|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Hyde Park - Mundial 2010
zlotykamil - 2010-06-14, 20:37 Temat postu: Mundial 2010 Jak tam Panowie MŚ sie podobaja? jak dla mnie bajka
Niemcy - piekna piłka - jak tak dalej bedą grać to myśle że mogą być wysoko
pozytywne zaskoczenie to Ghana - super piłka, mam też nadzeje że anglicy sie w końcu obudzą no i dziś Włosi mam nadzieje że im Paragwaj dupy stłucze...
Kto wg was jest faworytem?
Paweł J. - 2010-06-14, 21:37
Ja już na bieżąco z piką nie jestem. Ale mundial jest ok ....piłka na ciekawym poziome chodź są wyjątki
A propos Niemców:
http://demotywatory.pl/17...tacja-pilkarska
Odnośnie mundialu wszystko jest ok....dobre mecze itp...ale jak mnie te trąbki wk..wiają.....normalnie czuję się jak w ule pełnym pszczół
Arcaj - 2010-06-14, 22:34
a po co wlaśnie te trąbkiki?
bradley - 2010-06-14, 22:40
Te trabki to tragedia. Po 90min jak wylaczasz tv to jakas ulga normalnie.
A moim typem jest Korea Poludniowa co do mistrza.
Vento-Łukasz - 2010-06-14, 22:55
Ja stawiam na Niemców dobra gra,młodzi piłkarze którzy graja na wysokim poziomie doskonała gra zespołowa ,aż chce sie oglądać ich mecze
licze tagże na Anglików bo interesuje sie premier league
Co do włochów to mam nadzieje ze makaroniaze nie wyjdą z grupy nie lubie sumulantów i hamów a tacy własnie są włosi,wystarczy obejrzec sobie puchar włoch mecz Inter-Roma i odrazu oglądać meczy sie odechciewa
zlotykamil - 2010-06-15, 20:22
nie wiem o co wam chodzi z tymi trąbkami - fakt szum jak cholera ale gdyby nie one to klimat by chyba zaginoł a tak od razu widać że to afrykański mundial ja już sie przyzwyczaiłem
bradley napisał/a: | A moim typem jest Korea Poludniowa co do mistrza. |
nexia ok niech bedzie ale z tym faworytem to przesadziłeś
zobaczymy jescze co Hiszpania pokaze
Paweł J. - 2010-06-15, 21:55
Mnie dzisiejsze mecze zadziwiają.....Brazylia jakoś gra ale to nie to samo co kiedyś....a Portugalia jakby grała z najlepszą drużyną świata.
Z drugiej strony ciesze się że teoretycznie słabsze drużyny coś pokazują i jest ciekawie.
astaroth - 2010-06-15, 22:07
Brazylia męczyła, męczyła, ale wymęczyła i już grają lepiej i dobrze.
Paweł J. - 2010-06-15, 22:13
astaroth napisał/a: | i już grają lepiej i dobrze. |
Zgoda, ale to nie to samo co kiedyś
W czasie meczu Portugalii z Wybrzeżem Kości Słoniowej, komentatorzy biadolili że 0:0 to masakra dla obu drużyn bo bedzie trzeba liczyć na szczeście w meczach rywali oraz prawdopodobnie ograć Brazylię....i widzę że to drugie nie jest takie trudne.
lesny1982 - 2010-06-15, 22:16
dla mnie te cale MŚ to porażka jak narazie nic nie graja chłopy , dobrze za naszych jeszcze nie ma bo by dopiero byla tragedia
Paweł J. - 2010-06-15, 22:21
Bo tak naprawdę mecze gdzie grają reprezentacje krajów nie są na najwyższym poziomie. Pamiętajmy że reprezentacja kraju to zbiór zawodników z różnych drużyn. Zwykłe mecze ligowe czy to ligi niemieckiej, włoskiej, angielskiej....są znacznie lepsze gdyż zawodnicy mają ze sobą ogranie.....a w reprezentacji kraju muszą że sobą grać w zasadzie dla przymusu bez dobrej znajomości partnera...tzn bez dobrej w stosunku do partnera klubowego.
