Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Wysokie obcasy - Drogie Panie...

spyro - 2006-08-10, 12:55
Temat postu: Drogie Panie...
Tak więc po namowach mojej Madzi i Kovvala, któy przedyslutował to ze swoją żoną stworzyłem własnie nowy dział forum - specalnie dla Was nasze Panie...

Pozdrawiam - Spyro

P.S. Tylko bez obciachowych historii na temat nas... BO niestety każda z naszych Kobiet ma duuuużo do powiedzenia na ten temat :-)

kovval - 2006-08-10, 12:59

o oo wlasnie bez zadnych ckliwych opowiadan i brudów z zycia dziecinnego, mlodzienczego.

Prosimy Was bardzo ....NIE BURZCIE NASZYCH OBRAZÓW WIELKICH SAMOCHODOWYCH MACHO :)

spyro - 2006-08-10, 13:03

Dokładnie, pzyłączam się... Niech nasz wizerunek zostanienadal na tym samym poziomie :-)
arlosza - 2006-08-10, 13:16

.... no wreszcie ... :D

Drogie Koleżanki teraz to my będziemy miały pole do popisu....

...to może ja zacznę, więc jak kovval był mały......... :lol: (więcej napiszę później)

pozdr

spyro - 2006-08-10, 14:05

Właśnie rozmawiałem z Magdą i też jest cała szczęśliwa, że będzie mogła sobie popisać n forum. Mam nadzieję, że uniknę już dopisków z mojego konta na forum w stylu całuski dla Was chłopaki itp:-)

[ Dodano: 2006-08-10, 14:08 ]
arlosza napisał/a:
(więcej napiszę później)

nie pisz lepiej:-) Niech zostanie tak jak jest :-) Bo jak się wszysctkie rozpiszecie to padnie wszystko :-)

Andzia - 2006-08-10, 14:14

Witam wszystkich, Panie i Panów, znanych mi już (Mielno-mile wspomnienia :D ) i nieznanych, ale mam nadzieje że juz niedlugo....

Obecnie jestem w pracy i chyba musze znikac bo szef wrocil :( Koniec lenistwa i obijania sie na dzisiaj...

pozdrawiam :)

Gavel - 2006-08-10, 15:11

spyro napisał/a:
arlosza napisał/a:
(więcej napiszę później)
nie pisz lepiej:-) Niech zostanie tak jak jest :-) Bo jak się wszysctkie rozpiszecie to padnie wszystko :-)
Oj obawiam się że koleżanka arlosza jest do tego zdolna :mrgreen:
Już w Mielnie zaczynała tą historie:
arlosza napisał/a:
więc jak kovval był mały........
:D :D :D

Zobaczymy co z tego wyniknie :)
W każdym bądź razie witam na forum dwie panie które nas z kovvalem ładnie po zlocie do domu odwiozły :D

marmarmarek - 2006-08-10, 15:56

To ja lepiej nikomu o tym dziale forum... nie wspominam :P :lol:
Madzia - 2006-08-10, 15:59

Witam Koleżanki!

Wreszcie jakiś pożądny dział na tym forum. Teraz faceci będą mieli z nami problem, kiedy wieczorami będziemy przesiadywac przy komputerze. Najgorzej będzie miał Andrzej (Spyro) bo nie dość że wiecznie zajmuje mu komputer siedząc w KURNIKU to jeszcze dojdzie forum :-)

Pozdrówki - Magda

spyro - 2006-08-10, 16:00

Proszę, moja kobieta też się zarejestrowała... A tak w ogóle to mam dla Was Panie propozycje, aby wpisać pod swoim nickiem ksywke Waszych facetów, to wszystko będzie już jasne...

Pzdr.

kovval - 2006-08-10, 16:05

a jak to sie robi SPYRO, bo ja nie mam pojecia. widze ze Magda juz "cie" ma :)
Gavel - 2006-08-10, 16:08

w profilu jest taka opcja :)
Jest tam coś takiego:
Kod:
Tytuł:
To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.

wpisujesz w puste pole i gra gitara :)

Andzia - 2006-08-10, 16:57

wedle zyczen spyro :D
zrobione

spyro - 2006-08-10, 17:16

Dzięki, teraz już wszyscy wszystko wiemy, narazie wszyscy się znamy, ale jak Panie zaczną masowo się wpisywac to nie będzie wiadomo kto jest z kim :-)
Madzia - 2006-08-10, 17:57

Mam nadzieję, że pogoda na zlocik będzie ładna. Przeglądałam prognozy długoterminowe w necie i dowiedziałam się, że początek września ma być bez opadów ale dość chłodny (max. 18 C w dzień i koło 11 - 12 C w nocy). Może nam być nam zimno w nocy. Możemy tylko liczyć na to, że nasi chłopcy nas rozgrzeją... :wink:
nelcia - 2006-08-11, 01:49

no hej dziewczyny wkoncu i ja do was doloczylam to teraz ja bede na kompie i jaca bedzie sie wkurzal niech zobaczy jak to jest.....wkoncu dojdzie do tego ze bedziemy musieli skolowac drugiego kompa albo co...ide spac ppapatki
marmarmarek - 2006-08-11, 02:20

kurcze no... i w tym miejscu potwierdza sie moja regula... ;) jestes sam-masz spokoj (tylko nie wbijcie mi stu nozy w plecy Panie vwvento ;)
arlosza - 2006-08-11, 09:08

Cześć Dziewczyny,

fajnie że nas coraz więcej :D

grzecznie melduje że i ja przyporządkowałam sobie odpowiedniego klubowicza :wink:
szkoda że tak mały wybór miałam

nelcia napisał/a:
to teraz ja bede na kompie i jaca bedzie sie wkurzal niech zobaczy jak to jest.....

Nela całkowcie zgadzam się z Tobą :lol: jestem za tym zebyśmy teraz to my przesiadywały na forum od rano do nocy...

pozdr

Andzia - 2006-08-11, 13:18

nelcia jak Twoje kregi szyje ? nadal bola czy wyglupy na bolidach faktycznie pomogly? :D
Gavel - 2006-08-11, 13:22

Wiecie że już 10 kobitek na forum mamy?

W ciągu jednego dnia statystyka ostro się zmieniła :)

spyro - 2006-08-11, 14:00

No proszę, to fajniutko... Teraz trzeba będzie panowie zacząć odkładać na drugi komputer w domu, że by każdy był zadowolony :-)
arlosza - 2006-08-11, 14:02

napisałam do perły04
... niedługo statystyka znowu się zmieni... juz wkrótce Marlena ma do nas dołączyć :mrgreen:

nelcia - 2006-08-11, 14:10

hej hej no moje kregi ponoc maja sie lepiej ale nadal musze byc jeszcze na zwolnieniu tak dla pewnosci zeby sie nie pogorszylo 8) w pracy nie sa z tego zadowoleni ale coz karza mi sie wykurowac .podejrzewam ze jak wroce do roboty na poczatku wrzesnia i mnie nie zwolnia to napewno na urlop nie mam co liczyc takze chyba na tym zlocie sie nie pojawimy :( siet siet no ale coz
spyro - 2006-08-11, 14:13

OOOOOO, to wielka szkoda, postarajcie się, może się uda jednak....
nelcia - 2006-08-11, 14:24

nadzieja wtym ze dam rade sie z kims zamienic bo jak patrze na muj plan na wrzesien to akurat ten lykend kiedy jest zlot to ja pracuje :( ale bedziem kombinowac bo taka impre opuscic to poprostu hanba :? jaca to sie nie udziela bo dlaniego urlop dostac to nie taki problem ."mowisz i masz"..a ja to juz troche inna spiewka gdyby nie te zwolnienie to co innego by bylo
kovval - 2006-08-11, 14:26

no to od razu niech perla04 zajrzy do watku o zlocie :)
Madzia - 2006-08-11, 23:54

Nelcia nie możesz opuścić takiego zlotu. My ze Spyro tak bardzo sięs taraliśmy! Oblukaliśmy ten Krzeczów i jest naprawdę OK. Będzie super imprezka. :D Na następny zjazd trzeba będzie czekać aż do wiosny... :cry:
Andzia - 2006-08-12, 10:30

