|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Hyde Park - Zawiadomienie
Andzia - 2008-06-11, 12:21 Temat postu: Zawiadomienie
Przybyłych gości bardzo prosimy o nie sypanie ryżem.
Dziękujemy
Andzia i Gavel
marmarmarek - 2008-06-11, 18:34
wow! no gratulacje. 21 tez gram na weselu... milej zabawy i wogole!
Fable - 2008-06-11, 21:24
GRTULACJE!!!!!
silverek - 2008-06-11, 21:38
ja tez sie dołącze go gratulacji
spyro - 2008-06-11, 21:52
No w końcu Gratuluję i niedługo osobiście wyściskam Pannę Młodą :D:D
Paweł J. - 2008-06-11, 22:02
Gratulację...to wielka chwila....na początku trochę stresy a potem to już samo poleci...
krzeszak - 2008-06-11, 23:09
Młodej Parze:
wiatru w plecy, moc radości,
sto lat w zdrowiu i młodości,
długich nocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości,
zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina,
trzech pokoi, kupę dziatek,
Pannie Młodej szafy szmatek,
a Młodemu silnej ręki i "syrenki".
Bozia niech Wam błogosławi,
ród Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.
piru - 2008-06-12, 07:39
GRATULACJE Data idealna, dla mnie też bardzo ważna, bo to 9-te urodziny mojego syna
theority - 2008-06-12, 07:49
Nieustające zdrowie pary młodej po raz pierwszy
misiek - 2008-06-15, 14:08
Gratulacje i powodzen ia n a nowej drodze życia..
Karu6 - 2008-06-15, 21:54
!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!!!!
spyro - 2008-06-23, 21:43
Jako, że mieliśmy przyjemność być zaproszeni na
Ślub i Weselicho Ani i Gavla postanowiłem zapodać na forum krótka relację:
kovval - 2008-06-24, 12:47
gartulki no to juz po weselu, cala kase mozna w ventke ladowac
Spyro twoj aparat cos jakby wlosow ujmowal przeciez wiadomo ze ja mam kudly do ramion
Zabawa byla w deche. Jakis filmik tam zmontujcie z orszaku, to byl dopiero kozak, az nam klakson padl na chwile , aaaaa korek z samuskiego gdanska do pruszcza
Szpiker - 2008-06-24, 14:20
impreza widac udana fajnie ze między niektórymi forumowiczami jest aż tak bliski kontakt , jeszcze raz gratulacje
cinek82 - 2008-06-24, 14:41
Ta czwórka, Gavel, Spyro, Przemolas, Kovval to jest już prehistoria forum, twórcy tej potęgi...
Madzia - 2008-06-24, 20:42
cinek82 napisał/a: | Ta czwórka, Gavel, Spyro, Przemolas, Kovval to jest już prehistoria forum, twórcy tej potęgi... |
A Ja, Andzia, Andziula i Arla, to co? Doczepki????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba ktoś tutaj nie jest w stanie zrozumieć jak ważną rolę odgrywają na tym forum KOBIETY !
[ Dodano: 2008-06-24, 20:44 ]
Andrzej, zmień mi w moim podpisie ventylka, bo ma kolor troszkę już nieaktualny
cinek82 - 2008-06-24, 20:53
No przecież to jest tak oczywiste, że już o tym nie pisałem.....
Madzia - 2008-06-24, 20:58
cinek82, masz szczęście, że się poprawiłeś, bo jakbyśmy cię dorwały na sierpniowym zlocie, to byś cienko śpiewał
cinek82 - 2008-06-24, 21:12
Jak na razie to wiem tyle że na zlot nie jadę... Zapisy są chyba do końca lipca to jeszcze może coś się zmieni, ale wątpię.
spyro - 2008-06-24, 21:38
Madzia napisał/a: | Andrzej, zmień mi w moim podpisie ventylka, bo ma kolor troszkę już nieaktualny |
Boże mój Ty jedyny, moja kobieta po roku nieobecności na forum napisała posta... Normalnie padam z wrażenia.