Taki przykład z dziś....Ronaldo....w sumie nic dziś nie pokazał...typowa gwiazda na która pracuje reszta drużyny.
bradley - 2010-06-15, 22:26
zlotykamil napisał/a: | nexia ok niech bedzie ale z tym faworytem to przesadziłeś |
Podobala mi sie ich gra. Byla dynamiczna, choc mogliby popracowac jeszcze troche nad precyzja podan. Niemcow nie widzialem, ale ponoc grali bardzo ladnie.
A Korea Polnocna... rozcieli mu noge, wstal, otrzepal sie i poszedl grac dalej
astaroth - 2010-06-15, 22:34
Bo wiedział, że jak nie wstanie to więzienie czeka
Paweł J. - 2010-06-15, 22:39
Jedyna drużyna która nie ma strony www ponoć cenzura nie zezwala
zlotykamil - 2010-06-16, 20:59
astaroth napisał/a: | Bo wiedział, że jak nie wstanie to więzienie czeka | astaroth napisał/a: | Brazylia męczyła, męczyła, ale wymęczyła | chodza po boisku jak stare dziady - chyba w grupie im dupy spiora
Paweł J. napisał/a: | a Portugalia jakby grała z najlepszą drużyną świata. |
a ja uwielbiam WKS - graja piękną piłke - taka prosta prawdziwa i straszanie szybka wiec mnie ten remis wcale nie dziwi
co do tych remisów itd to moim zdaniem tylko podsyci dramatyzm w kolejnych rundach - dużo drużyn w taka sam ilościa punktow - robi sie ciasno
zlotykamil - 2010-06-20, 20:24
dziś brazylia dostanie w dupe
Paweł J. - 2010-06-20, 20:32
Ten Mundial puki co wywraca ranking Fifa do góry nogami i to jest w tym piękne
Vento-Łukasz - 2010-06-21, 22:55
piłka nożna jest nieprzewidywalna i o to w tym wszystkim chodzi
w teorii wygrywaja te lepsze pąństwa a w praktyce sami wiecie co siedzieje
dzis podobał mi sie mecz Portugali z Koreą dużo goli,piękna gra zespołowa
Chile : Szwajcaria - nie oglądałem
Hiszpania : Honduras- mecz niezabardzo mi sie podobał bo dużo sytuacj miała hiszpania lecz ze duzo zabawy było i w rwzultacie tylko 2 gole choć mogło być o wiele wiecej np. gdyby villa nie przestrzelił karnego
Zobaczymy co jutro pokaż Francja,Urugwaj,Argentyna
Mecze na jutro to :
Francja - Republika Południowej Afryki
Meksyk - Urugwaj
Grecja - Argentyna
Nigeria - Korea Południowa
na czerwono moi faworyci
Paweł J. - 2010-06-21, 23:22
dzis były dobre mecze ale ich zwycięzcy jakoś mnie nie przekonali do siebie..to jeszcze nie jest ten swiatowy poziom.
i taki democik odnośnie Niemiec
http://demotywatory.pl/1778837/On-jeszcze-nie-wie
zlotykamil - 2010-06-22, 00:02
Paweł J. napisał/a: | i taki democik odnośnie Niemiec |
hahahahaha
a co do meczy to tak wspaniałe zespoły jak portugalia hiszpania - graja jak połamani dlatego tylko ze nie wiedza czego moga sie spodziewac ..
mi sie mimo wszystko podobała wczorajszy mecz brazylia - wks - w końcu brazylia tańczyć zaczyna
naws - 2010-06-22, 13:22
Moim faworitto Argentina Ci to graja
bradley - 2010-06-24, 18:05
AhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhahaAhahahhaha
Italia go home! I dobrze im tak, symulanci wredni
naws - 2010-06-24, 18:23
wlochy wypier... A nasi sąsiedzi bardzo ładny meczyk zagrali
zlotykamil - 2010-06-24, 19:51
ja tu wpadam do domu siadam na neta a tu ci makarony łomot dostały wiecej nic nie potrzebuje od tych mistrzow świata - jestem w pełni usatysfakcojonowany
Paweł J. - 2010-06-24, 19:59
ech.....a ja miałem remont w domu i mam 2 dni mundialu w plecy
bradley napisał/a: | Italia go home! I |
Ciekawy ten mecz chociaż był
naws - 2010-06-24, 20:50
Paweł J. napisał/a: |
Ciekawy ten mecz chociaż był |
NO chyba zartujesz jeden z lepszych meczów do tej pory na mundialu 5 bramek, niezwykla dramaturgia i miny zdziwionych i ponizonych wlochów - bezcenne
Paweł J. - 2010-06-24, 20:59
No to super....taki mecz a ja podłogę układałem
No ale oglądam sobie obecny....bramka dla Japonii-mistrzostwo trzeba umieć tak kopnąć
vwkrzysio - 2010-06-25, 07:01
no włosi dali dupy w tym roku jak nic.
