|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
I Ogólnopolski Zlot VW Vento - ZLOT VW Vento - wrzesień 2006 r.
spyro - 2006-08-09, 02:10 Temat postu: ZLOT VW Vento - wrzesień 2006 r. Witam, jako, że mini zlocik w Mielnie wyszedł bardzo pomyślnie postanowiliśmy zrobić większy zlot we wrześniu.
I tak w drodze poszukiwań znalazłem z Madzią fajne i bardzo tanie miejsce.
Jest to ośrodek z domkami letniskowymi. Co prawda trochę PRLowski, ale cena od osoby to 15 zł, więc nie ,a co wymagac cudów. Domki są położone w fajnym miejscu, jakieś 5-10 metrów od rzeki Warta (dosłownie obok), na terenie ośrodka można robić ogniska, jest duży grill do naszej dyspozycji, bosiko do piłki nożnej i siatkówki, staw rybny i wiele wiele innych atrakcji.
Pojechałem tam dzisiaj żeby oblukać jak to wszystko wygląda, zrobiłem trochę zdjęć poglądowych i wydaje mi się że nie jest źle.
Właśnie był u mnie Kovval i wymyśliliśmy jako termin: 8-9-10 września.
Ośrodek znajduje się w miejscowości KRZECZÓW, jakieś 15 km od Wielunia.
Myślę, że miesjce dobre, bo każdy będzie miał w sumie równą drogę, niezaleznie skąd będzie jechał. Od warszawy jest jakieś 220 km, od Łodzi dokłądnie 123 km.
Proszę o kontakt kto jest chętny, ponieważ musze zarezerwować dokładną ilość miejsc, jes tam tez restauracja, obiad kosztuje 12-15 zł, śniadanie ok. 8 zł.
Myślę, że cenowo jest naprawdę nieźle a i na pewno nie bezie się nam nudzić...
Także prosze o info kto jest chętny, oczywiscie zarać można kogo się tylko chce...
Dokładny adres ośrodka:
Krzeczów
ul. Wczasowa 49
98-324 Wierzchlas
sławek - 2006-08-09, 09:10
nie wiem czemu ale nie widze zdjęć.
na dzien dzisiejszy mysle ze ja sie pojawie, a na 100% to dam znac w przeciągu tygodnia.
idgray - 2006-08-09, 09:18
miejsce wyglada super i basen nawet jest ale nie wiem czy caly zlot vento da rade sie do niego zmiescic
co do mojej obecnosci to niestety nie bede z tego wzgledu ze mam 600 km , potluczona ventke i chec przeprowadzki we wrzesniu do nowego domku wiec jak by nie kabinowal to ze wzgledów finansowych ni dy rydy
ale pewnie bedzie fajnie a jak bedzie fajnie to i za rok cos bedzie a jak bedzie cos za rok to i ja bede
Gavel - 2006-08-09, 09:39
Detektyw czuwa i coś takiego wypatrzył:
idgray w innym temacie napisał/a: | nio zlocik maly ale jary
jak by bylo cos wiekszego to bym sie na bank pokazal | No i co? Teraz się z tego wycofujesz?
Miejsce fajowe - tak po mojemu to takie połączenie PRLu z współczesnością. Mi się podoba. A ten basenik naprawde cool 8) Ode mnie troche daleko ale jak tylko uda nam się załatwić wolny piątek (pewne na 99%) to się pojawimy
sławek napisał/a: | nie wiem czemu ale nie widze zdjęć. | Zdjęcia są dodane jako załączniki więc można je oglądać tylko będąc zalogowanym. Jeśli mimo to ich nie widzisz to napisz do mnie np. PW to wyśle Ci mailem.
idgray - 2006-08-09, 09:56
Gavel napisał/a: | No i co? Teraz się z tego wycofujesz? |
bo jak by bylo cos wiekszego w MIelnie to bym byl na bank bo 100 km tylko mialem o to mi chodzilo wiec sie nie wycofuje z tego co napisalem a teraz jest duzy zlot i bardzo bym chcial byc ale 600 km - poprostu nie dam rady
jaca - 2006-08-09, 10:18
no no my jechalismy dlugo z niemiec itez jechalismy 600 km mimo to przyjechalismy..... to tak dla wiadomosci......dla tych co niby daleko mieli bo jak czytam to mnie sciska sory ale jak ktos chce tak jak to deklaruje to nie powinno byc problemu dla milosnikow vendek.........
Gavel - 2006-08-09, 10:39
no prosze jak ładnie jaca napisał
zgadzam się w 100%
idgray - 2006-08-09, 10:46
zobaczymy jaka bedzie frekfencja - bede z wami myslami i bede czekam na folo relacje 8)
spyro - 2006-08-09, 11:06
JACA, dzięki za poparcie!!! Mam nadzieję, że Ty też dasz radę...
jaca - 2006-08-09, 12:13
to bedzie zalezalo od tego czy dostaniem pare dni urlopu bo tym razem to podejrzewam ze bedzie to od nas z1000 km no i zobaczymy jak to wykombinujemy zeby stawic sie na tym zlocie napewno zrobimy wszuystko co mozliwe zeby tak wlasnie bylo narazie musimy kombinowac urlop a to nie bedzie latwe........
MAPET - 2006-08-09, 12:17
ja mam w weekendy do krzeczowa ok 15 km wiec jak trzeba cos to pozalatwiam i moze kogos tam tez znam to by sie cos udalo zalatwic nie myslalem o tym jako o miejscu zlotu bo jak ja bym mial cos organizowac to bym szukal czegos z parkingiem dla konkurencji itp ale za to jest tam boisko i brudna rzeka jak ktos chce ... ale jesli ktos chce przyjechac w takei miejsce to nei ma problemu sluze pomoca... bo widze ze w tym roku nie ma szans na lepszy 2 dniowy zorganizowany zlot z konkurencjami planem dnia itp a o takim marzy mi sie jak co moge zawsze(co weekend raczej) pojechac popytac fotki porobic...
[ Dodano: 2006-08-09, 12:25 ]
jesli byliby chetni.. to ja oczywscie bede o ile nei wypadnie mi to w ten weekend co mam wesele we werzesniu w lodzi
sluze pomoca przy organizacji.. jak sie rozniwez zadeklarujemy ze robimy ten zlot to podejme sie tez rozgloszenia po necie tego oraz zrobienia plakatu o organizacji tego zlotu...
spyro - 2006-08-09, 12:30
Wszystko sam załatwiłem wczoraj!
Miejsce jest spok jak za taką cenę, jak dal mnie to pierwsze zloty muszą być zapoznawcze, tk jak w Mielnie, pobawimy ise razem, pogramy wcoś, a konkurencje to zrobimy sobie gdzie indziejjak już każdy z nas będzie wiedział cokolwiek o soboie nawzajem. Jak dla mniel iczą się najpier LUDZIE, potem auta, dlatego uważam takowy zlocik za bardzo fajny pomysł, także czekam Panowie na zgłoszenia, jak narazie mamy już pewnych 4 osoby. Jaca, mam nadzieje, że i tym razem dopiszesz.
MAPET - 2006-08-09, 12:33
ok to sie nei wtracam..
spyro - 2006-08-09, 12:35
Wiesz na zloc z konkurencjami to trzeba conajmniej pół roku czasu na przygotowanie co zresztą zapewne wiesz sam, a taki zlocik to czysta przyjemność
marmarmarek - 2006-08-09, 13:38
ja Was odwiedze w piatek... no i odjade w nocy bo w sobote gram wesele a w neidziele poprawiny ;( ehhh
igi - 2006-08-09, 13:45
hmm no witam pewnie ja zawitam na tym zlocie bo jakoś mi sie miejsce podoba ale jeszcze nuiewiem bo mam problemy z silnikiem a jak wymienie silnik to nie będe miał na zlot kasy ale jak bym był to w cztery osoby tak raczej na dwa dni jeszcze sie odezwe bo niewiem jak moja ma studia w jakie dni pozdrawiam ciau :wink:
Gavel - 2006-08-09, 13:47
marmarmarek napisał/a: | ja Was odwiedze w piatek... no i odjade w nocy Sad bo w sobote gram wesele a w neidziele poprawiny ;( ehhh | To jest postawa godna do naśladowania!!
Brawo marmarmarek - może nam troche pograsz przy ognisku :wink:
spyro napisał/a: | Jak dla mnie liczą się najpierw LUDZIE, potem auta |
Pod tym się podpisuje i rękami i nogami :!:
spyro - 2006-08-09, 13:47
Super.
Proszę abyście dali mo idpowiedzi dokłądne do konca tygodnia, ponieważ musze podac dokłądnąilosc osbó któa przyjedzie.
Pewnie będziemy musieli wysłac im jakąś zaliczkę, ale to już będziemy się martwić potem, narazie prosze o maile kto jest chętny.
Pzdr.
[ Dodano: 2006-08-09, 13:48 ]
No i proszę marekmarek tez przyjedzie,może uda Ci się na dłużej Chociaż od soboty...
MAPET - 2006-08-09, 17:04
jak bedzie wszystko wiadomo co i kiedy to zobacze i jak bede mogl to wpadne...
spyro - 2006-08-09, 17:18
Ale wiadomo już wszystko! 8-9-10 września, miejsce znasz.
Deklarację co dilosci osób prosiłbym do koća tygodnia bo w poniedziałek musze dac odpowiedx ile osób będzie.
Pozdrawiam
MAPET - 2006-08-09, 17:23
to mnei nie licz narazie...
spyro - 2006-08-09, 17:27
OK, jak się zdecydujesz to daj znać na maila klubowego. Naraska
MAPET - 2006-08-09, 17:39
ew poprostu podjede.. zobacze jak sie sytaucja rozwinie..
kovval - 2006-08-09, 21:47
no wiec taaaak, SPRO znalaz miejsce, wydaje mi sie ze fajne.....bo tanie i jest troche atrakcji
rzeczka, stawik - jaca to cos dla nas
boiska
sala do dancingu ....kobitkom bedzie sie podobalo
no i grill podstawa wszystkiego, jak tu pisc piwko bez grillika
SPYRO i MAPET prosze uprzejmie nie stawac sobie ością w gardle. plissssssss
MAPET nie neguj, bo narazie nic wiekszego nie umiemy zorganizowac, a gdyby nie te proby to nigdy bysmy sie nie spotkali, a tak jeden juz za soba, a drugi w drodze.
SPYRO nie odrzucaj pomocy kolego MAPETA. Jak ma możliwości coś ciekawego dooranizować to czemu nie. grunt zeby zabawa byla przednia.
Mam nadzije ze obaj Panowie sie stawią ......i to ze swoimi lubymi, to moze one ich troche utemperuja........no chyba ze zaczna sobie wlosy z glow rwac nawazjem eee to zrobiymy zapasy blotne, wszedzie trzeba szukac pozytywow
A po drugie i ja ich wkoncu poznam
Co do zlociku, ja jak zwykle jestem za. i na wiekszosc % przyjade. narazie tyle.
igi - 2006-08-09, 21:49
dobra juz wiem wszystko 8)
jezeli mozna to sie pisze na ten zlocik
będą cztery osoby jakiś hotelik prosze zarezerwować
[ Dodano: 2006-08-09, 21:50 ]
a i cennik poprosze
spyro - 2006-08-09, 22:12
IGI, już CI wszystko piszę.
15 zł od osoby, tak jak już pisałem żebyśvcie niemieli potem do mnie pretensji, to nie jest luksusowy ośrodek, on pamięta czasy prl;u więc i tak w środku te domki wyglądają. Nie ma luksusów, kibel i łązienka są w osobnym budynku, ale w końcu to krótki czas więc damy radę.
Także reasumując koszty:
nocleg: 15 zł/osoba
Obiad w tamtejszej restauracji (o ile to można restauracją nazwać:-) - 12-15 zł
śniadanko - 8-10 zł
CO do ogniska, jeśli chcielibyśmy aby oni przygotoali drewo, wtedy musimy im zapłacić 70 zł, ale myślę, że jakp odzielimy t przez wszystkich to wyjdzie po parę zł od głowy a nie musimy isę bawić w zbieranie drewna...
Aha i mam taką propozycję, ponieważ musze ima jakąś zaliczkę wysłać to wymyśliłem w ten sposób, powiedzcie czy może tak być.
Za każdą osobę wpłacicie po 10 zł zaliczki, OK? Oczywiscie odliczycie sobie to na miejscu a ja poprostu to co uzbieram to im wyślę przelewem jako zaliczkę, że napewno przyjedziemy.
No to czekam w takim razien a Wasze odpowiedzi, czy może tak być.
Zaraz usiade i zbiorę wszystko do kupy i zrobię jakaś podstronę o zjeździe.
[ Dodano: 2006-08-09, 22:33 ]
Zrobiłem tak na szybko stronkę z wszystkimi informacjami:
http://www.vwvento.org/zlot
lub
http://www.zlotvwvento.prv.pl
Zapraszam, zobaczcie czy o czymś nie zapomniałem przypadkiem napisać
[ Dodano: 2006-08-10, 01:08 ]
MAPET zrobił plakacik dla naszego zlotu/spotu:
[ Dodano: 2006-08-10, 01:27 ]
Tak wogóle to moę drukniemy sobie ten plakacik i przykleimy w naszych furach na bocznych szybach?
Ja co prawda mam przyciemniony cały tył ale coś wymyślę... Jeszcze miesiąc czasu, więc napewno ktoś na ulicy zerkniena nasz plakat o zlocie...
[ Dodano: 2006-08-10, 01:42 ]
no więc mamy juz pierwsze deklaracje co do zlotu:
Igor - 4 osoby
Ja - 2 osoby
Gavel - 2
Kovval - 2
Marecki - napewno będzie, ale jeszczenie wiem w ile osób
Roman - wczoraj gadaliśmy na gg i jest chętny tylko jeszcze nie wiem w ile osób
Mariusz (ten mój kumpel co Ventke dopiero co sprzedał) - 1 lub 2 osoby
Także jak narazie mamy już na pewniaka 13 osób a jak Mario iRoman wezmą swoje Panie to będzie już 15 osób...
Także czekam na dalsze deklaracje z Waszej strony.
marmarmarek - 2006-08-10, 03:26
ja muse sie w sobote wstawic na wprowadzanych juz-ale w piatek przyjade i posiedze jak najdluzej bedzie mozna-wezme znajomkow z gitarkami (sam zaloze akordeon) i posmecimy tragicznie daleko nie mam , wiec zdaze na to wesele sie zjawic. pozdrawiam. niech moc Vento pozwoli doprowadzic ta sprawe do szczesliwego konca
kovval - 2006-08-10, 08:59
no MAPET ale zes plakacik zrobil. I to mi sie podoba . Poprostu pikny i dotego poprawny politycznie . A SPYRO dobrze mowi, ja juz ide do drukarni i sie oplakatuje
igi jak chcesz hotelik to tez mozesz sobie go wziac, tylko z tego co mi SPYRO mowil, to ceny sa chorendalne....60zl, lub 90 z lazienka za osobe. wiec chyba nie ma sensu. Podejrzewam ze napisales "hotelik" w sensie miejsce, ale zeby bylo wszystko jasne..... to przedstawilem ci takze ta opcje.
marmarmarek gitarki, akordeon, uuuu ale bedzie sie dzialo
spyro - 2006-08-10, 16:02
Właśnie sobie obkliełem szyby z tyłu tymi plakatami, także jestem jeżdżąca reklama...
Aha, pochwalę się bo zamówiłem dzisiaj napisik na przednią i tylnią szybę z linkiem strony...
[ Dodano: 2006-08-10, 17:10 ]
IGOR, oto numer do ośrodka:
0-43 842 15 23
Aha i jak będziesz dzwonił to powołaj się na mnie, żeby wiedzieli o co chodzi.: Andrzej Chechliński i że mam być impreza w drugi weekend września.
Aha, ja z Magdą będziemy w sobote raniutko (koło 8 rano), w piątek wypadł mi wyjazd i wrócę w nocy, więc nie będę miał siły żeby dojechać w środku nocy, zatem my meldujemy się w sobotę o 8 rano na miejscu.
Pozdrówki.
MAPET - 2006-08-10, 21:10
wiec co do zlotu... ja chce niebawem rzycic temat na necie troche.. storny i fora samochodowo-tunignowe... ale chcialem zeby bylo juz wiecej info.. wiec moze co ja proponuje jesli bedzie pogoda dobra...
- konkursy na umilenie czasu...
1. Zmiana koła na czasz ( mam nadzieje ze ktos ma dobry klucz w ksztalcie krzyza )
2. przeciaganie Vento liną ( czyli linka holownicza i przeciągamy na czas)
3. parkowanie precyzyjne tyłem (czyli pacholek z tyłu i cofa kazdy sowaj ventka i mierzymy kto najblizej slupka stanie potrącenie = dyskwalifikacja)
4. ?
ja zobowiazuje sie zrobic dyplomy np ... takei proste ale bedzie pamitka dla zwyciezcow... puchary moze za rok
czekam na inne propozycje i komentarze...
marmarmarek - 2006-08-10, 21:11
do MAPETA : ale to maja byc cienkie listewki-co w razie czego by sie odgiela i juz. bardziej taki zrecznosciowy tescik
igi - 2006-08-10, 21:13
ja moge zapodać jakieś dyplomiki :wink:
MAPET - 2006-08-10, 21:18
no igor w sumie to towja dzialk to uzgodnimy i zrobimy projekcik czy tam ja zrobei tylko jak bedzie wiadomo jakei konkurencje itp ale zgadamy sie
spyro - 2006-08-10, 21:36
Kolejne pomysły i oczywiscie są OK.
Kombinujmy dalej.
[ Dodano: 2006-08-10, 21:47 ]
ogłoszenie przyklejone, chociaż jednak jutro nakleje od zewnątrz bo wieczorkiem to prawie nic nie widać...
igi - 2006-08-10, 22:23
MAPET, oki ja coś zaczne myśleć na ten temat a ty podasz konkuręcje i coś razem skleimy
Polibo - 2006-08-10, 22:46
najchętniej to bym się pisał a i pomysły mi się podobają
czy będę to czas pokaże w końcu i z jelonki nie jest daleko
więc jest szansa
spyro - 2006-08-10, 22:48
Zachęcam do przyjazdu... Zabawa na pewo będzie przednia!
kovval - 2006-08-10, 23:17
eee MAPET to ja widze ze juz obcykany jestes w takich konkursikach.
Klucz w ksztalcie krzyza mam!!!!......zona mi kupila ale marny jest bo sie troche klinuje w dziurkach
jak posiedze to moze i ja cos wymysle.....przejazd slalomem miedzy pacholkami, trzymajac w lewym reku na zewnatrz auta na wyciagnietej rece .....lyzke a na lyzku jajko
MAPET - 2006-08-10, 23:23
moze byc o ile znajdzie sie miejsce na slalom...
kazdy moze niech zglosi propozcyje do jutra na konkurs.. i w weekend cos wybierzemy..
pzdr
kovval - 2006-08-10, 23:27
MAPET a walnales PW do tych ludzi od ciebie ze stronki. ?
MAPET - 2006-08-10, 23:37
cos na forum nie dzial mi mail i musze z tymn powalczyc bo nei moge wsyac naraz a do wszystkich po koleji to troche ciezko
kovval - 2006-08-10, 23:46
noooo ja "scigalem" ludzi od ciebie na gg kazdego z osobna
kadet - 2006-08-10, 23:52
hehe chlopaki pomysly macie na konkurencje
ale zabawa sie zapowiada przednia
MAPET - 2006-08-10, 23:54
spoko jakos wysle i na gg i forum...mama nadzieje :roll:
igi - 2006-08-11, 00:08
MAPET, pytanko mam chciałbym wiedzieć coś ile będzie razem konkurencji bo niewiem ile wzorów zrobić
kovval - 2006-08-11, 00:26
a pierdyknij z 20 to jakby co dla kazdego uczestnika bedzie:)
marmarmarek - 2006-08-11, 02:25
kovval napisał/a: | przejazd slalomem miedzy pacholkami, trzymajac w lewym reku na zewnatrz auta na wyciagnietej rece .....lyzke a na lyzku jajko Smile |
moze lepiej pelny browar-bedzie wieksza motywacja kurcze no-pewnie w wszystkich konkurencjach nie dam rady wziac udzalu-bo bede tylko w piatek
igi - 2006-08-11, 02:30
kovval, tak ja moge nawet 50 wydrykować ale o wzory mi chodzi jakie konkurencje mają być
a co do konkuręcji to mozna by było konkurs zapodać na najszybciej wypitego browara 0.5 l
marmarmarek - 2006-08-11, 02:47
igi napisał/a: | konkurs zapodać na najszybciej wypitego browara 0.5 l |
a ja moge dodac-bo nieraz odbywaja sie u nas - jakby to niezabrzmialo...-"turnieje wsi..." i jest konkurencja picia piwa na czas-ale na butelke zalozony jest smoczek
MAPET - 2006-08-11, 08:00
igor zrobie te dyplomy w sensie projektu jak bedzie wiadomo jakei konkurencje takze spokojnie
igi - 2006-08-11, 09:25
MAPET, oki to projekty będe miał w poniedziałek bo jutro jade na weekend i nie bardzo będe miał czas ale w poniedzialek coś juz skleje na wieczór
arlosza - 2006-08-11, 11:46
kovval napisał/a: | Klucz w ksztalcie krzyza mam!!!!......zona mi kupila ale marny jest bo sie troche klinuje w dziurkach |
wwwwwwrrrrrrr!!!!! ciesz się że w ogóle POSIADASZ taki klucz :wink:
czy my - "Kobitki" też bedziemy mogły brać udział w tych cudownych zawodach... oczywiście mam na myśli "picie piwa na czas"
Gavel - 2006-08-11, 12:08
arlosza napisał/a: | czy my - "Kobitki" też bedziemy mogły brać udział w tych cudownych zawodach... oczywiście mam na myśli "picie piwa na czas" |
no jasne
nie tylko w piciu piwa a nawet w przeciąganiu Ventyla
kovval - 2006-08-11, 12:40