Nelcia zaczni juz kombinowac ta zamiane na weekendy. Wiem ze to nie jest takie proste bo sama jeszcze nie wiem jak bedzie wygladala sytuacja u mnie, ale powiedzialam sobie ze chociaz mialabym pracowac caly tydzien wczesniej do nocy to zalatwie sobie piatek (8.09) wolny :D
(to takie moje "marzenie" - ciekawe jak wyjdzie z realizacja :? )

spyro - 2006-08-12, 10:40

Musimy się postarać, bo na następne spotkanie przyjdzie nam czekać conajmniej do wiosny...
marmarmarek - 2006-08-12, 11:27

a ja Spyro z Toba i tak sie nie pozanm :( - bo jak przyjade w piatek, to musze w nocy odjezdzac... ale mam nadzieje, ze i przez ten czas bedzie smerfero :D
Madzia - 2006-08-12, 16:52

Marmarmarek jeszcze nie wszystko stracone :) Może jednak spotkasz się ze Spyro. Co prawda mamy z Andrzejem pilny wyjazd w piątek, ale możliwe, że uda się nam wyjechać trochę wcześniej i wtedy dotarlibyśmy do Krzeczowa wieczorkiem. Mamy 50% szans. Zrobimy wszystko co w naszej mocy :lol:
nelcia - 2006-08-12, 17:06

no spoko jeszcze nie wiem co mnie czeka w pracy ,bo jeszcze jestem na zwolnieniu tydzien :mrgreen: ale nie wyglada to najlepiej
spyro - 2006-08-12, 17:43

Nelcia, postaraj się, nie miałem szansy poznać Was w Mielnie ale mam nadzieję, że wszyscy się spotkamy we wrześniu... Także oby Ci się udało!
arlosza - 2006-08-13, 13:17

Nelcia po pierwsze zdrowiej.... a po drugie kombinuj jak możesz żebyście przyjechali!!! musisz przyjechać bo nie bedziemy miały teamu do sklejania worków jak bedzie padało....

Andzia i Madzia tez kombinujcie bysmy w piątek spotkali sie cała ekipą!!! :mrgreen:

nelcia - 2006-08-13, 13:47

Arlosza dzieki ze tak na mnie stawiasz ale ten argumen z tym teamem to nie bardzo mnie przekonuje........bo przeciez beda domki ale wnioskuje ze chodzi ci o glowy do myslenia i rece do pracy jesli zajdzie taka potrzeba.No a pozatym to fajnie nam sie kleilo co nie?..................W tej chwili to mam "zwiazane rece" bo nie wiem co tam dzieje sie wpracy wszystkiego dowiem sie jak wroce z chorobowego. chyba za tydzien to sie stanie.Bardzo chcemy byc tam razem z wami Jacus to nie widzi innej mozliwosci nawet jest gotowy jechac samemu......to..h....... :evil: ale mam nadzieje ze tylko tak gada i ze poprostu razem przyjedziemy :P ............czas pokarze.............
kovval - 2006-08-13, 14:57

no to widze ze JACA vel ch..... cie motywuje :)
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 16:24

WITAM WSZYSTKIE PANIE !! !! jestem ostatnio troche nieobecny z wiadomych przyczyn ale staram sie zagladac na forum,milo ze mamy miedzy soba VENTOMANIACZKI. POZDRAWIAM
Andzia - 2006-08-13, 21:13

Jesli chodzi o mnie to na razie nie jestem w stanie nic zalatwic - wszystko wyjasni sie dopiero na poczatku wrzesnia, ale jestem dobrej mysli, bo nie mam gnoja za szefa :)
arlosza - 2006-08-13, 23:51

nelcia napisał/a:
a pozatym to fajnie nam sie kleilo co nie?..................

a pewnie ze fajnie sie kleiło... za każdym razem jak patrze na zdjęcia to buzia mi sie śmieje od ucha do ucha... :lol: szczególnie superowy był ten spacer w strugach deszczu po całym Mielnie - Unieściu w poszukiwnia folii :x

niech jaca :evil: nie pokazuje się na zlocie BEZ CIEBIE!!!!! :?

nelcia - 2006-08-14, 00:17

nie ma takiej obcji zeby on przyjechal sam ,absolutnie na to nie pozwole :!: a co do tego spaceru w deszczu to teraz wlasnie mi wychodzi mam grype ;katar jak cholera boli mnie glowa i jak by tego bylo malo to mam kaszel iboli mnie gardlo koszmar :( jeszcze tylko brakuje goraczki ale sie moze pojawic bo to dopiero poczatek siet siet................wiedzialam ze mokre nogi to u mnie zle sie konczy
arlosza - 2006-08-14, 00:33

ciesze sie ze nie ma takiej opcji by jaca przyjechał SAM... :roll:

a tym czasem zycze duuuuuuuuuużo zdrówka... :mrgreen:
ja całe szczescie (na razie odpukać) nie zachorowałam

spyro - 2006-08-14, 00:45

Zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!
nelcia - 2006-08-14, 00:55

......................wielkie dzieki....................wiecie co jaca spi az nie moge w to uwiezyc :shock: odkad mam swoja strone on chodzi szybciej spac nie wiem czym to jest spowodowane ale mi sie podoba, bo mam kompa tylko dla siebie a tak to sie ciagle zmieniamy :?
spyro - 2006-08-14, 00:59

Proszę jaka współpraca:-) Ja z Madzią też staramy się dzielić kompem,bo też ma ochotę pobrykać na forum co jakis czas :-)
arlosza - 2006-08-14, 01:03

u mnie niestety tak nie ma... kovval przesiaduje przy kompie dniami i nocami... jak jestem w pracy to mam "wolny" dostęp do kompa :roll: dzis wyjatkowo udało mi się wydrzeć parę chwil...
P.S. ostatnio mierzyłam czas kovvalowi... po jakim czasie po wejściu do domu zasiądzie do kompa...... Panie i Panowie całe 25 sekund.....

nelcia - 2006-08-14, 01:08

to cos jak jaca przed praca po pracy nawet zjesc nie musi i kompa nawet nie kaze mi wylaczac jeszcze troche i bedzie sie w nocy budzil i zagladal ...chociaz nie wiem moze juz to robi :?:
arlosza - 2006-08-14, 01:13

...niewykluczone oj niewykluczone...
nawet nie chce wiedzieć co bedzie się działo po tym wrześniowym zlocie... cos czuje ze kupi sobie notebooka i bedzie non stop podłączony :mrgreen:

spyro - 2006-08-14, 01:21

Musicie nas zrozumieć... Wiem, że ciężko to zrozumieć, ale... Ja też dużo przesiaduje przed kompem i wiecznie Madzaia z Matulką się wściekają, że jeszcze butów nie zdejmę a już do kompa... Ano tak jest, że nie da się wytrzymac bez forum :-) Można powiedzieć, że się uzależniliśmy...
nelcia - 2006-08-14, 01:22

,,,,,,,,,MAM NADZIEJE ZE NIE ,bo mi sie chlop zmarnuje :roll:
arlosza - 2006-08-14, 01:27

:lol: obawiam sie że już jest zapóźno... :( diagnozę uzależnienia u mojego M odkryłam już jakiś czas temu... każdy następny dzień tylko potwierdza słusznie postawioną diagnozę :roll:
nelcia - 2006-08-14, 01:34

nie strasz mnie ....mitingi od uzaleznien trwaja bardzo dlugo .o ile na tym poziomie zaawansowanie jest w stanie cos lub ktos mu pomoc :(
spyro - 2006-08-14, 01:36

Ja już mam takie stadium, że nawet jak wracamy z imprezki, gdzie czasami dam sobie nieźle po gardle to pierwsze co siadam do kompa... Pocieszam się tym, że nie gram w gry komputerowe, bo to jest dopiero pochłaniacz czasu.
arlosza - 2006-08-14, 01:40

nelcia ... albo musisz szukać dobrego (a co za tym idzie drogiego) specjalisty ...albo spisać go na straty.... ze względów czysto ekonomicznych polecam to drugie :lol: (bo nawet dobry specjalista nie da Ci gwarancji całkowitego wyleczenia :wink: )

a tak przy okazji to jestem ciekawa jaka strategię przyjęła Magda....

nelcia - 2006-08-14, 01:48

dzieki za rade musze sie z tym przespac tylkoszkoda mi go czasami to on nie jest taki zly a i wrecz powiem ze nawet potrafi byc bardzo kochany takze musze to przemyslec co z tym fantem zrobic ...ide spac naraziska ludziska pa pa................
jaca - 2006-08-14, 07:36

no nie troch przeginacie :evil:
to eelcia teraz siedi przy kompie caly czas
ja musze pomyslec co z tym zrobic?? :roll:

nelcia - 2006-08-14, 08:59

widzicie o 8 00 musi byc w pracy i co pierwsze to komputer trzeba zobaczyc co tam ludziska napisali i jeszcze jaki zbulwersowany :roll:
arlosza - 2006-08-14, 10:47

