|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Nasze Ventki - vw vento by igor
igi - 2007-02-10, 12:32 Temat postu: vw vento by igor VW Vento 1.8 - Igor
W skrócie opis modelu i wyposażenia:
- vw vento 1994r.silnik 1.8
- skrzynia 5 manual
- kolor biała perła
- elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- wspomaganie kierownicy
- centralny zamek
- alarm
Wprowadzone modyfikacje:
- lampy tylne lexy
- białe kierunki przednie
- ciemne szyby przód 15% tył75%
- gładka klapa tylnia
- brak klamek tylnich
- chromowana antenka
- poszerzane i obnizone nadkola
- lambo doors
- zawieszenie koni
- obniżony 90mm
- felgi 17 cali
- opony 225/45/17
- lusterka M3 look
- zderzaki przerabiane ręcznie na podstawie kilku innych
- skóżana tapicerka
- nakładki na pedały
- chromowane pokrętła nawiewów
- chromowana gałka zmiany biegów
car audio w budowie wiec sie nie rozpisuje na ten temat
spyro - 2007-02-10, 12:59
No a fotki?
A najbardziej podoba mi się ten tekst:
igi napisał/a: | nakładki na pedała |
igi - 2007-02-10, 13:12
spyro napisał/a: | A najbardziej podoba mi się ten tekst:
igi napisał/a:
nakładki na pedała |
no to jak miałem to napisać hahahha
a co do fotek to stare czy nowe mam dać najnowsze bedą koło 20 lutego w tegy mam zamiar wyjechać
dobra byłem chwile w garazu przez kilka dni coś sie zrobiło i jest gitara to moze wrzuce jakieś fotki
a i sorki za rozdzielczośc bo to tel robiłem
theority - 2007-02-10, 13:18
igi, ale nie mówiłeś że w stylu RAT siedzisz
spyro - 2007-02-10, 13:19
no prosze, widzę niezłe zmainy w autku, i fajnie bo Ventka to dobra baza do tuningowych pomysłów...
igi napisał/a: | no to jak miałem to napisać |
Chodzi mi o końcówkę, bo napisałeś nakładki na pedała, a nie pedały
igi - 2007-02-10, 13:20
no bo tu nie ma rdzy tylko zmieniam styl auta to juz nie bedzie to auto tak jak wspominałem
theority - 2007-02-10, 13:24
igi napisał/a: | no bo tu nie ma rdzy |
to pewnie przez te fotki
igi - 2007-02-10, 13:30
spyro napisał/a: | Chodzi mi o końcówkę, bo napisałeś nakładki na pedała, a nie pedały |
przejmujesz sie haha i tak tu nikt nie bedzie zaglądał haha
spyro - 2007-02-10, 13:32
Czemu nikt nie będzie zaglądał? Właśnie każdy tu luka w poszukiwaniu miłych wrażeń wizualnych w oglądaniu innych Ventek
kawalek - 2007-02-10, 13:32
no no nieźle rozebrałeś to vento na czynniki pierwsze. No i widze sporo modyfikacji.
igi - 2007-02-10, 13:33
no dobrze to zmienie w takim razie haha
Dzolo - 2007-02-10, 13:57
Jestem bardzo ciekawt nowego image'u Twojej Ventki
Środeczek bajera , ogólnie nie widzą mi sie lexy ale przy Twoim kolorku
to muszę przyznać że prezentują się imponująco
Lambo wydaje mi sie ze nie pasi do Vento ale jak zobacze efekt końcowy
to może zmienię zdanie.
igi - 2007-02-10, 14:01
co do lexów kupiłem je jakies 2 lata temu moze wiecej za same zarówki do wstecznego płaciłem 100zł za sztuke i w tedy to był wypac no teraz to juz nie
spyro - 2007-02-10, 14:03
Teraz do łask z powrotem wracają klasyczne lampy HELLA...