picie piwa na czas..... to w takim razie musi to byc "konkurencja wieczoru" bo p oniej nie bedzie juz zawodnikow
a czy to musza byc zawody zwiazane tylko z autami? w sumie wypadalo by. Ale jak cos to mi sie jeszcze jedna przypomniala , taka z oczepin na weselu. Musi byc pare par. Siada facet na krzesle w rozkroku, bierze pompke do roweru, na wezyk zaklada balona, jego druga polowa - kobitka, kleka przed nim i.......u zaczynaja sie zawody. Ktora kobitka szybciej napompuje balona To moze byc konkurencja poza harmonogramem
spyro - 2006-08-11, 13:52
No jasne, że poza konkurencjami związanymi z ventką mogą być inne. Im więcej ich będzie tym ciekawsza zabawa...
pablo23L - 2006-08-11, 13:52
USZANOWANKO!!!! cO PRAWDA AKURAT W TYM TERMINIE MAM INTEGRACJE FIRMY INERGY W BIESZCZADACH !! ALE POWIEM WAM SZCZEZE ZE JUZ Z TEJ IMPREZY ZREZYGNOWALEM I MAM NADZIEJE ZE SIE POJAWIE NA ZLOCIE MILOSNIKOW VENTYLI!!!! MOJ BREJDAK TEZ POSIADA VENTYLA I OFERUJE SIE OBECNOSCIA.
nARAZIE NIE CHCE SIE PISc na 100% z tego wzgledu ze oglosilem autko do sprzedazy jak mi sie uda sprzedac to nie bede mial czym przyjechac !
LINK DO OGŁOSZENIA[/URL]
Cena jak mnie interesuje za to cudo to okolo 10500 zł z wypos jeszcze jest centralny zamek. Wiec mam takie pytanko Do "Spyra" ile jest wolnych pokoi ? wrazie jak bym sie pokazal zebym mial gdzie przekimac!!! chodzi mi o 4 miejsca a baardzo w ciemno nie chce jechac . Kovval ma do mnie numer tel. wiec prosze o jakas wiadomosc ! teraz mam ograniczony dostep do necika ! pozdro
Przyciąłem linka żeby ładniej wyglądało - Gavel
spyro - 2006-08-11, 13:56
Pablo, myślę, że będzie luz z tym spaniem. Nie wydaje mi sięby mieli pełne obłożenie, a jeśli nawet to wtedy możemy materacyk rozłoyć itp, także napewno coś wymyślimy.
Gavel - 2006-08-11, 15:47
Oj pablo jak nie będziesz miał czym przyjechać??
pablo23L napisał/a: | MOJ BREJDAK TEZ POSIADA VENTYLA I OFERUJE SIE OBECNOSCIA | Jakby co to przyjedziecie w 4 drugim albo jak już pozbędziesz się swojego to przecież kupujesz młodszego tdi i też masz czym przyjechać.
igi - 2006-08-11, 18:43
pierwszy wzór dyplomu
ale to tylko wzór i do zmian a i jak bede wiedział o konkurenciach to bedzi bardziej zapełniony
spyro - 2006-08-11, 19:34
IGI, dyplom jest OK, także dobry wzór na kolejne, jak już będziesz znał konkurencję.
Pozdrówki.
[ Dodano: 2006-08-11, 19:36 ]
Jedna rada, mam nadzieje, że się nie obrazisz, może ten obrys zrobić trochę dokłądniej, w sensie obrys aut na dyplomie... ALe pewnie robiłeś to na szybko...
igi - 2006-08-11, 19:48
spyro, to było robione w kilkanaście minut a przy tym trzeba by troszke posiedzieć ja to miałem zrobic dopiero w poniedziałek a i mam pytanko
jak by do konkuręcji kazdej dodać np do tej ze ściąganiem koła na czas dodać jakiś klucz i koło
MAPET - 2006-08-11, 19:56
igor zostaw tyle te vto u gory jak juz.. to zlote strszne jest
zreszta zrobie ew swoj wzor i sie wybierze...jak ktos ma propozycje to dawac..
igi - 2006-08-11, 20:18
kovval - 2006-08-11, 22:45
moze poprostu napisac.....Za zajecie.... miejsca w konkurencji...... i bedzie najlatwiej i pozamiatane. A dyplomik wypas. Szacuneczek
spyro - 2006-08-11, 23:43
Tal właśnie yślałem, że robiłeś naszybko... Mam nadzieje, że się nie obrazisłeś na mnie... Ale pomysł cool!
MAPET - 2006-08-12, 00:01
igo zaraz to dopracuejmy bo widze ze ci ladni wwychodzi..
marecki2R - 2006-08-12, 00:10
Co ja tu widze i będą dyplomy o ja . Ale mam zaległośći :roll:
MAPET - 2006-08-12, 00:17
ok gadalem z igorem.. dyplomy beda na poniedzialek okolo gotowe projekty.. tylko teraz ludziska.. wymyslac te konkurencje i cos musimy wybrac .. tyle nas na obu forach a tak malo ludzi podjelo inicjatywe
kovval - 2006-08-12, 00:59
no to tak:
1.
2.
3. (te trzy co ty wymysliles)
4. czwarte z ta lyzkiem i jajkiem
5.konkurencja parami. (maz-zona). przylepi sie na przod samochodu (tasma) igle, a gdzies 20m dalej bedzie przywiazany balon. maz wsiada za kolko ale z zawiazanymi oczami. zona go kieruje samochodem tak zeby przebil balona. zeby utrudnic bedzie slalom, nie mozna dotnac pacholka (za dotkniecie karne 10 sek). Kto szybciej.
6. parkowanie przodem "pod linijke". chodzi o to zeby z jedenej i drugiej strony auta byl jednakowy odstep.
7. oczywiscie mozemy zrobic konkurs na najbardziej "zglebione" auto
8. konkurs na najpiekniejsze auto
9. na najfajniejsze brzmienie z rurki wydechowej
10. ktory najbardziej zakopci......eee kiepski zart
jak cos jeszcze dowymysle dam zanc
[ Dodano: 2006-08-12, 01:01 ]
aaaa no i oczywiscie dmuchanie balonow przez nasze lube
MAPET - 2006-08-12, 01:06
mi si epodbaja twoje pomysly
z tym balonem to roznie moze byc zaleznie od wiatru ale prociej chyab do auta balona przykleci a cos ostrego na slupku niz odwrotnie to ja jestem za...
czyli mamy ew:
1. parkowanie tylem do slupka
2. zmiana kola
3. przeciaganie auta
4. z lyżka ( o ile bedzie pllac i te kijki i gdze to wbic
5. parkowanie przodem
6. gleba
7. vento zlotu (trzeba porobic kupony dl akazdego uztykownia
8. najfajniekjszy dzwiek wydechu
no to to mamy prosze sie wypowiadac ew cos zaproponowac ew to styknie.. bo przesadzac tez nei ma co
pzdr
igi - 2006-08-12, 05:04
ja sie wypowiadam podobają mi sie te konkuręcje i widze ze będe musiał jednak popracować nad wyglądem i glebą mojego ventyla :|
spyro - 2006-08-12, 10:14
igi napisał/a: | nad wyglądem i glebą mojego ventyla |
Mój niestey będzie bardzo niedopracowany, chyba że zrobimy konkurs na najgorszego ventyla, wtedy napewo wygram:-) Blacha, blacha i jeszcze raz blacha... Ale luzik, konkurencje są fajne, pomysł z dyplomami tez zarąbisty. WIdzę, że szykuje się niezła zabawa...
[ Dodano: 2006-08-12, 10:15 ]
Muszę trochę kaca podleczyć i jak zacznie mi mózg z powrotem pracować to tez nad czyms pomyślę...
marmarmarek - 2006-08-12, 11:22
dyplomik swietny konkurencie tez ciekawe. jezeli chodzi o glebe-to jak podczepie przyczepke i kilku ludzi do srodka wezme, to na tylnej osi mam szanse hehe
Gavel - 2006-08-12, 12:04
kurcze ale tego się narobiło
Skoro na najlepszą glebe to może też na najwyższy tyłek Ventki? Miałbym jakieś szanse :wink:
Tylko nie przesadzajmy z tymi konkurencjami tak jak pisze Mapet bo nam czasu na to zabraknie :wink:
Mi przyszedł do głowy taki pomysł - jeśli będzie taka możliwość zrobienia zdjęcia naszych Ventek z góry (coś na zasadzie z lotu ptaka) to moglibyśmy tak ustawić Ventki żeby ułożyć taki duży naspis Najlepiej byłoby napisać Vento ale do tego potrzeba dużo aut i nie wiadomo czy tylu nas będzie ale logo VW na pewno nam się uda zrobić
kovval napisał/a: | 10. ktory najbardziej zakopci......eee kiepski zart | kovval nie wymyślaj konkurencji pod siebie
rafal00 - 2006-08-12, 12:56 Temat postu: Re: ZLOT VW Vento - wrzesień 2006 r. mnie tez mozesz dopisac do listy uczestnikow zlotu przyjedziemy z laska zobaczyc wasze fury
spyro - 2006-08-12, 13:42
Rafał, zajżyj tutaj:
http://www.vwvento.org/zlot
Tu jest wszystko o zlocie
MAPET - 2006-08-12, 14:27
pomysle czy jest gdzies meijsce zeby tak zrobcic fotke..
spyro - 2006-08-12, 14:29
fajnie by było, ale gdzie my znajdziemy takie miejsce,zeby je ustawić i jeszcze żeby był jakiś budynek, co by z niego zrobić fotkę z góry... Ale naprawdę byłoby super.
Chyba że wpuścili by nas na ten ichniejszy budeynek na dach... Zagadmy z nimi jak przyjedziemy na miejsce, może się uda.
kovval - 2006-08-12, 18:55
rafal00.....ale rozumienmy ze tez wezmiesz swoja ...bo jak nie......to zakaz wjazdu:) zartuje oczywiscie, ale przyjedz ventka
[ Dodano: 2006-08-12, 23:44 ]
dobra ja juz wplacilem SPYRO kaske, takze ludziska wysylac mamone
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 11:09
hey witka tak sobie czytam i widze ze towarzycho sie zbiera na niezla impre,no normalnie tylko pozazdroscic bardzo bym chcial do was dolaczyc ale juz dzisiaj wiem ze nie bede mial skonczonego ventyla na ten czas wiec moi mili niestety ale jest swiatelko w tunelu,zycze milej zabawy a przy konkurencji picia piwa na czas to za mnie tez prosze jedno wycedzic.pozdrawiam
spyro - 2006-08-13, 11:12
Mam kaskę od Kovvala, Igora no i od siebie:-)
Szkoda Banderas, że nie możesz przyjechać...
Pozdrówki.
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 11:20
samemu zal bo liczylem ze damy rade na ten zlocik ale lakiernik zawalil termin a mi kasy zbraknie zeby skonczyc ale jeszcze 1% szansy jest ze wpadniemynajwyzej z namiotem
Gavel - 2006-08-13, 11:31
sorki Spyro ale troche się zagapiłem z kaską ale już poszła do Ciebie na konto
Banderas fajnie że dajesz ten 1% szansy że się w końcu zobaczymy. Mam nadzieje że się uda
spyro - 2006-08-13, 11:35
Gavel napisał/a: | sorki Spyro ale troche się zagapiłem z kaską ale już poszła do Ciebie na konto |
nie ma sprawy, akurat Ty, Kovval i ja jesteśmy pewniakami co do zlotu chodzi mi o resztę osób... Dzwoniłem tam dzisiaj i gadałem z babeczką, umówiłem się, że do końca sierpnia dam im odpowiedź z dokłądną ilością osób, bo rzecywiście może być niektórym ciężko z ustawieniem urlopu itd, więc mam jyszcze 2 tyhgodniena podanie dokładnej ilości osób. Narazie wstępnie zarezerwowałem 30 miejsc w domkach.
kovval - 2006-08-13, 13:05
BANDERAS_RR kombinuj....jak zyd pod gore.....masz tylko 200km, to tyle co ja. bo jak bedzie zlocik w bieszczadach to bedziesz mial duuuzo dalej wiec zwiekszaj procenty, przyjedz niepomalowanym....na pewno wyjda zajeb...zdjecia i znowu sie jakas hiostoryjke ulozy
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 14:23
BEDE KOMBINOWAL ale sam w to nie wierze ze dam rade jak by co to wpadne niezapowiedziany
Roman - 2006-08-13, 16:44
Witam wszystkich!
Ja wpadnę na zlocik w sobotę razem z kolegą Arturem, któremu dzisiaj zrobię zdjęcia i wyślemy je na stronkę.
Tak jak napisałem będziemy w sobotę od rana do wieczora i musimy wracać do domu - praca niestety i trzeba będzie cisnąć do domu, ale cieszymy się że będziemy mogli się spotkać i poznać na tej ymprezie.
MAPET - 2006-08-13, 18:34
banderas ja tez pewnie nei polauje auta ale i tak chce byc ';)
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 19:50
chciec to ja chce niestety w totka nie wygralem
MAPET - 2006-08-13, 21:06
chodzi mi o to ze ja bede nieskonczonym autem tez
BANDERAS_RR - 2006-08-13, 21:33
rozumiem o co ci chodzi ale ja moje juz rozebralem na klapki i zawiozlem na lawecie do lakiernika tak ze nie ma takiej opcji bo nie da rady tym autem jechac
kovval - 2006-08-13, 22:11
Po pierwsze super zekolega Roman ... znany w niektórych kregach jako "Roman Świebodzice" wpadnie. A po drugie super ze, z kolega.... tylko tu mnie takie pytanko nurtuje....w zwiazku z textem
Roman napisał/a: | razem z kolegą Arturem, któremu dzisiaj zrobię zdjęcia i wyślemy je na stronkę |
czy to chodzi o to ze dasz nam do "zatwierdzenia" facjate kolegi Artura (co raczej jest zbyteczne ), czy moze byl to skrot myslowy. A mialo byc....zrobie zdjecia jego ventyla . Bo jezeli tak to dwa ventyle vwiecej sie robia i to juz naprwde sie robi niezla zliczba autek
Lista ZDECYDOWNYCH i NIEZDECYDOWANYCH przeniesiona dalej, zeby miejsca nie zajmowac
MAPET - 2006-08-13, 22:48
ok wiec co konkursy te co wypisalem sa ok czy chce ktos cos dodac czy wyrzucic?
kovval - 2006-08-13, 22:51
nie no dla mnie ok. na dodawnie wiekszej ilosci juz nie mam wenty tworczej a tak jak mowiles , wiecej mozemy nie zdolac wykonac, jak sie wszyscy na grilla i tyskie rzuca
Gavel - 2006-08-13, 22:55
No ja już pisałem że te co są to wystarczy. Nie ma co wymyślać na siłe.
kovval napisał/a: | jak sie wszyscy na grilla i tyskie rzuca |
A możeby tak wysłać jakiegoś maila do Tyskich browarów - może zasponsorują jakieś nagrody?
limahl - 2006-08-14, 00:13
..Witam Wszystkich..Postaram się wpaść..
..Pozdrawiam..
spyro - 2006-08-14, 00:43
no i superowo, coraz więcej chętnych:-)
CO do konkurencji tez wydaje m się że już wystarczy, żebyśmy poprostu mieli czas na wykonanie ich wszystkich...
Roman - 2006-08-14, 10:50
Kurcze jak fajnie że będzie zlocik, juz sie nie moge doczekac początku września
BANDERAS_RR - 2006-08-14, 15:11
hey witka ale te okreslenie NIEPEWNI to nie bardzo mi sie podoba moze ktos sobie cos pomyslec jak nie przeczyta od poczatku.HA HA HA .POZDRO VENTOMANIACY
kovval - 2006-08-14, 18:31
ewdług zyczenia baderas
spyro - 2006-08-14, 22:24
Co raz więcej chętnych, dzisiaj gadałem z Kadettemi i też się piszę, powiedział, że na dniach prześlę zaliczkę, także jest nas coraz więcej.
A tak wogóle to zakupiłem dzisiaj paczkę identyfikatorów, gotwoe z zaczepem, dzisiaj zrobię wydruki i będziemy mieli na zlocik jak znalazł. Tak żeby każdy każdego poznał, szczególnie jak się uchalmy
BANDERAS_RR - 2006-08-14, 23:22
no dzieki jest superowo a czy zamiast (niewiadomo) moglbys wpisac (brak danych)?EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE znowu sie czepiam nic nie rob jest wpozo!normalnie jakis czepialski sie zrobilem.poprosze o zje....e.
kovval - 2006-08-15, 00:01
no kadeta juz wciagnalem na PEWNIAKOW, bo z tego co widzialem na vento-fans to sie napalil jak dziki osiol bez obrazy oczywiscie
[ Dodano: 2006-08-15, 00:20 ]
a tu cos o prognozie pogody, gdzies ktos sie pytal
http://www.weather.com/ou...LXX0029?month=1
rozowo to nie wyglada, ale jakos bedzie
spyro - 2006-08-15, 01:12
kovval napisał/a: | rozowo to nie wyglada, ale jakos bedzie |
Etam, źle nie bedzie, dobra zabawa gwarantuje brak nudy więc i pogoda będzie nam zwisać, ale z tego co oglądałem w polskich serwisach to 2 weekend września miał być w miarę ciepły, tzn 18stopni + brak deszczy, ale się zobaczy jak będzie...
BANDERAS_RR - 2006-08-15, 11:08
jeszcze sie zdziwicie jak bedzie 40 w cieniu i bedziecie prosili o troche deszczyku
spyro - 2006-08-15, 11:19
No to by było super ALe myślę, że z pogodą nie będzie aż tak źle, w końcu to nasz zlocik, więc pogoda musi być dobra Zresztą z cukru nie jesteśmy, więc będziemy przeciągac ventki pod parasolem
BANDERAS_RR - 2006-08-15, 11:54
juz to widze,a moze tak kapiele blotne kto sie fajniej utapla
arlosza - 2006-08-15, 12:17
...przecież my się deszczu nie boimy... chyba wyraźnie pokazało to spotkanie w Mielnie... magiczny namiot (produkcji Nelcia&Andzia&arlosza) na bank zabierzemy - tak na wszelki wypadek :wink:
spyro - 2006-08-15, 12:27
No właśnie, więc pogoda nam nie będzie przeszkadzac - no chyba że śnieg spadnie, co raczej nam nie grozi
BANDERAS_RR - 2006-08-15, 13:09
w kazdym razie szykuje sie zabawa na maxa coraz lepiej sie zapowiada tylko wsiadac i jechac,no mojego juz od srody maja grzebac zobaczymy co z tego wyjdzie
kovval - 2006-08-15, 20:48
Lista ZDECYDOWNYCH i NIEZDECYDOWANYCH przeniesiona dalej, zeby miejsca nie zajmowac
BANDERAS_RR - 2006-08-15, 20:50
jakos mi te niewiadomo nie pasi wiec informuje ze jak dam rade to przyjade z moja polowica czyli 2 osoby
[ Dodano: 2006-08-15, 21:09 ]
he he sprawdzilem i tak dobra droga mam 298km do wielunia a krotsza ale gorsza 240km wiec nie jest tak zle jakies 4-5godzin spokojniutkiej jazdy w tempie przyspieszonym jakies 3h teraz tylko kwestia czy sie wyrobie z ventylem do tego czasu.jest dobrze ale nie chce zapeszyc
kovval - 2006-08-15, 22:07
wedle zyczenia banderas
BANDERAS_RR - 2006-08-15, 22:15
no dzieki,moja to juz by jechala ,hehehe chyba swoim CC700 no ale narazie CC tez mnie wozi wiec ci!!!!!!!!!!!!!!!
spyro - 2006-08-15, 23:36
Banderas, nie ważne czym, bylebyście dojechali.
BANDERAS_RR - 2006-08-16, 00:04
sie zobaczy ale wolalbym ventem
spyro - 2006-08-16, 00:16
no to zrozumiałe:-) Nie wyobrażam sobie jakbym sie miał tłuc matizem mojej matuli
Roman - 2006-08-16, 08:14
ja nawet rowerem bym przyjechał dlaczego do września tak daleko i tyle tygodni
BANDERAS_RR - 2006-08-16, 09:44
to juz tylko 3 tygodnie ani sie obejrzysz i juz bedziesz wracal ze zlotu :wink:
idgray - 2006-08-16, 11:53
Cytat: | idgray x(niewiadomo) |
wiadomo ze mnie nie bedzie
spyro - 2006-08-16, 12:08
Roman napisał/a: | dlaczego do września tak daleko i tyle tygodni |
SPecjalnie tak zrobiłem, żeby każdy miał czas na ustalenie wszystkiego, żeby mógł przyjechać, ale też ten czas mi się potwornie dłuży...
Cytat: | ja nawet rowerem bym przyjechał |
Kurcze, na pieszo bym przylazł jak by trzeba było
Roman - 2006-08-16, 12:27
Długo czekać ale ympra bedzie git ja wyruszam już dzisiaj na piechtę tak jak napisałeś
BANDERAS_RR - 2006-08-16, 15:19
no to chyba sie spotkamy tyle ze nie ventem ale na 99% ze przyjedziemy chyba ze urlopu nie dostane lub zona.pozdrawiam
Polibo - 2006-08-16, 15:33
nie zdecydowany też jestem, jakby co to dolece z Romanem i Arturem na sobotę.
No chyba że mi się uda nakręcić moją
Pozdrawiam
MAPET - 2006-08-16, 16:12
szkoda idgray
igi - 2006-08-16, 20:46
kovval, doszło do ciebie ta zaliczka bo raczej przyjade
Anti2 - 2006-08-16, 21:22
Hej ja postaram sie też być ale tylko w sobote mogę więc wpadne jednym dzionkiem chyba że cos sie zmieni to na miejscu załatwie sobie jakąś miejscówke na nocleg a jak nie to przecież pozostaje mi jeszcze moje autko pozdrawiam i do miłego zobaczeniia.
kovval - 2006-08-16, 23:50
igi.....do mnie to raczej zaliczki nie dochodza.....bo ja nie zbieram kaski tylko SPYRO. ..... ale mimo wszystko jak cos dojdzie, nie wiedomo jak i dlaczego, to dam ci znac
[ Dodano: 2006-08-16, 23:54 ]
idgray....a co sie stalo ? czemu taki zrezygnowany....moze jednak cos sie uda
spyro - 2006-08-17, 00:45