....widze ze musi wszystko skontrolowac co piszesz :) nawet na Hyde Park'u... moj oczywiście tez juz wstał i do kompa usiadł i napisał odpowiedz do tematu na HydeParku.... ale ja to pozostawię bez komentarza... :wink:
Gavel - 2006-08-14, 11:12

hehe ale ciekawa dyskusja :)

Żeby było ciekawiej to wrzuce swoje kamyki do ogródka a co :)

Spójrzmy na profile kliku osób:
jaca - 0.87 postów dziennie, a nelcia - 6.00 postów dziennie
kovval - 1.85 postów dziennie, a arlosza - 5.00 postów dziennie

no to kogo wysylamy na meetingi od uzależnień :?: :wink: :twisted:

kovval - 2006-08-14, 11:13

ty nie siej tu dywersji.....kobito. boi sie ludzika przez ciebie zaczna klócic! Taka to jest dac "babom" troche wladzy. Daj im palca, to ci cala reke zjedza :twisted:
spyro - 2006-08-14, 11:17

Kovval, wyluzuj...
arlosza - 2006-08-14, 11:26

Gavel napisał/a:
no to kogo wysylamy na meetingi od uzależnień

to skoro juz podliczamy statystyki to poproszę o statystyke pierwszych paru dni kovvala i jacy zeby było sprawiedliwie.... bo uważam ze takie porównywanie jest troszkę nie fair...

dzięki spyro ale niestety ten typ tak ma... :(

kovval - 2006-08-14, 11:56

Chill out ..........:mrgreen:
Gavel - 2006-08-14, 12:04

a kto tu mówi że wszystko jest fair :wink: :D

Myślałem że się nie da ale po chwli zastanowienia wpadłem na pomysł jak to zrobić. Na piechote troche ale czego się nie robi dla tak miłej koleżanki. arlosza Ty jesteś na forum od 10 sierpnia więc łącznie z dniem dzisiejszym mamy 5 dni.
kovval przez pierwsze 5 dni na forum napisał dokładnie 5 postów co daje średnią 1.00 post dziennie
jaca dołączył 15 maja a pierwszego posta napisał dopiero 22 maja czyli przez pierwsze 5 dni nie napisał nic...

Teraz na poważnie:
Proponuje abyśmy skończyli to wytykanie sobie kto ile czasu spędza na forum. Zajmijmy się lepiej jakimś ważniejszym tematem - przeglądał ktoś pogode długoterminową? Bedzie padało podczas zlotu czy może będziemy musieli non stop się chłodzić w tym basenie?

arlosza - 2006-08-14, 12:11

...zwracam honor....
kovval - 2006-08-14, 12:19

obawiam sie ze w basenie bedzie cieplejsza woda niz temperatura powietrza :)
Madzia - 2006-08-14, 18:50

Ja chyba jednaknie przyjadę na zlot. Niech Spyro sam jedzie. Nie mogę ostatnio z nim wytrzymać. :twisted:
nelcia - 2006-08-14, 18:59

co sie dzieje czyzby jakies zle feromony w gorze krazyly? :?:
Madzia - 2006-08-14, 19:04

Chyba tak. Ostatnio nie da się z nim wytrzymać. :)
arlosza - 2006-08-14, 21:49

uuuuu... co ja tu widze... Madzia do wyjazdu jeszcze duuuzo czasu...
spyro - 2006-08-14, 22:19

No chyba ją trzasnę normalnie :twisted: Żeby mi to na forum brudy prać... Ale spokisk, już się odzywamy z powrotem :-) Z kobietą źle, bez niej jeszcze gorzej, ale konia z rzędem temu facetowi co zrozumie kobietę... :?
Andzia - 2006-08-14, 22:21

Madzia.... czyzbys nie chciala sie z nami spotkac? Nie wierze w to.....
arlosza napisał/a:
do wyjazdu jeszcze duuuzo czasu...

no i ma racje - nie poddawaj sie :)

kovval - 2006-08-14, 22:23

dobrze spyro mowi....vodki mu nalac :)
teraz to ja musze prosic o dostep do forum :lol

arlosza - 2006-08-14, 22:28

spyro napisał/a:
No chyba ją trzasnę normalnie

...podnosić rękę na kobietę..... wwwrrrr spyro bo zmienię zdanie o Tobie... :wink:

Madzia - 2006-08-14, 22:30

No cóż mądrzejszy musi ustąpić... Przebaczyłam mu :lol: Chyba jednak się spotkamy :D
arlosza - 2006-08-14, 22:33

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Madzia z krzesłam spadłam jak to przeczytałam .... lepiej tego ująć nie mogłaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

spyro - 2006-08-14, 22:57

Oj dziewczyny... Kovval, damy im popalić na zlocie... Noralnie tworzą się tu nam damskie grupki bojowe...
arlosza - 2006-08-14, 23:10

spyro ojjj jakie tam bojówki...

ale mam super rade dla Madzi.... jak następnym razem znowu bedziecie mieć "spięcie" proponuję komentarz następującej treści..."spyro nie przyjeżdza na zlot - bede sama"

spyro - 2006-08-14, 23:42

Oj Arla, ale ty jesteś... Co to za bunty? Wiesz ile mi zajęło, żeby ja namówić do zlotu? Ona dopiero teraz zaczęła dostrzegać to co ja widziłem od dawna - to że forum i cała nasza paczka to zarąbista sprawa, wcześniej zawsze były awanturki, że ja ciągle przed kompem, a ona się nudzi...
Andzia - 2006-08-14, 23:58

Skąd ja to znam..... tez tak marudzilam az do spotkania w Mielnie :D

nadal uwazam ze Gavel troche za duzo przesiaduje na forum, ale nie marudze juz az tak mocno...... tylko troszke ;)

kovval - 2006-08-15, 00:04

kurde....pogadalybyscie o sytuacji geopolitycznej na swiecie, badaniach nad patofizjologią śródbłonka, lub chociażby nad mozliwościa zastosowania prymatów trójprostopadłościennych w autokolimacji wiązek zbieżnych (temat bliski memu sercu), a nie o *^%#$*&$ sie rozwodzicie :mrgreen:
Andzia - 2006-08-15, 00:05

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Madzia - 2006-08-15, 01:24

O pierdołach, drodzy panowie, to wy się rozwodzicie :lol: Nagle wam zaczęło przeszkadzać, że rozmawiamy na wasz temat :!: My się dopiero rozkręcamy. Swój dział na forum mamy dopiero kilka dni. Ty Kovval jesteś na forum od marca, a też piszesz o głupotach (m. in. jak szykowałeś Arli obiadek :D ).
nelcia - 2006-08-15, 09:20

Boze co za drastystyczne zdiecia :twisted: czemu to pokazujecie?to jest okropne sorki ja nie moge patrzec na takie cos,a pozatym to chyba w zlym temacie to zamiesciliscie :mrgreen:
spyro - 2006-08-15, 11:12

A to Madzia zamieściła... Pewnie dlatego w tym temacie, że to damski zaułek forum :-) Ale spox, przeniosę gdzie indziej...