igi - 2007-02-10, 14:05
to znaczy szczeze to nie mam pomysłu na tylnie lampy jeszcze
spyro - 2007-02-11, 10:34
Cytat: | to znaczy szczeze to nie mam pomysłu na tylnie lampy jeszcze |
a ja mam i to już od dłuższego czasu - LEDY, chociaz ich cena delikatnie mówiąc odstrasza. Postaram się dorwać ten katalog, ale ostatnio jak byłem w przyciemnieniu szyb na poprawce (pies nie powinien jeździć w kagańcu ) to przeglądałem sobie z nudów katalogi jakie mieli i miedzy innymi leżał katalog Helli, jakiś świeżutki i były lampy LED do Vento, cena delikatnie mówiąc kiepska, bo komplet kosztował 750 Euro, ale jak one wyglądały, poprostu mniamuśnie. Chciałem kupić ten katalog od tego kolesia, ale nie chciał. Może uda mi się chociaż poprosić go o skan tych stron... No naprawdę wyglądają rewelacyjnie, choć ze względu na tą cenę pewnie nigdy ich nie kupię, ale pomarzyć można...
igi - 2007-02-11, 10:47
spyro napisał/a: | No naprawdę wyglądają rewelacyjnie, choć ze względu na tą cenę pewnie nigdy ich nie kupię, ale pomarzyć można... |
wiesz co wydaje mi sie ze mozna było by je zamówić bardzo bym cie prosił zebyś pokazał jak one wyglądają
spyro - 2007-02-11, 11:14
Zamówić oczywiście że można tylko kosztują 750 Euro czyli 3 tysiące złotych.
igi - 2007-02-11, 11:19
kolega zapłacił do audi a6 4,5 tys zł za diodowe i jest zadowolony
kawalek - 2007-02-12, 00:06
750 EURO za lampy to chyba lekka przesada.
igi - 2007-02-12, 01:27
jak by nie było to bym je i tak kupil zaoszczęził bym na czymś innym a nei bede teraz bialo czerwonych kupował tylko na lexach pojezdrza a jak bedą w sprzedazy te diodowe to sobie zapodam
Poldi - 2007-02-12, 08:20
igi napisał/a: | no to jak miałem to napisać |
spyro napisał/a: | Chodzi mi o końcówkę, bo napisałeś nakładki na pedała, a nie pedały |
Wydaje mi się właśnie, że dobrze napisał. Mnie zawsze śmieszy odwrotnie jak ktoś mówi "pedały". Jak dla minie "pedały" to są np dwaj panowie trzymający się za rękę natomiast "pedała" to dźwignie nożne w liczbie mnogiej.
igi - 2007-02-12, 12:52
niewiem panowie patrzcie i śmiejcie sie
spyro - 2007-02-12, 22:11
Poldi, no własnie nakłądka na pedała kojarzy mi się z jednym... W końcu w aucie nie masz jednej sztuki tylko 3 bądź 2 jak jesy automat...
A chodziło mi tylko o to że rozbawiło mnie to na maxa i tyle:-)
jajo111 - 2007-02-15, 15:23
zalatwcie skan tych lampeczek ciekawia mnie jak wygladaja a hella nie wypuszcza szajsow
Igor Ventko ladne tylko chyba nie potrzebnie lambo na allegro kupowales(moge sie mylic ale zawiasow calych nie widze), lepiej u mapeta bylo kupic bo to takie prawie jak LSD (ta sama zasada)
I pokaz fotki jak skonczysz obrabiac wenciaka czyli caly pomalowany a o ile juz sie Venciak poszezyl ?
igi - 2007-04-13, 12:30
kilka fotek zapodałem tak jak obiecałem ale to jeszcze nei koniec
spyro - 2007-04-13, 12:37
No niezłe zmiany...