igi napisał/a: | kovval, doszło do ciebie ta zaliczka bo raczej przyjade |
Do mnie doszła i wysłałem CI maila z potwierdzeniem...
marmarmarek - 2006-08-17, 02:23
nie bylo mnie na forum 4 dni (4 grania pod rzad-stracilem glos i poczucie czasu-spac chce mi sie dopiero kolo 5 rano ) a tu tyle nowosci co do calego zespolu-bedize ciezko, bo Łajzik (gitara i wokal) idzie w piatek na nocke :| ale cos sie wymysli i jakas muzyczka bedzie do zobaczenia !
Roman - 2006-08-17, 08:09
wokal się znajdzie tylko odpowiednie tonacje dobrac i już dziołszki myśle pośpiewają
kovval - 2006-08-17, 08:56
[ Dodano: 2006-08-17, 08:57 ]
Roman napisał/a: | wokal się znajdzie | swieta prawda....i to nawet nie dziewuszki beda musialy spiewac
idgray - 2006-08-17, 10:19
MAPET napisał/a: | szkoda idgray |
wielka szkoda
kovval napisał/a: | idgray....a co sie stalo ? czemu taki zrezygnowany....moze jednak cos sie uda |
za duzo wydatkow, a poza tym to musze ventke doprowadzic do jakiegos konkretnego stanu technicznego (by pokonac taka trase) i wizualnego , a tego nie zrobie w 3 tygodnie :?
BANDERAS_RR - 2006-08-17, 14:25
skas to znam sam mam ten problem
igi - 2006-08-17, 17:10
dobra prosił bym o przesłanie na meila wszystkich konkuręcji
i wypowiedzcie sie co mam zmienić a co zostawić w tym dyplomie
kovval - 2006-08-17, 17:46
igi ...dla mnie kazdy dyplom co przedstwaiales byl ok. wiec ten rowniez jest wporzadku. a z tym tematem to do MAPETA sie zwroc, on konkurencjami "zarzadza"
ale na stronie 5 jest ostateczna wersja, tak mi sie wydaje...oto ona:
1. parkowanie tylem do slupka
2. zmiana kola
3. przeciaganie auta
4. slalom z lyżką i jajkiem
5. parkowanie przodem na dokłądność
6. najwieksza gleba
7. vento zlotu
8. najfajniekjszy dzwiek wydechu
9. slalom z zakrytymi oczami (kobita jako pilot) i przebic balon ....ja bym to zostawil juz kupilem balony
MAPET - 2006-08-17, 18:22
z igim dzis moze przygotujemy dyplomy
Gavel - 2006-08-17, 21:30
Kolorowego tuszu moja drukarka już nie pamięta, a jakoś nie mogłem się zebrać i gdzieś do drukarni podskoczyć więc w końcu wydrukowałem sobie plakacik czarno-biały i też już jestem jeżdżącą reklamą zlotu
spyro - 2006-08-17, 21:31
No w końcu Ja tez już śmigam od paru dni z plakacikiem na szybach bocznych, chociaz nie jest tak widoczny jak u CIebie.
igi - 2006-08-17, 22:35
MOIM ZDANIEM COŚ TAKIEGO NIE BYŁO BY ZŁE
MAPET - 2006-08-17, 23:14
zaraz beda gotowe dyplopmy juz modyfikujemy
[ Dodano: 2006-08-18, 00:06 ]
may juz dyplom koncowy IGI poszedl spac ale pokazemy 1 przykladowy dyplom
[ Dodano: 2006-08-18, 00:15 ]
troche reklamowac zaczalem
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59487
http://www.vwzone.pl/forum/viewtopic.php?p=165173
[ Dodano: 2006-08-18, 00:19 ]
http://forum.tuning.pl/ zloty
[ Dodano: 2006-08-18, 00:26 ]
http://forum.strefagti.li...p?p=26003#26003
marmarmarek - 2006-08-18, 01:56
mnie sie dyplom podoba
spyro - 2006-08-18, 02:35
mam malutką uwagę, żeby dopisać do VW Vento Klub słowo Polska na końcu i już będzie gites.
MAPET - 2006-08-18, 08:24
ok trzeba igorowi jakos to powiedziec bo chlopak jzu wszystko pozaspisywal a musi byc to polska? bo wiadomo ze polska zreszta my tam bedziemy to wiemy co to za klub i zaden inny ale oczywiscie moze to jakis czlon nierozerwalny nazwy wiec jak ma byc to ma byc...
Andzia - 2006-08-18, 10:35
dyplomik fajny - moze zostac :wink:
a Gavel to poprostu leniuszek.... i ma szczescie ze plakacik w wersji czarno-bialy tez wyglada fajnie
Polibo - 2006-08-18, 10:37
dyplom zajebisty i ventka dobrze dobrana chylę czoła
spyro - 2006-08-18, 12:59
spoko, skoro to trudność, to OK. Myślałem, że Igor robił to na warstwach to wtedy to żaden problem, ale pewnie nie. OK, niech zostanie jak musi.
igi - 2006-08-18, 13:22
skończyłem wszystko
jutro wydruk :wink:
Roman - 2006-08-18, 15:01
brawa wielkie brawa to będzie fajny zlocik
Madzia - 2006-08-18, 16:21
Moim zdaniem w dyplomie musi być dopisane słowo "Polska", dlatego że pod taką nazwą zarejestrowaliśmy w urzędzie stowarzyszenie. Jak coś robić, to profesjonalnie. Poza tym po zlocie wypełnione dyplomy zamieścimy na stronie klubowej.
MAPET - 2006-08-18, 16:45
wczesniej nie mialo byc w ogole napisu tego vento klub i vento-fans i by byl poprostu dyplom za cos.. jeddnak to dorzucilem bo myslalem ze bedzie lepiej ale widze namieszalem.. no nic igor jak mozesz dodaj to POLSKA
spyro - 2006-08-18, 16:53
No udało się nam zrejestrować stowarzyszenie wczoraj, więc musimy się podpisywać dokładnie jak w nazwie...
Myślę, że nie powinen to być aż taki problem, Igo zajmuje się grafiką (z tego co czytałem na forum) więc na pewno zrobił to na warstwach, więc poprawka napisu nie powinna być problemem...
Zrobiło się małezamieszanie, ale dyplom jest rewelka, naprawdę, tylko ta mała poprawka i już będzie git
igi - 2006-08-18, 17:21
oki to dopisze polska
spyro - 2006-08-18, 17:22
Dzięki IGI...
Madzia - 2006-08-18, 17:26
No Igi - właśnie oto chodzi - pełen profesjonalizm Tak trzymać
igi - 2006-08-18, 17:36
20 DYPLOMÓW DO PRZERÓBKI :|
Madzia - 2006-08-18, 17:39
Dasz radę Igi. Wszyscy na ciebie liczymy A klubowicze na zlocie za tą ciężką pracę na pewno ci się zrewanżują.............przynajmniej jakimś dobrym alkoholem
igi - 2006-08-18, 18:13
JA TO ABSTYNENT JESTEM HAHAHHAH ALE JUZ PRAWIE KOŃCZE TZN JESTEM W POŁOWIE :wink:
[ Dodano: 2006-08-18, 18:15 ]
A TAKIE PYTANKO TY TEZ JEZDZISZ eLkom :wink:
[ Dodano: 2006-08-18, 18:56 ]
PROSZE TYLKO NIE MÓWCIE ZE COŚ JEST NIE TAK :|
jaca - 2006-08-18, 20:30
pikabelo :roll: :roll:
kovval - 2006-08-18, 20:32
czlowieku!!!! za duze napisy, za koslawa trzcionka, kiepskie tlo, czemu nie moja ventka? i wogole do bani
Oczywisice ze ZARTOWALEM.
Co do slowa Polska trzeba zrobic komisje sledcza......bo to cos jak "lub" czasopism
Ale fakt faktem ze prawidlowa nazwa jest VW Vento Klub Polska i chyba Miłośnicy VW Vento Vento-Fans .....ale moge sie mylic
Madzia - 2006-08-18, 20:34
Igi teraz jestnaprawdę dobrze Postarałeś się. Bravo
P.S. Tak też jeżdżę eLką
igi - 2006-08-18, 21:15
ja na zlota eLkom przyjade
spyro - 2006-08-18, 21:21
Ejno, dobre z tą eLką Skąd żeś wytrzasnoł eLkę? BO jeśli to fotomontaż to jest rewelka.
igi - 2006-08-18, 22:17
spyro, nie to nie jest fotomontaż moja sąsiadka prowadzi szkołe jazdy i mi pozyczyła na weekend ale mnie pały szybko zwineły jak byłem na mieście ale zaj...ście to wyglądało
Madzia - 2006-08-18, 22:51
Fajną masz eLkę Igi Ciekawe czy ci ją sąsiadka pożyczy na zlot :?:
igi - 2006-08-18, 23:33
zobaczymy ale dobrze by bylo jak by pozyczyła :wink: musze z nią zagadać cuś
spyro - 2006-08-18, 23:42
Fajnie by było - śmiesznie
igi - 2006-08-19, 00:00
zobacze co da sie zrobić ale planowałem w sobote zapodać
[ Dodano: 2006-08-19, 00:01 ]
ale za daleko i wszystko poodpada
idgray - 2006-08-19, 08:09
kovval napisał/a: | Miłośnicy VW Vento Vento-Fans |
a mi to wszystko jedno nawet vwvento-fans wystarczy z duzej czy malej i tak wiadomo o co chodzi
kovval - 2006-08-19, 09:57
to widze igi ze twoj samochodzik jest wielozadaniowy taki Pan Samochodzik
przy tej okazji , tak jak poprzednio przed Mielnem, zaapeluje do Ventomaniakow:
WSZYTKIE SZALENSTWA, DZIWACTWA, ITP MILE WIDZIALNE !!!!!!
Jaca przywiozl np motorek i bylo kupa smiechu
Ja np. mialem zetony z Vegas do Pokera
Im bedzie zabawniej tym lepiej, a igi napewno wygrasz nieoficjalny konkurs na najbardziej zakrecone auto, jak przyjedzie eLka [/b]
marmarmarek - 2006-08-19, 12:15
dyplomiki-tak jak poprzednio-swietne, elka jeszcze lepsza - ze tez ja punciakiem musialem jezdzic
igi - 2006-08-19, 12:21
tez dobry wóz zapodasz znaczki venta i moze na zlota ppprzez brame cie wpuszczą
kovval - 2006-08-19, 15:08
Lista ZDECYDOWANYCH i NIEZDECYDOWANYCH przeniesiona dalej zeby miejsca nie zajmowac
Madzia - 2006-08-19, 16:31
Musimy jednak pamiętać, że może być problem jak dojedzie dużo osób, które się wcześniej nie deklarowały. Chodzi mi tutaj o miejsce do spania i możliwość wjazdu na teren ośrodka. My w tym tygodniu musimy dokładnie powiedzieć ile osób przyjeżdża i wysłać zaliczkę. Ile powiemy tyle miejsc będziemy mieli zabukowanych. Resztę miejsc mogą zająć inni ludzie (jedziemy w weekend, a tam często urządzane są wesela i różne zjazdy) i nie będzie jak przenocować. Poza tym osoby, które nie chcą nocować i tak prawdopodobnie będą musiały uiścić jakąś opłatę za samą możliwość pobytu na terenie ośrodka.Ale nie może być takiej sytuacji, że przyjedzie dwa razy więcej osób niż się zadeklarowało, bo zwyczajnie nie będzie miejsc. Trzeba się zdecydować wcześniej. Im więcej osób się zadeklaruje, tym mniej będzie z nami w ośrodku obcych ludzi.
[ Dodano: 2006-08-19, 16:35 ]
Jężeli zaś chodzi o samą zaliczkę, to jak narazie po 10 zł od zadeklarowanej osoby wpłacili nam:
- Kovval - 2x
- Gavel - 2x
- Igi - 4x
- my (ja i Spyro) - 2x
Jak do tej pory to wszystko, a reszta :?:
spyro - 2006-08-19, 17:14
Musimy też obgadać żarciowo, tzn takie prozaiczne rzeczy jak sztućce, takerzyki itp (oczywiście najlepiej pastiki) plus samo jedzenie no i alko oczywiscie Czy każdy poprostu przywozi co chce czy może zgadamy się wcześniej co będziemy grillować, pić itp...
sławek - 2006-08-19, 19:19
Z racji tego że jesteśmy (Ja i Moja Zonka) na 99,9% pewni na zlocik, to prosiłbym o przypomnienie komu mamy wysłać kasę-jakies dane czy cos tam.
Jeśli chodzi chodzi o te prozaiczne rzeczy to mi sie wydaje ze chyba lepiej jak każdy ze sobą przywiezie np. po talerzyku, kubku+kielonek, sztućce. A jesli chodzi o jedzonko to może na miejscu wszystko sie załatwi, zrobimy wtedy jakąś zrzutę na jedzonko, piwko+alko i wtedy bedziemy kupowac.
to jest tylo taka moja propozycja.
spyro - 2006-08-19, 19:41
Z talerzykami itp to chyba dobry pomysł, moim zdaniem najlepsze będą plastiki, nic się nie stłucze i nie trzeba będzie martwić się myciem naczyń.
CO do żarcia i alko to w okolicy nie ma żadnego sensownego sklepu, więc chyba lepiej zrobić zakupy w jakimś markecie, będzie napewno taniej, bo na miejscu piwo w butelce kosztuje drobne 5 zł, więc chyba bezsens...
[ Dodano: 2006-08-19, 19:41 ]
Sławek wysyłam Ci PW z info gdzie zaliczkę przesłać.
Madzia - 2006-08-19, 19:55
Jeżeli chodzi o jedzonko, to w gre w chodzi tylko to co da sie zrobić na grilu (mięso, kiełbasa) lub kanapki. Nie ma tam dostępu do kuchni, więc nie da się robić niczego na ciepło. Ale w razie czego obiady w restauracji nie są drogie (ok. 12 zł), a śniadenie kosztuje w granicach 8 zł. Trzeba na pewno zrobić zapas alkoholu, bo jest ta stosunkowo drogi, a także węgla do grilla i podpałki.
kovval - 2006-08-19, 21:29
mysle ze szcucce sami sobie organizujemy i kielbasy tez.....przynjamniej na pierwszy dzien. potem sie gdzies zajedzie. a browar to na dluzszy okres, tak jak w Mielenie, mialem 3 zgrzeweczki po 8 szt w bagazniku i bylo ok
igi - 2006-08-19, 21:29
ja musze jeszcze raz poprosić o numer tel do tego hotelu bo ja z domków rezygnuje wole hotel i prosił bym o numer albo lepiej o rezerwacje :wink:
kovval - 2006-08-19, 21:32
prosze bardzo igi http://www.zajazdritmo.republika.pl/
spyro - 2006-08-19, 22:19
Widzę IGI, że jednak wybrałeś hotelowe łoże małzeńskie
marmarmarek - 2006-08-20, 13:06
co do jedzenia i alkoholu ja sie nie wypowiadam, bo bede tam tylko w piatek i wystarczy mi to co przywioze w bagazniku
igi - 2006-08-20, 17:16
kovval, dzieki właśnie rezerwóje miejsca :wink:
spyro, jak bawić to na całego kto wie czy jakieś igorontko sie nie no wiecie hahahha
marmarmarek, do bagaznika sie duzo miesci u mnie to niebardzo ale wiecie ja to musze opruznić bagaznik bo nie mam nawet gdzie koła włożyć bo tam gdzie koło mam nitro
spyro - 2006-08-20, 20:36
igi napisał/a: | jak bawić to na całego kto wie czy jakieś igorontko sie nie no wiecie |
No proszę, to by było... Pierwsze dziecie pierwszego zlotu
Roman - 2006-08-20, 20:38
No ja jak już pisałem przyjadę w sobotę rano ok godz 7.00 i może zostanę na niedzielę ale to nic pewnego więc nie wysyłam zaliczki na nocleg, jak coś to mam nadzieję że na miejscu coś się załatwi a jak nie to pozotaje spanie w ventylku. a 7 rano to mogę wam zafundować poranną zaprawę po piątkowych popijawach . Albo lepiej nie bo mogę oberwać . do zoba na zlociku.
igi - 2006-08-20, 21:16
spyro, różnie to w zyciu bywa
Roman, myśle ze tam zadnych bitek nie bedzie bo tego nie lubie
Polibo - 2006-08-20, 21:31
igi, Zawsze mozesz coś dodatkowo zapylić w końcu furkę masz w sam raz na panny
kovval - 2006-08-20, 22:10
Roman wez trabke i napier..... jak przyjedziesz , to przynajmniej ziomali pobudzisz. trzeba rzesko zaczac nowy dzionek
igi - 2006-08-20, 22:53
Polibo, ale jak by kto pytał to ja nic nie pisałem tzn moja jak by coś pytała :wink:
[ Dodano: 2006-08-21, 11:47 ]
a co do zlotu załatwiłem wszystko
dziewczyny mam
drajwera mam
alkochol mam
apartament zarezerwowany w chotelu jest
tak ze ty chyba było by na tyle i jestem pewien na 100%
nawet jak bym miał vento na lawecie przywieść
sławek - 2006-08-21, 13:29
Spyro, dzisiaj powinny pieniążki wpłynąc na Twoje "skromne" konta ewentualnie jutro.
Igi, ile płaciłes za hotelik za osobe na dobę?
Gavel - 2006-08-21, 14:08
Już chciałem pisać do Romana żeby cicho podjeżdżał w sobote ale jak przeczytałem co
kovval napisał/a: | Roman wez trabke i napier..... jak przyjedziesz , to przynajmniej ziomali pobudzisz. trzeba rzesko zaczac nowy dzionek |
to nie zostaje mi nic innego jak stopery ze sobą zabrać
igi - 2006-08-21, 14:14
sławek, niewiem nie pytałem ale pewnie jakaś taniocha :wink:
Roman - 2006-08-21, 15:24
spoko po cichutku podjade i moge nawet wziąć ze soba tabletki 2kc gdyby ktoś chciał
a jeszcze jedno może jakieś karteczki z imieniem byśmy sobie poprzyczepiali, mysle teraz że chyba było to poruszane na forum.
Gavel - 2006-08-21, 15:31
A co napdłeś na apteke czy prowadzisz hurtownie z takimi specyfikami :?:
A sowją drogą to chyba coś innego musiałbyć przywieźć bo nie wiem czy dobrze kojarze ale 2kc to chyba się bierze przed albo podczas picia a nie na drugi dzień
Polibo - 2006-08-21, 16:56
Roman, nie! Ma poprostu mnie ze sobą!! alkazelcer i 2kc będzie na stanie dla wymagajacych!!! hihi!!!
Madzia - 2006-08-21, 17:27
Sławek co do ceny pokojów hotelu, to dwuosobowy z łazienką - 90 zł, a bez łazienki - 65 zł. Myślę jednak, że lepiej wybrać domek. Będziemy wszyscy cały czas razem i lepiej się poznamy. W końcu to jest zlot samochodowy, a nie wczasy w sanatorium Jak już Igi ma taką "nagłą potrzebę" i nie może inaczej, to trudno, ale niech się reszta nie wyłamuje .
[ Dodano: 2006-08-21, 17:31 ]
Roman, a co do karteczekz imieniem, to Spyro kupił w zeszłym tygodniu 50 identyfikatorów. Zatem zrobienie odpowiednich karteczek bierzemy na siebie Mamy już nawet projekt, ale to będzie niespodzianka...
[ Dodano: 2006-08-21, 17:34 ]
Jeżeli zaś chodzi o to wielkie picie alko w piątek, to nic nam nie będzie. Zawsze jak się pije na łonie na tury, nie ma się kaca Musimy tylko pamiętać o nie mieszaniu alkoholi, a będzie dobrze
kovval - 2006-08-21, 17:47
Roman spyro karteczki juz zalatwil ...tak mi sie wydaje
A tak wogole to dzis dzwolnil do mnie pablo23L i tez bedzie
spyro - 2006-08-21, 18:53
Super, prosze Was, czekam na wpłaty zaliczek. Mamy coraz mniej czasu. Dzisiaj doszła wpłata od Sławka, więc nrazie potwierdzonych mamy tylko:
Gavel x2,
Kovval x2,
Spyro (czyli ja ) x2,
Sławek x2
Igor x4
Czyli w sumie tylko 12 osób... Musimy się już Panowie zbierać z decyzjami bo czasu coraz mniej...
[ Dodano: 2006-08-21, 19:58 ]
Własnie dostałem PW od THEORITY z informacją iż zrobił przelew z zaliczką, także dalej Panowie... Czekam na następne wpłaty...
MAPET - 2006-08-21, 20:00
i reklama na 1 stronie
www.vwzone.pl a
Madzia - 2006-08-21, 20:16
Fajnie, że tyle osób się deklaruje ale co z zaliczkami :?: Prosimy o wpłatę zaliczki, bo zarezerwujemy tylko tyle miejsc ile było wpłat, a potem będzie problem z noclegiem dla tych, którzy przyjadą niespodziewanie. Ostateczną decyzję o liczbie rezerwowanych miejsc mamy dać do końca sierpnia.
kovval - 2006-08-21, 20:32
pablo23L mial do ciebie maila dzis puscic zebys mu nr konta podal bo sie zdecydowal
Madzia - 2006-08-21, 20:35
To dobrze Im więcej wpłat, tym więcej osób pewnych na 100% :
Właśnie skończyliśmy ze Spyro robienie identyfikatorów - naprawdę fajnie wyszły
Roman - 2006-08-22, 09:07
nie nie prowadze hurtowni ani sklepu a zabrać chciałem jak się rozpocznie drugi dzień popijawki a z kacorem po piatkowym ymprezowaniu trzeba sobie bedzie jakoś poradzić
[ Dodano: 2006-08-22, 09:16 ]
Madzia a może uchylisz rąbek tajemnicy ja beda wyglądały te identyfikatory
Widzę że się robi ekipa na zlocik coraz wiecej ludzi sie wpisuje brawa :wink:
spyro - 2006-08-22, 09:59
Roman napisał/a: | a może uchylisz rąbek tajemnicy ja beda wyglądały te identyfikatory |
Niestety nie powiemy, ma być niespodzienka :-)Wogóle mieliśmy nie mówić, ale skoro już pytaliście to musiałem się wygadać, żeby nikt inny już nierobił identyfikatoró. Kupiłem całą paczkę identyfikatorów, wczoraj zrobiłem wydruk projektu i powkładaliśmy je do tych identyfikatoró (najgorsze było wycinanie i wsadzanie ich, normalnie mordęga )
pablo23L - 2006-08-22, 11:05
witam ! podajcie mi numer konta to dzisiaj sarke wplace:) tak jak kovval napisal na 100% bede na zlocie tylko jeszcze nie wiem czy w piatek wieczorem czy w sobote rano!!! pozdro