[ Dodano: 2006-08-15, 11:16 ]
Drastyczny wątek przeniesiony TUTAJ

BANDERAS_RR - 2006-08-15, 11:17

tylko zapytaj Madzi zanim przeniesiesz bo moze byc cieplo,a tak duze psy to czesto maja takie skaleczenia moj doberman to na bierzaco przychodzi jak by po szklach biegal
spyro - 2006-08-15, 11:20

No co Ty, rzeczywiście to wątek nie na ten post, ale pewnie stwierdziła, że skoro to damska część forum to tu napisała :-)
BANDERAS_RR - 2006-08-15, 11:59

no wlasnie dobrze zauwarzyles damska czesc forum ja juz bym uwazal wchodzac do kuchni.he he he pozdrowiena dla wszystkich ventomaniaczek,chyba jestescie nimi czy tylko zonami ventomaniakow,bo moja zona ani na mnie ani na vento nie ma objawow maniakalnych dlatego nie ma wstepu na ta strone.z tym wstepem zartrowalem ale ona i tak nie interesuje sie tym moze jak zaliczymy razem zlot VENTO to sie odmieni narazie tylko obiecywala ze kupi spoiler do fury i na tym sie skonczylo
nelcia - 2006-08-15, 15:29

...Wielkie dzieki za te zamianke teraz wiem jaki temat powinnam opuszczac ......bo mi szkoda zwierzaczkow jak cos sie im dzieje i cierpia :(
spyro - 2006-08-15, 19:32

nelcia napisał/a:
bo mi szkoda zwierzaczkow jak cos sie im dzieje i cierpia

Mnie podobnie, dlatego pewnie Madzia postanowiła sie podzielić z forumowiczami tym co się stało, a neajlepsze jest to, że te rany robia mu się samy, normalnie jak stygmaty :-)

nelcia - 2006-08-15, 23:46

byliscie z nim u weterynaza ,moze jest na cos chory?
spyro - 2006-08-16, 00:01

No jasne, pierwsze co to lekarz, wogóle to moje psie to ciągle coś ma, niby wielki amstaff, a wiecznie coś jest. Weta to wogóle musze zmienić bo kobitka poprostu wyciąga ode mniekasę i nic poza tym. Niby jest tania, bo tu 10 zł tu 20 a ostanio jak miał chory ogonek to w sumie w pare dni wyciągnęła ponad 100 zł za same porady. W każdym razie wetka uważa, że poprostu sobie przeciął... Narazie smaruje mu to Bactrobanem, zobaczymy co będzie...
nelcia - 2006-08-16, 00:32

jezeli jest tak jak mowisz ze mu to sie samo robi to choc nie jestem weterynarzem uwazam ze cos mu jest :idea: bo ogladam duzo animals planet i tam pokazuja wiele ciekawych komentarzy jesli chodzi o zwierzeta jak im cos dolega i nawet kiedys chyba tez o czyms takim slyszalam wiem ze nawet ludzie cos takiego maja.Tez widzialam taki jeden program,ale nie wiem coto konkretnie bylo :mrgreen:
spyro - 2006-08-16, 00:41

muszę zmienić weta, bo ta jest do kitu. Narazie mu smaruje tą maścią i zobaczymy co będzie bo biduś kuleje na maxa... ALe najleposze jest to , że w domu tak kulje, że szok, a dzisiaj cały dzień hasał po dworze i nic mu nie było :-) Taki symulant z niego...
nelcia - 2006-08-16, 09:36

Cwany .....bidulek.........mam nadzieje ze mu to przejdzie. :wink:
BANDERAS_RR - 2006-08-16, 09:50

madrosc mojego dziadka>jak zwierzakowi cos dolega a nie wiesz co jest to wyposc go na dwor a on sam sie wyleczy bo ma instynkt
Andzia - 2006-08-16, 10:44

swego czasu mialam wilczura i tez mial podobne problemy z łapami... skóra na łapach sama "pęka", jest za sucha
jak wygoją juz mu sie te chore łapki to smarujcie mu je na noc co jakiś czas wazeliną albo kremem natłuszczajacym - tak nam kazał weterynarz
zdrową łape już mozecie smarować
mam nadzieje że szybko uda Wam sie wyleczyć psiaka

spyro - 2006-08-16, 12:07

BANDERAS_RR napisał/a:
to wyposc go na dwor a on sam sie wyleczy bo ma instynkt

Chyba jednak nie do końca... CO innego zwierzyna dzika, ale pies, wychowany w domu, wypieszczony, dobrze karmiony, myślę, że mój Draki samna dworze to by tygodnianie przeżył...

BANDERAS_RR - 2006-08-17, 14:58

nie o takim puszczaniu mowie jedz z nim do lasu na lake niech sobie chasa a juz sam sobie znajdzie co potrzeba
arlosza - 2006-08-17, 15:20

witam, hohoho jak mnie dawno tu nie było :wink:

kiedyś Ktoś napisał że mój kovval to złoty chłopak... ja pozwole sobie dodać że nie tylko złoty ale i święty...

zauważcie jaka światłość od niego bije...

...a jaką ma piękną aureolkę....

spyro - 2006-08-17, 16:07

BANDERAS_RR napisał/a:
nie o takim puszczaniu mowie jedz z nim do lasu na lake niech sobie chasa a juz sam sobie znajdzie co potrzeba

Codziennie jest po pół dnia na dworze przez ostatnich pare dni, jest u mnie 2 16-letnicj kuzynó, więc hasają razem z nim, jak anrazien adal kuleje... ALe już się goi...

Madzia - 2006-08-17, 16:24

Już jest dużo lepiej z łapkami. Byliśmy ostatnio nad Pilicą w okolicach Spały i hasał jak szalony :) Amstaffy są bardzo odporne na ból, a nasz Draki jest poprostu bardzo sprytny i naprawdę potrafii symulować. Jak ja go wpuszczę na łóżko albo na jego ulubioną kanapę, a Spyro go chce wygonić, to odrazu robi się bardzo obolały i ledwo zchodzi z kanapy :lol: Przy mnie nie kuleje, bo nie musi ( ja mu pozwalam siedzieć na wyrku) :)
kovval - 2006-08-17, 18:19

prosze szanownej zony...oni tu o psach i chorobach....a ty tu moje zdjecia :twisted: co ja mam z psem wspolnego ?
arlosza - 2006-08-17, 18:28

proszę szanownego M..... dział dla piesków z tego co wiem jest gdzieindziej... więc się mnie nie czepiaj :evil: ...ale nie martw się kovval... już więcej nie popełnię takiego błędu... :x
nelcia - 2006-08-17, 19:19

co ja slysze wy tak zawsze az milo :D

[ Dodano: 2006-08-17, 19:21 ]
troche tylko zaoficjalni e czemu poprostu nie kochana z............. albo kochany m................. :mrgreen:

kovval - 2006-08-17, 19:38

nie wiem co ja ugryzlo, ja tu normalnie, a ta,,........ no comments
Roman - 2006-08-18, 15:08

Kobitki czasem tak mają ja sie przyzwyczaiłem po 7 latach małżeństwa :)
:lol:

igi - 2006-08-18, 15:34

co do tych kobiet właśnie niewiem czy na zlota przyjade bo dzień w dzień sie ze mną kłuci :D
Madzia - 2006-08-18, 16:05

Oj chłopaki, co te wasze kobiety z wami mają.... Szkoda gadać. :) Uważajcie, bo jak będziecie niegrzeczni, to następny zlot będzie tylko dla pań :wink:

[ Dodano: 2006-08-18, 20:50 ]
Drogie panie, polecam wam przeczytaniwe w Zlotach/Spotach propozycji hymnu naszego wrześniowego Zlotu w Krzeczowie :D

kovval - 2006-08-19, 10:56

MAdzia...nie moge znalezc....ale moze to dlatego ze nie jestem "droga pania"
spyro - 2006-08-19, 11:25

Kovval, to jest TUTAJ.
kovval - 2006-08-19, 14:54

nto nie wiem czemu ja tego nie moglem znalezc. jakies dziwne zawirowania mam :)
Madzia - 2006-08-19, 16:56

Oj Kovval, chyba Arla musi ci sprawić okularki :mrgreen:
arlosza - 2006-08-23, 01:33

Madzia tu juz nawet okulary nie pomogą... :mrgreen:
Madzia - 2006-08-23, 18:59

No to już masz Arla problem :D Ale może byś mu jakieś witaminki kupiła :?: Co robić - starość nie radość... :mrgreen:
arlosza - 2006-08-25, 17:19

halo halo.... co to za cisza w eterze??????????????? :shock:
Madzia - 2006-08-28, 15:46

Cisz i cisza ......................... Widać dziewczynom znudziło się forum :( A miało być tak pięknie :D
Andzia - 2006-08-28, 20:50

ja moge wypowiedziec sie za siebie:
jestem zawalona robota i ten tydzien takze zapowiada mi sie ciezki :(
w pracy jak nie ma szefa to moge chwile posiedziec na forum, ale to starcza na poczytanie i zapoznanie sie z tematami ktore sa omawiane :( Poza tym musze niesamowicie uwazac czy szef czasem za plecami mi sienie ktreci a skubaniec cicho chodzi i nie slychac jak nadciaga :wink:

spyro - 2006-08-28, 22:20

Andzia napisał/a:
a skubaniec cicho chodzi i nie slychac jak nadciaga

jak każdy szefunio, lubi upierdliwiać życie pracownikom...

