiocie, jest tam oświetlenie i dach nad głową. Myślę że damy sobie radę %
Druga sprawa to na terenie ośrodka nie ma kranu z wodą takiego na zewnątrz, dlatego trzeba będzie nalać sobie wody w domku. Ewentualnie parę km wcześniej skorzystać z myjki.
Trzecie sprawa, nie będzie można parkować pod domkami, parkingi są zaraz koło domków i tam będą musiały stać Ventyle. Tych parkingów jest dwa albo trzy. Myślę, że o auta nie ma się co bać bo mamy cały ośrodek dla siebie
Co do wyjazdu w niedziele, to tak na 90% nie trzeba będzie się jakoś specjalnie spieszyć aby opuścić domki, ponieważ po nas nie mają żadnych rezerwacji.
Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napisze.
wally44 - 2012-05-21, 22:10
pawelvw - 2012-05-21, 22:17
to nawet nie bedzie można podjechać pod domek żeby się rozpakować
Hormon - 2012-05-22, 07:57
Tych bagaży nie będziesz miał aż tak dużo, pod domek można podjechać i sie rozpakować, ale później trzeba auto postawić na parkingu. Wszystko dlatego, że jest wąski dojazd i zablokowalibyśmy drogę.
wojtas83 - 2012-06-01, 00:11
Ale pokoje będą 2 i 3 osobowe jak miało być?
Hormon - 2012-06-01, 21:14
Jak ktoś będzie chciał pokój to będą 2 osobowe. W niedziele podam info ile wjadz kosztuje i zaczynamy zbierać kasę za domki.
Ale jeśli ktoś chce pokój, to muszę o tym wiedzieć jak najwcześniej.
Hormon - 2012-06-06, 23:09
Jutro wieczorem podam wam wszystkie dane, co jak i dlaczego. sorry że to tyle trwa. W pracy młyn, w domu to samo.
krzeszak - 2012-06-15, 15:38
i jak się ma sprawa z zakwaterowaniem kiedy rusza zbiórka siana za domki nie zapomnijcie ze co nie którzy jak co rok z reszta będą mieli problemy z wplata w terminie , może lepiej to zrobić wcześniej żeby każdy miał dużo czasu na wpłatę
wally44 - 2012-06-15, 16:35
dokladnie podajcie kwote
wojtas83 - 2012-06-15, 16:44
czekamy, czekamy a tu w temacie nie słychać nic nowego
Hormon - 2012-06-15, 22:42
Tak, wiem. Zawaliłem. Po prostu w pracy mnie przywaliła robota i nie miałem za bardzo czasu.
Wjazd będzie kosztował 20zł od auta, czyli kierowca pasażer, każdy dodatkowy pasażer 5 zł.
Za domki wychodzi te lepsze po 44zł osobodoba, te tańsze bodajże 40zł osobodoba.
Wiem że może być problem zebraniem kasy, ale liczę na was i na wasza wyrozumiałość, w niedziele założę nowy temat odnośnie zbiorki kasy na domki, bo muszę tez wiedzieć ile osób planuje przyjazd w piątek, a ile w sobotę, mam nadzieje, że co najmniej 90% będzie w piątek . Pisząc niedziele, mam namyśli późną porę, około 22.
Co do konkurencji tez podam w niedziele, najpóźniej w poniedziałek z rana.
Ma nadzieje, że mnie rozumiecie, po prostu mam w pracy projekty za które jestem tylko ja odpowiedzialny w moim oddziale, a pech, że akurat teraz w tych projektach jest najwięcej awarii.
krzeszak - 2012-06-20, 08:33
Koledzy wrzućcie krutkie info i plakat na pierwsza stronę klubu niech historyczne zloty odejdą na drugi plan ... trzeba już żyć nadchodzącym zlotem
krzeszak - 2012-07-13, 22:24
krzeszak napisał/a: | Koledzy wrzucie krótkie info i plakat na pierwsza stronę klubu |
1m-ca i zero reakcji
Hormon - 2012-07-13, 23:20
Tam tylko spyro i Gavel mogą dodać info.
Gavel - 2012-07-14, 12:27
gdybym ja mógł to by pewnie coś było..
stroną opiekuje się wyłącznie Spyro
vwkrzysio - 2012-07-14, 13:58
Gavel napisał/a: | stroną opiekuje się wyłącznie Spyro |
właśnie widzę jak się opiekuje
Hormon - 2012-07-14, 14:15
A wiecie może co się dzieje z Przemo ? Bo w tamtym tygodniu pisałem do niego, ale nie mam do dziś odzewu.
Pablo_170 - 2012-07-24, 22:58
Jak ma się sprawa ze zlotem, jest jeszcze możliwość ewentualnego dopisania się do zlotu?
Niestety nie widzę jakichś świeższych informacji ten temat...
wally44 - 2012-07-24, 23:05
[quote][Niestety nie widzę jakichś świeższych informacji ten temat./quote]
http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=12742
wally44 - 2012-07-24, 23:06
[quote][Niestety nie widzę jakichś świeższych informacji ten temat./quote]
A tu link
http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=12742
|
|