Madzia - 2006-08-22, 11:44
Mamy ze Spyro niezły kłopot. Zapomnieliśmy o ślubie mojej kumpeli :? Wyszło głupio - uroczystość w sobotę wieczorem ( 09. 09.). W dodatku przyszła panna młoda zaprosiła mnie na wieczór panieński, dobrze że w przyszłym tygodniu. Ale kicha wyszła :roll:
idgray - 2006-08-22, 11:58
Madzia, to jak z wami bedzie bedziecie na zlocie czy u kumpeli na weselu ? Rano tu a popoludniu tam :wink: Wkoncu jestescie organizatorami a organizator powinien byc
Madzia - 2006-08-22, 12:05
Oczywiście, że będziemy na zlocie. Tylko jest nam strasznie głupio przed kumpelą. Wytłumaczyłam jej, że nie możemy przyjść, bo mamy bardzo ważny zjazd. Chyba zrozumiała ale głupio wyszło. No cóż ja dotrę tylko na wieczór panieński
spyro - 2006-08-22, 12:23
No jasne, żena zlocie, nie mabata żeb nas nie było!!! Głupio wyszło, ale trudno, zlot ważniejszy:-) Zastanawiałem się czy puścić Magdę na tenwieczór panieński, ale w końcu niech sobie poszaleje Pewnie wróci mocno podchmielona
[ Dodano: 2006-08-22, 12:24 ]
Zapomniałem dodać apropos wpłat zaliczki na zlot, że kovval też posiada wszystkie dane do przelewu, także zaoraszamy.
Pzdr-Spyro.
[ Dodano: 2006-08-22, 16:14 ]
Doszły kolejne wplaty, oto spis osób, któe potwierdziły przyjazd:
Spyro - 2x
Kovval - 2x
Igor - 4x
Sławek - 2x
Aras575 - 2x
Przemolas4 - 2x
Theority - 1x
Czyli na dzień dzisiejszy mamy pewne 13 osób.
Czekam na następnych chętnych, będzie super zabawa, nie macie co się obawiać, czekamy na wpłaty...
kovval - 2006-08-22, 22:39
Lista ZDECYDOWANYCH I NIEZDECYDOWANYCH przeniesiona dalej, zeby miejsca nie zajmowac
MAPET - 2006-08-22, 22:41
i jeszcze co do konkursu na zawiesznei trzeba ustali zeby nei bylo na lozcie niedomowien jak mierzymy od czego itp...
reszta konkurwo chyab jasna
kovval - 2006-08-22, 22:47
dobrze mowisz MAPET, tez dzis o tym myslalem. I tak po 1. nie znam, sie na tym. ale slyszalem ze od roznych czesci auta sie mierzy. ja bym zrobil tak. mierzymy w paru miejscach i robimy srednia. np: hoklej przod, hokej tyl, nadkola, (wszystko w najnizszym miejscu). jak bedzie remis to wygrywa ten , ktory mial jeden z pomiarow najnizszy. co o tym sadzicie?
spyro - 2006-08-22, 22:50
kovval napisał/a: | co o tym sadzicie? |
Myślę, że to będzie Ok.
MAPET - 2006-08-22, 22:55
hehe no spoko powiem ci nei chwalac sie ze ja to wymyslilem 2 alta temu jak obslugiwaliismy z kumplem 1 zlot (nie mowie ze inni nei wymyslili )
nei to ze tylko ja.. ale wkurzalo mnei ze na zlotach mierzono np tylko od przedniego zderzaka albo tylko od wahacza...
bo ktos mial niski przedni zderzk a boki zawieszenie i tylni wysoko na maxa i wygrywal...
tak samo wahacz.. kazde auto inaczje ma rozwiazane zawieszenie wiec to bez sesnu(tu nei ma tego problemu bo same ventki )
wiec tak jak piszesz mysle ok jest
czyli srodek zderzak przod ( od dolu hokeja)
srodek zderzaka tyl
najnizszy element pod autem (wahacz, miska cokolwiek)
nadkola to roznie mozna dodac ale jedni maja plastykowe nakladki inni nie itp
spyro - 2006-08-22, 23:16
MAPET, jak z Tobą w końcu? Mam nadzieję, że będziesz na zlocie...
kovval - 2006-08-22, 23:28
no toc chyba ze bedzie, ..... nie ma wyjscia....plakaty robi, dyplomy robi na konkurs na najnizsza zawieche sie szykuje....... tylko nie powiedzial ostatniego slowa
spyro - 2006-08-22, 23:30
Mamy nowy adresik stronki zlotu:
http://zlot.vwvento.org/
Gavel - 2006-08-22, 23:32
być to na pewno będzie - nie ma wyjścia
ewentualnie nie bedzie nocował bo mieszka rzut beretem więc pewnie napije się z nami browarków i żona go do domu odwiezie
spyro - 2006-08-22, 23:39
Mamy następnego pewniaka - Mariusz - 2 osoby ( a możliwe, że i trzy osoby, się zobaczy, za dwie osoby jest zaliczka)
MAPET - 2006-08-22, 23:41
spyro napisał/a: | MAPET, jak z Tobą w końcu? Mam nadzieję, że będziesz na zlocie... |
na99% tak...
nie dziala mi
Gavel napisał/a: | ewentualnie nie bedzie nocował bo mieszka rzut beretem więc pewnie napije się z nami browarków i żona go do domu odwiezie |
zona nei chce autem jezdzic wiec najwyzej zjem kielbaske z grilla zobaczy sie...
kovval - 2006-08-22, 23:44
JAK TO NIE BEDZIE NOCOWAL....CO TO ZNACZY..!!!!!!! A KTO SIE Z ZIOMALAMI PIWSKA OZLOPIE?????????!!!!!!!!!! NIE MA MOWY O WRACANIU DO DOMCIU
MAPET - 2006-08-22, 23:45
no ejszcze nie wiem zobaczymy nie wiem czy dam rade np byc w piatek czy np tylko w sobote sie okaze..
spyro - 2006-08-22, 23:47
Mapet zobacz jeszcze raz bo u mnie już śmiga ten link
http://zlot.vwvento.org/
kovval - 2006-08-22, 23:47
tyyyy niedziela tez jest mam proposal dla ciebie..... ja bede w piatek okolo 12 po poludniu i do niedzieli wieczorkiem. nie obraze sie jak tez bedziesz w takim terminie
[ Dodano: 2006-08-22, 23:49 ]
u mnie tez dziala nowy link....tylko tak sie dzis zastanawialem......ze kiedys w planach to byl SPOT ..... ale jak sie to rozwinelo i stowarzyszenie mamy....to mozemy to juz szumnie ZLOTEM nazywac. poza tym na forach mamy wlasnie tak to zatytuowane
Gavel - 2006-08-22, 23:52
no ba
nawet Spyro adresy tych stronek nazywa jako zlot
PS. nowy link mi też działa
spyro - 2006-08-22, 23:56
No ja na początku spotem to nazywałem, szczególnie jak już był plakacik od Mapeta, a teraz powróćiłem do zlot, chociaż wiadomo, że nie jest to profesjonalny zlot, tylko spotkanie ventomaniaków, zakraszone alkoholem i miłą zabawą
kovval - 2006-08-22, 23:59
nooo tak, ale zawsze ...wszystko na legalu i wogole organizacja profesionalna
MAPET - 2006-08-23, 00:04
kurde mi lin nie dziala ;(
spyro - 2006-08-23, 00:16
Mapet, a może masz jakąś blokadę w przeglądarce? albo zrób odświeżanie lub kasowanie historii plików z przeglądarki... U mnie śmiga
[ Dodano: 2006-08-23, 00:18 ]
Gavel napisał/a: | nawet Spyro adresy tych stronek nazywa jako zlot |
to tak [przyszłościowo już zrobiłem, bo samemu tkch rzeczy się nie da, napisalem do firmy, cczy mogliby nam pomóc i zrobić łatwiejszy adresik. Przyda się na następne zloty, już profesjonalne, łatwy do zapamiętania i mówi wszystko: zlot.vwvento.org
Polibo - 2006-08-23, 02:17
Jestem zdecydowany jak ROMAN i ARTUR bo znimi zajadę na zlot!! 8)
Czyli w sobotę z rańca zrobimy wam pobudkę, a w niedzielę powrót.
8) 8)
idgray - 2006-08-23, 08:24
airride tez moga brac udzial w konkursie na njnizsze zawieszenie
Roman - 2006-08-23, 08:48
No to fajnie , że POLIBO sie zdecydował na zlocik tylko nie wiem czy się zdecydował na targi chleba w Jaworze w tą sobotę
kovval - 2006-08-23, 18:01
lista przeniesiona dalej
Madzia - 2006-08-23, 19:08
No to szykuje się niezła ekipa Tylko pogoda jakoś się zepsuła. :cry: Ale co my możemy na to poradzić. Najwyżej zamiast zawodów, ogniska i grilli będziemy siedzieć w jednym z domków i pić piwko lub inne napoje wyskokowe Tylko wpłacajcie zaliczki, bo jak nie będzie odpowiedniej ilości miejsc, to będziemy w czasie deszczu siedzieć w autach:D
pablo23L - 2006-08-23, 20:47
oki ja przelalem juz pieniazki wiec do zobaczenia 8 wrzesnia w pitek na zlocie ja bede gdzies tak okolo 20 moze wczesniej mam nadzieje ze bedzie nieziemska imprezka i wszyscy sie dobrze miedzy soba poznamy ! Specjalnie zrezygnowalem ze sluzbowego wyjazdu w bieszczady na integracje firmowa mam nadzieje ze sie nie zawiode pozdrawiam
spyro - 2006-08-23, 21:22
Jasne, że się nie zaiwedziesz, wszystko zależy od nas, więc zabawa będzie przednia!
Andzia - 2006-08-23, 22:00
po doswiadczenisch w Mielnie wiem ze zabawa bedzie super
i dogadalam sie juz z szefem - w piatek 8.09 da mi wolne
tylko ze teraz musze siedziec w pracy po 10-12 godz bo wpadly nam dwa dodatkowe zlecenia z krotkim terminem realizacji (przez co nie mam za bardzo czasu na forum )
MAPET - 2006-08-24, 00:00
dobra a kiedy rozgrywne beda konkurencje? chyba najwiecej ludzi ma byc w sobote z tego co czytam? ja bede piatek lub sobota lub to i to nei wiem jeszcze... a jak inni?
spyro - 2006-08-24, 00:01
Sobota to najlepszt termin na konkurencje, bo będzie najwięcej ludzi.
MAPET - 2006-08-24, 00:03
wic ja mysle ze mozna zrobic jakis tam okres na konkurencje te zwiazne z samochodami czyli po poludniu w sobote bo np jakies mecze itp to mozna wczesniej co wy na to?
Gavel - 2006-08-24, 00:05
dokładnie - konkurencje planujmy na sobote i to po południu bo do południa mogą ludzie jeszcze dojeżdżać
marmarmarek - 2006-08-24, 00:13
mnie ot i tak wsio ominie wiec cie nie wypowiadam-robcie jak uwazacie
MAPET - 2006-08-24, 00:28
hmm to moze zrobimy jakis konkurs w piatek?
chocby 1 np z jajkiem np czy nie da rady iel ludiz bedzie w piatek?
spyro - 2006-08-24, 00:53
Można spróbować, większosc zawita w sobotę, część osób chce tylko wpaśc na cała sobotę i wieczorkiem do domu uciekać... Mapet a nie uda Ci się w sobotę być?
MAPET - 2006-08-24, 01:00
tzn ja bede jak pisalem w piatek lub w sobote lub w piatek i sobote ale najprawdopodobniej w sobote.. i mo marmarmarek chodzilo
spyro - 2006-08-24, 01:11
no tak, szkoda że marmarek nie moze zostać do soboty...
marmarmarek - 2006-08-24, 01:15
dzieki MAPET-ale naprawde nie przejmujecei sie robcie, kiedy ludziki zjada ( w sobote) przciez zapewne to nie ostatni SPOT, ZLOT
Gavel - 2006-08-24, 01:31
pewnie że nie ostatni
w sumie to pierwszy robiony z taką pompą a dopiero się rozkręcamy
spyro - 2006-08-24, 01:31
marmarmarek napisał/a: | przciez zapewne to nie ostatni SPOT, ZLOT |
mam nadzieję, że pierwszy, który zapoczątkuje następne, w pełni profesjonalne...
igi - 2006-08-24, 13:42
hodzi o to ze ja w sobote przyjezdrzam i wracam w niedziele a w sobote to niewim na którą tam dotre do was bo jak bede jechał na katowice to tam remontują drogi i moze być masakra w przejezdzie
spyro - 2006-08-24, 14:34
Podsumowanie, kto wpłacił zaliczkę:
Spyro - 2 osoby
Gavel - 2 osoby
Kovval - 2 osoby
Igor - 4 osoby
Sławek - 2 osoby
Aras575 - 2 osoby
Przemolas4 - 2 osoby
Theority - 1 osoba
Mariusz - 2 osoby (bez Ventki, ale też Volkswagenem)
Anti2 - 2 osoby
Jaca - 2 osoby
Pablo23l - 2 osoby
Czyli razem jest 25 osób pewnych.
kovval - 2006-08-24, 17:48
a mistrzu pomyslal i wymyslil marmarmarek wykona wszystkie konkurencje w piatek ...zapisze sie jego czasy i poczeka az wszyscy inni zrobia. i najwyzej wysle mu sie dyploma
Lista zdecydowanych i niezdecydowanych przeniesiona dalej
marco_polo x2
rafal00 x2
Madej x2
kadet x(niewiadomo)
SPIDER x2
Panowie a wy jak???? Jeszcze wy zalegacie z zaliczka. Macie zamiar zostać na nocke? Bo jak nie, to nie wplacajcie. Ale jak macie zamiar to moglibyscie wkoncu uregulowac sprawe. Spyro musi wpacic babie kase. za tydzien ma ostateczny termin. Tak jak mowilismy jak nie wplacicie to nie bedziecie mieli zarezerwowanego spanka.
Madzia - 2006-08-24, 19:55
Po pierwsze, co do konkursów, to wszystko będzie zależało od ilości aut na terenie ośrodka, tzn. jeżeli zarezerwujemy 30 miejsc do spania, to będziemy mogli wjechać 15 autami. Pamiętajmy, że RITMO to zwykły zajazd, w którym organizowane są różne imprezy. Jak zrobimy za mało rezerwacji i zwali nam się dużo obcych aut, to nie będzie miejsca na zrealizowanie konkurencji.
Po drugie, na terenie ośrodka są tylko dwa stoliki z kilkoma miejscami siedzącymi. Dlatego proszę wszystkich, którzy maja taką możliwość, o wzięcie ze sobą stolików turystycznych i krzesełek lub leżaków :!:
marmarmarek - 2006-08-25, 00:41
kovval napisał/a: | a mistrzu pomyslal i wymyslil Smile |
czyli od dzisaij zwracac sie mistrzu hih-zartuje. no jesli mozna bedzie tak zrobic, to wielkie dzieki kovval za wymyslenie pozdrawiam
MAPET - 2006-08-25, 10:57
dodalem zlot na mape
http://www.frappr.com/vwventofans
co do konkurencji jak nei wpuszcza nas pojedziemu gdzie indziej meijsce sie znajdzie.. choc nie rozumiem bo rpzeciez ci eni nie nocuja tez im daja zarobic piwo przekaski z baru itp.. tam sa zloty motocyklistow nie nocuja a wjechac moga jak co meijsce sie znajdzie...
Roman - 2006-08-25, 11:16
już za chwileczke już za momencik wekend ze zlotem zacznie sie kręcić, tralalalala.
spyro - 2006-08-25, 14:25
MAPET napisał/a: | co do konkurencji jak nei wpuszcza nas pojedziemu gdzie indziej meijsce sie znajdzie.. choc nie rozumiem bo rpzeciez ci eni nie nocuja tez im daja zarobic piwo przekaski z baru itp.. tam sa zloty motocyklistow nie nocuja a wjechac moga Wink jak co meijsce sie znajdzie... |
No to OK, skoro tak mówisz. Wiesz ja nie wiem jak tam akurat będzie, ale widziałem już takie sytuacje, gdzie nie wpuszczali, bo piwko kosztuje tam 5 zł, więc zapewne każdu kupi gdzie indziej, co jest logiczne ma się rozumieć... W lkażdym razie czy wpuszczą wszystkich, czy nie to i tak damy radę...
Panowie czekamy na wpłaty zaliczki, to jest tylko 10 zł, przecież ikt Wam nie ukradnie tego, nie wiem czemu się tak obawiacie... Wszystko zostanie Wam zwrócone na miejscu... A lepiej wpłacić teraz zaliczkę i mieć pewność, że będzie gdzie spać...
Roman - 2006-08-26, 22:24
to znaczy może być tak że ci co nie kupują noclegu mogą byc nie wpuszczeni na teren tego ośrodka
ja tak to zrozumiałem. ale myślę że ni ebędzie problemu jak pod ośrodkiem się styniemy wszyscy. albo znajdziemy sobie parking gdzieś w pobliżu. coś się wymyśli albo poprostu zapłacimy za wjazd na ośrodek po symbolicznej opłacie i się jakoś dogada z właścicielami .
spyro - 2006-08-27, 01:02
Jak jednej czy paru się przydaży to myślę że na luzie, ale jak walnie chmara 20 aut to moga marudzić. Nie chcę się za nich wypowiadać, ale znamy wszyscy polskie realia...Podejżewam, że pewnie będą cośtam chcieli za wjazd, ale i tak damy sobie radę...
kovval - 2006-08-27, 11:05
nie wiem jak u nich, ale w okolicach Wawy, za wjazd na teren osrodka normalnie sie buli, od auta i osob. po jakies 5zl. nie jest to wielka kasa. i dla mnie to normalka ze sie placi, wkoncu na teren prywatny wjezdzasz. a z tymi zaliczkami ----- zwracamy sie glownie do tych co maja zamiar nocowac. wiadomo ze nie do tych co tylko na jeden dzie bez noclegu. wkoncu jestesmy "organizatorami" i potem glupio swiecic oczami przed tymi z osrodka, ze cos nie tak...i przed wami ze nas nie wpuszcza wszystkich. musicie nas zrozumiec
spyro - 2006-08-27, 11:12
Dzięki Kovval za wsparcie... Panowie to tylko 10 zł, a macie pewność, że będziecie mieli gdzie spać...
marmarmarek - 2006-08-27, 14:28
no jezeli chodzi o tych jednodniowcow (ja do nich naleze) no to normalne, ze sie cos za wjazd na teren bedzie musialo zaplacic
Roman - 2006-08-27, 16:25
no mi właśnie o to chodziło zajedziemy na miejsce zapłacimy i stawiamy ventkę na ich terenie
spyro - 2006-08-27, 21:02
no to super, że już wszystko jest jasne... Aha chłopaki, jak macie w domciu jakieś krzesełka rozkładane, to weście ze sobą, żeby się nie okazało, że będziemy siedzieć na ziemii, w samych domkach co prawda widziałem jakieś krzesłą, ale było ich dosłownie parę, więc żebyśmy wszyscy byli na jednym poziomie (nie że jeden siedzi na ziemii a inny wyżej:-)) to jak ktoś ma to proszę aby wzioł ze sobą...
Pozdrówki
Roman - 2006-08-28, 08:06
ja sie posztaram od kolegi kszesełka rozkaładane wydębić to jak cos to wezme ze sobą 6 szt krzesełek
[ Dodano: 2006-08-28, 10:27 ]
już tylko dwa tygodnie ale dlaczego to sie tak ciagnie a jak sie spotkamy to czas bedzie zaiwaniał jak szalony
Madzia - 2006-08-28, 15:23
spyro napisał/a: | jak macie w domciu jakieś krzesełka rozkładane, to weście ze sobą, żeby się nie okazało, że będziemy siedzieć na ziemii |
Chodzi oto, żeby każdy miał ze sobą coś do siedzenia. Jak nie macie krzesełek czy leżaków, to może być np. materac. Dobrze by również było jakby się komuś udało skołować jakiś stolik turystyczny, a nawet dwa
kovval - 2006-08-30, 09:54
ZDECYDOWANI: (no chyba ze im w drewniamym kosciele cegla na leb spadnie)
(ventka , ile osób)
SPYRO x2 ........................................................ WPLACONA ZALICZKA
gavel x2 ..........................................................WPLACONA ZALICZKA
kovval x2 ........................................................WPLACONA ZALICZKA
Mariusz x2 ..................bez ventki ......................WPLACONA ZALICZKA
przemolas4 x2 ................................................ WPLACONA ZALICZKA
theority x1 .................................................... WPLACONA ZALICZKA
sławek x2 .................................................... WPLACONA ZALICZKA
IGORto ja x4 .................................................... WPLACONA ZALICZKA
Aras575 x 2 .................................................... WPLACONA ZALICZKA
jaca x2 .................................................... WPLACONA ZALICZKA
Anti2x2 .................................................... WPLACONA ZALICZKA
Madej x4 .................................................... WPLACONA ZALICZKA
marco_polo x2.................................................... WPLACONA ZALICZKA
SPIDER x2
Prawdopodobnie bez noclegu
MAPET x(niewiadomo)
marmarmarek x( cała kapela + przyczepa sprzetu ) ale bedzie tylko w piatek
Marecki x(niewiadomo)
Roman (+Artur+ polibo)
Krooger x2
kadet x(niewiadomo)
tomek_k x2
NIEZDECYDOWANI:
BANDERAS_RR x2
limahl x(niewiadomo)
Madzia - 2006-08-30, 21:19
Spyro dzisiaj dzwonił do zajazdu w Krzeczowie i zgodnie z wpłaconymi zaliczkami zarezerwował 31 miejsc do spania. Co do osób, które nie będą nocowały, to koszt wjazdu na teren ośrodka wynosi 5 zł za dobę.
marmarmarek - 2006-08-30, 22:27
no to swietnie, ze juz wszystko wiadomo
Roman - 2006-08-31, 07:57
no i wszystko jasne :560: :564:
sławek - 2006-08-31, 08:51
jeszcze tylko 8 dni i bedzie zlocik, konkursy i dyplomy :568: i cos jeszcze :564:
Roman - 2006-09-01, 12:05
ja może pojadę dzisiaj w nocy i będe czekła na wszystkich tydzień wczesniej
Gavel - 2006-09-01, 12:10
za tydzień o tej porze bede już pewnie w okolicach Łodzi
Roman to rozpal też duże ognisko i dawaj nam znaki dymne żebyśmy bez problemu trafili
Roman - 2006-09-01, 12:35
Spoko Gavel postawie wigwam rozpale ognicho i będe puszczał alfabet morsa ;-) że zlocik jest tutaj :564:
kovval - 2006-09-01, 18:29
przykra wiadomosc...pablo23L nie pojawi sie na zlocie....przyczyna- wypadek samochodowy jego brata i jego kobietki
Madzia - 2006-09-01, 18:56
Bardzo nam przykro Pablo23L, że cię z nami nie będzie i mamy nadzieje, że z twój brat i jego dziewczyna szybko dojdą do zdrowia.
marmarmarek - 2006-09-01, 19:43
szkoda-szybkiego powrotu do zdrowia!
MAPET - 2006-09-01, 21:27
no szkoda
mi zas dzis przy odkrecaniu wahacze pekla sruba i auto mam uziemione... lei do mechanika w poneidzialekj i zostawiam je mam nadzieje ze cos zrobia szybko..
Madzia - 2006-09-01, 22:35
No to MAPET, musisz się sprężyć z naprawą. Spyro w swojej Ventce 4 lata temu miał to samo.
kovval - 2006-09-02, 13:38
kurde co sie dzieje....ludziska sie wylamuja. i to wszytsko przez ...."ventki"
dzisiaj aras575 do mnie napisal na gg:
słuchaj stary stała się tragedia wczoraj w nocy koleś przywalił mi w auto i urwał pół przodu tak że raczej nie dotrę na zlot też ubolewam nad tym bo zjebiście sie już nastawiłem no trudno słuchaj tak kaska z tej wpłaty niech u was juz zostanie to tylko dwie dychy więc jak sie przyda to miłej zabawy pozdrawiam aras575
Gavel - 2006-09-02, 14:17
dzień mnie nie było na forum i takie przykre informacje
mam nadzieje że mimo wszystkich przeciwności losu zlocik nam się uda i frekwencja dopisze :564:
spyro - 2006-09-02, 14:25
Kur... Zaraz się okazę że jedziemy w trójkę - ja Gavel i Kovval... Panowie, nie wykruszajcie isę, przecież to już za tydzień, a skurw... który rozwalił Ventkę arasa nogi z du... powyrywać...
Madzia - 2006-09-02, 21:41
Coraz mniej osób chętnych na zlocik - oj kiepsko to widzę. Pogoda ma być pod psem, mała ekipa... :-/
ziolo - 2006-09-03, 07:33
ole i ja tez powinienem wpasc tylko w sobote wieczorkiem bo moja pracuje
[ Dodano: 2006-09-03, 07:41 ]
jest wogule ten zlocik czy nie ma sensu jechac
mam wentke z silnikiem 18 wersie gt troszke obspijlerowany j chcialem pokazac go innym ludziom mysle ze bylo by fajnie tylko niewiem czy jest sens gnac 500 km dla tak malego zlotu i sam niewiem czy wogule on bedzie
spyro - 2006-09-03, 10:34
ziolo napisał/a: | jest wogule ten zlocik czy nie ma sensu jechac
mam wentke z silnikiem 18 wersie gt troszke obspijlerowany j chcialem pokazac go innym ludziom mysle ze bylo by fajnie tylko niewiem czy jest sens gnac 500 km dla tak malego zlotu i sam niewiem czy wogule on bedzie |
Po pierwsze ZLOT odbędzie się. CO prawda wypisały się osoby z przyczyn nie od nich zależnych, ale nadal jest nas dużo, poza tym kupa osób przyjedzie tylko na sobotę.
Nie wiem czemu piszesz, że ma sie nie odbyć zlot? Skąd masz takie informacje?
jaca - 2006-09-03, 10:45
ziolo ty masz tylko 500km i sie jeszcze zastanawiasz???
ja mam 1000km bede cisna z nieniec i wcale sie nie zastanawiam.
spyro - 2006-09-03, 10:50
Jaca, ładnie to napisałeś... Jak ktoś chce to i odległość nie jest problemem... Każdy nowy Ventyl mile widziany...
Gavel - 2006-09-03, 11:54
Jasne że zlot się odbędzie. Prosze mi to bez żadnych słów powątpiewania.
I tego pesymizmu też za dużo widze w kilku postach. Na pewno bedzie dużo osób i dużo Ventek i wszyscy będziemy się dobrze bawić :564:
PS. Kolego ziolo nie zastanawiaj się tylko przyjeżdżaj bo każda nowa Ventka jest mile widziana
kovval - 2006-09-03, 12:52
ziolo napisał/a: | ole i ja tez powinienem wpasc tylko w sobote wieczorkiem bo moja pracuje
[ Dodano: 2006-09-03, 07:41 ]
jest wogule ten zlocik czy nie ma sensu jechac
mam wentke z silnikiem 18 wersie gt troszke obspijlerowany j chcialem pokazac go innym ludziom mysle ze bylo by fajnie tylko niewiem czy jest sens gnac 500 km dla tak malego zlotu i sam niewiem czy wogule on bedzie |
1. a czemu mialoby go nie byc? slyszysz jakies dziwne "glosy" :548: czytales ten watek wogole? widziales ze zaliczki sa powplacane?....to jak myslisz na co one sa? na ojca dyrektora? :556:
2. maly zlocik.....a widziales kiedys wiekszy zlocik Vento? poza tym Vento to nie golf ze na kazdym skrzyzowaniu stoi i potrzeba ludzi zaangazownych co chca, a nie co sie pytaja ....czy jest sens
3. generalnie jakos "dziwnie" ten pot sforuowales
Zapraszamy z calego serca, im nas wiecej tym lepiej i nastepnymi razami bedzie wiecej aut :one:
MAPET - 2006-09-03, 18:30
bedzie bedzie nawet jak mi vento nei zrobai choc nie sadze to podajde czym innym
spyro - 2006-09-03, 22:39
MAPET napisał/a: | nawet jak mi vento nei zrobai choc nie sadze to podajde czym innym |
No i to jest zachowanie godne naśladowania!!!
kovval - 2006-09-03, 23:07
a ja juz baloniki do konkursu zakupilem
[ Dodano: 2006-09-03, 23:09 ]
jeszcze tylko jajka
marmarmarek - 2006-09-04, 01:01
jak nie bedzie jak bedzie-musi byc mnie imprezka na piatek wpadla, ale zrezygnowalem-moge byc tylko w piatek, wiec musze byc w piatek pozdro! do zobaczenia!
spyro - 2006-09-04, 01:06
No chłopaki, cieszę się, że wszyscy sądzą podobnie do mnie, bo zawiało na maxa pesymizmem od kolegi ZIOLO. Chyba nie przeczytał całego postu, naszych przygotowań itp...
Roman - 2006-09-04, 07:56
Ja tam chłopaki jade na 1000000% i nic ani nic tego nie zmieni
pablo23L - 2006-09-04, 10:54
siemanko chyba bede na zlocie !!! miejscoki na mnie czekaja wiec jak bede to w piatek gdzies na 14 narazie mam Angine i zastrzyki w dupsko ! ale do piatku mam nadzieje ze dam rade wyzdrowiec!!!! pozdrawiam !!
Gavel - 2006-09-04, 11:02
oj biedny pablo nam zachorował
Trzymaj się chłopie i zdrowiej jak najszybciej
spyro - 2006-09-04, 11:48
Pablo, kuruj się i przyjeżdżaj na zlocik... Trzymamy kciuki za Ciebie!
Roman - 2006-09-04, 11:55
piorunującą dawkę leków i na zlot
marmarmarek - 2006-09-04, 17:43
pablo23L napisał/a: | mam Angine i zastrzyki w dupsko |
zrob jakiegos grzanca dobrego i od razu przejdzie i na zlocik a na powaznie zdrowiej!
Madzia - 2006-09-04, 19:42
kovval napisał/a: | widziales ze zaliczki sa powplacane?....to jak myslisz na co one sa? na ojca dyrektora? |
Kovval na twoim miejscu nie byłabym taka pewna na co Andrzej przeznaczył wpłacone zaliczki. Może tam gdzieś w Polsce już stoi nowy maszt Radia Maryja
Oczywiście żartuję
kovval - 2006-09-04, 20:26
widzialem zdjecia furki arasa575 po dzwonie niemalze czolowym. i musze powiedziec ze jak na predkosc 100km/h to ventka zajebiscie to przeszla. a C5 na lawete i na prase
...ale kombinuje zeby do nas dojechal, moze mu cos znajde
MAPET - 2006-09-04, 20:28
nie sdze zby byla predkosc 100km/h bo przy tym o nic nie ujdzie byla moze na zegarze ale bylo hamowanie i takei tam i pewnie majac paredziesiat uderzyla ale niewazne wazne ze mu si enie stalko nic i zeby dojechal
kovval - 2006-09-04, 20:44
no bez poduchy byl, bez pasow, w pieciu jechali......i nic ani siniaczka, to sie nazywa fart. ale ventka ucierpiala....moze z zewnatzr nie, ale bebechy to napewno
marmarmarek - 2006-09-04, 22:52
VW-twarda maszina jak kuzynka golfem 3 poszla na czolowke z audio 80, to golf wygladal o niebo lepiej niz to co z audi zostalo. oczywiscie ani jedno ani drugie juz sie do uzytku nie nadawalo...
Roman - 2006-09-05, 08:20
no to już tylko kilka dzionków i zloooot
ziolo - 2006-09-05, 17:50
oki chlopaki zgadza sie nie przeczytalem wszystkiego ale nie gniewajcie sie mysle ze mi wybaczycie za ten pesymizm a ja postaram sie tam wpasc tylko jak ktos moze niech mi wytlumaczy jak tam dojechac to jest na trasie piotrkow wroclaw tak? wiec jak bede w tym wieluniu to co dalej
kovval - 2006-09-05, 18:09
no ziolo teraz gadasz do rzeczy jasne ze sie nie gniewamy......tzn jak przyjedziesz to sie nie bedziemy gniewali. a jak nie przyjedziesz to bedziemy sie smucic. jak tam dojechac? otoz ......nie mam zielonego pojecia najlepiej po sladach asfaltu nawinietego na oponki a tak na powaznie to nie wiem. wiadomo ze to miejscowasc Krzeczow i zajazd Ritmo. www.zajazdritmo.republika.pl. chyba nie da sie nie trafic. pewno to jedyna cywilizacja w poblizu nie wiem jak bedziesz jechal ze swidnika (tego kolo lublina ?), ale jak trasa piotrkow wroclaw, to w wieluniu w lewo i jakies 20 km od wielunia
[ Dodano: 2006-09-05, 18:11 ]
droga 486 chyba....przynjamiej to www.mapa.szukacz.pl/ tak pokazuje
MAPET - 2006-09-05, 18:25
zaraz mape zrobie wam
ziolo - 2006-09-05, 18:46
no to jestesmy coraz blizej
mysle ze damy rade
dzieki kolego
[ Dodano: 2006-09-05, 18:55 ]
a kto bedzie lecial z lublina cos kolo soboty poludnia
spyro - 2006-09-05, 19:08
Trzeba jechać na Wieluń, w samym Wieluniu skręca się w lewo na większych światłach po czym na pierwsych świtłąch znowyu w lewo. I tą drogą dojedzie się do samego Krzeczowa... Jakby co możecie zapytać się w Wieluniu, tam wszyscy wiedzą jak dojechać na Krzeczów (Zajazd Ritmo). Z Warszawy jest bardzo prosta droga, cały czas prostą droga dojeżdża się do samego Wielunia.
Mapka dojazdu z Wielunia:
MAPET - 2006-09-05, 22:33
wiec dokaldneijsza mapa dla jadacych z roznych kierunkow...
wiec po 1 ogolnie gdzie wielun
po 2 ogolnei gdzie jest zlot
po 3 dla jadacych z wschodnio-północno-zachodnich części Polski wloty do Wielunia
po 4 przjazd przez wielun (tutaj kolory te same co na poprzedniej mapie i widac jak przebiegaja drogi
Kółeczka czarne to skrzyzowania ze swiatlami
2 czarne kwadraty to prawy Statoil lewy to maly supermarket PLUS
i Opis:
dla jadacych od Łodzi i Piotrkowa Trybunalskiego (warszawa itp)
wlatujecie do wielunai widac na zalczniku jak zjezdza sie dorga tych od lodzi i od piotrkowa (droga z lodzi jezdzilem 4 lata wiec jest OK!)
jak wjedziecie do wielunia przejezdzacie pod wiaduktem kolejowym i ok 100-200m za nim na swiatlach w lewo i jedziecie prosto przejezdzacie mini rondo i na 1 swiatlach w lewo pozniej juz macie tylko kolejne mini rondo swiatla dla pieszych i wylatujecie z wilunia kierując sie na krzeczów Działoszyn reszta na kolejnej mapce..
dla jadących od strony Wrocławia, kępna itp
wlatujecie do Wielunia na 1 krzyżówce ze swiatłami gdzie macie po prawej sklep PLUS a po lewej za skrzyzowaniem STATOIL skrecacie w prawo ... jedziecie prosto mijacie 1 swiatla i lecicie po luku w lewo mijacie 2 swiatła po lewej mijajac 2 parki mijacie 3 swiatla za parkiem po lewej i jedziecie dalej prosto! mijacie kolejne swiatla i dalej juz macie tylko kolejne mini rondo swiatla dla pieszych i wylatujecie z wielunia kierując sie na krzeczów Działoszyn reszta na kolejnej mapce..
wlatujący od Sieradza wlatują w tarse tych od wrocka przy wspomnianym STATOILu
wlatujący od Opola łacza sie w trase tych od wrocka koło 2 parków
po 5 lecicie po kolei przez RUDA, Wierzchlas, Kraszkowice, Krzeczów
UWAGA!!! w Rudzie czesto policja lub przenosny fotoradar!
po 6 jak wlecicie do krzeczowa to jak dojedziecie do przystanku PKS po lewej to zwalanijcie za jakeis 100m tuz przed mostem zjazd w lewo...
skrecacie i za ok 1 km macie punkt zlotu
DLA JADĄCYCH Z POŁUDNIA POLSKI PRZEZ CZĘSTOCHOWĘ!!:
w częstochowie wlatujecie(przy salonie nissana fotoradar) to przejezdzacie pod 1 wiaduktem, pozniej lecicie góra po wiadukcei (trzymajcie sie 2 lewych pasow bo inaczej zjedziec pod wiadukt i bedziecie stac na siwatlach )
pozniej jedziecie dalej i na luku w lewo na dołku przelatujecie swiatla pozniej macie jeszcze jedne swiatla (fotoradar) i przejezdzacei zaraz pod kolejnym malym wiaduktem i tu trzymacie sie juz lewego pasa... przy nastepnych siwatlach gdzie sa 2 Makdonaldy skrecacie w lewo.. lecicie prosto mijacie 1 swiatla z mini rondem i dalej przejezdzacie pdo wiaduktem i na 1 swiatlach w prawo tak zebyscie wjechali na droge lecaca wzdluz linii tramwajowej... i jedziecie mijacie swiatla dla pieszych tylko i macie skrzyzzowanie ze swiatlami jedziecei prosto... kolejne swiatla dla pieszych tylko i kolejne skrzyzowanie ze swiatlami jedziecie dalej prosto i widzicie juz M1 w oddali tu tryzmacie sie lewego pasa i na swiatlach dalej prosto (po lekkim luku w lewo) mijacie Statoil i kolejne 2 male skrzyzowanka ze swiatlami przy M1 i dorga zjezdza sie na 2-kierunkowa i jedziecie porsto.. jak dojedziecie do luku w prawo to zaraz za tym lukiem skrecacie na skrzyzowaniu (gdzie droga idzie tylko na wprosto i w lewo) w lewo na Działoszyn..
przez Działoszyn to juz prosto jak widac na mapce kierujecie sie na Wieluń
za działoszynem caly czas główna prelecicie wies Szczyty i dlugo przez las i bedzie krzeczów! jak przelecicei przez most zaraz za mostem w prawo i tak ok 1 km i macie zlot
POWODZENIA jak ktos ma pytania pomoge...
spyro - 2006-09-05, 23:15
Dobry opis MAPET! Teraz to już wszyscy będa wiedzieć jak trafić...
Roman - 2006-09-06, 08:30
Łukasz aleś mnie zaimponował w tej chwili - piękny opis każdy trafi jakby jechał z GPS em a jak coś to koniec jezyka za przewodnika
MAPET - 2006-09-06, 09:31
spoko jak co to tel znasz
Roman - 2006-09-06, 09:51
no jaha że telefon znam ale jak coś to przez CB krzyknę to mnie poprowadzą
Madzia - 2006-09-06, 19:01
Jak już się dojedzie do Wielunia, to wystarczy się zapytać jakiegoś mieszkańca o Zajazd RITMO w Krzeczowie, a na pewno wskaże wam drogę
MAPET - 2006-09-06, 20:01
no niestety nie kazdego wierz mi krzeczow to b mała miejscowość i nei każdy ja zna.. prędzej pytajcie o droge na dziłoszyn...
poza tym od lodzi w miare latwo ale jak ktos bedzie wlatywal od wrocka to wierzcei mi ludzie tak potrafia zamotac dorge ze hej
kovval - 2006-09-06, 20:45
podoga sie calkiem calkiem zapowiada ale troche mnie denerwuja ci POGODOWCY z TV. jednego dnia mowia czupelnie co innego niz drugiego.
Pozatym mistrzu dzisiaj grzebal w aucie ....i kolejny lekki tuning zrobil. ale nie zdradze co wkazdym razie nic seryjnego ....i nic nie zepsulem ....i kosztowalo mnie mniej niz orginal.... i ....jest ladniejsze niz orginal zreszta sami ocenicie
Roman - 2006-09-06, 21:28
Ja zabieram ze sobą aparat i może kamerkę się uda za brać to zrobimy film dokumentalny
[ Dodano: 2006-09-06, 21:30 ]
no i może zostanę na kawałek niedzieli, wszystko jak dotąd wskazuje że zostanę na kawałeczek niedzieli ale to będę dokładnie wiedział w sobotę do południa bo będe miał telefon z pracy
kovval - 2006-09-06, 21:48
wylaczymi ci telefon.....zreszta i tak bedziesz nieprzytomny to nikt sie nie dodzwoni i bedziesz musial zostac
spyro - 2006-09-06, 22:45
Roman,m super że starsz się zostać do niedzieli... Postaraj się żeby CI się udało, to spokojnie sobie wypijemy
Oby tak dalej...
kovval napisał/a: | Pozatym mistrzu dzisiaj grzebal w aucie |
Kovval, widzę żee zdanie o swoich umiejętnościach masz coraz lepsze A na poważnie ciekaw jestem cóż to żeś wymyślił... Zobaczymy w piatek.
marmarmarek - 2006-09-06, 23:10
dokladnie kovva nie chce zdradzic co to, to trzeba zobaczyc z moze jednak zrobiles jakis kwiatek na masce
spyro - 2006-09-06, 23:17
Ojojoj, kwiatek na masce, to byłaby masakra dla Ventki:-)
kovval - 2006-09-07, 00:21
nie kwiatek nie ale ogolnie dostepny i znany bajer, zadna rewelacja. dla wymiataczy to banł. dla mnie frajda ze sie udalo. nic wielkiego, ale cieszy....taki mini tuning
spyro - 2006-09-07, 00:57
Zobaczymy w piątek co tam żes wykombinował mistrzuniu
Roman - 2006-09-07, 08:02
A może wcale telefonu nie wezme ze sobą hmmmm czy to nie byłaby dobra myśl
sławek - 2006-09-07, 08:14
dobra, bo zlocik juz jutro a mam takie pytanie. Czy jakies jedzonko to bierzemy ze sobą czy raczej tam bedzie jakis spożywczak i tam kupi sie cos do jedzenia. bo chyba jakis chleb to musimy kupic na miejscu. piwko to raczej weme juz ze sobą.
jak uważacie?
kovval - 2006-09-07, 08:32
mapet mowil ze spozywczak jest blisko, ale ja biore wszytsko z domu
Roman - 2006-09-07, 08:49
no ja też biorę ze sobą jedzonko i browarka ewentualnego też
spyro - 2006-09-07, 09:02
sławek napisał/a: | bedzie jakis spożywczak |
Ja uważam, że lepiej wziąść wszystko ze sobą. Cenynie są tam za rewelacyjne, więc lepiej zrobić zakupy wcześenij. My też przyjedziemy z wałówką z domu...
Gavel - 2006-09-07, 09:37
Co Wam powiem to Wam powiem ale my z Andzią już wyjeżdżamy
Już nie możemy się doczekać jutrzejszego dnia także wszystkim którzy się na zlocie pojawią mówimy: do zoabczenia
[ Dodano: 7 Wrzesień 2006, 09:38 ]
PS. My też zabieramy całą wałówe ze sobą
idgray - 2006-09-07, 12:30
ja czekam na szybką fotorelacje
spyro - 2006-09-07, 21:00
My wyjeżdżamuy jutro po południu, tak koło 15, więc na miejscu będziemy koło 16.30
Co do żarcia zrobiliśmy zakpu w Łodzi, bo sklep nie jest wcale tak blisko, a autem przecież po piwku nie będziemy do sklepu jeździć
Ze spraw organizacyjnych ognisko będzie w sobotę koło godziny 19 (no chyba że się zerwie ulewa, ale własnie oglądałem pogodę i mówili, że będzie sucho i słonecznie).
Dla chętnych będę miał ze soba naklejki Klubowe (te z logo Klubu) oraz na szybę tylnią i przednią. Co prawda ty h na szybę nie mam dużo, bo zrobiłem 5 kompletów ale jeden jest już zarezerwowany dla Gavel'a/. Sorki, że nie więcej, ale każdy komplet naklejek na szyby to 10 zł i niestety więcej nie dałem rady wyłożyć...