Gavel - 2006-08-28, 22:25

tego szefuncia akurat znam osobiście więc mam na to inną teorię:

Ten gość wiele lat jest (a raczej był ale to w człowieku zostaje) związany z środowiskiem szachowym więc zna się na rzeczy i wie jak cicho chodzić w kólko żeby innym podczas gry nie przeszkadzać :mrgreen:

spyro - 2006-08-28, 22:47

Gavel napisał/a:
wie jak cicho chodzić w kólko żeby innym podczas gry nie przeszkadzać

no to już totalna kaplica...

Andzia - 2006-08-29, 11:16

jesli chce sie troche poobijac to jest ciezko, ale nie narzekam bo gosc jest dosc w porzadku :)

nowe emoludki (czy jakkolwiek sie to pisze) :P

arlosza - 2006-08-29, 12:55

a mój prezesunio własnie pojechał na urlop (2 tygodnie) iiiii ja go zastępuję :D a do tego zastępuję jeszcze dwie inne koleżanki - więc się dwoję i troję na 3 działy :-/ ale.... dostrzegam też pozytywne strony tego zastępowania ...szczególnie Prezesa.... już robię liste osób do zwolnienia.... ;-)
marmarmarek - 2006-08-29, 13:40

Andzia napisał/a:
nowe emoludki

dokladnie-emotikonki wymiataja

spyro - 2006-08-30, 01:19

emoludki - dobry pomysł na nazwę. W końcu nie ma co ściągac tylko angielskie nazwy :-)
Andzia - 2006-08-30, 12:08

Arla, szkoda że musisz robic za 2 albo nawet 3 osoby :-/ ale ta władza Prezesa....

arlosza napisał/a:
już robię liste osób do zwolnienia....

fajna sprawa - ludziska miejcie sie teraz na baczności bo szykuje sie odstrzał :560:

kovval - 2006-08-30, 12:25

ja chyba jestem pierwszy na tej liscie.....wogole tak poza kolejka :560:
Madzia - 2006-08-30, 21:14

Dodane emotikonki są fajne,ale dlaczego nie ma tego zielonego z wyszczerzonymi zębami?
spyro - 2006-08-30, 22:47

Pracujemy z Gavel'em nad uporządkowaniem emoludków, trochę czasu na to potrzeba...
Gavel - 2006-08-31, 01:22

Madzia na razie zielony po prostu zniknął - poszedł na piwko :564:
W zastępstwie jest na razie jego brat: :D

Ale specjalnie dla Ciebie postaram się go "wskrzesić" ale ztuningowanie emoludków to strasznie żmudna robota więc prosze o troszke cierpliwości.

Madzia - 2006-09-01, 18:48

Ja mogę poczekać, nie spieszy mi się. Po prostu przyzwyczaiłam się do tego "zielonego" :567:
Andzia - 2006-09-04, 09:57

pomocy...
przeziębiłam się ( Temperaturka przez co i głowa boli a z nosa leci jak z dziurawego wiadra (
Jesli nie wydobrzeje to Gavel pojedzie na zlot beze mnie :beczy:
Jakieś babcine [i nie tylko] metody leczenia - sprobuje wszystkiego, bo moje metody nie skutkuja :bezradny:

idgray - 2006-09-04, 10:50

leczony katar trwa podbno tylko tydzien a nie leczony az 7 dni :mrgreen:
spyro - 2006-09-04, 11:51

Andzia kuruj się!!! Musisz być na zlocie! Mleko z miodem i czosnkiem, trochę zapach nie za bardzo, ale działa :tak:
Gavel - 2006-09-04, 12:09

Andzia, pablo...... normalnie szpital nam się powoli robi... Nieładnie :buuu:
Ale damy jakoś rade :tak:

a jak Andzia nie bedzie mogła to po drodze jakąs zgarne ;)

spyro - 2006-09-04, 12:17

Gavel napisał/a:
a jak Andzia nie bedzie mogła to po drodze jakąs zgarne

Oj Gavel, nie ładnie... ALe masz pomysły :wow: :lol:

Andzia - 2006-09-04, 12:17

ja Ci dam "inna po drodze zgarne" :młotek: :połbie:

ojjjj chlapiesz sobie i to bardzo :pała:

spyro - 2006-09-04, 12:19

ANdzia nie denerwuj się, wiesz przecież że Twój Gavelk w życiu by czegoś takiego nie zrobił... No co Ty, my jesteśmy wierne chłopaki...
Andzia - 2006-09-04, 12:19

te grożby dotyczą Gavla
ale to jest chyba dla wszystkich oczywiste po przeczytaniu jego ostatniej wypowiedzi

[ Dodano: 2006-09-04, 12:23 ]
Spyro nie usprawiedliwiaj go, niech sam teraz przeprasza

Gavel - 2006-09-04, 12:33

Już mam plan: bede sobie jechał do tego Krzeczowa :dresik: i po drodze przez otwarty szyberek bede nawoływał :megafon: : która chce na zlot jechać :hahaha: :hahaha: :hahaha:
marmarmarek - 2006-09-04, 17:51

oj no- Gavel specjalnie tu malutka czcionka a Ty go Spyro wydales :P a noz by nie zauwazyla ... ;) hihi
Gavel - 2006-09-04, 18:17

jeden mnie tu choć zrozumiał ;)

dobra teraz poważnie: Andzia była u lekarza i do końca tygodnia ma zwolnienie ale pani lekarka stwierdziła że do piątku powinno bez problemu przejść i może sobie wyjechać więc przyjedziemy na zlot we dwoje i autostopowiczek brać nie będziemy ;)

Andzia - 2006-09-04, 18:49

marmarmarek napisał/a:
a noz by nie zauwazyla

zauważyłam zauważyłam :mrgreen:

mam teraz 3 dni na slodkie lenistwo i wykurowanie sie, zeby na zlociku byc w pełni siły :jupi:

Madzia - 2006-09-04, 19:31

Gavel, tak sobie nagrabiłeś u Andzi, że chyba będziesz musiał na zlocie spać w aucie :mrgreen:

P.S. Kovval, dzięki za "zielonego" :OK:

kovval - 2006-09-04, 20:39

gavel......co ty w pabla23L sie bawisz :) z mielna :)
Madzia - 2006-09-06, 19:12

Gavel, a jakbyś zabrał ze sobą autostopowiczkę - psychopatkę ?? !! Jeszcze by cię okradła albo wykozrystała seksualnie :boisię:
marmarmarek - 2006-09-06, 19:50

Madzia napisał/a:
albo wykozrystała seksualnie boi_się

no to jeszcze nie najgorsza opcja-gorzej gdyby byl to autostopowicz :lol:

arlosza - 2006-09-10, 17:08

hej VENTOmaniaczki ;)
mam nadzieję, że nasze grono lada chwila powiększy sie ;) !! !!!!!!!
:OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Edit - 2006-09-10, 19:37

hej dziewczynki mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do damskiego grona vento maniaczek.
Bardzo mi sie podobało zlocik super :OK: :OK: :OK: dozobaczenia pa pa pa CHOPAKI OD TERAZ DZIWECZYNY BĘDĄ OKUPOWAC KOMPUTERY (POZDROWIENI DLA MENSKIEGO GRONA
)MÓJ PRZEMEK JUŻ SZALEJE!!!!!!!

Andzia - 2006-09-10, 23:36

czesc Edit :lol:

powiedz Przemkowi zeby nie szlał bo teraz jest równouprawnienie :cwaniak: i każda z nas może siedzieć na forum tyle samo co facet :D

a zlocik był bombowy :oklaski:
:OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
:jupi:

marmarmarek - 2006-09-11, 01:21

i dlatego wolalem wziac Mariana (Marcina) na zlocik... :P :mrgreen: ;)
Madzia - 2006-09-11, 10:34

Edit, a niech Przemek szaleje - nie przejmuj się. My ze Spyro cały czas walczymy o kompa :młotek: :mrgreen: Teraz on mi marudzi, że ciągle siedzę na forum :D Wreszcie poczuł się jak ja wcześniej !! A co do nowych kobitek na forum, to dołączyła do nas również Benia - żona Sławka :lol2:
Edit - 2006-09-11, 20:44

Czym nas wiecej tym lepiej. A facecei niech wiedza ze jest równo uprawnienie. Przemek musi sie pogodzic z tym ze bede teraz dużo wysiadywac na kompie. A kacperek bardzo dumny z tatusia że jest taki silny. :hura: :hura: :hura:

A Madziu mam pytanie bo zapomniałam zapisac sie do stowarzyszenia co miała bym zrobic aby sie wpisac ?