Dzolo - 2007-04-13, 13:19
Ma swoj styl ta Ventka , froncik bardzo
ciekawy , tylko ta gładka klapa
to dla mnie troche za gładka
kovval - 2007-04-13, 13:36
no niezle igi. bardzo fajne 1sze zdjecie ...prosto do katalogu sie nadaje. klasa. ostatnio gavel tez fajne zrobil. mapet ma fajne zdjatka w parku na jesieni. kurcze jeszcze pare takich ujec i naprawde zajeb... kalendarz mozna zrobic. albo slide show jako intro na wejscie na strone. samochodzik jak mowi przedmoca ma swoj styl. idgray'owi napewno przypanie do gustu cczarny grill. mi mniej. za to lampki z tylu sa niebo lepsze. i bardzo fajny wyglad z przodu...mimo grilla. a jak tam srodek. odrestaurowales skorke? hehe widze ze na tegorocznym zlocie bedzie naprade niezla rywalizacja. ja za 4 dni wracam do RP....i pierwsze co robie ....zaraz po spedzeniu dnia z zona...jade do warsztatu na pare dni
pozdro
igi - 2007-04-13, 13:56
powiem szczeze na zdjeciach tego nie widać ale lakiernicy zaczeli tak mieszać tymi perłami i tym brokatem ze nie za bardzo a kasy wzieli do .... wiec nic nie mówie bedzie malowany teraz na czasno tylko jak uzbieram troszke kasy i co do środka tez bedzie mi łatwiej zrobić czarny niz cały biały taki jak miał być ale z dnia na dzień przychodzą inne plany tak jak np przyczepka ze stpołem bilardowym mam stół mam przyczepke ale nie mam ludzi co by mi pomogli i robili tak dokładnie jak dla siebie tylko wszystcy robią to tak na odp...dol sami wiecie jak jest a ja sam tez nie mam czasu zeby siedzieć 24 na dobe w garazu ale mimo wszystko pochwale sie sam robi wrazenie postawilem auto na rynku w debicy i nie bylo osoby co by sie nie popartzyła
Respect - 2007-04-13, 21:19
No stary rewelka jak dla mnie, taki właśnie mi się podoba, może kiedyś jak sie dorobie też pójde w tą strone z przeróbkami
Polibo - 2007-04-13, 22:36
igi, nie pogadasz zmiany jak tra lala
a co pod maską po za serią
igi - 2007-04-13, 23:48
Polibo napisał/a: | a co pod maską po za serią |
co pod maską muzyn pod maską jest narazie mnei nei stać zeby zrobic wszystko odrazu a jezeli to jest śmieszne to powiem ci tylko jedno zmiez sie przyjedz do wawy i sie ścignijmy i zobaczymy kto bedzie sie śmiał
kovval - 2007-04-14, 00:08
za 4 dni bede na miejscu w warszafce..prosto z Norge. mozemy poprobowac igi
igi - 2007-04-14, 00:21
kovval napisał/a: | za 4 dni bede na miejscu w warszafce..prosto z Norge. mozemy poprobowac igi |
wszystcy chcecie sie scigać tak haha
nie mówie ze jest najlepsze i jestem zaje..tym kierowcą
ale nie lubie jak ktoś sie wyśmiewa ze pod maską nic nie ma
kovval - 2007-04-14, 00:33
eeej spokojnie. przeciez ja nic nie wysmiewam. sam mam 90 kucy luzik igi. fajnie by bylo tylko woz zobaczyc ze skrzydlami
ale sam przyznaj ze sam wywolales temat:
igi napisał/a: | powiem ci tylko jedno zmiez sie przyjedz do wawy i sie ścignijmy i zobaczymy kto bedzie sie śmiał |
igi - 2007-04-14, 10:44
kovval, czy to było do ciebie dobra mało wazne jakie mam to mam moze jedzie moze pcham ale mam
Polibo - 2007-04-14, 20:54
igi napisał/a: | przyjedz do wawy i sie ścignijmy i zobaczymy kto bedzie sie śmiał wysmiewacz |
Ja z moim 55kw i tak nie mam co startować do wyścigów
Tylko pytam co masz zrobione z silnikiem?