MAPET - 2006-09-07, 21:56
spyro jak to skleb nie jest blisko pareset metrow
spyro - 2006-09-07, 22:09
Ja tylko tam raz byłem, więc bardzo możliwe, że nie zauważyłem tego sklpeu, jedyny jak iwdziałem był hen hen za zakrętem...
W każdym razie nawet jak nędziemy mieli blisko do sklepu to napewo będzie drożej niż w markecie:-) Ale to jużjak kto chce, jak wolicie zrobić zakupy na miejscy to niema sprawy...
Jest też na miejscu taka powiedzmy restauracja. tam tez można zamówić sobie obiadek, śniadanie itp. do wyboru do koloru... Nie wiem jak z wielkością porcji, ale ceny są naprawdę OK. Obiad za 15 zł to naprawdę nie dużo... No a poza tym na ognisku też sobie podjemy więc takie sprawy jak kiełbasa itp mile widzane.
MAPET - 2006-09-07, 22:13
no ten za zakretem tam jest parestem metrow a jak cos dajcie mi znac w sobote rano na telefon znac jak cos bedzie potrzeba to kupie 500 154 490
marmarmarek - 2006-09-07, 22:20
no dobra-jeszcze rano musze tylek ruszyc i ... Ventke umyc (dzisiaj caly dzien we wrocku spedzilem ... :| )
kovval - 2006-09-07, 23:34
ja dzis w nocy pucowalem autko, wiec zobacze rano co z tego wyszlo. wyjazd o 6 rano do lodzi....postoj do 12 i znowu w droge. pewnie sie furak ubrudzi juz sie doczekac nie moge.....ino niestety nie mielismy z kim psiny zostawic i jamniczur z nami jedzie. miejmy nadzije ze nikt go z parowka na grilla nie pomyli
marmarmarek - 2006-09-08, 01:30
z tego co sie u mnie zapowiada, to chyba przyjade sam... nikomu nie pasuje ze mna jechac
jaca - 2006-09-08, 11:33
komu w droge temu ....
ja zaraz jade spodziewajcie sie mnie oklo 24
bede pedzil
sławek - 2006-09-08, 11:42
no własnie komu w droge temu........
my tez niedługo wyjeżdżamy bo kolo godz.14, wiec na miejscu bedziemy kolo 17. tak mysle o ile nic sie nie wydarzy po drodze. miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok.
spyro - 2006-09-08, 12:10
My będziemy też koło 16.30-17 więc widzę, że wszyscy się zjedziemy razem.
MAPET - 2006-09-08, 13:53
spyro dzownil do mnei madej ze bedzie w 2 osoby a nie jak zabukowal w 4 .. wiec pytal czy ew jest mozliwosc rezyngacji z 2 miejsc.. pzdr
Roman - 2006-09-10, 14:03
no i po zlocie. było miło i został tylko po tym fajowy dyplom i niezapomniane wrażenia do końca życia szkoda że tak szybko zleciało, kiedy następny zlot
Edit - 2006-09-10, 15:07
Było super wielkie podziekowania dla ordanizatora
klimat super a towarzystwo extra mam nadzieje ze to nie ostatni taki zlot.
My juz w domku leżymy pozdrowienia dla wszystkich edyta i spider
theority - 2006-09-10, 16:49
i ja również dotarłem już do domu, po wielu zmaganiach na polskich drogach dzięki za wyprowadzenie mnie z miasta Impreza super, no to do przyszłego roku może szybciej
arlosza - 2006-09-10, 17:06
my też już (prawie) na miejscu... do rodziców na obiadek się wprosiliśmy do następnego razu!!!!!!!!
EDIT zacznij pisać na "Wysokich obcasach"
MAPET - 2006-09-10, 18:42
milo bylo szkoda ze krotko za rok powtorka
aha jak ktos moze to niech zrobi spiskto co zajal w kazdej konkurencji..
i prosilbym o fotki mysle ze na obu stronach mozna zrobic galerie ze wszytskich fotek..
pzdr
MarianG - 2006-09-10, 19:30
Halllooooooooooooooooooo Wszyscy dojechali bezpiecznie Chyba najdluzej bedzie wracalo auto z NOS-em
Zeby wszystkim ulatwic poszukiwania Hymnu zlotu to troche posiedzialem nad tym ale znalazlem. Kawałek sie nazywa
"Beatnick vs Loituma - Leva's Polka (rmx Leva's Breaks)"
U mnie juz od godziny REPEAT ale na głośniczkach komputerowych nie brzmi to jak na (chyba) 15 calowych głośnikacj Jacy albo na sprzeciku "Strzały" z Torunia Pozdrówka dla Wszystkich
Nie wszyscy mnie moze kojarza ale to ja jako jedyny nie przyjechalem Ventką
kovval - 2006-09-10, 20:32
MAPET.....podejrzewam ze zdjec bedzie w ch..... , az sie fora zalula moja propozycja jest taka - podaj swoj adres domowy i ten kto bedzie chetny wysle Tobie i Spyrowi CD z wypalonimi zdjeciami. Przynajmniej ja tak zrobie. Bo 256MB przez kabelek przesylac, to bedzie cieniawa
gawlik.......przez chwile sie zastanawialem czy to mariusz czy....Pypec ale juz wiem ze mariusz. no a z muza to pierwsza klasa ze juz tytula masz. juz zasysam z neciku. tylko ze JACA.......mial wersje dwugodzinna ale po ripicie bedzie ok
a co do zlotu.....szkoda gadac, zobaczycie zdjecia to bedzie wszystko wiadomo
MarianG - 2006-09-10, 21:05
HYMN ZLOTU
Hymn do sciagniecia powyżejabyscie nie musieli szukac wersji To jest 15-to minutowa ale idealnie ta ktora mial JACA Ściągnąłem chyba ze 20 wersji od jakis hardcorowych do wokalu ale ta jest najbardziej pasujaca chyba
theority - 2006-09-10, 21:06
A ja pokuszę się o chwilę relacji z odbytego zlotu w dniah 8-10 wrzesień.
Tak więc na starcie (a przynajmiej kiedy ja przyjechałem) było około sześciu Ventek, masa browarka, i jedno ognisko. W nocy tego samego dnia (tj. piątek) dojechało jeszcze dwóch zawodników (Jaca oraz przemolas4). Rano obudził nas dźwięk kosiarki spalinowej ukrytej w małej Ventce a zaś później co poniektórzy złośliwcy zaczeli sobie trąbić, tak dla pobudki. W sobote żjeżdzały już Ventki z różnych terenów Polski. Co i rusz gdy podjeżdzały nowe ventki, Gavel, Roman, Kovval i oczywiście ja, chodziliśmy je oglądać jako pierwsi (cóż za skromność ). Szaczunek dla Mariana i Pypecia którzy dojechali VW, ale trochę po Tuningu Były też liczne konkursy i zabawy, wszak najbardziej mnie się podobała konkurencja na najgłośniejszy wydech (może gdyby była konkurencja na największy dym to bym wygrał ). W niedziele to już było pożegnanie się ze zlotem, czyli zbieranie puszek 8) wspólne zdjęcia (nie tylko z uczestnikami zloty ) oraz rundki honorowe wokoło dwóch rond w Wieluniu gdzie Jaca popisał się swoją mini Ventką przed ... dziećmi Dalej już nie opisze gdzyż po wyprowadzeniu kolumny w kierunku sieradza reszta ventek pojechała w swoją stronę, ale dzieki za wycholowanie mnie z miasta ;]
A relecjacie dla państwa już z włłasnego domu, gdzie nie jestem już narażony na popiół z ogniska ani policjantów z atestem, komentował Mariusz Mix Kolanko, Panorama
sławek - 2006-09-10, 21:15
no to my tez juz dotarlismy. zdjęc jest masa będzie co oglądac. czekamy na inne zdjęcia.
zlocik był suuuuuper
[ Dodano: 2006-09-10, 21:20 ]
Gawlik jak ty ten hymn znalazłeś??? my szukalismy chyba z godzine i nie moglosmy znaleśc
MAPET - 2006-09-10, 21:20
ok kovval na moim forum podalem ci adres rposimy przesylac fotki jak sie da zameisicmy na obu stronach...
bylo lepiej niz myslalem pogoda dopisala
spyro - 2006-09-10, 21:33
Gawlik, wielkie dzięki za hymn zlotu. Już leci u mnie, nie wiem czy sąsiedzi to wytrzymają
Co do zdjęć to bardzo bardzo dobra propozycja żebyście przesłali na cedekach do mnie i do Mapeta, jest tego masa... MAPET, tak jak rozmawialismy dzisaj jak wpadłeś ja wyślę CI też moje foty i bardzo CIę proszę abyś tez przesłał swoje fotki do mnie, OK? Zaraz Ci puszczę PW z moim adresem, wyślij mi też swoje dane to jutro wyślę ci płytkę.
Theority, pięnie orałeś pole, masz zaczątki na dobrego rolnika A na poważnie, fajnie było się poznać i wychylić tą mase browarków, która to zeszła przez te dni...
A teraz coś do wszystkich:
Bardzo Wam dziękuję, że dopisaliściena zlocie, dzięki za fajną zabawę, wspólny browarek przy ognisku, pogawędki i poprostu za to że byliście!!! Cieszę się, że mogliśmy się wszyscy poznać wreszcie nażywo! Mam nadzieję, że nie będzie już podziałów Mapet i Spyro, od dziś jesteśmy poprostu jedną wielką paczką Vento maniaków.
Mapet i słowo do Ciebie na koniec, do tej pory jestem pod wrażeniem jak mnie przewiozłeś swoim VR^, dobryz CIebie kierowca, bo wchodząc ponad 160 w zakręt ja zrobiłęm się blady :L-)
Jeszczer az dzięki wszystkim i już nie mogę się doczekac następnego zlotu!
Niech Ventka będzie z Wami - SPYRO
[ Dodano: 2006-09-10, 21:35 ]
Mała prośba do wszystkich co robili fotki, czy moglibyście przesłać cedeka do mnie do domu. Na PW podam każdemu mój adres... Będe wdzięczny.
idgray - 2006-09-10, 21:43
spyro napisał/a: | wchodząc ponad 160 w zakręt ja zrobiłęm się blady |
jak nastepnym razem beda tez takie atrakcje to bede na 100 %
MAPET - 2006-09-10, 21:54
ja tam nie przekraczm predkosci dozwolonej
Madzia - 2006-09-10, 21:57
Wreszcie dorwałam się do forum! Spyro nie chciał mnie wcześniej dopuścić
Zatem:
1. theority napisał/a: | zaś później co poniektórzy złośliwcy zaczeli sobie trąbić, tak dla pobudki. |
theority, oj nieładnie, najpierw się z nami włóczysz nad rzeką, a potem nazywasz nas złośliwcami (mam na myśli siebię i Arloszę)
2. MarianG, ty moja Śpiąca Królewno, kiedy nas zapoznasz ze swoją dziewczyną? Nie mogę się doczekać kiedy opowiem jej co mówiłeś na zlocie P.S. Ucałuj ode mnie Pypcia
3. sławek, zmuś Bernardetkę do zalogownia się na forum
4. Jaca i Nelcia, obyście bez problemu wrócili do domu. Obiecuję, że następny zlot zlokalizujemy ze Spyro bliżej zachodniej granicy naszego kraju
5. Edit, pamiętaj że słuchanie meża nie zawsze się opłaca (ZAWSZE BIERZ ZE SOBĄ SUSZARKĘ DO WłOSÓW!)
6. Madej, mam nadzieję, że twój alarm da się jeszcze uratować
7. Andzia i Gavel, flaga zlotu była naprawdę zaje....
8. Arlosza, pamiętaj żeby zawsze zabierać swojemu mężowi kluczyki od auta, kiedy jest pijany ( i doróbcie wreszcie drugi komplet )
9. Mapet, przejażdżka z tobą była ekscytująca .......... ale świetnie się bawiłam
10. Kovval , irlandzki taniec przy ognisku był rewelacyjny
11. Przemolas i Ania, świetnie mi się z wami gadało. Mam nadzieję, żę trafiliście bez problemu do kumpeli............ na dziwną ulicę Dąbrowskiego
12. Igor, twoje koleżanki były bardzo interesujące..................... Szkoda,że tak szybko się zmyłeś.
13. Marco Polo,nie podrywaj Edit
A poza tym wszystkich uczestników zlotu gorąco pozdrawiam i .....................do zobaczenia
theority - 2006-09-10, 21:59
No dobrze, wybaczam ale żeby mi to było ostatni raz
P.S. MarianG ucz się tekstu hymnu Oto i on:
Jatsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa
dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo.
Chyba niezbyt zawiły ? ;]
MAPET - 2006-09-10, 22:13
1 filmik czekam na ten z przejazdzka moim ventkim
http://rapidshare.de/file...IM6920.AVI.html
[ Dodano: 2006-09-10, 22:17 ]
2 gi
http://rapidshare.de/file...IM6924.AVI.html
spyro - 2006-09-10, 22:22
Co do zdjeć, bardzo będę wdzięczny za przesłąniemi cedeków z fotami, tylko proszę, nie kasujcie nic, jak można to wszystkie foty...
Mój adres:
Andrzej J. Chechliński
Stocka 4 m. 14
93-191 Łódź
[ Dodano: 2006-09-10, 22:22 ]
Aktualnie z Madzią katujemy loitume... Naprawdę wypaśmy kawałek...
MAPET - 2006-09-10, 22:25
3ci
http://rapidshare.de/file...IM6925.AVI.html
spyro - 2006-09-10, 22:41
Oto wyniki z konkurencji (narazie na forum, ale niedługo będa na stronie (jednej i drugiej))
Najefektowniej brzmiący wydech:
1. Marco_Polo
2. Jaca
3. Mapet
Parkowanie precyzyjne przodem
1. Roman
2. Kovval
3. Kruger
Parkowanie precyzyjne tyłem
1. Mapet
2. MariuszG
3. Madej
Najładniejsze auto zlotu
1. ex aequo Kovval i Marco_Polo
2. Spider
3. Jaca
Najniższe zawieszenie
1. Madej
2. Marco_Polo
3. Przemolas4
Slalom z jajkiem
1. MariuszG
2. Marco_Polo
3. Słąwek
Przeciąganie Ventki
1. Spider
2. Gavel
3. Igor
Ale była zabawa...
MAPET - 2006-09-10, 22:42
http://rapidshare.de/file...IM6910.AVI.html
MarianG - 2006-09-10, 22:43
Nieomieszkam dodac ze w slalomie startowalem autem przynajmniej o pol metra dluzszym od Ventek A wiecie dlaczego wygralem ?? Ktos kto widzial jak szedlem po auto napewno wie Juz idac do auta śmigałem slalomem
MAPET - 2006-09-10, 22:51
http://rapidshare.de/file...IM6909.AVI.html
[ Dodano: 2006-09-10, 22:58 ]
http://rapidshare.de/file...IM6911.AVI.html
spyro - 2006-09-10, 23:04
Cytat: | Nieomieszkam dodac ze w slalomie startowalem autem przynajmniej o pol metra dluzszym od Ventek |
Och Ty... Szkoda mi tej twojej Ventki... Ale ważne że byłeś i bawiłeś się z nami... Tak jak CI mówiłęm dawno nie bawilem się tak dobrze... Marian, wreszcie razem piwko wychyliliśmy...
MAPET - 2006-09-10, 23:06
http://rapidshare.de/file...IM6912.AVI.html
theority - 2006-09-10, 23:10
http://www.filefactory.com/
http://megashares.com/
Na te dwa serwery najlepiej wrzucać fotki lub też filmiki jak ktoś ma;)
pypeć - 2006-09-10, 23:11
simka ja tez mam hymn i juz od 5 godz , katuje go nadal czuje sie oszukany w tym przeciaganiu ventki 10:51 to troche za dluzo jak na mnie ale zapomne o tym bo bylo zajefajnie
spyro - 2006-09-10, 23:13
Witam Pypeć na forum!!!
Popieram, że zabawa była zajefajna... Co do wyników to nie marudź, ja w parkowaniu tyłem miałem 85 cm
Strasznie smutno nam z Madzią, że już jesteśmy w domu a nie tam, razem z Wami wszystkimi... Jednak następny zlocik musi być dłuższy, piątek, sobota i niedziela to stanowczo za króko...
MAPET - 2006-09-10, 23:14
http://rapidshare.de/file...IM6913.AVI.html
kovval - 2006-09-10, 23:26
MAPET napisał/a: | ja tam nie przekraczm predkosci dozwolonej |
z tego co ja wiem VR6 nie moga jezdzic ponizej 100km/h bo wybuchaja, jak w speed'zie
zona mi dzis fundowala expres do domciu....190km/h naszym TDI'kiem, wiecej nie wytrzymywal........jamnik...bo szczekal
spyro - 2006-09-10, 23:35
kovval, och t atwoja żona... Pędzi jak szlona... My tam powolutku wracaliśmy, 90-1000 km.h bo nie chcieliśmy aby Jaca i Przemolas zgubli zawieszeniena naszych polskich drogach...
MAPET - 2006-09-10, 23:43
spyro napisał/a: | My tam powolutku wracaliśmy, 90-1000 km.h |
no to bardzo powolutku hahaha
Andzia - 2006-09-10, 23:49
my tez juz jakis czas temu dotarlismy
tym razem nie mielismy zadnych niespodzianek typu: 0,5 l coli na siedzeniu
Gavel - 2006-09-11, 00:22
Dotarliśmy chyba jako ostatni ale jak to mówią ostatni będą pierwszymi czy jakoś tak
Od Łodzi jechaliśmy już nie tak wolno jak wcześniej (kiedy to Spyro prowadził) i biedny jaca miał problemy z dogonieniem mnie - szczególnie na przejazdach kolejowych
Zlocik był po prostu rewelacyjny - chce takich więcej
Relacja wkrótce: tylko się w końcu wyśpie czyli pewnie jak jutro wstane ok. 13 to pobawie się z fotkami i filmikami jak to husar theority po polu zasuwa
PS. Chciałbym zauważyć że odbył się jeszcze jeden konkurs w którym jednym uczestnikiem a więc i zwycięzcą zostałem ja bo inni nie odważyli się spróbować swoich sił
MAPET - 2006-09-11, 00:33
ok w zwiazku ze sa limity wszystkei filmiki zrarowane i sa tu:
http://www.filefactory.com/file/b9505f/
klikamy:
Download for free with FileFactory Basic
czekamy..
i klikamy
Click here to begin your download
marmarmarek - 2006-09-11, 01:33
a ja wlasnie wrocilem z poprawin... Co do powrotu w piatek spokojnie przeminal coprawda nie poznalem osobiscie wiekszosci ludzikow tu teraz piszacych, ale dzieki wszystkim, ktorzy w piatek byli za mile spedzony wieczor a pozatym... Dobrze, ze juz wrociliscie, bo sssssssssssssstraszny przestuj na forum byl i nudno Pozdrawiam !
benia - 2006-09-11, 08:15
Witam wszystkich.
Nareszcie moge sie zalogowac, tzn. moj maz poszedl do pracy. A wczoraj jak wrocilismy z zaje... zlotu, to on odrazu przeszedl do okupacji komputera. Nastepnie jak przeczytal wszystkie posty to zaczelo sie poszykiwanie "hymnu" zlotu Krzeczowskiego.Tak wiec wczorajszego wieczoru nie dopchalam sie na komputera i nie moglam nic napisac.
A co do samego zlotu, to nic dodac, nic ujac, poprostu niech zaluje ten kto nie byl. Tyle sie tam dzialo i tyle ciekawych osob tam przyjechalo, a jakie smochody..? Wrazen moich nie jestem sklonna opisac, bo zadne slowa nie oddadza atmosfery tego spatkania. Tak ze teraz zamykam oczy i zaczynam wspominac...
Andzia - 2006-09-11, 09:45
Czas wrócić do rzeczywistości i do pracy L4 skończyło się, więc też nie pozostaje mi już nic innego jak wspomnienia....
spyro - 2006-09-11, 09:48
no niestety, wszystko co dobre się szybko kończy... Normalnie tak mi smutno, że trodno mi to w słowa ujać, że już się skońćzyło... Ale na szczęście to pierwszy a nie ostatni nasz zlocik...
Andzia - 2006-09-11, 10:05
tylko żeby zima szybko minęła i wtedy bedzie można pomyśleć nad kolejnym "spotkaniem przy piwku i ognisku"
Madzia - 2006-09-11, 10:26
Andzia napisał/a: | L4 skończyło się, więc też nie pozostaje mi już nic innego jak wspomnienia.... |
Andzia, na szczęście nie wróciłaś ze zlotu bardziej chora niż przyjechałaś
Roman - 2006-09-11, 10:36
A ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia ze zlotu te które robiliście ja nagram swoje na płytę i wysyłam do Andrzeja
spyro - 2006-09-11, 10:48
Co do zdjęć ze zlotu to może zrobimy to tak:
Poprostu pogrupuję po naszych ksywkach, czy jednak wolicie żeby wrzucić wszystkie do kupy? Jak wolicie? Albo narazie zrobimy po ksywkach, czyli po wejściu w dział ZLOT wyświetlają się ksywki i po kliknięciu na ksywkę wchodzi się w zdjęcia, któe robiłą dana osoba.
Aha, prosze Was, wyślijcie mi wszystkie fotki, nie wybierajcie, któe lepsze, które gorsze, tylko wszystkie.
pablo23L - 2006-09-11, 12:21
hej ! Widze ze juz wszyscy jestescie ! kiedy beda fotki ze zlotu?? bewnie mieliscie niezly ubaw fajnie sie bawilliscie itp. zaluje ze mnie nie bylo!!!! pozdrawiam
idgray - 2006-09-11, 12:35
no juz jakies foty mogly by sie pojawic
spyro - 2006-09-11, 12:57
Krótka foto-relacja ze Zlotu w Krzeczowie.
Gdy dojechaliśmy w piątek koło godziny 17
przywitało nas parę osób: Kovval z Arlą, Gavel z Andzią, Sławek z Bernadetą,
Marmarek, Tomek