spyro - 2006-09-11, 21:00

Edit, tutaj masz wszystko o stowarzyszeniu: http://stowarzyszenie.vwvento.org na samym dole jest do ściągnięcia formularz, należy wydrukować go, wypełnić i przesłać na adres podany w górnym rogu formularza i gotowe, będziesz w stowarzyszeniu...
Pozdrawiam wszystkie Panie:-)

Edit - 2006-09-11, 21:02

A mam pytanko kiedy można sie spodziewac sie nastempnego zlotu. Niemoge sie doczekac.
A madziu mniejmy nadzieje ze nie przeczytała (wiesz czego) dziewczyna marka. My sie tylko polubili :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem:

spyro - 2006-09-11, 21:20

Następny zlocik zapewne będzie dopiero w przyszłym roku, bo tdo takiej zabawy musi być cieplutko... Niestety.... BO nadal z Madzią żyjemy wrażeniami ze zlotu bo ciężko wrócić do szarej codzienności...
benia - 2006-09-12, 09:14

Ja rowniez jak narazie zyje wspomnieniami, ale przydalo by sie juz odliczać miesiace, dni , goodziny do kolejnego naszego spotkania.
Madzia - 2006-09-12, 18:21

Chociaż można by się zastanowić nad jakimś krótkim zlocikiem w zimie............... :-)
spyro - 2006-09-12, 19:16

Jestem za i to bardzo!!! Może jakiś mały zlocik gdzieś w górach, albo poprostu gdziekolwiek w Polsce...

[ Dodano: 2006-09-12, 19:17 ]
Chociaż obiecaliśmy Jacy, że tym razem gdzieś bliżej granicy z Niemcami, więc musimy zadziałać i znaleźc takie miejsce, może i zimą by się udało...

benia - 2006-09-12, 20:23

Gory to rewelacyjny pomysl. Bedziemy szales na ventkach i nartach w bialym puchu. Tylko pewnie mniej by nas bylo na tym zlocie, bo wentyle mocno obnizone mialyby problem z dotarciem
spyro - 2006-09-12, 20:59

benia napisał/a:
wentyle mocno obnizone mialyby problem z dotarciem

to niestety racja... Ale trzeba na pewno wykombinować coś wcześniej, bo do lata to ja nie wytrzymam...

idgray - 2006-09-12, 21:06

niskie wetki wtedy zakladja takie cos:
http://www.allegro.pl/ite...agnika_rol.html
tu wersja do maluch ale kilka przerobek i podejdzie do vento :hahaha:

spyro - 2006-09-12, 21:15

Idgray, dobre... Chciałbym zobaczyć Ventkę z takim pługirm, oczywiście w kolorze nadwozia...
Gavel - 2006-09-12, 23:06

troche drogi ten pług....
chyba taniej byłoby zawieźć Ventke na lawecie ;)
co do spotkania w zimie to fajny pomysł tylko jakby to miałoby być w górach to minimum 4 dni bo 2 musze liczyć na dojazd bo wole za dnia jeździć

benia - 2006-09-13, 09:12

od czwatrki do niedzieli byloby ok. Akurat 4 dni szalenstwa :tak:
sławek - 2006-09-13, 10:12

o ile dobrze zobaczyłem to dziś czyli w srode urodziny obchodzi Madzia. A wiec wszystkiego najlepszego z okazji tak pieknego wieku.
No to dzisiaj w Łodzi impreza. Spyro tylko się nie opij za bardzo :]
Też kiedys tyle miałem :(

spyro - 2006-09-13, 10:21

Okrągłe latka... Ćwierć wieku, hehehe...
Nie no dzisiaj na trzeźwo (niestety:-)).

nelcia - 2006-09-13, 18:28

hej hej.najpierw to chce Madzi zyczyc wszystkiego naj naj 100 lat ;) a teraz dodam my mielismy masakryczny dojazd. do ostrody nie tak zle,ale wponiedzialek rano mielismy wyjechac ,lecz cuz jackowi zachcialo sie isc na grzyby.wyjechalismy puznym popoludniem no i autostrade po niemczech musialam ja trzaskac jacek juz padal.kiedy bylismy z 70 km przed domem zatrzymaly nas gliny i co?dostalam mandacik Jakiez bylo nasze zdziwienie.bo nic nie zrobilam tylko nie mialam okularow przy sobie a na prawku mam adnotacje ze takowe musze miec do jazdy samochodem.rok czasu juz jezdze i policja tez juz nie raz mnie sprawdzala i nic a tu masz.w zyciu bym nie pomyslala ze moge za to mandat wyrwac.tak wiec dalsza droge musial jacek kontynuowac a ja musze zaplacic 25euro.w domu bylismy o5 a o 6 musialam byc w pracy :załamka: i tak do 9.30 a potem o 13.00 z powrotem do pracy. dopiero polozylam sie o22.00 :dół:
sławek - 2006-09-13, 18:50

no to rzeczywiście powrót mieliście ciekawy. strasznie wymagająca ta policja w niemczech jest o głupie okulary 25 euro poszło sie je..... Następnym razem pewnie juz weźmiesz ze sobą okulary albo Jaca bedzie musiał prowadzic furke :dół:
Andziula - 2006-09-13, 19:18

Madzia wszystkiego najlepszego.
"Stara jestes smierc Cie czeka, grabaz po Twa skore posle juz niedlugo Twego zycia moj Ty biedny stary osle."
P.S. Madzia tylko sie nie obrazaj ale na urodzinki tylko taki znam wierszyk. jeszcze raz wszystkiego najlepszego :piwo:
A tak w ogole to cze wszystkim dopiero sie zalogowalam, bo Przemusia nie ma i mam pole do popisu, a moze raczej do wpisu :OK:

Gavel - 2006-09-13, 22:29

Andziula ale wierszykiem zarzuciłaś.... Normalnie jestem w szoku...
Ale fajnie że do nas dołączyłaś :)

Już dziś Madzi składałem życzenia ale co mi tam - jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego !!

nelcia no ładnie te niemieckie pały się na Was uwzięły. Chyba Was tam nie lubią :(

Andzia - 2006-09-13, 23:38

w Polsce jest tak samo :bezradny:
jesli ktos ma adnotacje w prawku ze musi prowadzic w okularach a jedzie bez to moze dostac mandat - wszystko zalezy od gliniarza na jakiego sie trafi :dół:

marmarmarek - 2006-09-14, 00:14

jesli chodzi o zime i zachodnia granice-to sie znajdzie cos bez problemu :) mozna myslec... moze jakas Szklarska Poreba ? ;)
spyro - 2006-09-14, 00:48

Ja też kiedyś nosiłem okulary i załapałem za to mandacik, że właśnie nie miałem okularów na nosie... Ale teraz mam już bez wpisu w prawko, a tak wogóle to mi się wada wzroku cofnęła więc ludzik...
benia - 2006-09-14, 11:05

Madziu, spoznione, ale szczere zyczonka urodzinowe. Wszystkiego co najlepsze na kolejne cwierc wieku.
:]

Madzia - 2006-09-14, 12:09

MarianG, Arla, Jaca,sławek, nelcia, Andziula, Gavel, Andzia, benia, BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA :lol2:

Andziula, cóż starość nie radość :beczy: :[

Andziula - 2006-09-14, 19:47

madzia nie przejmuj sie ja od 3 lat ten wierszyk slysze od mojej kolezanki co jest 10 lat starsza ode mnie :]
i pewnie w grudniu tez go uslysze. nie mogloby byc inaczej :OK:

Madzia - 2006-09-15, 18:03

Pewnie, że sie nie przejmuję :-) Po prostu jak skończę 30 lat. to zacznę liczyć w stecz :lol:
spyro - 2006-09-15, 18:19

Albo dodawaj Vat do swoich lat, wtedy będziesz miała np 18 + VAT :-)
Madzia - 2006-09-18, 18:40

Nie próbuj być taki zabawny, Andrzejku. Ty skończysz 25 lat za 4 miesiące i wtedy pogadamy :P
spyro - 2006-09-18, 20:53

Madzia napisał/a:
Ty skończysz 25 lat za 4 miesiące i wtedy pogadamy

Al ja tego nie przeżywam i naprawdę mi to nie przeszkadza... Taka kolej losu, że co roku jesteśmy starsi...