Paweł J. - 2007-04-14, 21:48
Igi, Panie REWELKA
igi - 2007-04-14, 22:19
Tygrysisko napisał/a: | Igi, Panie REWELKA |
dzieki choc to nie koniec ale dzieki
Polibo napisał/a: | Ja z moim 55kw i tak nie mam co startować do wyścigów
Tylko pytam co masz zrobione z silnikiem? |
ok spoko pod maską niewiele zmian z tego co sprawdziliśmy ze znajomymi
to jest 15 koni wiecej jak narazie co bedzie dalej zobaczycie jak skoncze
zeby nie było jak coś nie wyjdzie
Polibo - 2007-04-14, 22:33
ale wtedy zdasz relację co się zmieniło
co
igi - 2007-04-15, 00:35
jak zrobie silniczek to powiem co w nim zmieniłem
Paweł J. - 2007-04-15, 14:23
Igi>>>>a ile takie zmiany kosztują???
igi - 2007-04-15, 21:53
pewnie nie duzo ale mnei wyszły kosmicznie duzo bo mnie wyj..li lakiernicy a jesli chdzi o czesci to ci napisze
tyle o ile
lampy przud tył 1500zł na okrądło z zarówkami licząc
za lakierników przepłaciłem ale za 4000zł by ci czasneli jakiś ładny kolorek wszystkiego razem z przerógkami błotniki maska nadkola
zderzaki błotniki i inne
felgo za 1500nowe +opony po 250zł za sztuke uzywki
to wychodzi w sumie 2000zł
i zawieszenie to jakieś 400zł uzywka
srodka nei skończyłem silnika nie skonczyłem wiec mówił nie bede i le co i jak
tak ze w sumie 7400 to tak spokojnie trzeba by liczyć
za wygląd zewnetrzny
spyro - 2007-04-15, 22:41
no ja w sumie ponad 3 za kapitale pod koniec tamtego roku, także wszystko zależy kto to robi i komu. 4000 zł za lakiernika to bardzo dużo... Ale w sumie ty mówisz o jakimś brokacie, wiec może za to tyle brali...
igi - 2007-04-16, 01:18
spyro, powiem ci ze tak
przeróbki które zrobili
- zderzak przud
- zderzak tył
- oba przednie błotniki poszezone naspawane i zaciągniete na światła
- oba tylnie błotniki pomniejszone i dospawane
- montaz lambo
i jak by nie liczyć biorą za normalne malowanie 300zł za element
a moje było nienormalne bo
szła farba
biała
rozowa perła
niebieska perła
lakier z brokatem
i 2 warstwy bezbarwnego lakieru
po czym jak by nie patrzeć w vencie mam 14 elementów to i tak tanio bo nie liczyli mi za farbe a jest droga
nie zebym ich chwalił bo zje..li robote dlatego trzeba teraz ayto wyczyścić i przemalować na czarno np.
spyro - 2007-04-16, 10:58
no to spox.
koleś u którego ja robiłem furkę robi w tej chwili za 200 od elementu z lakierem. Ale robi wieczorami i bez rachunku... Ale długo szukałem, bo w Łodzi za 400 od elementu to mało kto chce w ogóle rozmawiać...