Co do zmiany to musimy Ci jakąś fotkę z Ventylkiem zrobić bo nie masz narazie żadnej w "nowym" Ventylu.
Wracając do weselicha to zabawa była przednia... Jeszcze raz gratulacje dla Młodych
Madzia - 2008-06-24, 21:44
spyro napisał/a: | Boże mój Ty jedyny, moja kobieta po roku nieobecności na forum napisała posta... Normalnie padam z wrażenia. |
Musiałam napisać, bo mi tucinek82 jakieś farmazony nawypisywał Obudziła sie we mnie dusza feministki
Cytat: | Co do zmiany to musimy Ci jakąś fotkę z Ventylkiem zrobić bo nie masz narazie żadnej w "nowym" Ventylu |
Siedziałam w autku, jak cykałeś fotki ventylkom na Westrplatte. Poszukaj dobrze...
[ Dodano: 2008-06-24, 21:46 ]
no i Drakiego zdjęcie trzeba zmienić...bo też jest troszkę nieaktualne
Andziula - 2008-06-24, 21:58
No Kovval masz racje co do wkładania w ventylka, bo autko się na trasie spisało, ale już dzisiaj w dupe poszło sprzęgło- nie ważne damy rade.
Ja do Gavla, Spyra, Kovvala, Przemolasa jeszcze bym dopisała Nelę i Jace.
Jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie na Ślub i wesele, swietnie się bawiliśmy i wszyscy szczęśliwie do domów dojechaliśmy (niektórzy troche mniej niż szczęśliwie, ale dojechali).
Orkiestra grała super, mąż mi tu krzyczy, że Pan orkiestra był na prawde bardzo, bardzo ggrruubbyy, Andzia przepieknie wyglądała i na prawde, było $*^%*&%( wszycho...
spyro - 2008-06-24, 22:00
Andziula napisał/a: | Pan orkiestra był na prawde bardzo, bardzo ggrruubbyy |
i chyba dlatego tak ładnie śpiewał co do jego grubości to ja przy nim to anorektyk normalnie jestem
Madzia - 2008-06-24, 22:09
Andziula napisał/a: | było $*^%*&%( wszycho... |
...a mnie się najbardziej "Państwo Żółci" podobali - a w szczególności Pan Tańczyli prawie jak w "Tańcu z gwiazdami"... Ale on ją po parkiecie gonił...
P.S. Poza tym bardzo wzięłam sobie do serca powiedzenie pewnego klubowicza : "palec z rana, jak śmietana"
Andziula - 2008-06-24, 22:12
spyro napisał/a: | ja przy nim to anorektyk normalnie jestem |
To na 100%, ty nasz chudziutki
Madzia napisał/a: | bardzo wzięłam sobie do serca powiedzenie pewnego klubowicza : "palec z rana, jak śmietana" |
Gavel - 2008-06-24, 23:57
Jeszcze raz dziękujemy Wam wszystkim!
I tym, którzy składali życzenia w tym temacie,
I tym, którzy składali życzenia osobiście,
I oczywiście tym, którzy zawodowo pili za nasze zdrowie
Świadek to się dwoił i troił żeby nadążyć z wymianą butelek
Andziula napisał/a: | Orkiestra grała super | Jak sobie dziś pomyślę że miała być inna i tylko pech chciał że zostaliśmy zmuszeni do zmiany to normalnie zawsze chcę w życiu mieć takiego pecha
Jakby ktoś chciał namiary to proszę bardzo: www.lepsi.com.pl
Jak znajdziecie chwilkę czasu to zarejestrujcie się na ich forum i wpiszcie opinię w TYM TEMACIE, bo chyba warto promować zespół, który tak potrafi ludzi zabawić.
Aaaa jeszcze jedno:
Ani babcia to wszystkim opowiada że najbardziej to jej się podobało jak przez cały Gdańsk wolno jechały samochody z flagami
aaaaa i jeszcze drugie
Andziula czy Arla? Której brakuje jasno-szarego pokrowca na komórkę?