marmarmarek - 2006-09-19, 01:12

Madzia napisał/a:
Nie próbuj być taki zabawny, Andrzejku. Ty skończysz 25 lat za 4 miesiące i wtedy pogadamy

ale zawsze bedzie te 4 miesiace mlodszy ;) starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc... ale jesli sie dobrze czlowiek nastawi, to stary nigdy nie bedzie :) wystarczy zachowac mlodosc duszy :)

arlosza - 2006-09-21, 19:24

Hejka do wszytskich ... własnie wróciłam z targów w Poznaniu....chora jak diablii - klimatyzacja w hali wyszła mi bokiem.... męża nie ma więc nie ma kto mnie wyleczyc :beczy: pozdrowionka dla Wszystkich

P.S. Madzia jakośc przeżyjemy to starzenie się ;)

spyro - 2006-09-21, 19:35

Arlosza, to kicha na maxa... Musisz liczyć teraz na przytulanko z psiakiem... Ale licz dni i szybko ci minie czas bez męża...
Edit - 2006-09-21, 19:35

Madziu dużo zdrowia szczescia radosci i dużo miłosci oraz pociechy z andzejka. Przepraszam że tak pózno ale szczeże miałam troche roboty bo mój synus miał roczek w sobote a to pierwsze urodziny wiec była impreaz na 4 fajery.
A z tego co wiem to marko ma też urodziny chyba nawt dzis, mój mąż miał w poniedziałek> Niewiem vento maniacy cały wrzesien sie rodzili :] :] :] :]

spyro - 2006-09-21, 19:36

Edit napisał/a:
vento maniacy cały wrzesien sie rodzili

hehe, dobry tekst...

Czyli wszyscy Panny zodiakalne... Och ciężki znak do wytrzymania :mrgreen: (pewnie mi się zaraz dostanie od M)

Andzia - 2006-09-21, 20:23

spyro napisał/a:
pewnie mi się zaraz dostanie od M

nie tylko od M
:młotek: :połbie: :bije: :boks:

:> :P

spyro - 2006-09-21, 20:25

Ale to sama prawda :P

Ale nie odzywam się już bo jeszcze na następnym zlocie mi się dostanie od wszystkich PANN :-)

[ Dodano: 2006-09-21, 20:26 ]
:piwo: na zgodę :-)

Andzia - 2006-09-21, 20:27

spyro napisał/a:
Ale nie odzywam się już

:oklaski:

[ Dodano: 2006-09-21, 20:28 ]
Spyro tylko sie nie obraź - to sa zarty :P

spyro - 2006-09-21, 20:30

No domyślam się :dokuczacz:
Andzia - 2006-09-21, 20:33

domyślna bestyjka z Ciebie :terefere:

[ Dodano: 2006-09-21, 20:35 ]
a tak wogole to siedze jeszcze w pracy :beczy: i chyba czeka mnie tu nocka :beczy: bo na jutro musze skonczyc projekt a za cholere nie chce mi wyjsc tak jakbym sobie tego zyczyla :dół: :[

spyro - 2006-09-21, 20:36

No to kicha, taka godzina a Ty jeszcze w robocie siedzisz... Normlanie Cię wykorzystaują tam na maxa :beczy:
Andzia - 2006-09-21, 20:42

coz moge poradzic, takie zycie :(

ale nie zawsze tak jest...
poza tym jak potzrebuje w godzinach pracy gdzies wyjsc (spotkac sie z Pawlem) to nikt nie stwarza problemow i jesli nie ma jakiegos projektu do zrobienia z szybkim terminem to nie musze tego odpracowywac

ale dzis bedzie ciezko :beczy:

spyro - 2006-09-21, 20:47

no to trzym kciuki za Twoją wytrwałość...
Andzia - 2006-09-21, 20:49

dzieki
przyda sie

Andziula - 2006-09-21, 21:29

Ale nie przejmujcie sie wiekiem, wlasnie wrocilam ze sklepu i pierwszy raz kobitka poprosila mnie o dowod osobisty :bojesię: i zrobilam takie same oczy jak ten obok. az musialam wyznac milosc kobitce. moral z tego taki ze latka leca a my coraz mlodziej wygladamy :lol: :lol:
spyro - 2006-09-21, 21:31

Kurcze, Andziula, to normalnie pogratulować :lol:
Andziula - 2006-09-21, 21:32

No normalnie MOJ PIERWSZY RAZ

[ Dodano: 2006-09-21, 21:34 ]
No Spyro jak juz jestes to powiedz mi jak mam zlikwidowac ten napis na dole "przemolas4", bo pewnie jak sie logowalam to gdzies to wpisalam

spyro - 2006-09-21, 23:02

Ale już nie masz tego napisu na dole:-)
Gavel - 2006-09-21, 23:10

Zdolna dziwczyna to sobie sama poradziła :OK:
Ja już miałem ładny opisik przygotowany ze zdjęciami itd aż tu patrze a podpis sam zniknął...

idgray - 2006-09-22, 08:51

Andziula napisał/a:
wlasnie wrocilam ze sklepu i pierwszy raz kobitka poprosila mnie o dowod osobisty

to co ty kupowalas :>

Gavel - 2006-09-22, 13:45

pewnie waciki :hahaha:
Andziula - 2006-09-22, 22:43

Az dwa piwka. jeszcze jakbym kupowala wodeczke to nie wiem co by chciala ode mnie. :]

[ Dodano: 2006-09-22, 22:44 ]
Sama pokombinowalam i znikl napis.

spyro - 2006-09-23, 11:14

może coś więcej:-)

Np. prawo jazdy albo paszport...:-)

marmarmarek - 2006-09-23, 11:50

a wiecie co... ja podobno odmlodnialem- jakies 3 dni temu scialem wlosy (kto w piatek byl na zlocie to widzial jakie... :D . a pozatym kilka dni teraz we Wrocku siedzialem, a w mieszkaniu nie mam jeszcze internetu :( i teraz tyyyyyle postow do przeczytania :) a za tydzien wyjezdzam tam na dobre :( jakos bede kombinowal i na forum zagladal :)
Madzia - 2006-09-23, 12:39

spyro napisał/a:
Czyli wszyscy Panny zodiakalne... Och ciężki znak do wytrzymania mrgreen (pewnie mi się zaraz dostanie od M)

Dopiero teraz miałam czas przysiąść do forum i aż mi się włos jeży na głowie co ten mój Andrzej wypisywał za głupoty :[ Wszystkie PANNY, to wspaniałe, inteligentne osoby !! Zapamiętaj to sobie, Andrzejku :lol:

spyro - 2006-09-23, 18:38

Madzia napisał/a:
Wszystkie PANNY, to wspaniałe, inteligentne osoby

Ja wiem, że tak WY twierdzicie...

arlosza - 2006-09-29, 14:39

heja Wszystkim, chciałam powiedzieć że jeszcze zyje pomino mojej nieobecności na forum ;) chciałam sie także pochwalić że wreszcie (po raz pierwszy) umyłam Ventkę :OK: [bo tak to zawsze Kovval przejmował inicjatywę] :wysmiewacz: - może nie świeci sie tak jak to miało miejsce gdy Bartolinii mył - no ale przynajmniej koloro widać... :lol:
Pozdrowionka :dokuczacz:

spyro - 2006-09-29, 16:31

arlosza napisał/a:
chciałam sie także pochwalić że wreszcie (po raz pierwszy) umyłam Ventkę

Ogromne gratulacje. Muszę też wyjechać na trochę, to może Madzia wreszcie zacznie też dbać o Ventkę...

A jaktam Arla się żyje bez męża? Pewnie już Ci tęskno... Wpadaj częściej to Cie pocieszymy :OK:

Andzia - 2006-09-29, 16:49

:oklaski: Arla
ja kiedys myłam już samochód (ale to chyba nie była jeszcze Ventka) z Pawłem - przy okazji umyłam tez i jego :D

arlosza - 2006-09-29, 17:03

spyro napisał/a:
A jaktam Arla się żyje bez męża?

:OK: tak się zyję... to oczywiście żart - pewnie że nie jest łatwo... tym bardzej jak sie jedzie do IKEI na zakupy i kupuje się łóżko, które potem trzeba skręcić :dół: cale szczęście jak byłam mała to Tatko :megafon: gonij do pomocy przy domowych remontach :boisię: tak więc wiem jak obchodzić się z wkrętarką i śrubokrętem :lol: nie było tak źle :głupek2: ... a afekt sami zobaczcie...

dodam jeszcze że łóżko wciąż stoi - całe :hura:

ale tak ogólnie bez Bartoliniego to kiepsko :beczy: no ale co zrobić :bezradny:

spyro - 2006-09-29, 18:21

arlosza napisał/a:
ale tak ogólnie bez Bartoliniego to kiepsko

A to czemu tak małymi literkami, co? Ledwo to dojżałem...