idgray - 2007-04-16, 11:02
nie jestem już zwolennikiem takich przeróbek ale w tym przypadku jakoś to wygląda napewno jest lepiej niż było na twoim miejscu nie zmieniał bym koloru biały jest ok
theority - 2007-04-16, 11:32
ja płaciłem 150 zł za maskę z lakierem
kovval - 2007-04-20, 09:54
no niestety nikt nie mowil ze zabawa w porzadne zmiany jest tania. Igi ja mysle ze 4000 za to co napisales to wcale nie jest cena kosmos. wkoncu kolesie duzo zrobili i zdaleka wygalda ze dobrze. i caly samochod polakierowac to tez nie grosze. U mnie po dzwonie na maxa sierdol..... lakiernicy. jak sie ktos zna na robocie to z daleka widzi. ale co zrobic. twoj woz naprawde przeszedl porzadne zmiany, na dobre. zeby sie to teraz wszytko trzymalo i nie odpalo po 6 m-cach
igi - 2007-04-20, 18:26
napisałem ze 4tys wzieli jesli ?????? wzieli o wiele więcej
[ Dodano: 2007-04-26, 13:01 ]
nowy projekt hahaha zartuje
maciek-w123 - 2007-05-03, 12:26
Czesc
A jak Ci swiecom te lampy z przodu
Jest różnica od org?
Czy nie gorzej?
theority - 2007-05-03, 12:33
Ventka już sprzedana czy jeszcze nie ?
Paweł J. - 2007-05-06, 21:07
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2560117 ciekawa aukcja. Tylko ten silnik jakiś dziwny 1.8 i 100koni??
theority - 2007-05-06, 21:18
"Silnik
-brak, dziura w podłodze i jak flinstonowie zasówam "
Paweł J. - 2007-05-06, 21:21
theority napisał/a: | Silnik
-brak, dziura w podłodze i jak flinstonowie zasówam |
Też mnie to rozbawiło ale wcześniej byłe wzmianka o stu konnym 1.8 no chyba, że to taki "chwyt marketingowy".
spyro - 2007-05-06, 21:26
Jedno mnie zaciekawiło, po cholerę Igor wsadziłeś taką kasę w to auto jak chcesz je sprzedać? No chyba ze ktoś Ci da 50 tys zł to gratulacje wtedy
Paweł J. - 2007-05-06, 21:37
spyro napisał/a: | po cholerę Igor wsadziłeś taką kasę w to auto jak chcesz je sprzedać? |
o tym samym myślałem, pamiętam jak KOLCZYK chciał sprzedać ventyla po tuningu i nikt tego nie doceniał, ale w końcu się doczekał...
Szpiker - 2007-05-06, 23:30
A ja na inny temat czy do auta z drzwiami lambo dors sie dobrze wsiada bo zawsze mnie to ciekawiło a nigdy nie miałem okazji spotkac tego na żywo
kovval - 2007-05-06, 23:41
i to "Typ: Sportowy / Coupe " tez takie do przemyslenia. I tylko 13 tys za niego chcesz. Co tak malo. To jakas MASAAAKRA
idgray - 2007-05-07, 10:01
Igorowi podobno ktoś już zaliczkę wpłacił tylko że nie zgłosił się po auto rdza auto bierze więc Igor sprzedaje tylko nikt nie wie czemu jak robił auto, lakierował nie usunął rdzy ale cóż Igora chyba nikt nie zrozumie
igi - 2007-05-07, 17:19
maciek-w123 napisał/a: | Czesc
A jak Ci swiecom te lampy z przodu
Jest różnica od org?
Czy nie gorzej? |
świecą normalnie mozna nawet powiedzieć ze lepiej o ile sie dobrze ustawi
theority napisał/a: | Ventka już sprzedana czy jeszcze nie ? |
teoretycznie tak praktycznie nie
Tygrysisko napisał/a: | ciekawa aukcja. Tylko ten silnik jakiś dziwny 1.8 i 100koni?? |
jak mozna wyciągnać najtańsze konie z silnika mam nadzieje ze wiesz nie sprzeczam sie ze jest 100 konie ale jest napewno qwięcej niz standard
theority napisał/a: | "Silnik
-brak, dziura w podłodze i jak flinstonowie zasówam " |
kogoś bedzie interesowało ci i jak to zadzwoni i zapyta tle ze nie dzwonią po auto tylko sie zapytać ja to czy tamto zrobić no ale są tez zainteresowani
Tygrysisko napisał/a: | "chwyt marketingowy". |
w marketingu tez troszke pracuje wiec mozna powiedzieć ze dziura była chwytem
spyro napisał/a: | Jedno mnie zaciekawiło, po cholerę Igor wsadziłeś taką kasę w to auto jak chcesz je sprzedać? No chyba ze ktoś Ci da 50 tys zł to gratulacje wtedy |
poprostu mam nową koncepcje na inne auto a tego juz nie bede wiecej przerabiał auto przerobione pokazane i biore sie za nastepne to zapytajci mapeta dlaczego sprzwedał takiego fajnego golfa ???