Od razu usawiłem swoją Ventkę w szeregu z innymi.

I tak sobie gadaliśmy, jedliśmy karkóweczkę z
grilla, piliśmy piwko i nastał wieczór. Postanowiliśmy nie czekać z ogniskiem do
soboty, kiedy to reszta Ventomaniaków się zjedzie i zoribliśmy ognisko.

Niestety ja po wypiciu dośc dużej ilości
browarków nie wysiedziałem na ognisku do samego końca i nie powitałem Jacy z
Nelcią oraz Przemka z Anią, którzy to dojechali w nocy. Następny dzień - sobota
zaczęliśmy od wspólnego piwka:-)

To już tradycja zlotowa, że Jaca przywozi ze
sobą swój motorek i pyka na nim z szaleńczą prędkością ;-)

Zaczęły nadjeżdżać następne Ventki, dojechał
Theority swoją białą strzałą, oraz Roman zadbanym, zielonym Ventylem.

Troszke później dojechali Marco_Polo, Spider,
Madej, Mapet oraz Igor swoją betoniarą

W końcu i Marko i Spider postanowili usiąść z
nami i rozkoszować się piwkiem. Panienki Igora przestały się czaić i także
usiadły z nami.

Jak widać głównym punktem zlotu jest browarek,
sączony przez każdego uczestnika...

Zaczęły się konkurencję, jedną z nich były
zawody na najefektowniejszy dźwięk wydechu, w tym wypadku Theority mógłby wygrać
za największy dym z rury

Także Spider dał czadu...

Jak widać browar lał się strumieoniami, a
niekiedy puchy lądowały w różnych dziwnych miejscach, chociaz Kovval ciągle
biegał i zbierał wszystkie puchy do jedneg wora (oczywiście nie po to aby oddać
je na skup:-))

Nasze szanowne Jury składające się z samych Pań
głośno debatowało...

W konkurencji na najniższą glebę JURY pomagał
Mapet.

A to ja - Spyro razem z MarianemG, jak widać
alko sprzyjało nam

I gdzie tu mowa o podziałach? Ja z Mapetem na
przeciwko Zajazdu, chwilkę przed konkurencją "Slalom z jajkiem".

Jaca śmigał na swoim mini-bike'u, tym razem
pędził po ulicy siejąc postrach w okolicy

Marco_Polo śmigający slalomem trzymając jako na
łyżce za oknem... Oczywiście dojechał na miejsce nie zrucając go. Co najlepsze,
ta konkurencję wygrał Marian i to Sharanem, a nie Ventką... Normalnie obciach
Panowie... :-(

Kolejna z konkurencji - przeciągania Ventki na
linie. Ale była zacięta walka...

Tutaj mierzymy dokłądną odległośc od Ventki do
słupka, aby każdy miał sprawiedliwą szansę.

Kolejny etap przeciągania auta, tym razem
jesteśmy po drugiej stronie auta. Ale było ciężko...

Nasze Kobiety stwierdziły, że i one chcą
poprzeciągać auto, nawet nieźle im to szło.

A teraz konkurencja przeciągania Ventki na
czas. Każdy z osobna próbował swoich sił (tutaj MarianG).

Jak widać po mojej minie tym razem rzeka
wypitego piwa nie pomogła w ciągnięciu auta. Sił coraz mniej...

Kovval podszedł do tej konkurencji swoim
sposobem...

Tutaj Pypeć ciągnie furę. MarianG dodaje mu
otuchy drząc się w niebogłosy, że da radę

Jaca widać naoglądał się Strong Man'ów i wziął
się za ich sposób. Dobrze mu szło!

I na końcu Mapet przeciągał swoją Ventkę.

Tak się zmęczyliśmy, że postanowiliśmy klapnąć
sobie na ławeczce. Oczywiście nieodzowny element zlotu - piwko w ręce. Nelcia
spogląda co ta się dzieje z boku, pewnie następny wariat zasuwa na motorku...

Chcieliśmy zrobić trochę zdjęć samych aut.
Postanowiliśmy ustawić je wokół mini ronda w ośrodku. Niestety pomysł był
chybiony, bo w robieniu zdjęć przeszkadzał nam słup oraz jakaś badziewna Honda
któregoś z gości hotelowych

Postanowiliśmy więc przestawić wszystkie auta w
inne miejsce. Nawigował Mapet, tak aby Ventylki stały bardzo blisko siebie.
Udało się baz nawet jednej ryski na którymkolwiek z aut.

Oczywiście Vento Igora jako ostatnie nie
zostało ustawione z resztą aut. Trochę zajęło nam wyciągnięcie go z pokoju
hotelowego od jego panienek... A co najlepsze okazało się, że biedny chłopina
spał, a każdy myślał, że obraca siostrzyczki na przemian:-)

Oto kobieca część Zlotu, jak widać radosne i
ubawione po pachy

No i pożegnalne zdjęcie wszystkich uczestników
Zlotu w Krzeczowie. Za dużo nie widać, ale było już ciemno na dworze...

Następnego ranka wszyscy wstali jak
nowonarodzeni. Z zebranych puszek po browarkach ułożyliśmy logo Volkswagena...

Jak widać w niedziele rano nikt nie miał
ciekawej miny,. Każdemu z nas było bardzo smutno, że to już koniec zlociku i
trzeba wracać do domów...

Po drodze do domu, jadąc przez Wieluń
staraliśmy się blokować obydwa ronda, przez które przejeżdżaliśmy. Jadąc przez
miasto zauważyliśmy policyjne Vento. Wysłaliśmy więc 3 kobitki alby zagadały z
Władzą, czy zrobią sobie zdjęcie z nami. Udało się, więc szybko popędziliśmy,
aby ustawić się obok policyjnej Ventki.

Jak widać Logo Klubu także na policyjnym Vento

A na koniec pożegnalne zdjęcie Pań z
policjantami... Pan bez wąsów nawet strzelił mały uśmieszek