No proszę, kobieta, która sama łóżko skręca... To coś Ty robiła bez męża, że aż musiałaś nowe wyrku kupić ? :dokuczacz:

Żartowałem oczywiscie, widzę, że robota wrze, Ventka wymyta w domu zmiany, Bartek się napewno zdziwi jak wróci...

Trzymaj się.

Madzia - 2006-10-02, 15:27

Brawo,arlosza, wiedzę że świetnie dajesz sobie radę bez Bartka. W razie czego po pracy możesz sobie dorabiać jako monter mebli :P ;)
Edit - 2006-10-05, 16:09

Hej dziewczyny wkoncu czesciej bede na forum bo mi neta naprawili :hura: :hura: :hura: :hura: :hura: :hura: :hura: :hura: cos ostatnio cisza na forum??????
Andzia - 2006-10-05, 18:59

a no tak bywa :(
nie bardzo mamy czas bo trzeba pracować, w domu porządku pilnować i karmić leniwych chłopów.... :P

[ Dodano: 2006-10-05, 19:02 ]
ale fajnie że sie pojawiłaś i będziesz tu cześciej zaglądać
jak to powiadają "w kupie raźniej" :lol:

Madzia - 2006-10-27, 19:54

Moje Drogie Panie, co się z wami dzieje ?? !! Czemu nie piszecie w ogóle w naszym dziale ?? !! Ja co prawda też ostatnio zaniedbałam forum, ale obiecuję poprawę :mrgreen:
nelcia - 2006-10-29, 02:19

hej wszystkim sorry za ta nieobecnosc ale nawal roboty i terminy odsunely mnie od kompa :bezradny: zarabialam na swuj oficjalny 2 tygodniowy urlop i go mam :OK: ale jak juz pewnie wiecie ventka odmuwila nam posluszenstwa no imamy duzy problem :[ akurat jak mielismy wyjezdzac do polski.i teraz chyba nici z wyjazdu....zastanawiam sie czy nie jechac sama bo jaca moze isc do pracy a ja moge se spedzic urlop w polsce. jeszcze niewiem jesli nie pojade to bede nadrabiac zaleglosci na forum :] pozdrawiam
Andziula - 2006-11-03, 00:10

Dziewuszki, ja przez tan caly spocik zlocik to nawet zapomnialam jak klawiatura
wyglada (a co tu mowic o jakim napisaniu), tylko usypia mnie melodia
stukania w klawiature :(
Szkoda gadac.
Mam takie zaleglosci, ze nie wiem czy nadaze czytac :lol: :lol:

Andzia - 2006-11-03, 09:23

Andziula, goń Przemka i sama siadaj do klawiaturki :mrgreen:
Spocik juz zorganizowany :lol:

Andziula - 2006-11-03, 10:03

Wczoraj troche poszalałam i dzisiaj rano jak wstałam to aż mnie głowa boli :(
Chyba sie odzywczaiłam patrzeć w monitor :lol:
No to dziołchy do zobaczyska za kilka godzin :OK:
Mam nadzieje, że w końcu Ania też sie zjawisz z Gavlem :tak: :tak: :tak:

Andzia - 2006-11-03, 12:48

zjawie sie, zjawie :mrgreen:
Dzolo's girl - 2006-11-03, 14:11

Hey :D Ja juz gotowa do drogi ;) Do zobaczonka
marmarmarek - 2006-11-03, 15:10

udanej zabawy... wypijcie moje zdrowie :) ja sie powoli zaczynam pakowac w przyczepke i na wesele... :| - co zrobic, taka praca...
spyro - 2006-11-03, 16:25

Przyłączam się do życzeń i dodam jeszcze: szerokiej i suchej drogi...

Pozdrówki.

Polibo - 2006-11-03, 22:42

i za mnie wypijcie!!
Andziula - 2006-11-05, 20:54

Ano sie pilo za Was wszystkich, ze nas glowy bolaly przez pol soboty :prosi:
ale jak to mowia lecz sie tym czym sie strules
i w niedziele zero kacyka.
Wiec dziewuszki i chlopaki bedziecie caly rok zdrowi :lol2:
Justi jak Ci sie podobalo?? mam nadzieje, ze dobrze sie bawiliscie.

Dzolo's girl - 2006-11-05, 21:07

Ania było naprawde swietnie :-) żałuje tylko że nie mogliśmy zostać do końca .
Szkoda że Dzolo nie dał mi Ventki w swoje ręce bo wtedy Gavel napewno by nie wygrał :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrowionka

Andziula - 2006-11-05, 21:19

To wszystko te chlopy ;)
Jak kobitka jedzie to najlepiej by robili tak :boisię: albo :bojesię:
Nastepnym razem sobie odbijemy tylko juz chyba nie na tym boisku, bo to co zostawilismy to byla masakra. po tej trawce nic nie zostalo.
Troche tej trawy pojechalo do Pruszcza razem z Gavlem :] :] :]

spyro - 2006-11-05, 21:30

No widzę, że Panie nieźle szalały:-) Zresztą po rozmowie wczorajszejz Andzią, moja MAdzia się sciekała na mnie, że ja jej nie daje orać trawy Ventką :-)
Gavel - 2006-11-05, 22:14

Andziula napisał/a:
Troche tej trawy pojechalo do Pruszcza razem z Gavlem
Ledwie kilka kłosków które uniknęły prysznicu :prysznic:

marmarmarek - 2006-11-05, 23:11

no to widze niezle bylo :)
Andzia - 2006-11-06, 10:19

Andziula napisał/a:
Jak kobitka jedzie to najlepiej by robili tak :boisię: albo :bojesię:

czy Gavel tak robil jak jechalam na slalomie ?? Chyba nie powinien bo smigalam bardzo wolniutko. Co innego podczas orania, ale wtedy siedział ze mną i widziałam jego minki :wysmiewacz:

[ Dodano: 2006-11-06, 10:20 ]
upsss
cos nie wyszlo z tym cytatem i minkami
prosze sprawdzic sobie prawidlowa wersje wypowiedzi 3 posty wyzej

od Spyro: Poprawiłem i już wszystko widać.

Andziula - 2006-11-06, 15:53

Sluchaj Andzia kochanie Gavel to jest Gavel, bardzo w pozadku chlopak wiec nie moglby takich min robic, bo by mial z nami Andziami doczynienia.
Ale powiem szczerze, ze mial zadowolona mine, gorzej bylo nastepnego dnia po komisji sledczej i telefonie do Przemka.
:stres: :stres: :stres: :stres:

[ Dodano: 2006-11-06, 15:54 ]
Ale to my wszyscy mielismy takie miny

Andzia - 2006-11-08, 09:06

Arla co z Tobą, Wami ?? Nie pojawiłaś się na zlocie.... wielka szkoda :(
Andziula - 2006-11-10, 23:03

Dziewczynki ta nasza stronka "only woman" cos wygasa nie macie nic ciekawego
do powiedzenia? Ja to nie mam, bo u mnie nudy, ale jak sie naucze robic nowy temat
to mam cos, szukam chetnych do pomocy.

spyro - 2006-11-11, 13:40

No właśnie, wszystkie Panie tak się dobijały o dział kobiecy i co?? Nikt nic nie pisze...
arlosza - 2006-11-20, 12:20

spyro napisał/a:
No właśnie, wszystkie Panie tak się dobijały o dział kobiecy i co?? Nikt nic nie pisze...

poniekąd masz rację... ale nie zawsze jest czas by zasiąść do kompa... nie to co u Was - Wy płeć brzydka zawsze macie czas żeby na forum posiedzieć :dokuczacz: ,

Widzę że "nasze" grono rozrasta sie :lol: super!!!! witam wszystkie Panie :OK:

[ Dodano: 2006-11-20, 12:23 ]
Spyro odbijam piłeczkę.... co się dzieje z Madzią????

spyro - 2006-11-20, 12:35

arlosza napisał/a:
Spyro odbijam piłeczkę.... co się dzieje z Madzią

To jej trzeba zapytać... COś ostatnio nie chce na forum siedzieć...

arlosza - 2006-11-20, 12:50

spyro napisał/a:
COś ostatnio nie chce na forum siedzieć...

dziewczyny a co tu się wydarzyło że Madzia nie chce zawitać na forum?????????

UWAGA UWAGA!!!! :boisię: nawołuję do OBYWATELKI MADZI, by w trybie pilnym stawiła się na forum!!!!!!!!