Szpiker napisał/a: | A ja na inny temat czy do auta z drzwiami lambo dors sie dobrze wsiada bo zawsze mnie to ciekawiło a nigdy nie miałem okazji spotkac tego na żywo |
jezeli nie masz bębna od piwa zbyt duzego i wsiadasz na czeźwo to wejdziesz i sie zmieścisz
[ Dodano: 2007-05-07, 17:26 ]
idgray napisał/a: | Igorowi podobno ktoś już zaliczkę wpłacił tylko że nie zgłosił się po auto rdza auto bierze więc Igor sprzedaje tylko nikt nie wie czemu jak robił auto, lakierował nie usunął rdzy ale cóż Igora chyba nikt nie zrozumie |
a co do tego to auto zostało zrobione rdzy nie ma tylko chodziło mi o to ze juz jest stare i sie rdza juz łapie i bedzie sie juz łapać
o to mi chodziło a przy malowaniu została rdza usunieta ale teraz wiem ze bedzie sie to łapało juz całego auta
kovval napisał/a: | to "Typ: Sportowy / Coupe " tez takie do przemyslenia. I tylko 13 tys za niego chcesz. Co tak malo. To jakas MASAAAKRA |
no zrobi sie inne jakies vento tak zeby było ok czyli wygładzenie drzwi i lampa jakaś fela i tyle przerubek moze sie juz stazeje
[ Dodano: 2007-05-07, 17:26 ]
idgray napisał/a: | Igorowi podobno ktoś już zaliczkę wpłacił tylko że nie zgłosił się po auto rdza auto bierze więc Igor sprzedaje tylko nikt nie wie czemu jak robił auto, lakierował nie usunął rdzy ale cóż Igora chyba nikt nie zrozumie |
a co do tego to auto zostało zrobione rdzy nie ma tylko chodziło mi o to ze juz jest stare i sie rdza juz łapie i bedzie sie juz łapać
o to mi chodziło a przy malowaniu została rdza usunieta ale teraz wiem ze bedzie sie to łapało juz całego auta
kovval napisał/a: | to "Typ: Sportowy / Coupe " tez takie do przemyslenia. I tylko 13 tys za niego chcesz. Co tak malo. To jakas MASAAAKRA |
no zrobi sie inne jakies vento tak zeby było ok czyli wygładzenie drzwi i lampa jakaś fela i tyle przerubek moze sie juz stazeje
Paweł J. - 2007-05-07, 21:26
Cytat: | chodziło mi o to ze juz jest stare i sie rdza juz łapie i bedzie sie juz łapać |
odpowiedni lakiernik i odpowiednie zabiegi napewno pomogą.
spyro - 2007-05-07, 22:22
Też tak uważam, dobry fachowiec zrobi tak, że rdza nie będzie. TO jakbyś wyrywał sobie każdego zęba po kolei bo może kiedyś dziurę będziesz miał.