A Słowacy podziękowali nawet polakom (w radiu słyszałem) bo to właśnie dzięki nam tu są
bradley - 2010-06-25, 09:53
Cytat: | Ciekawy ten mecz chociaż był |
Koncowka strasznie nerwowa.
Moment kiedy strzelili na 2:1 z 2;0 i glupi makaroniarz wepchnal do bramki bramkarza slowacki, kopiac go i usilujac wyrwac mu pilke a potem gdy podbiegl do nich obronca slowacki i odepchnal italianca a ten padl na murawe, chwycil sie za twarz i rzucal sie jak malutka dziewczynka - priceless (wygladalo to tak dramatycznie ze italianiec mial wydlubane oczy hahha - co za symulant)
Sedzia Webb jak zwykle nie skumal o co chodzi i dal bramkarzowi zolta kartke... pozniej sie opamietal i dal takze wlochowi.
pozniej gol na 2;2 ale spalony minimalny, zmiana w slowacji i gosc strzela po kilku minutach od wejscia na boisko, potem 3;2 i ciezko ciezko ale dali rade
Vento-Łukasz - 2010-06-27, 18:27
Dzis świetny mecz rozegrali zarówno Niemcy jak i ich rywale Anglicy
szczerze mówiać byłem bardziej za Anglikami bo interesuje sie ligą angielską ale Niemcom też kibicuje bo dobrze graja chłopki jednym słowe bardzo dobry mecz i jedyne co było warte potępienia to praca śedziów kto wie jak bym sie potoczył mecz gdyby śedzia uznał prawidłowo strzeloną bramke Anglikom mecz zaczą by sie od nowa
SZACUN DLA OBU DRUŻYN
POTĘPIENIE DLA SĘDZIÓW
naws - 2010-06-28, 09:19
meczyki z wczoraj świetne ale teraz bedzie baj baj Niemcy bo Argentino idze na mistrza
zlotykamil - 2010-06-28, 18:54
naws napisał/a: | ale teraz bedzie baj baj Niemcy bo Argentino idze na mistrza |
no to zobaczymy
naws - 2010-06-29, 13:05
no wlasnie zobaczymy szkoda Niemców ale...co zrobic
Vento-Łukasz - 2010-06-29, 22:57
moim zdaniem w finale zagarają HISZPANIA z ARGENTYNĄ
a jak wy uwarzacie
Paweł J. - 2010-06-30, 08:14
Argentyna, Brazylia, Niemcy.....
delus - 2010-06-30, 09:21
chcialbym zeby w finale argentyna grala z holandia, a ghana z paragwajem o 3 miejsce
zlotykamil - 2010-06-30, 21:26
Vento-Łukasz napisał/a: | moim zdaniem w finale zagarają HISZPANIA z ARGENTYNĄ
a jak wy uwarzacie |
takie zestawienie raczej jest niemożliwe - bo wydaje mi sie że jeżeli obie drużyny wygrają ćwierć finały to spotkaja sie w półfinale powtarzam "jeżeli"
ja najchętniej widziałbym finał Holandia - Niemcy i na to licze ale wydaje mi sie ze Brazylia jeszcze namiesza
Argentyna - hmmm śliski temet
Hiszpania - ostatni mecz cienitki jednak - pozatym podpadli mi
naws - 2010-07-01, 10:19
argentino na mistrza mowie o tym juz od kilku miechów
|
|