I w ten właśnie sposób zakończyliśmy wspólną
zabawę. Cieszę się niezmiernie, że udało się nam wszystkim spotkać i tak dobrze
się bawić. Powiem szczerze, że dawno się tak dobrze nie bawiliśmy. Atmosfera i
ludzie będący na zlocie pozwalały wszystkich odpocząć i oczywiście wybawić się
na maxa. Szkoda że były to tylko niecałe 3 dni. Następnym razem musimy zrobić
Zlot co najmniej 5 dniowy...
Roman - 2006-09-11, 13:10
Nie no z policjanatmi i to w ventce zdjęcie ja też chcę ale fajowo
sławek - 2006-09-11, 13:57
no nieźle nawet udało sie dorwać i policyjne vento do wspólnego zdjęcia. Szkoda że nas nie było na tym zdjęciu. A mogliśmy jechac przez Wieluń
[ Dodano: 2006-09-11, 13:58 ]
P.S. Acha jak wróce z pracy to oczywiście zajmę sie zdjęciami, żeby jak najszybciej można było zrobic dokładny opis naszego I zlotu.
idgray - 2006-09-11, 14:08
Roman twoje auto pierwsza klasa
a widze ze z ciagnieciem MapetowVwozu bylo ciezko bo Mapet w środku siedzial
nie mialo byc wiecej ventek ? niz te 14 co na fotach
spyro - 2006-09-11, 14:21
Właśnie wrzuciłem fotki, któe robiłem na zlocie.
Zapraszam do nadsyłania fotek przez wszystkich, któzy robili zdjęcia na miejscu... Może przez jakieś ftp, jeśli nie chcecie wysyłac płytek CD.
http://www.vwvento.org/krzeczow.htm
Madzia - 2006-09-11, 15:59
Cytat: | nie mialo byc wiecej ventek ? niz te 14 co na fotach
|
W piątek było kilka aut więcej ale ich właściciele nie mogli zostać na noc. Poza tym MarianG przyjechał nie Ventylkiem, lecz Sharanem
spyro - 2006-09-11, 16:38
A teraz coś o hymnie naszego zlotu - LOITUMIE:
Loituma to fiński kwartet łączący fińskie tradycje wokalne z dźwiękami fińskiej harfy — kantele.
Pierwszym wcieleniem zespołu Loituma był septet zwany Jäykkä Leipä (fin. „Czerstwy chleb”) powstały jesienią 1989 roku na wydziale Muzyki Ludowej muzycznej akademii Sibeliusa. W oryginalnym składzie znajdowali się wokaliści Sanna Kurki-Suonio i Tellu Paulasto, którzy później wyjechali do Szwecji, by dołączyć do zespołu Hedningarna, którego członkinią jest również Anita Lehtola. Przez lata grupa podążała swoją własną muzyczną ścieżką, wykorzystując różne muzyczne wpływy w swej twórczości, dzieląc ją na nurty muzyczne o różnych pochodzeniach. W 1997 zespół został wybrany kapelą roku na festiwalu muzyki folkowej w Kaustinen.
W maju 2006 roku refren ich utworu zatytułowanego „Ievan Polkka” został użyty w animacji wykonanej we Flashu, która szybko rozpowszechniła się w Internecie. Zapętlona animacja utrzymana jest w mangowej stylistyce i przedstawia dziewczynkę obracającą trzymanego w ręce pora. W rzeczywistości animacja nie ma żadnego związku z treścią piosenki opowiadającej o dziewczynie, która mimo zakazu matki udała się na tańce.
[ Dodano: 2006-09-11, 16:40 ]
A oto tekst całej piosenki (konia z rzędem temu co to przetłumaczy )
Loituma - Leva's Polka
Nuapurista kuulu se polokan tahti
jalakani pohjii kutkutti.
Ievan äiti se tyttöösä vahti
vaan kyllähän Ieva sen jutkutti,
sillä ei meitä silloin kiellot haittaa
kun myö tanssimme laiasta laitaan.
Salivili hipput tupput täppyt
äppyt tipput hilijalleen.
Ievan suu oli vehnäsellä
ko immeiset onnee toevotti.
Peä oli märkänä jokaisella
ja viulu se vinku ja voevotti.
Ei tätä poikoo märkyys haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili hipput.
Ievan äiti se kammarissa
virsiä veisata huijjuutti,
kun tämä poika naapurissa
ämmän tyttöä nuijjuutti.
Eikä tätä poikoo ämmät haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili.
Siellä oli lystiä soiton jäläkeen
sain minä kerran sytkyyttee.
Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj
ja Ieva jo alako nyyhkyytteek.
Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa
laskemma vielähi laiasta laitaa.
Salivili.
Muorille sanon jotta tukkee suusi
en ruppee sun terveyttäs takkoomaa.
Terveenä peäset ku korjoot luusi
ja määt siitä murjuus makkoomaa.
Ei tätä poikoo hellyys haittaa
ko akkoja huhkii laiasta laitaan.
Salivili.
Sen minä sanon jotta purra pittää
ei mua niin voan nielasta.
Suat männä ite vaikka lännestä ittään
vaan minä en luovu Ievasta,
sillä ei tätä poikoo kainous haittaa
sillon ko tanssii laiasta laitaan.
Salivili.
[ Dodano: 2006-09-11, 16:41 ]
I angielskie tłumaczenie:
The sound of a polka drifted from my neighbor's
and set my feet a-tapping oh!
Ieva's mother had her eye on her daughter but
Ieva she managed to fool her, you know.
'Cause who's going to listen to mother saying no
when we're all busy dancing to and fro!
Ieva was smiling, the fiddle it was wailing
as people crowded round to wish her luck.
Everyone was hot but it didn't seem to bother
the handsome young man, the dashing buck.
'Cause who's going to mind a drop of sweat
when he's all busy dancing to and fro!
Ieva's mother she shut herself away
in her own quiet room to hum a hymn.
Leaving our hero to have a spot of fun
in a neighbor's house when the lights are dim.
'Cause what does it matter what the old folks say
when you're all busy dancing to and fro!
When the music stopped then the real fun began
and that's when the laddie fooled around.
When he took her home, when the dancing was over
her mother angrily waiting they found.
But I said to her, Ieva, now don't you weep
and we'll soon be dancing to and fro!
I said to her mother now stop that noise
or I won't be responsible for what I do.
If you go quietly and stay in your room
you won't get hurt while your daughter I woo.
'Cause this fine laddie is a wild sort of guy
when he's all busy dancing to and fro!
One thing I tell you is you won't trap me,
no, you won't find me an easy catch.
Travel to the east and travel to the west but
Ieva and I are going to make a match.
'Cause this fine laddie ain't the bashful sort
when he's all busy dancing to and fro.
MAPET - 2006-09-11, 16:43
a to 1 moja fotorelacja i czkeam na fotki..
http://www.vwvento-fans.com/index.php?id=krzeczow
theority - 2006-09-11, 16:57
No i Mapet "przeleciał" wszystkich
sławek - 2006-09-11, 17:35
spyro podaj mi adres e-mail na jaki moge wysłać zdjęcia. chciałem wysłac na PW ale nie wiem jak to zrobic, albo nie wyskakuje mi cos albo nie kumam troche.
spyro - 2006-09-11, 19:08
Mój email: Andrzej@Chechlinski.com
lub
klub@vwvento.org
Dzięki Sławek!
Roman - 2006-09-11, 20:53
ja zdjęcia wysłałem już pocztą może dzisiaj będa zamieszczone na stronce
kovval - 2006-09-11, 21:24
ja wczoraj po tym rajdzie z znoka bylem totalnie wyczerpany i niestety nie mialem sily usiasc do netu. a dzis od 7 rano do łasku i spowrotem w robocie. dopiero co wrocilem....i oczywiscie i ja dodam swoje 5 gr.
Andzia napisał/a: | tylko żeby zima szybko minęła i wtedy bedzie można pomyśleć nad kolejnym "spotkaniem przy piwku i ognisku" |
a kto mowi ze do latra trzeba czekac....na snowbordach nie jezdzicie...ewentualnie nartach, sankach, gruszkach i innych wynalazkach ?? w zime mozna w gory sie wybrac. moze nie bedzie to zlot, ale jak z 10 sztuk zajedzie bedzie lux
SPYRO....bajera opis. najbardziej podoba mi sie twoje zdj jak ciagniesz auto taka polska grunwaldzka jazda ciezka - husaria (na glowie).... a mina jakbys mial zaraz puscic kleksiora
juz niedlugo i ja zamieszcze fotorelacje, tylko sie ogarne troche
MarianG - 2006-09-11, 21:30
Ktos wie czy Jaca wrocil do domu ? Bo to jego 1400 km do przejechania to nie lada wyczyn przy jego tłumiku
spyro - 2006-09-11, 21:34
Roman napisał/a: | ja zdjęcia wysłałem już pocztą może dzisiaj będa zamieszczone na stronce |
już są zamieszczone, zapraszam serdecznie http://www.vwvento.org/krzeczow.htm
[ Dodano: 2006-09-11, 21:35 ]
Kurcze nie wiadomo co z Jacą, Powinien już yć w Niemczech...
Gavel - 2006-09-11, 21:53
Chłopaki przecież jaca nie wracał do Niemiec
Jechali do Ostródy do rodzinki i pewnie tam neta nie mają. Mieli dopiero dziś wracać o ile dobrze pamiętam więc nie ma co się jeszcze denerwować.
theority - 2006-09-11, 21:54
Jaca pewnie dojechał ale jeszcze kaca ma i nic nie pisze na forum
A swoją drogą mój skromny wkład w polską fotografią nie został dodany ?
MAPET - 2006-09-11, 21:58
spyro jak dostaznbiesz od kogosd jakis link do ftp czy jakies fotki to mi daj jak ja dostane tez ci posle na PW zeby szybciej to uzbierac...
pypeć - 2006-09-11, 22:00
hejka widzialem zdiecia ze zlotu spoko wyszly a dzieki ze ja tez na nich jestem to miłe ze moge sobi powspominać zarombistą impreske pozdrawiam
Andzia - 2006-09-11, 22:43
też właśnie spędziłam chwile czasu na oglądaniu zdjęć - bardzo fajne
Gavel, a dlaczego Ty jeszcze nie przesłałeś naszych zdjęć???
Gavel - 2006-09-11, 23:29
paluszkiem do mnie
przesłałem gdzie trzeba i nawet fotorelacje zrobiłem - taraz czekam razem ze wszystkimi na publikacje
przemolas4 - 2006-09-11, 23:48
Zdjecia sa zajefajne. Co do zlotu w zime to my odpadamy chyba ze ktos nas wezmie na przyczepke, albo kupimy kola od traktora
spyro - 2006-09-12, 00:31
Zapraszam, są już fotki od większosci osób:
idgray - 2006-09-12, 08:29
kovval napisał/a: | a kto mowi ze do latra trzeba czekac....na snowbordach nie jezdzicie...ewentualnie nartach, sankach, gruszkach i innych wynalazkach ?? w zime mozna w gory sie wybrac. moze nie bedzie to zlot, ale jak z 10 sztuk zajedzie bedzie lux |
nio fajny pomysl ja pownienem byc w Sklarskiej Porębie na początku roku styczeń - luty więc jak by było nie daleko to bym sie pojawil
MAPET - 2006-09-12, 08:42
fotki by Marco na www.vwVento-Fans.com
jaca - 2006-09-12, 15:47
no to i ja dojechalem
dzis o 5 rano i o 8 do roboty
do dzis odczuwam skutki picia herbaty
pozdrawiam wszystkich i ide spac
wkoncu
sławek - 2006-09-12, 16:29
Spyro dzieki za przesyłke. własnie dotarła do mnie. na początku to myslalem ze mi wysłales ramki do tablicy bo to bylo tak zapakowane ze wygladem przypominało ramki. Ale jak sie okazało to były oczekiwane naklejki.
przemolas4 - 2006-09-12, 16:53
widze, ze Jaca sie odezwal.... czyli wszyscy dotarli na miejsce. Zdiec tyle ze mozna oczoplasu dostac. Na nastepny II ogicjalny zlot obiecuje wszystkim mala niespodzianke. Moze uda mi sie wszystkich zaszokowac. . Moge tylko powiedziec ze nie chodzi tu o moj ventyli. pozdro dla ekipy.
spyro - 2006-09-12, 16:57
jaca napisał/a: | no to i ja dojechalem |
Jaca, już się martwiliśmy o Was, co tak długo Wam zajęło.
Mamy do Ciebie prośbe, wrzuciłbyś gdzies na jakieś ftp tą swoję płytkę, gdzie był różne remixy loitumy, bo niestety nigdzi enie mozemy ściągnąc takich mixów jak ty miałeś., Napewno masz to wszystko w mp3, fajnie by było jakbyś gdzieś to zapodał, np. na Rapida.
Cytat: | Spyro dzieki za przesyłke |
CIeszę się, że doszło. Ano rzeczywiście wygląd miało przypominający podkłądki, poprostu chciałem aby nic się z nimi nie stało w podrózy, bo wiadomo, że nasza poczta to niezbyt dba o paczki...
Sławek podeślij fotki swojej fury jak już nakleisz na autko, to wrzucimy na stronkę.
Jaca, ta sama prośba do Ciebie.
Jaca i Sławek, tak wogóle to własnie zauważyłem, że nie mam fotek Waszych aut w Klubie, biorąc pod uwagę że jesteście już członkami naszego Stowarzyszenia tym bardziej prosze Was o podesłanie e-mailem zdjęc waszych autek to od razu wrzuce na stronkę.
Pozdrawiam
jaca - 2006-09-12, 17:04
moja ventka jest tu
http://volkswagen.doskomp.lodz.pl/klub/jwiloch/
sławek - 2006-09-12, 17:06
Jasne ze wysle zdjecia ventylka jak tylko nakleje naklejki na szybę. dlaczego nie wyswietlają mi sie opcje takie jak:POMÓGŁ, PW, GG, EMAIL?????kiedys mi sie wyswietlało, mam mozille i wtedy tez miałem, szukałem juz chyba wszedzie w różnych opcjach i nadal nie mam. W pracy jest wszystko ok wyswietla sie wszystko.
No właśnie JACA jakbyś tak mógł zapodac tą płytkę to chyba wszyscy byli happy
spyro - 2006-09-12, 17:08
jaca napisał/a: | moja ventka jest tu |
Nie no na starośc mi na wzrok pada, a wszystko przez to, że szukałem pod JACA
Dzięki.
Aha, ważna sprawa.
ZDJĘCIA: http://www.vwvento.org/krzeczow.htm
FOTORELACJE: http://www.vwvento.org/krzeczow_fotorelacje.htm
Jaca, prześlij mi zdjęcia, które robiliście na ZLocie, wszystkiej akie zrobiliście, bo też z tego co pamiętam mieliście cyfróweczkę. Jeśli jest tego bardzo dużo to może na jakiś ftp wrzuć... Fajnie by było, bo brakuje na stronie nam zdjeć od CIebie, Kovvala i Spidera.
[ Dodano: 2006-09-12, 17:13 ]
Sławek, coś musisz mieć w ustawieniach przeglądarki nie tak, skoro w pracy Ci się wyświetla, a w domciu nie... Narazie nic mi do głowy nie przychodzi co to może być... A może w ustawieniach Profilu na forum, ale to w sumie wtedy na każdym komputerze miałbyś tak samo...
[ Dodano: 2006-09-12, 17:15 ]
MarianG napisał/a: | Hymn do sciagniecia powyżejabyscie nie musieli szukac wersji |
Trochę spóźniony, ale właśnie dodałem Ci POMÓGŁ, bo w kmońcu odwaliłes kawał dobrej roboty znajdując i wrzucającna serwer ten zaeb... kawałek.
sławek - 2006-09-12, 17:34
juz jest wszystko ok. juz mi sie wszystko wyswietla poprostu miałem włączoną blokade obrazków z serwera strony.uffff
Madzia - 2006-09-12, 18:26
theority napisał/a: | A swoją drogą mój skromny wkład w polską fotografią nie został dodany ? |
Nie martw się Witek, niedługo twoje zdjęcia zostaną dodane. Andrzej po prostu zapomniał...................... ale mu przypomniałam
[ Dodano: 2006-09-12, 18:34 ]
jaca napisał/a: | do dzis odczuwam skutki picia gafa herbaty |
Jaca, musisz przerzucić się na kakao
kovval - 2006-09-12, 18:57
przemolas4 napisał/a: | Moze uda mi sie wszystkich zaszokowac. . Moge tylko powiedziec ze nie chodzi tu o moj ventyli |
to co.....moze na łyso sie ogolisz
spyro - 2006-09-12, 19:06
Cytat: | A swoją drogą mój skromny wkład w polską fotografią nie został dodany ? |
Już dodałem, zapraszam tutaj: http://www.vwvento.org/krzeczow.htm
theority - 2006-09-12, 19:40
No to teraz czuję się fajniejszy
a chodziło oczywiśćie o zdjęcia z "PALENIA" gumy ;]
A swoją drogą wymieniłem dzisiaj piaste koła żebym znowu koła nie zgubił na trasie
MarianG - 2006-09-12, 22:07
Jaca zobacz co wlasnie kupiłem ( zdjecie w załączniku )
Tylko ze jako troszke wiecej ważę to bede musial go sporo podrasować zeby sie z toba poscigac. Mam na to caly rok bo juz koniec sezonu.
przemolas4 - 2006-09-12, 22:26
to co.....moze na łyso sie ogolisz [/quote]
nie no co ty.
ale wiecej nie moge powiedziec bo caly temat sie sypnie.
no ale w przyszlym tygodniu zaczynam prace.
mam niecaly rok.
a roboty w pip. nie zgadniesz. lysy????????????? ja? no co ty. jak by mi duzo brakowalo.
spyro to moze cos o wlosach (tych na glowie) powiedziec. ale ja?
[ Dodano: 2006-09-12, 22:30 ]
Marian. no nie poznaje kolegi. no takim sprzetem to nawet w Sharanie mozna po polce z tylu posmigac.
a gdzie naklejka z vetkiem? vento the freshmaker........
Kamila - 2006-09-12, 23:13
Witam wszystkich jestem jedna czwarta MarianaG (1/4 poniewaz 2/4 stanowia Pypec i Drozdzu) wlasnie obejrzalam zdjecia ze zlotu i widze ze swietnie sie bawiliscie.Szkoda ze nie moglismy sie poznac i pobawic razem.Mam nadzieje ze Mariano byl grzeczny i nie trzeba sie za niego wstydzic Nastepnym razem napewno nie opuszcze takiej imprezy bo chlopaki sa naprawde zachwyceni Szkoda tylko ze nie mamy juz Vento... pozostal tylko sentyment Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
theority - 2006-09-12, 23:18
A mówiłem że kontrol przyjdzie do Mariana ?
Kamila, ale przecież Marian kupił już małe Vento ale logo jeszcze nie ma
[ Dodano: 2006-09-12, 23:33 ]
Swoją drogą, co wy tak się uparliście na mój super dym z wydechu ? czyżbym komuś przeszkadzał w jedzeniu ?
MarianG - 2006-09-12, 23:40
Theority miejmy nadzieje ze kamila tu nie wjedzie 2 raz bo ona jeszcze nie wie ze kupilem Ścigacza tak wiec Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
theority - 2006-09-12, 23:42
Trzeba było się nie wydawać Marian
spyro - 2006-09-12, 23:45
Kamila, witamy CIę serdeczniena forum. Przykro nam , że nie mogliśmy Cię poznać, ale mam nadzieję, że następnego zlotu nie opuścisz i przyjedziesz z Mariuszem.
Kamila napisał/a: | Mariano byl grzeczny |
Bardzo grzeczny i ciągle mówił jak mu smutno że nie pojechałaś z nim...
MAPET - 2006-09-12, 23:55
dziewczyny a kiedy zapodacie filmiki z telefonu ?
Gavel - 2006-09-13, 00:06
theority napisał/a: | Swoją drogą, co wy tak się uparliście na mój super dym z wydechu ? :oczko: czyżbym komuś przeszkadzał w jedzeniu ? | Ja akurat jadłem i musze powiedzieć że w niczym mi ten mały dymek nie przeszkadzał
igi - 2006-09-13, 00:06
12. Igor, twoje koleżanki były bardzo interesujące..................... Szkoda,że tak szybko się zmyłeś.
ja nie byłem interesujący a pozatym sie zmyłem bo dziewczyna jedna z nich była zmęczona ja jestem choty i musiałem iść do pracy i kolega driver tez
Kamila - 2006-09-13, 00:08
Dziekuje za mile powitanie i czy ktos moze mi wytlumaczyc JAKI SCIGACZ???? Bo chyba Mario zapomnial mi o czyms powiedziec
I bardzo nieudolnie probuje sie tlumaczyc A w to ze zalowal ze mnie nie ma nie uwierze
igi - 2006-09-13, 00:08
Madzia,
sie zmyłem bo dziewczyna jedna z nich była zmęczona ja jestem choty i musiałem iść do pracy i kolega driver tez
ja nie byłem interesujący a pozatym
theority - 2006-09-13, 00:09
Gavel próbujesz mnie podpuścić ?
No dobra, to w przysłym roku będziesz smażył kiełbaski na moim wydechu
Gavel - 2006-09-13, 00:17
theority nic z tych rzeczy - naprawde jadłem wtedy kanapke
Jak nie wuerzysz to spójrz TUTAJ
theority - 2006-09-13, 00:31
Wierze Ale grilla i tak Ci zrobie Już nawet mam pomysł jak to zrobić
Gavel - 2006-09-13, 01:01
Jestem za
Jeszcze kiełbasek podpalanych wydechem nie jadłem ale jak dobrze zrobisz to się skusze. Mam nawet małą podpowiedź dla Ciebie - jak zalejesz zamast ropy olej z McDonaldsa to kiełbaska będzie miała taki miły frytkowaty posmak
spyro - 2006-09-13, 01:28
Kamila napisał/a: | A w to ze zalowal ze mnie nie ma nie uwierze |
No poważnie...
Kamila napisał/a: | Bo chyba Mario zapomnial mi o czyms powiedziec |
etam ścigacz od razu... Mały, malusieńki motorek, musisz oglądnąc zdjęcia ze zlotu, podobny miał Jaca i wywijał piruety na nim...
Gavel napisał/a: | jak zalejesz zamast ropy olej z McDonaldsa |
dobry pomysł, to poprostu od wydech od razu wciśniemy frytki itp...
MAPET - 2006-09-13, 01:36
kolejne foty http://www.vwvento-fans.com/index.php?id=krzeczow
Roman - 2006-09-13, 08:17
No to pięknie Marian kupił jaco pędzipołka ale będzie jazda a rok a z tym olejem z Mcdonaldsa to dobry pomysł kolega merceem jeżdził na oleju jadalnym z biedronki ale fajny zapach frytek był. Theority sprawdź to a kiełbachę też upieczemy na wydechu
sławek - 2006-09-13, 08:55
no to widze ze na nastepnym zlocie musimy zrobić specjalne konkurencje dla malutkich ale bardzo szybkich motorków
juz nie mogę sie doczekać. Ciekawe co to będą za konkurencję??
benia - 2006-09-13, 08:57
Cyli na kolejnym zjezdzie nie bedzie potrzebne ognisko. Wszyscy bedziemy siedziec przy wydechu Witka
spyro - 2006-09-13, 10:20
Ale poszalejemy... Kiełbaski z wydechu i wyścigi mini bike'ami... Powiem szerze, że jazda na tym motorku nieźle wkręca...
theority - 2006-09-13, 12:27
z olejejem to jeszcze pomyśle
Andzia - 2006-09-13, 14:07
Czesc Kamila
jest nas o kolejna wiecej
zapraszamy do jak najczestszych wizyt na forum
a jesli chodzi o Mariana to byl najprawde grzeczny i bardzo zabawny, w szczegolnosci podczas ogniska
jaca - 2006-09-13, 14:16
jakb ktos byl zainteresowanny tym motorkiem to jest do sprzedania
http://moto.allegro.pl/sh...?item=127177198
ewentunlnie mam jeszcze nowe w innych kolorach
przemolas4 - 2006-09-13, 16:03
jaca. czy jest cos czego nie chcesz sprzedac? juz wydobrzales?
witam nowa ventomaniaczke w naszym gronie. pozdrawiam wszystkich.
takie male pytanko.......
czy moge wiedziec czy ktos bylby zainteresowany kupnem dywanikow z logo volksvagena???
moge zalatwic w ruznych kolorach i cenach.
[ Dodano: 2006-09-13, 21:25 ]
male sprostowanie.
to sa dywaniki lub dywanmy okragle takie do domowe.
ceny do klanie jeszcze nie znam ale ma byc bardzo promocyjnie.
MarianG - 2006-09-13, 21:37
HALOOOOOOOOOOOOOO
Ja za sprzedanie Vento dostalem opieprz.... na zlocie wszyscy sie na mnie krzywo patrzyli bo nie przyjechalem Vento, Magda mnie nie chciala wpuscic na parking......
A teraz Jaca sprzedaje swoje Vento i jemu nikt nic nie powie ???
arlosza - 2006-09-13, 22:08
MAPET napisał/a: | dziewczyny a kiedy zapodacie filmiki z telefonu ? |
Mapet sorcia..... czasu mi brakuje - ale juz telefon ładuje i zgrywam filmiki na kompa
przemolas4 - 2006-09-13, 22:08
sprzedaje?
no no no .spokojnie.
mial zamiar sprzedac.
a od zamiaru do sprzedania to jeszcze troszke. no nie?
jjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaa????????
jak tam twoje zamiary????????????????
sprzedajesz ventila?
jaca - 2006-09-13, 22:40
nie vento tylko motorek
a ventke niby musze bo paly z niemiec mi dop kare
ale sprobuje przepisac auto na brata i bede dalej smigal
MarianG - 2006-09-13, 23:07
Ej ej a na motorku to jaki jest napis ? Czy żle napisalem ze sprzedajesz Vento ;p
jaca - 2006-09-13, 23:28
napis nie jest na sprzedaz
zabieram go
spyro - 2006-09-13, 23:34
przemolas4 napisał/a: | to sa dywaniki lub dywanmy okragle takie do domowe. |
Właśnie przed zlotem kupiłem komplet welurowych dywaników do auta...
[ Dodano: 2006-09-13, 23:35 ]
Aha zapomniałem napisać:
Anti2, Pablo23l, Aras575 - dzisiaj zrobiłem przelewy na wasze konta ze zwrtoem zaliczki, którą mi wpłaciliście na poczet zlotu.
Roman - 2006-09-14, 08:31
Jaca wystaw ten napis na allegro wiesz jaka on ma wartość - bo był na zlocie i jest uwieczniony na zdjęciach
Madzia - 2006-09-14, 12:24
Cześć Kamila! Kamila napisał/a: | !
Mam nadzieje ze Mariano byl grzeczny i nie trzeba sie za niego wstydzic |
Ogólnie rzecz biorąc był grzeczny. Cały czas grilował i osłaniał klubowiczów własnym ciałem przed żarem z ogniska Podpadł mi tylko w jednym, mianowicie cały czas podpuszczał Spyro, żeby nie pozwolił mi sobą rządzić, bo podobno on z tobą sobie świetnie w tym względzie radzi. Dopiero jak sobie popił bidulek, to się przyznał, że on by tylko chciał sobie porządzić......... Ale cóż poradzić, faceci jak są sami zgrywają macho, co nie Mariusz
spyro - 2006-09-14, 14:32
Ach te kobiety... Ja jestem macho, niech kobiety mi wybaczą... Znowu konflikt płci,każdy chce rządzić i nieraz nie wychodzi z tego nic dobrego. Ana Mario nie dam słowa powiedzieć, równy gościu i bawił się jak tralala
Roman - 2006-09-14, 15:03
Marian jest debeściak pozdrawiam
Andzia - 2006-09-14, 16:28
spyro napisał/a: | Znowu konflikt płci |
zaraz tam konflikt płci - kazdy czasem musi miec swoje pięć minut
a Marian bawił się bardzo dobrze i ja nie moge powiedzieć o nim żadnego złego słowa
ziolo - 2006-09-14, 17:47
siemanko widze ze nic wiecej mi nie zostalo jak tylko zalowac ze nie bylem na tym zlocie ale musicie mi wybaczyc obiecalem a nie bylem wiem moja wina $*^%*&%( .ale wiecie mam za tydzien wlasne wesele i nie moglem z tego powodu bo musialem jeszcze rodzinke na imprezke prosic mysle ze rozumiecie ale obiecuje i przysiegam na moja wentke ze na nastepnym zlocie sie poznamy
theority - 2006-09-14, 17:54
Możemy wybaczyć, tylko każdemu po zaproszeniu i będzie sie
Oczywiście żartuje sobie A przy okazji szczęścia na nowej drodze życia (oby nie była tak dziurawa jak polskie drogi)
marmarmarek - 2006-09-14, 17:58
dokladnie-miodu i slodyczy mlodej parze Marek zyczy
ziolo - 2006-09-14, 17:59
mysle ze bedzie oki przynajmniej tak mi sie wydaje narazie ale sami wiecie
Gavel - 2006-09-14, 18:04
theority napisał/a: | Możemy wybaczyć, tylko każdemu po zaproszeniu i będzie sie | theority normalnie czytasz w moich myślach - to samo pomyślałem
ale żeby biedak przez nas nie zbankrutował to mam inny pomysł:
ziolo wybaczymy Ci nieobecność jak pokażesz nam jakąś swoją fotke ślubną oczywiście z Ventką w tle
ziolo - 2006-09-14, 18:10
ale moge wyslac fotke teraz jak ktos chce mojej wentki tylko adres e-mail
bo nie wiem jak to wsadzic na forum zdjecie jest kiepskie bo z telefonu ale co nieco widac
[ Dodano: 2006-09-14, 18:11 ]
oki bez problemu nawet kilka
[ Dodano: 2006-09-14, 18:21 ]
a moze mi ktos pomuc jak zamiescic zdjecie ventki na forum
Gavel - 2006-09-14, 18:36
ziolo napisał/a: | a moze mi ktos pomuc jak zamiescic zdjecie ventki na forum |
taką pomoc łatwo znadziesz odwiedzając SAMOUCZKA
[ Dodano: 14 Wrzesień 2006, 18:37 ]
jakbyś miał problem to pisz np. na gg albo wyślij mi na maila to ja zamieszcze
ziolo - 2006-09-14, 19:12
powinienes miec juz fotke w skrzynce dzieki
Gavel - 2006-09-14, 19:46
Ventka kolegi ziolo
theority - 2006-09-14, 20:07
czuje nie dosyt zdjęć
MarianG - 2006-09-14, 22:26
Właśnie skończyłem oglądać Szybkich i Wściekłych : Tokyo Drift film raczej taki dla dzieci no ale zeby nakrecic kasowy film musieli zrobic z tego lekką fantastyke Jedyne co z tego filmu wynioslem to DK Od dzis możecie sie do mnie zwracac DK Marianie.
Gavel - 2006-09-14, 22:40
to że wygrałeś slalom z jajkiem to od razu chcesz być DK
Musisz jakoś więcej się wykazać
spyro - 2006-09-14, 22:42
no właśnie, najpierw odzyskaj Ventkę A na poważnie filmik śmieszny... Pisalismy o tym na forum, chyba w hyde parku...
theority - 2006-09-14, 22:48
Nie wiem jak u Was, ale u mnie skrót DK oznacza dworzec kolejowy. Także skoro Marian chce nim być to ja mu nie przeszkadzam
spyro - 2006-09-15, 02:44
Kolejne zdjęcia ze Zlotu w Krzeczowie, tym razem od Jacy & Nelci.
Roman - 2006-09-15, 08:07
Marian to aniołek był, mięcho dla chętnych piekł ....
marmarmarek - 2006-09-15, 15:24
Marian-a masz jakiegos wujka w Yakozie ?
Andziula - 2006-09-15, 16:15
Ja wlasnie obejzalam zdjecia Nelci i Jacy i doslownie mnie ciekawosc zzera co Wy robiliscie chlopaki na 7 zdjeciu??
naprawde jestem zszokowana Zdjecie rewelka
Andzia - 2006-09-15, 16:20
zgadzam sie
widze Spyro ze nie tylko Gavel był na tym zlocie zmienny ale Ty tez
[ Dodano: 2006-09-15, 16:22 ]
tak wogole to brawa dla Neli za uwiecznienie chłopakow
spyro - 2006-09-15, 17:48
Andziula napisał/a: | ciekawosc zzera co Wy robiliscie chlopaki na 7 zdjeciu?? |
Tłumaczyć się nie będę, bo winni się tłumaczą:-) Ale nie robiliśmy nic...
Andzia napisał/a: | widze Spyro ze nie tylko Gavel był na tym zlocie zmienny ale Ty tez |
No nie no co wyście się tak przyczeplili... Gustuję tylko w kobietach, a że zdjęcia dziwnie wyszły to już nie moja wina
Andziula - 2006-09-15, 17:50
Ale zdjecie zajefajne
Madzia - 2006-09-15, 17:56
Andziula napisał/a: | doslownie mnie ciekawosc zzera co Wy robiliscie chlopaki na 7 zdjeciu?? |
Andziula, tylko ja się mogę obiektywnie wypowiedzieć co robili w tym momencie chłopcy, bo stałam obok i też robiłam im zdjęcie. Chodzi o to, że MarianG miał rozpięty pasek w spodniach i właśnie go zapinał Także sytuacja z tego konkretnego zdjęcia jest klarowna, tylko............................................... dlaczego Marian miał rozpięty pasek w środku dnia Poszłabym właśnie tym tropem. Kilka minut wcześniej widziałam jak mój Andrzej i Mariusz wychodzili razem z ubikacji....................................
Andzia - 2006-09-15, 18:08
niezły ubaw mam z tej "sytuacji"
za chwile zapewne Marian pojawi sie na forum i tez zacznie pokretnie wymigiwac sie ze zdjecia
spyro - 2006-09-15, 18:17
A ja to podsumuje jednym zdaniem: dziewczyny, ale wy macie kosmate myśli...
MarianG - 2006-09-15, 19:46
To czyste pomowienia !!!!!! Nigdy nie bylem jednoczesnie z Andrzejem w toalecie. Szczerze powiem ze nie wiem czemu mialem rozpiety pasek. Na ognisku tez mam zdjecia z rozpietym paskiem. Czy ja tak chodzilem caly dzien bo nie pamietam A tak wogole to niewiele pamietam z tamtego dnia
Madzia - 2006-09-15, 19:48
Tak, MarianG, całą sobotę miałeś rozpięty pasek
spyro - 2006-09-15, 20:03
MarianG napisał/a: | igdy nie bylem jednoczesnie z Andrzejem w toalecie |
To prawda, i wasze opowieści są wyzsane z palca... Tylko a Gavel'em byłem w toalecie Ale w celach wiadomych a nie taskich jak wy myślicie drogie zboczone Panie!!!
Andziula - 2006-09-15, 22:50
A po co bo ja nie wiem chyba mnie cos opuscilo?
MarianG - 2006-09-15, 23:06
Powracajac do tematu Ścigacza jacy to zobaczcie czym ja jezdzilem 2 lata temu do pijalki na piwko ( tylko raz )
spyro - 2006-09-16, 14:36
Motorek wymiata Zobaczymy dzisiaj Twój nowy nabytek.
Dodałem zdjęcia od Sławka i Bernadetty:
marmarmarek - 2006-09-16, 17:23
ja tam chlopakow o nic nie podejrzewam... Drogie Panie-a czy przypomniec jak to chodzilyscie razem na rzeke?
spyro - 2006-09-16, 19:24
Trzeba dodać, że z dziewczynami na spacery nadrzeczne za każdym razem chodził Witek... Pozostawimy to bez komentarza
marmarmarek - 2006-09-17, 05:22
spyro napisał/a: | Trzeba dodać, że z dziewczynami na spacery nadrzeczne za każdym razem chodził Witek... Pozostawimy to bez komentarza mrgreen |
tego juz nie chcialem pisac hihi
theority - 2006-09-17, 11:57
A teraz to już nawet mnie ktoś chce wrobić, nie ładnie
Swoją drogą byłem tylko raz nad rzeką także proszę mi tu bez spekulacji
Madzia - 2006-09-17, 12:58
theority napisał/a: | A teraz to już nawet mnie ktoś chce wrobić, nie ładnie
Swoją drogą byłem tylko raz nad rzeką także proszę mi tu bez spekulacji |
Może i byłeś z nami tylko raz nad rzeką, ale za to co tam robiłeś....................................
Jak się poskarżymy chłopakom, to będziesz miał przechlapane
przemolas4 - 2006-09-17, 21:46
no i pomyslec z na takim zlociku ludzie sie nad rzeczka integrowali.bylem ale nic nie widzialem.
spyro - 2006-09-17, 21:47
przemolas4 napisał/a: | bylem ale nic nie widzialem. |
Może i lepiej, że nic nie widzielismy
theority - 2006-09-17, 22:36
Madzia napisał/a: | Może i byłeś z nami tylko raz nad rzeką, ale za to co tam robiłeś....................................
Jak się poskarżymy chłopakom, to będziesz miał przechlapane |
A źle wam było ze mną ?
MAPET - 2006-09-17, 23:40
wrzucilem fotki.. sorki ze tak pozno ale maluje auto i nei mam chwili czasu
http://www.vwvento-fans.com/index.php?id=krzeczow
marmarmarek - 2006-09-18, 01:18
theoriti-dziwny bys ybl jakbys nic nie robi
theority - 2006-09-18, 07:30
Zawsze coś się robi
Tylko trzeba jeszcze wiedzieć co się robi No to teraz wiecie czemu w sobote chodziłme z bólem główki
Madzia - 2006-09-18, 18:43
theority napisał/a: | Tylko trzeba jeszcze wiedzieć co się robi język No to teraz wiecie czemu w sobote chodziłme z bólem główki |
Co ty nam takiego robiłeś, Witek, że aż cię główka bolała? Może ja czegoś nie pamiętam?
theority - 2006-09-18, 22:27
Madzia napisał/a: | Może ja czegoś nie pamiętam? |
Może to i lepiej że nie pamiętasz
[ Dodano: 2006-09-18, 22:36 ]
Znalazłem całkiem niedawno zabawną versję naszego hymnu ze zlotu (coś o tym wspominał Spyro, ale nie jest to dokładnie to samo ) o nazwie Holly Dolly - Dolly Song (Levas_Polka)
Dajem ja wam wersje do słuchania w MP3 oraz videoklipu w formacie MP4. Dlaczego? Otóż w AVi nie chiało ruszyć więc przekonwertowałem na takowy format. Miłego słuchania / oglądania
MP4:
http://www.megaupload.com/?d=VW1JEB6P
http://rapidshare.de/file...ka_mp4.mp4.html
http://d01.megashares.com/?d01=231dded
MP3:
http://rapidshare.de/file...polka_.mp3.html
http://d01.megashares.com/?d01=5ff901d
Video on-line:
http://video.google.pl/vi...746153537&hl=pl
(W razie jakiś problemów walić bezpośrednio do mnie )
Gavel - 2006-09-18, 23:41
no nareszcie
miałem siedzieć cicho więc siedziałem ale wytrzymać już nie mogłem
dziś ten teledysk na ViVie widziałem
theority
Madzia - 2006-09-23, 12:43
Gavel napisał/a: | dziś ten teledysk na ViVie widziałem |
Strasznie głupawy jest ten teledysk W dodatku przez to, że tak dużo jest Loitumy w mediach, to już zaczyna mi ona działać na nerwach. Normalnie mam przesyt
Roman - 2006-09-26, 08:18
madzia jeszcze troszke i będzie brała leki na nerwice a Loituma będzię Ciebie prześladowac jak duchy na zamkach
|
|