igi - 2007-05-07, 22:32
Tygrysisko napisał/a: | odpowiedni lakiernik i odpowiednie zabiegi napewno pomogą. |
przypominam ze auto było spalone jak je kupiłem tak jak mówiłem blacha przegzana
a pozatym nie ma dobrych lakierników blachazy bo wszyscy wyjechali za granice bo tu im sie mało zarabiało
spyro napisał/a: | Też tak uważam, dobry fachowiec zrobi tak, że rdza nie będzie. TO jakbyś wyrywał sobie każdego zęba po kolei bo może kiedyś dziurę będziesz miał. |
dobrze mówisz zgadazm sie z tobą ale chciał bym zacząć coś nowszego bo troszke gotówki mi przybyło i chciał bym tio sprzedać kupić inne i dalej jechać z koksem no a zostawić i opłacać to po to zeby stało tylko koło domu to nie bardzo a pozatym do wawy venta nie wezme bo nei mam garazu a pod blokiem jedna noc i nie ma felg i jest porysowane całe
Paweł J. - 2007-05-07, 22:35
igi napisał/a: | przypominam ze auto było spalone |
Aaa...to definitywnie zmienia postać rzeczy. Musiałem tą wiadomość przeoczyć na forum. W takim razie to cud że ta blacha się jeszcze trzyma.
spyro - 2007-05-07, 22:39
igi, to jak ci kaski przybyło to dawaj, ja Ci dam tysiaka i półówkę wódki i przyjeżdżam po tą Ventkę
Szpiker - 2007-05-08, 08:04
spyro napisał/a: | to jak ci kaski przybyło to dawaj, ja Ci dam tysiaka i półówkę wódki i przyjeżdżam po tą Ventkę |
to ja dam dwa tysiaki i litra
a co do garażu to ciężko dzisiaj bez niego, lepiej nie inwestować pieniędzy w auto jak sie nie ma garażu i mają ci to zaje*** Siedze na forum od niedawna i zauważyłem że najwięcej kradną w łodzi hehehe
igi - 2007-05-08, 09:03
ni nie panowie odpada źle zesmy sie zrozumieli w lotka nie wygrałem poprostu zwykła coroczna premia co by wystarczyła na passata b5 lub na bore a sprzedając vento za te pieniądze to kupie zawieszenie koła lampy jakiegoś grila i inne detale to tylko plany nic pewnego to zalezy od sprzedazy auta
spyro - 2007-05-08, 10:47
Nie widzę, tego, ze ktokolwiek da ci te 13 tys. Kolczyk tez bujał się długo i zszedł mocno z ceny, bo taka jest prawda, że nikt ci nie da tej kasy co włożyłeś w auto, poza tym ja np w życiu nie kupiłbym auta po tuningu, bo wiadomo, że takie auto jest zajeżdżone... Także pewnie zejdziesz w końcu ceny mocno i wtedy może znajdziesz amatora...
igi - 2007-05-08, 10:59
hm tak jak mówiłem nie wiem czy na tym czy na innym forum ale auto juz jest zaliczkowane i gośc ma przyjechać odebrać jak naprawie gaz w tym aucie i idzie za 13,500 lub 13,000 i pełny bak haha hahaa
theority - 2007-05-08, 11:07
Przecież to nie jest jakiś wiejski tuning tylko profeska, więc czemu nie miałoby pójść nawet za 14 tys ? A mnie tam się podobała taksówka Mapeta
spyro - 2007-05-08, 12:29
Bo nie ma ludzi co dadzą Ci dwukrotność ceny rynkowej za tuning. Oczywiście zdarzają się rożni naiwni co jak zbajerujesz ot i ze 30 by dali, ale realnie ciężko znaleźć takowych...
theority - 2007-05-08, 12:57
No to Igor znalazł
spyro - 2007-05-08, 20:44
Jak to Igor
igi - 2007-05-08, 23:38
no tak znalazłem takiego zeby źle nie nazwać gościa co mu sie podoba
spyro - 2008-06-30, 10:46
igi, no i co białym Vento sie teraz dzieje? Sprzedane?
Szpiker - 2008-06-30, 18:15
chyba sprzedane i ostatnio w gazecie było GT chyba
spyro - 2008-06-30, 21:57
W gazecie? To niezła beka
|
|