Andziula - 2008-06-25, 02:13
Pewnie Arli, mi brakuje jaśków i ciężko nam się zasypia bez nich.
Ale możesz je wyrzucić tylko poszewki zostaw, bo są nowe
- mamusia moja robiła
kovval - 2008-06-25, 11:24
Gavel napisał/a: | Aaaa jeszcze jedno:
Ani babcia to wszystkim opowiada że najbardziej to jej się podobało jak przez cały Gdańsk wolno jechały samochody z flagami |
...hehe my wiezlismy jakies mlodziudkie malzenstwo....zaraz po 70-tce, to tak kwiczeli z radosci w samochodzie ze szok
a pokrowiec jest arli, jakis slonik czy cus
przemolas4 - 2008-06-25, 20:27
no jesli juz sama tesciowa jest zadowolona z klubowych flag i orszaku slicznych odpicowanych i kolorowych ventek to ........ fiu fiu fiu.
imprezki jeszcze dlugo nie zapomne , ksiazke by mozna o niej napisac , tak samo o tym co dzialo sie dzien wcesniej .......
jedno jest pewne ...... "PALEC Z RANA JAK SMIETANA".
spyro - 2008-06-25, 20:43
przemolas4 napisał/a: | "PALEC Z RANA JAK SMIETANA". |
nic dodać nic ująć
gucio - 2008-06-27, 11:23
GRTULACJE!!!!!
arlosza - 2008-07-21, 21:18
halo halo, Para Młoda to już chyba wróciła z podróży poślubnej ... może ino jakie fotki zarzucili by jeszcze ze ślubu... i koniecznie z podróży...
spyro - 2008-07-21, 21:46
arlosza, niedługo wyślę Wam jak i Przemkowi oraz Gavlowi płytkę z fotami a ułamek tego masz u gółry...
arlosza - 2008-07-21, 22:13
sęk w tym że tylko ułamek
spyro - 2008-07-21, 22:20
Arletko, juz niedługo wyślę Wam wszystkie 715 fotek i 2,5 godzinny film, który montuje w wolnych chwilach.
Andzia - 2008-07-24, 08:36
arlosza napisał/a: | Para Młoda to już chyba wróciła z podróży poślubnej |
wróciła, wróciła... szkoda, bo było tak fajnie
postaramy się w miarę szybko wrzucić jakieś fotki, ale to będą fotki tylko autorstwa gości, bo od fotografa nie mamy jeszcze skończonych zdjęć
poza tym Arla, Wy chyba też robiliście jakieś foty (zostałaś uwieczniona z aparatem przez kogoś innego ) - czy mogłabyś nagrać je nam na płytkę i przesłać...
no i jeszcze jedno: Twój pokrowiec na kom ma się dobrze i także postaramy się wysłać Ci go w najbliższym czasie
Andzia - 2008-08-15, 23:03
Hej wszystkim
Trochę to trwało bo fotek mamy naprawdę masę... Przebraliśmy wszystkie na szybko i wybraliśmy według nas najlepsze. Oto efekty naszej pracy...
Coś ze ślubu, wesela...
No i podróż poślubna, na której jak na wzorowych klubowiczów przystało promowaliśmy Klub
cinek82 - 2008-08-15, 23:07
Foty rewelacja i widzę że Przemek załapał się na przenoszenie przez próg...
spyro - 2008-08-15, 23:54
Zobaczcie mnię "zielnego potworka" patrzącego jak trzymamy Przemka Mina bezcenna.
krzeszak - 2008-08-16, 12:11
bobowe zdjęcia!!!, grunt to żonę przeszkolić jak sie olej sprawdza i kolo wymienia kwadrans po ślubie...
arlosza - 2008-08-16, 21:10
fantastyczne fotki zarówno ze ślubu jak i z podrózy...
trzymajcie się cieplutko - buziaki
|
|